Utmerket
Anmeldelser

Lær Kokkekunst online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 3 anmeldelser.

334 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 334kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære kokkekunst har aldri vært
enklere

2. Organiser dine kokkekunstkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Gastronomi

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i kokkekunstkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i kokkekunstkurs er 334Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen kokkekunstundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Kokkekunst?

Med en erfaren lærer i Kokkekunst, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Kokkekunst undervisning online ?

Flesteparten av våre Kokkekunstlærere tilbyr kokkekunstkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Kokkekunstkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen kokkekunstkurs?

14 lærere i kokkekunst tilbyr hjelp i kokkekunst.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 14 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Kokkekunstlærere mottatt?

Blandt 3 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i kokkekunst?

Velg blant mange lærere innen kokkekunst!

Se flere lærere Kom i gang

Start søket etter kokkekurs i dag

Gastronomi er en viktig del av et lands kulturarv. Først og fremst er mat et grunnleggende behov, akkurat som vann og søvn. Når vi er ute og reiser, vil derfor landets kulinariske arv være det første vi møter. Når vi sier reise, tenker vi øyeblikkelig tog, fly, båt og bil som transportmetode. Det finnes også andre typer reiser, for eksempel en kulinarisk reise med smaksløkene som hungrige turister, og dét uten engang å forlate hjemmets trygge rammer! På denne måten, ved å smake på pasta al dente eller tradisjonell mozzarella-ost, får du kjennskap til italiensk gastronomi uten en gang å ha satt fot i Roma! Akkurat som sushi kan være døråpneren til det japanske kjøkkenet. Norge er kjent som et traust og tradisjonsrikt land, som faktisk holder mattradisjonene i hevd, i motsetning til veldig mange andre land. Dette bekreftet stjernekokken Harald Osa i et intervju med Norsk Mat i januar 2020: “Jeg har hatt gleden av å være i bransjen i mange år. Da jeg startet, var ikke norsk mat noe vi var stolte av. Det skjedde liksom ingenting. Det som var kult, kom fra utlandet”, sier han og fortsetter: “I dag er det stikk motsatt i bransjen. Vi heier på norsk mat. Vi har noen av verdens flotteste råvarer, og lokalmatprodusentene er virkelig med på å sette Norge på matkartet”. Vel er nordmenn påvirket av utenlandske kulturer og deres mat, og ofte står både kebab og taco på menyen i de ganske hjem. Men oftere finner du kjøttkaker med kålstuing, fiskegrateng og fiskeboller i hvit saus. Faktisk så har Oslo blitt alle gastronomers favorittvalg, og hovedstaden huser ikke mindre enn ni Michelin-restauranter. TV-programmer som MasterChef og Hellstrøm Rydder Opp har også hjulpet til med å sette norsk mat i rampelyset. Tidligere gikk oppskrifter på tradisjonell norsk husmannskost fra generasjon til generasjon, og forholdt seg innenfor kjøkkenveggenes rammer. Når har kjøkkenveggene rast! Og i bokstavelig forstand, så ha kjøkkenveggene i stor grad måttet vike for amerikansk påvirkning, noe som for øvrig tillater vertskapet å lage mat foran sine gjester. Men også i figurativ betydning, med oppblomstringen av blogger og sosiale medier har det nå blitt enklere å dele oppskrifter med mennesker i hele verden. Matlaging har nemlig den egenskapen å bringe mennesker sammen, til tross for dagens komplekse økonomiske situasjon og sosiale kontekst. Matlagingskurs på nett har blitt veldig populært, og stadig flere oppdager, eller re-oppdager, denne kunstarten, som alle kan praktisere.

Delta på matlagingskurs

Stadig flere tar på seg forkleet og engasjerer en privat kokk for å lære mer om kokkekunst. Med dagens situasjon, preget av økonomisk og sosial usikkerhet, kan restaurantbesøk for mange være en luksusting. Matlagingskurs kan derfor være et alternativ for å nyte herlige måltider innenfor rammen av ditt eget hjem, på tomannshånd eller med venner og familie, og til en brøkdel av prisen! En privat kokk, matentusiast eller en hobbykokk, som tilbyr sine tjenester via Superprof, kan lære deg å kombinere ulike smaker for å gi et ekstra lite piff til maten. En privatlærer kan også lære deg å lage ulike retter i tillegg til å beherske ulike teknikker på kjøkkenet. Med et matlagingskurs kan du lære å arrangere top-notch middag for venner og familie. Du kan lære å lage din egen pasta fra bunnen av eller å høste dine egne ingredienser til maten. En privat kokk kan også gi elevene nyttige tips for visuelt innbydende retter, samtidig som de smaker godt! Er du en skikkelig foodie, vil du nok også sette pris på å lære nye smaker å kjenne, og lære hvordan de kan kombineres til en smakfull rett. Enhver som har litt erfaring på kjøkkenet, vil kunne bekrefte basilikum, rosmarin og koriander som smakfulle tilsetninger i en rekke retter. En mindre kjent urte (i hvert fall i matveien) er brennesle, som faktisk kan være en god erstatning for spinat. Veldig få mennesker vet om dette! Mungbønne, eller grønn soja, er en plante som tilhører belgfamilien, og som kanskje ikke er så allmenn kjent. Disse originale ingrediensene, og en rekke andre, kan du få bedre kjennskap til via matlagingskurs. På et slikt kurs vil du lære å bruke slike råvarer for å piffe opp mer tradisjonelle matretter. Du kan for eksempel lære at løksyltetøy passer godt til ost, at sitronsaft smaker herlig på biffen eller at hot chilisaus er en god smakstilsetning på ølet. Det er enkelt å glemme kreativiteten på kjøkkenet. Vi kjøper ofte de samme ingrediensene om og om igjen, og begrenser oss til de samme oppskriftene dag etter dag. Derfor kan det være nyttig med et matkurs, som kan hjelpe deg å endre vanene og få litt mer variasjon over temaene. Finn et matlagingskurs Bergen gjennom Superprof og lær mer om matlaging.

Matlagingskurs i ditt eget hjem

På Superprof finner du matkurs, som kan skreddersys og foregå hjemme på ditt eget kjøkken. Du kan også gi bort gavekort på matlagingskurs til venner eller familie. Sliter du med å finne den perfekte julegaven eller bursdagsgaven, kan et matkurs være en original gave som trolig vil bli verdsatt. Det er flere måter å lære å lage mat på med et matkurs. Du kan arrangere et matkurs i forbindelse med et utdrikningslag, noe som er en morsom og kreativ måte å dele minneverdige hendelser med dine beste venner. Noen arrangører har begynt med matlagingskurs for ansatte, som et unikt alternativ til teambuilding, der de ansatte kan gi uttrykk for sin kreativitet og utarbeide en konstruktiv rapport. På samme måte kan matlagingskurs blant venner og familie være en fin måte å skape minner samtidig som en oppdager nye smaker sammen. Uansett måte, vil et matlagingskurs være en sensorisk givende opplevelse, der alle, ung som gammel, åpner smaksløkene til en verden av smaksnyanser. Et matkurs kan også være svært nyttig for de som ønsker å dedikere seg til matlaging på et profesjonelt plan. Studenter ved kokk- og servitørfaget ved Hotell og Reiseliv, kan ha god nytte av å engasjere en privat kokkelærer på si, for å perfeksjonere ferdighetene. Matlagingskurs kan også konsolidere læren og hjelpe eleven til å bygge på det de har lært. De som ønsker å lære bakekunst på et profesjonelt plan, kan ta et innledende bakekurs. Her vil en få grunnleggende undervisning og praksis i baketeknikker. I ethvert matlagingskurs får du muligheten til å utvikle smaksløkene dine, spesielt dersom hver kurstime avslutter med smaking av kreasjonene som er utarbeidet. Dette momentet er prikken over i-en for alle foodies! Om du drømmer om egen restaurantdrift, eller ønsker å bli kjøkkensjef, kan et matkurs med en privat kokk være akkurat det du trenger for å praktisere teknikker og ytterligere forsterke CV-en din. I samme omgang kan det også være hensiktsmessig å gjennomføre et kurs i ønologi, slik at en lærer å kombinere retter med vin. Et kurs med krydder som tema, kan også være til god hjelp når du skal bli profesjonell kokk. All matlære er i grunnen velkommen når mesterkokk er målet!

Utforsk gastronomiens kunst med en privatlærer

Om du ønsker å få matopplæring i komforten av ditt eget hjem, trenger du ikke nødvendigvis å gå til innkjøp av kokkelue og alskens kjøkkenutstyr. Alt som trengs er ønsket om å overraske venner og familie med kulinariske herligheter, enten de er foodies eller ikke. Det er også viktig å velge en lærer som passer til dine behov og kulinariske preferanser. Vi har en god database med private kokkelærere på Superprof, hvis profiler kan gjennomgås på vår nettside. Du kan for eksempel finne en lærer som har spesialisert seg på sydeuropeisk- og middelhavsmat, eller en kokk med vegansk mat som lidenskap. Du har flere valg.

Ta dine kulinariske ferdigheter ett steg videre!

Skulle du ønske at du kunne arrangere familiemiddager, men vet at du ikke har kunnskapen og evnen? Foretrekker barna dine å spise ute fremfor hjemme? Eksploderer det i stekepannen hver gang du steker et egg? Da har du kanskje et desperat behov for et godt matlagingskurs. Vi har ti dyktige privatlærere på vår plattform, med ulike bakgrunner og spesialfelt: fra baking til utenlandske smaker. Du kan også komplimentere matlagingskursene med kostholdsveiledning for et sunnere kosthold. Om du foretrekker vegansk mat, så finner du en dyktig lærer med veganske retter som spesialfelt. Enten du vil vite mer om baking, tradisjonell mat eller utenlandske retter, så finner du en privatlærer som passer dine ønsker og behov. Start din kulinariske reise nå, og bli en mester på kjøkkenet på en-to-tre!

Hva vil du lære?