Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Start kokkekurs i nærheten av deg

500 kr/time

Gode priser til ditt budsjett for matlagingskurs: gjennomsnittspris på 500kr/timen Bedre nyheter: 95% av kursholderne tilbyr første undervisningstime gratis.

Å lære kokkekunst i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Start dine matkurs i dag

Du mottar undervisernes kontaktinformasjon når de aksepterer din forespørsel. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg sammen med din lærer i matlaging.

3. Få nye ferdigheter i matlaging - imponer dine gjester

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Du kan utvikle dine ferdigheter eller lære noe nytt i nesten 1000 fag

FAQ

💸 Hva er kostnaden for private matlagingskurs i Trondheim?

I Trondheim, er gjennomsnittsutgiften for privatundervisning i matlaging per time 500kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i matlaging vil avhenge av:

  • Erfaringen matlagingslæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere tilbyr første time av undervisningen gratis.  Sjekk ut tariffene på våre matlagingslærere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i matlaging i Trondheim?

1 private matlagingundervisere er tilgjengelige for å gi matlagingskurs i Trondheim og nærområdene.

 

du kan undersøke deres annonsen og kontakte matlagingslæreren som passer til dine behov.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

Mange av våre matlagingsveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud matlaging online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Kom i gang med dine matlagingskurs online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i matlaging i Trondheim?

Fra et utvalg av evalueringer, ga studentene deres matlagingslærere et gjennomsnitt på av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

Dersom du har flere spørsmål, les videre på våre FAQs.

👴🏼Hvorfor burde duta matlagingtimer i Trondheim?

Enten om du er helt ny på kjøkkenet, eller har mengder av erfaring; en lærer kan veilede deg med nyttige tips og triks for å løfte dine matretter.

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte matlagingslærere tilgjengelig for gi privatundervisning.

  • En matlagingslærer kan hjelpe deg med mange ting:
  • Praktiske evner på kjøkkenet
  • Veilede deg til hvilket utstyr man burde skaffe seg på kjøkkenet
  • Nye spennende matretter til neste middagsselskap, eller om du vil forsøke deg på en helt ny kategori
  • Lære deg hvordan utnytte råvarene (og restene) på best mulig måte
  • Tips og triks for hvordan du enkelt kan løfte smaken på allerede eksisterende oppskrifter du bruker i hverdagen

Finn din lærer og kom i gang i dag.

Vil du lære kokkekunst i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen kokkekunst i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Få stålkontroll på kjøkkenet ved hjelp av en erfaren veileder, med mye kunnskap om god mat. Organiser ditt matlagingskurs Trondheim i dag.

Restaurantbransjen i Norge har økt jevnlig de siste årene, med fremveksten av nye restauranter og kafeer. Nordmenn bruker flere millioner hvert år på å spise ute, noe som gjør restaurantbransjen til en av de største fritidssektorene når det gjelder inntjening.

Det norske kjøkken har opprinnelig hatt et bredt og variert kosthold, og historisk var det store forskjeller mellom fattig og rik i matveien. Fisk har også vært et viktig produkt, både innen matlagingen her til lands, men den norske laksen har også blitt verdenskjent.

Innen råvarer er Norge også stor innen produksjonen av korn og grønnsaker, og bøndene her til lands står for gode sesongbaserte råvarer. Ellers i året importerer vi det vi trenger, og norske kokker har dermed tilgang på de mest fantastiske råvarene.

Kokkenes oppskrifter, kreative workshops og skreddersydde matlagingskurs finnes over hele landet, og du kan både lære og bli inspirert av deres arbeid.

Trondheim henger definitivt ikke bakpå når det gjelder matlagingskurs, enten du bare vil lære å lage mat hjemme eller ta kurs for å drive mer profesjonelt.

Matkurs i Trondheim

Hvis du ønsker å lære for å kunne bli kokk en dag, er Trondheim et fint sted å være.

Det finnes ikke kun en mulighet, men en rekke ulike steder som vil kunne gi deg kunnskapen du trenger!

Noen tilbyr praktiske kurs, som varer over lengre perioder. Her vil du kunne gå i dybden av matlaging, ulike teknikker og bli kjent med et bredt spekter av råvarer. Du kan velge å ta det som et kurs, eller studere restaurant og matfag vet en offentlig skole i Trondheim.

Kursene finnes for alt fra helt nybegynnere som har en brennende interesse for matlaging, til de mer erfarne som kanskje til og med har jobbet som kokk. Uansett hva du er på utkikk etter, så er interesse det viktigste, og du kan forvente deg å lære masse nytt innen faget.

Enkelte kurs man kan ta varer kun en helg, hvor man kan velge å fordype seg i et tema. Dette kan ofte være matlaging fra en spesiell kultur, slik som indisk, italiensk eller skandinavisk. Gjennom denne kurshelgen vil du lære alt om ingrediensene, matkulturen, retter og flere oppskrifter som er typisk for det kjøkkenet. To Rom og Kjøkken er en anerkjent restaurant i hjertet av Trondheim. Denne restauranten er et populært sted å spise, men de tilbyr også kurs. Gjennom sin kjennskap til restaurantdrift og matservering til Trondheims befolkning har de nok et og annet å lære deg. Dette er en av kursaktørene som også tilbyr temabaserte matkurs, som blant annet fokuserer på sjømat, vilt eller desserter.

Vegetarmat er mer og mer i vinden, og Funky Fresh Foods vil kunne lære deg om det! Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, fordi det er billigere, men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På Funky Fresh Foods sine kokkekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ eller et tillegg til tradisjonell norsk kost.

Etter å ha blitt tryggere på kjøkkenet, med nye ferdigheter og et bredere spekter av oppskrifter, vil du kunne ta matlagingen din til nye høyder. Enten ambisjonene dine er å invitere venner til storslåtte middager, lage mat til deg og familien eller begynne å jobbe med det. Hvis du virkelig brenner for det, og kunne tenke deg å starte innen kokkeyrket, kan det være fint å tilegne seg erfaring. Dette kan du få ved å søke jobber eller praksis ved restauranter rundt om i Trondheim, som har et strålende og varierende spekter av restauranter og andre spisesteder.

Flere tilbyr også matkurs hjemme hos deg eller i et annet lokale, hvor du kan ta med deg venner og familie. Med andre ord er dette en vei å gå for å sikre at neste kveld med vennene dine blir en klar suksess!

Private matkurs i Trondheim

Omfattende daglige kurs, hvor du får god trening i matlaging, er mulig for både matelskere, bakere og vinfans i Trondheim. La kreativiteten få fritt spillerom og lær deg å lage nye og personlige retter for å perfeksjonere ferdighetene dine på kjøkkenet!

E.C Dahls Pub og Kjøkken er godt kjent i Trondheim, og her vil du kunne få en helaften med kurs og god mat, for ikke å glemme deilig drikke! De arrangerer blant annet kurs med fokus på grilling, hvor restaurantens egen grillmester lærer deg det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede. Her vil du få lære deg å grille alt fra kjøtt til fisk, samtidig som du vil få smake på resultatet og en god del spennende øltyper.

Hvis du er interessert i å bevege deg enda lenger unna vårt eget kjøkken her til lands, kan Siam Oriental være noe for deg! Her er det fokus på thaimat og alle hemmelighetene det er verdt å lære seg om det thailandske kjøkken. Kurset vil gi en innføring i de viktigste krydderne og vise hvordan ulike råvarer tilberedes på ekte thailandsk vis. Dette er perfekt å arrangere sammen med gode venner, og kokken vil da tilpasse det dine gjester og ambisjonene dere har for kvelden.

Tilbake til To rom og kjøkken, har du et bredt spekter av muligheter for å slukke din kulinariske tørste. Restauranten har fokus på sesong og hvilke råvarer som er best i tiden rundt kurset. På høsten arrangerer de kurs med viltkjøtt i fokus, og du vil bli godt kjent med årstidens beste råvarer. Et kurs her har en treretters inkludert i prisen, og du vil kunne få tilpasset drikke og lære om denne i tillegg.

Privatlærer i matlaging

Å lære å lage mat i Trondheim kan raskt vise seg å bli vanskelig med en fulltidsjobb, barn, fritidsaktiviteter, husarbeid eller studier ved siden av. En privatlærer innen matlaging vil kunne være løsningen for deg, og her har du en rekke valgmuligheter i Trondheim!

Du trenger ikke å ringe Hellstrøm, eller prøve å finne nummeret til forrige vinner av Masterchef for å finne en god lærer. Trondheim har et bredt spekter av matentusiaster og kokker med mange års erfaring. Enten gjennom egen restaurantdrift, som ansatt kokk eller som lærer ved en kokkeskole. Finn ut hva du vil lære mer om og undersøk hvilke lærere som er gode på dette området. Kanskje du vil briljere med sushi på neste middagsselskap?

Det er en rekke oppskrifter som venter på å bli prøvd ut av deg! Hvis du syntes det er vanskelig å komme i gang, så la en av lærerne hjelpe deg med å komme deg gjennom en av dem.  

I Trondheim står det flere matlagingsinstruktører og lærere til din disposisjon gjennom nettstedet til Superprof. De vil kunne lære deg å bake en kake fra bunnen av, å steke en biff, eller hvordan du velger de riktige indiske krydderne for å lage verdens beste tikka masala.

Enten du er nybegynner, har litt erfaring eller ønsker å bli profesjonell kokk, koster individuelle leksjoner i gjennomsnitt rundt 250 kroner.

Husk at et stort flertall av veilederne våre tilbyr den første timen gratis, for å sikre at lærerens undervisningsmetode og tilnærming fungerer for deg. Slik at du ikke bare vil lære deg ferdigheter som vil vare livet ut, men også kunne ha det skikkelig gøy på kjøkkenet.

Uansett hva grunnen din er til å ta et kurs i matlaging, så er det viktig at du liker det og lærer deg noen nyttige ferdigheter som du kan bruke i ditt daglige liv. Lykke til med matlagingen!

 

Hva vil du lære?