Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg ITlærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 23 anmeldelser.

290 kr/time

De beste prisene: 99% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 290kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine ITkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i IT for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer ITundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

88lærere tilbyr undervisning

online IT.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi ITkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 88 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi ITkursundervisning over webcamera?

88  ITlærere tilbyr online undervisning i IT.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 88 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for ITkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online ITundervisning er 290Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 • Lærerens erfaringer i IT
 • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online ITlærere?

Et utvalg av 23 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

88 ITlærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i IT?

Velg blant mange lærere innen IT!

Se flere lærere Kom i gang

Finn et IT-kurs på Superprof

Ønsker du å gjøre deg bemerket i spillutvikling? Vil du lage deg en nettside for å promotere fotografiene dine eller illustrasjonene dine? Eller vil du bare lære litt grunnleggende data? Kikk gjennom våre lærerprofiler, ta en prøvetime og lær om html og CSS hjemme i sofakroken! Terminologien ‘data’ omfavner en hel rekke disipliner, fra programvareutvikling til webdesign og datavitenskap. Du kan lære ett eller flere dataspråk, strukturering av nettsider for god kundeflyt eller dataanalyse for implementering av markedsstrategier. Eller du kan lære helt grunnlaggende data til hverdagsbruk. Uansett aspirasjoner, vil dataforståelse berike deg i hverdagen og på arbeidsplassen.

Hvorfor studere data og IKT?

Enten du er for eller i mot, så har den digitale æraen kommet for å bli. Teknologi-jobber er mer aktuelt enn noen gang, teknologibransjen blomstrer og selskaper ser etter personale med gode datakunnskaper uansett sektor og type stilling. Om du vil friske opp CV-en din så den skiller seg ut i mengden, bør du understreke datakunnskapene dine. Da vår data-avhengighet stadig øker, er det et økende behov for unge mennesker med datakvalifikasjoner til spesialstillinger innen teknologi. Dette kan være:

 • Applikasjonsutvikler – utvikle programvare med koding (dataspråk)
 • Spillutvikler – skape og utvikle spill, fra programmering til historieutvikling og visuelle effekter
 • Web-designer – designe, skape og kode nettsider
 • Forretningsanalytiker – lede og endre planer i bedriften
 • SEO-spesialist – identifisere og innføre markedsstrategier for å utvikle bedriften online
 • Programvare-ingeniør – skape og vedlikeholde datasystemer med programmering, koding og anbefale tiltak for forbedring

Det er ikke bare i Silicon Valley de ser etter kvalifiserte ‘tech-folk’. Datakunnskaper kan gi deg en stilling som digital copywriter, IT-lærer, nanoteknolog, nettverksingeniør, ansvalig for sosiale medier, lyd-designer, forsyningskjede-leder, tech author eller web content manager. Selv om stillingen du søker på ikke omfatter jobb med datamaskiner, så vil du med gode datakunnskaper skille deg ut i mengden. Tech-smarte folk har gjerne overførbare ferdigheter som arbeidsgiver setter pris på. Arbeid med datamaskiner krever metodisk, nøyaktig og kreativ tilnærming til problemløsning, og du må ofte løse store problemer og analysere potensielle utfall før du iverksetter tiltak. Å studere data gir deg også en kraftig kommersiell bevissthet, og du vil se at du blir mer tilpasningsdyktig – spesielt når det gjelder ny teknologi. Datastudier kan også være veldig artige! Når du jobber med data, vil du finne at mange aspekter ved faget innebærer en kombinasjon av kreativitet og teknisk kunnskap: du gjør noe ut av ingenting – og dét kan være veldig tilfredsstillende. Det er også mye mer sosialt enn mange tror, selv om det ikke alltid er på den vanlige måten: vår forståelse for hva vi kan oppnå med data forsetter å utvikle seg, og vi ser alltid etter nye muligheter. Store gjennombrudd gjøres ofte i samarbeid med andre rundt om i verden, som samarbeider via internett for å utvikle ny teknologi. Å studere data kan sammenlignes med et stort puslespill: perfekt for de som liker utfordringer eller er nysgjerrige på hvordan deres smarttelefon, nettbrett eller laptop fungerer. For de fleste er en travel hverdag hindringen som gjør at en ikke tar opp studier, men å lære data trenger ikke å ta mye tid! Lær nyttig teknologi hjemme i sofakroken, via internett!

Studer data med online kurs

Det økende behovet for datakyndige, har ført til en eksplosjon av nettressurser for å oppfylle ethvert studiebehov, enten du er nybegynner eller ønsker å utvide ekspertisen din innenfor en viss nisje. Selv om det finnes nettsider som for eksempel W3school, som nesten er som et oppslagsverk for alt som har med data å gjøre, velger veldig mange å ta online kurs for en mer strukturert og forståelig studieopplevelse. Det finnes en rekke gratis kurs online, som gir deg muligheten til å utforske nye områder innen data. Dette er ideelt for deg som ønsker å innfri studiemålene dine. Nettsider som FutureLearn, open.edu og MIT Open Courseware har alle typer innhold, fra universitetsnivå til intensivkurs på alle nivåer. Med for eksempel Excel Akademiet kan du lære alt grunnleggende om bruk av Excel. KnowledgeGroup tilbyr gratis nettkurs i programmene i Office-pakken. Her finnes også webinarer en kan dra nytte av. Om du har klart for deg hva du vil lære, så er det ikke sikkert at du finner akkurat dette emnet gratis på nett. Plattformen med “Play for Learning”-funksjon, slik som CodeAcademy, kan være løsningen for deg. Dette er veldig gunstig, da de også har simulatorverktøy der du kan praktisere det du har lært.

Fordelene med å studere data online

I det store og det hele, er nettkurs en ganske ny utvikling (og et biprodukt av avansert teknologi). Kursene gjør det enklere for oss å få plass til opplæring i en ellers så hektisk hverdag. Med et nettkurs, vil du dra fordel av følgende:

 • Studere i eget tempo: gruppeundervisning er sosialt, men undervisningen har en rask progresjon for å møte gruppens behov. Med fjernundervisning kan du arbeide i eget tempo, og ta deg tid til å fordøye informasjonen eller hoppe over emner du allerede behersker.
 • Praktisk og fleksibelt: vi har alle ulike agendaer, og det kan fort dukke opp ting som gjør at du ikke kan møte opp i timen. Online timer kan utføres hvor som helst, når som helst – ikke noe mer skulking fordi noe “viktigere” oppstår, ikke noe mer transport, og viktigst av alt: du kan studere i samband med fulltids jobb.
 • Lavere kostnader: på et nettkurs er det langt færre overheads enn på et vanlig kurs, og det er ingen begrensinger på antall deltakere. Det betyr at kursprisene ofte blir lavere (og noen ganger gratis).
 • Et mer komfortabelt læremiljø: lær på stedet du befinner deg! Du kan delta i timene via nettbrett, laptop eller smarttelefon, så du trenger ikke å miste undervisningstimer når du er på reise eller ferie.
 • Mange tilgjengelige programmer: ved å studere på “world wide web” begrenses du ikke lenger av tilgjengelige kurs i din by, område eller land. Du vil ha tilgang til spesialkurs fra hvor som helst i verden!

Online kurs er ideelt for å strukture studiene dine, uten å måtte tilpasse undervisningen til en travel timeplan. Slike kurs mangler imidlertid den personlige touchen du får med en lærer på vanlig kurs. Om du ønsker denne personlige touchen, så kan du studere data online med en privatlærer.

Studer data online med en privatlærer

Online privatlærere i data gir timer med struktur og det personlige preget mange trenger for å lære. Kursing ansikt til ansikt gjør at læreren kan styre undervisningen etter dine behov, enten det er på personlig nivå eller profesjonelt nivå. Du vil dra fordel av fleksibiliteten av et online kurs, med konstruktiv feedback og arbeid etter eget tempo, og hvor lærer har full fokus på deg som elev. Du kan også diskutere læreformat og stil med læreren før timen, slik at du er garantert et opplegg etter eget behov. En av lærerens roller er å overvåke fremgangen din, hjelpe deg å holde motivasjonen oppe når du møter på problemer og sørge for å holde deg på rett kjøl for å oppnå dine målsettinger. Om du er usikker på hva dine målsettinger er, så kan læreren hjelpe deg med å sette målene ved å vurdere dine sterke sider innen data. Alt dette kan gjøres hjemme i sofakroken, ved kjøkkenbordet eller på Bahamas, for den saks skyld – stedet velger dú! Hvor finner du en online lærer? På nettet, selvfølgelig! De fleste av oss tyr til søkemotorer ved behov, men å finne en dyktig datalærer hvis lærestil matcher dine behov, kan være veldig vanskelig. Det er her Superprof kommer inn i bildet.

Finn en online IKT-lærer på Superprof

Superprof er en online plattform laget for å koble de som vil undervise med de som vil lære. Vår flåte med 4 500 online datalærere omfatter erfarne programvareingeniører, lærere i datavitenskap med doktorgrader, samt spesialister på cyber-sikkerhet, bare for å nevne noen. Hver lærer har sine egne priser basert på erfaring, undervisningsnivå og etterspørsel for faget, så det finnes priser for enhver lommebok. Når du har valgt en lærer, kan du lese om deres bakgrunn og metodikk for å se hva slags lærestil de har. Alle profilene har det samme formatet, slik at det er enkelt å sammenligne kandidatene. Du kan også lese anbefalinger og erfaringer fra tidligere elever. De fleste lærerne på Superprof tilbyr første time gratis, så du kan prøve uten å bruke penger på det. Kikk gjennom våre online lærerprofiler, og start allerede i dag. Hvem vet, kanskje neste stopp er Silicon Valley?

Hva vil du lære?