Utmerket
Anmeldelser

Våre naturfaglærere i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Naturfaglærerne har et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 29 evalueringer.

280 kr/time

95% av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen for en time er 280kr

6 t

Superprofs prtivatlærere innen naturfag svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære naturfag i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine naturfagstimer

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten på plattformen. Planlegg deretter undervisningstimer med en privatlærer i kjemi.

3. Oppdag nye opplevelser med realfag.

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, privatlærere og mentorer. Utforsk emnet naturfag og lær sammen med engasjerte mennesker

FAQ

Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Oslo for å gi naturfagskurs?

I Oslo og omegn, er 138 privatlærere i naturfag tilgjengelig for å gi privattimer

 

Du kan undersøke deres annonser og velge naturfagsunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatlærer i naturfag fra vårt utvalg av 138 undervisere

Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatunderviserne i naturfag i Oslo?

Studentene har evaluert sine naturfagsundervisere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 29 evalueringer.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig over e-mail i alle hverdager dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

Om du skulle ha flere spørsmål, les videre på våre FAQ for å finne svar.

Hvor mye koster det for naturfagshjelp i Oslo og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på naturfagsundervisning i Oslo er 280kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i naturfag vil avhenge av:

  • Erfaringen og utdanningsbakgrunnen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (på nett eller et sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr deres første kurstime gratis.

Finn din naturfagsunderviser gjennom Superprof.

Kan du ta privatundervisning i naturfag online?

På Superprof kan du få hjelp med naturfag online. Enten du trenger hjelp til å øve før naturfagseksamen, synes noen emner i naturfag er vanskelige eller bare ønsker å jobbe med dine kunnskaper i naturfag, kan privatlærerne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre naturfagslærere tilbyr også privatundervisning online. Rundt 80% av privatlærerne på Superprof tilbyr naturfagsundervisning online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne lærere som gir undervisning online; skriv inn faget du ønsker i søkemotoren på hovedsiden og velg "online" for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-undervisning i ditt fag.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer din hverdag bedre, og nettundervisning er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise til ditt hjem.

Finn din lærer online du også.

Vil du lære naturfag i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen naturfag i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en privatlærer for naturfag i nærheten av deg

Naturfag er en fascinerende vitenskap som dekker det meste av verden, skapningene i den, hva som skal til for deres eksistens, og hvordan de samhandler med verden vi lever i.

I tillegg tar faget for seg kjemiske prosesser i den og kunnskap om vår fysiske oppbygning og helse. Med andre ord er naturfag et stort fag som tar for seg et bredt spekter av fagområder. Naturfag er en viktig del av læreplanen i Oslo og ellers i Norge, og man begynner å lære om det allerede på barneskolen.

Faget innebærer en rekke temaer og det er store områder som skal dekkes. Elevene blir presentert for kompliserte begreper, noe som ikke alltid gjør det like lett å forstå. På barneskolen er det helt enkle begreper som introduseres og man blir kjent med faget gjennom å samhandle med det. På ungdomsskolen og videregående blir faget mer avansert og det krever sitt av elevene for å holde tritt med læreplanen.

En privatlærer vil med andre ord være en god ide for deg som synes faget er litt vanskelig, ønsker å ta det opp, eller trenger et mer skreddersydd undervisningsopplegg for å få fullt utbytte av tiden du bruker på naturfag. 

Derfor bør du bruke tid på naturfag

Det er et stort antall emner som dekkes i naturfagstimene, noe som gjør at du får mye og variert kunnskap ved å studere faget. Det kan også bidra til å få større kunnskap om oss selv og vår eksistens i sammenheng med resten av livet på planeten vår. Med andre ord forstår vi mer om miljøet rundt oss, menneskene rundt oss og oss selv ved å være gode i naturfag. 

Naturfag er også et godt utgangspunkt for de som er interesserte i å studere medisin, fysioterapi, farmasi eller til og med idrettsvitenskap. Den generelle kunnskapen du tilegner deg i faget, vil være til stor hjelp i andre fag som kjemi, fysikk, biologi og matematikk.

Naturfag kan også lære deg flere nye ferdigheter og forbedre dine evner innen resonnement, analytiske ferdigheter og problemløsing innen dette faget, men også flere andre fag og i hverdagslige situasjoner. 

I likhet med en rekke andre fag, er dette noe du må ha på skolen i flere år. Etter hvert som du blir eldre, har du også mulighet til å spesialisere deg innen faget i større grad. Det finnes flere studier som har forankring i naturfaget eller naturvitenskapen, som byr på spennende muligheter for deg som liker faget.

For å kunne studere et slikt studium, er det viktig at du har lært deg det grunnleggende fra før av.

Få hjelp av Superprof!

Hvis du har bestemt deg for å få hjelp fra en privat naturfagslærer i Oslo, er det bare å søke etter en på Superprof. Du kan sjekke ut profilene deres, hva de spesialiserer seg i, nivåene de underviser på, hvor mye de tar betalt, og deretter ta kontakt for å avtale undervisninga. Det eneste du trenger å søke etter en lærer naturfag i Oslo.  

Sørg for at du får mest mulig ut av pengene, og finn en lærer som tilbyr den første timen gratis. Bruk denne tiden til å diskutere læringsmålene dine, hvordan du liker å lære, hvorfor du trenger en privatlærer i naturfag, budsjettet og timeplanen din, og se om du kommer overens med læreren. Du vil med andre ord ha mer enn nok å bruke denne første timen på. 

Det er viktig at du kommer overens med personen som skal være læreren din. Du lærer mye mer effektivt hvis du trives på timene og lar deg engasjere av læreren din. Er det mot formodning ingen av lærerne i Oslo som vekker din interesse, finnes det nettbasert undervisning. Dette lar deg velge blant alle naturfagslærerne som finnes på nettstedet til Superprof.

Disse lærerne tar i bruk fjernundervisning, og alt du trenger er et webkamera, en mikrofon og en stabil internettforbindelse. Med dette på plass kan du lære hva som helst ved hjelp av lærere fra hele verden. Dette er en unik mulighet, og vil gi deg ubegrenset med muligheter. I tillegg vil opplegget være veldig fleksibelt, siden det kan skje hvor og når som helst. 

Bruk god tid når du skal finne deg en privatlærer og tenk på de overnevnte punktene underveis i prosessen.

Lykke til!

Hva vil du lære?