Utmerket
Anmeldelser

Lær Regnskap online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 9 anmeldelser.

381 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 381kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære regnskap har aldri vært
enklere

2. Organiser dine regnskapkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Økonomi

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i regnskapkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i regnskapkurs er 381Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen regnskapundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Regnskap?

Med en erfaren lærer i Regnskap, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Regnskap undervisning online ?

Flesteparten av våre Regnskaplærere tilbyr regnskapkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Regnskapkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen regnskapkurs?

25 lærere i regnskap tilbyr hjelp i regnskap.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 25 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Regnskaplærere mottatt?

Blandt 9 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i regnskap?

Velg blant mange lærere innen regnskap!

Se flere lærere Kom i gang

Kurs i regnskap

Studerer du matematikk for å bli matematiker eller regnskapsfører? Utdanner du deg til regnskapsfører, og ønsker hjelp til eksamensforberedelser? Uansett alder, nivå eller ambisjoner, så vil en privatlærer hjelpe deg med å oppnå målet ditt, takket være deres ekspertise og kunnskaper om ulike sertifiseringer og godkjenninger innen regnskap. Finanstilsynets rapport viser at det per 31.12.19 var 11 626 regnskapsførere i Norge. Dette er det høyeste antallet autoriserte regnskapsførere siden autoriseringsordningen startet i Norge i 1993. I Norge har det vært en jevn økning av nasjonale studenter på 2 % hvert år, og 2020 ble annerledesåret i positiv forstand. Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser over 300 000 studenter (en økning på over 10 000 mot året før), hvorav ca. 60 % studerte økonomiske og administrative fag. Det er tydelig at økonomi interesserer, og at regnskapsføring ikke er et utdøende felt. Om du vil bli regnskapsfører, kan du få akademisk støtte fra en privatlærer med den rette kunnskapen. Regnskap i Norge Regnskap har en lang og interessant historie. I Norge startet den med dannelsen av Norske Regnskapsbyråers Forening 9. mai 1969 (i dag Regnskap Norge). Sytten byråer ble umiddelbart tilknyttet foreningen. I dag er medlemstallene 8 500 personlige medlemmer og 2 600 regnskapsbyråer. Foreningens formål er fortsatt å ivareta medlemmenes faglige og økonomiske interesser, danne et tydelig skille mellom regnskap og revisjon, samt heve bransjenivået og gi klientene sikkerhet i form av nødvendige kvalifikasjoner. Innføring av moms, merverdiavgiften, i 1970 førte til en eksplosjonsartet vekst i regnskapsbransjen, da mange bedrifter søkte hjelp fra regnskapsfører. Med stadig endrede rammebetingelser, lover og forskrifter, er regnskapsføring et spesialfelt som er et “must” for alle typer bedrifter i dag, det være seg små og mellomstore firmaer til store konserner – alle trenger en eller flere regnskapsførere!  

Hva gjør en regnskapsfører?

Regnskapsførere hjelper organisasjoner og enkeltmannsforetak med balanse i regnskapet, og sørger for at bedriften går i pluss og foreslår tiltak for kostnadsreduksjon. Derfor er kunnskaper og ferdigheter helt nødvendig for å fylle denne rollen. Regnskapsførere kan ha sine spesialfelt, som skatt, revisjon og ledelse, rettsmedisinsk regnskap, salg og oppkjøp, beskatning, bedriftsfinansiering eller gjeldsinndrivelse. Noen kan bli direkte ansatt som økonomiansvarlig i en bedrift, mens andre kan bli engasjert via et regnskapsbyrå.

Hvorfor studere regnskap

En av de vanligste tingene regnskapsførere får høre er at alle regnskapsførere er triste og kjedelige. Vel, dette er vel noe individuelt. Det er sikkert noen triste og kjedelige fallskjermhoppere også, eller salsadansere – yrket ditt er ingen personlig beskrivelse! Visste du at de fleste regnskapsførere er ganske så stinne? De har en svært fordelaktig lønn og vet å håndtere privatøkonomien riktig. Kjedelig eller ikke – det kan vel ikke være så utrolig kjedelig tatt i betraktning at både Mick Jagger og Eddie Izzard studerte for å bli regnskapsførere før berømmelsen var et faktum! Regnskapsførere gjør en så viktig jobb, så det er absolutt et attraktivt yrke å sikte etter. Bare sånn for spenningens skyld, så skal ryktene ha det til at det var regnskapsførerne i FBI som gjorde at Al Capone ble tatt inn og dømt for skatteunndragelse!

Fordelene ved å studere regnskapsføring

Grunnet stadig økende vekst i industrien, er det likeledes et økende behov for regnskapsførere. Dette betyr at det er et sikkert yrke å satse på. Alle bedrifter eller enkeltmannsforetak trenger en regnskapsfører, så det er mye “business” å ta av, men også stor konkurranse. Det er samtidig gode muligheter for fremgang i denne karrieren, hvorav mange bedrifter ansetter unge og nyutdannede som gradvis klatrer oppover lønnsstigen. Lønnen kan være veldig tiltrekkende. Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at en regnskapsfører har en gjennomsnittlønn på 691 000 kroner i året. En kan også starte eget regnskapsbyrå, og innhente større summer som selvstendig næringsdrivende. En av fordelene er at du ikke trenger å hyre inn regnskapshjelp!

Hvor kan en studere regnskap i Norge?

For å bli autorisert regnskapsfører finnes flere utdanningsløp. Du må studere økonomisk administrative fag ved universitet eller høyskole. I denne studieretningen inngår spesialfelt som regnskapsføring. Utdannelsen er tre-årig og gir deg bachelorgrad. Opptakskravene er at du har generell studiekompetanse. For å få autorisasjon som regnskapsfører, må du ha bachelorgrad. Det er også obligatorisk med etterutdanning. Ofte dekkes disse kursene av arbeidsgiver, da disse kursene er helt nødvendig for å beholde autorisasjonen. Utdanningen kan du ta ved de fleste universiteter i Norge, samt høyskoler rundt om i landet. Det finnes også private skoler med denne studieretningen, som for eksempel Handelshøyskolen BI, Norges Handelshøyskole og Høyskolen Kristiania m.fl.

Regnskapslærer fra Superprof

Regnskap er et populært valg blant norske studenter. På Superprof har vi fire dyktige regnskapslærere i Sandvika, Trondheim, Bergen og Gan. I tillegg til hjemmeundervisning, eller klassetimer, tilbyr lærerne online undervisning via webcam. De fleste tilbyr også første time gratis. På vår nettside kan du lese profilene til lærerne, slik at du får en ide om deres erfaring, kunnskap, nivå etc. før du tar kontakt med dem via plattformen vår. Du kan også lese tidligere elevers erfaringer med vedkommende lærer. Ved bruk av privatundervisning som ekstra støtte i utdannelsen, blir du aldri hengende etter. Og du kan fullføre utdannelsen på rasktest mulig måte og med de beste resultatene.

Hva vil du lære?