Utmerket
Anmeldelser

Pianolærere i Bergen

Se flere lærere

5.0 /5

Undervisere i piano med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 4 evalueringer.

332 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 332kr/time

5 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Bergen

FAQ

🎹 Hvordan kan du begynne pianotimer i Bergen?

Er du interessert i å ta pianotimer?

 

På Superprof har vi nå 25 piano-undervisere som tilbyr undervisning i Bergen.

 

Våre meldingstjenester tillater deg kontakte de ulike pianolærerne som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

Når din kursforespørsel har blitt akseptert, kan du starte ditt første kurs med din lærer.

 

Se alle profilene for våre piano-undervisere i din by.

👨🏼‍⚖‍ Hvor mange pianolærere er tilgjengelig for å undervise pianotimer i Bergen og nærområdet?

Det er for tiden 25 privatlærere i piano som tilbyr pianokurs i Bergen og området rundt.

 

Ta en titt på lærerens personlige undervisningsannonse og velgden piano-underviseren som passer dine behov. På Superprof, har vi piano-undervisere i alle musikksjangere: jazz, klassisk, pop, rock...

 

Velg ditt kurs blant flere enn 25 undervisere.

kan man ta piano-undervisning online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere på Superprof for å forbedre ferdighetene. Mange av våre pianolærere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatlærerene på vår plattform tilbyr pianotimer via webcamera.

 

For å finne tilgjengelige pianolærere online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via webcam tilbyr deg flere fordeler. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom underviseren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 Hvilken pris tar piano-undervisere for privat pianokurs i Bergen?

I gjennomsnitt tar pianolærere 332kr for privat piano-undervisning i Bergen.

 

Kosnadene for pianotimer vil avhenge av:

  • erfaringen din piano-underviser innehar
  • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (online eller hjemme hos eleven)
  • hvor mange timer du har booket og lengden på hver undervisningstime
  • objektivet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs privatundervisere gir deres første time gratis.

 

Se alle tariffene til pianoundervisere i din by.

🎧 Hvilket utstyr burde du kjøpe for å begynne med piano?

Det første du trenger er åpenbart skaffe deg et piano.

Prisen av et nytt piano kan noen ganger avskrekke begynnere. Hvis dette gjelder deg, se på muligheten til å leie et piano, for å øve med frem til du er klar til å kjøpe ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, burde du også kjøpe:

  • Bøker og apper du kan øve med hjemme
  • en pianokrakk
  • en metronom
  • pianotrekk
  • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke obligatorisk for at du skal kunne lære å spille piano. Spør gjerne din piano-underviser om råd på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste kurs blant flere enn 25 undervisere.

🎹 Hvorfor burde du ta private pianokurs i Bergen?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere voksne ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianokurs blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en pianounderviser kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Alle pianokurs med en kvalifisert privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene.

 

Du må bare velge en veileder og bestille pianohjelp hjemmefra eller online.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Bergen

Se flere lærere Kom i gang

Ta kontakt med en pianolærer Bergen

Pianoets mangefasetterte historie

Pianoet er et instrument med lang historie som virkelig gjorde sitt inntok under klassisismen, og senere som soloinstrument i romantikken. Klassisismen var på mange måter en motpol til den tunge barokkmusikken. Det ble et større fokus på en klarere enkelhet i komposisjonen og et lettere musikalsk uttrykk. Her passet pianoet godt inn med blant annet strykeinstrumenter, som det ble komponert flere store verk av de tre store, Joseph Hayden, Ludwig van Bethoven og Wolfgang Amadeus Mozart. Disse satte pianoet på dagsordenen og viste hvor imponerende pianoet kunne være gjennom sine verk. I dag er pianoet et bredt instrument som kan være av den klassiske typen, men også elektronisk, og spille innenfor en rekke ulike sjangre.

Pianomusikk er i vår moderne forståelse og erfaring av det både variert og mangefasettert. På den ene siden har du klassisismen og romantikkens store verk som sørget for å virkelig utvikle pianoinstrumentet. Du finner til og med klavermusikk skrevet før 1750 av Bach og Scarlatti som utforsket det nye instrumentet. På den andre siden har vi det moderne og flerdimensjonale instrumentet med keyboarder og andre toner enn det vi kjenner fra det originale instrumentet. Pianoet har en viktig plass innenfor alt fra rock og blues, til jazz og boogie-woogie. Det gjør at dagens pianister har store muligheter til å utforske instrumentet og lage mye forskjellig musikk.

Mulighetene for deg som kan spille piano

Når du har lært deg å spille piano vil du ha mange spennende muligheter over hele verden. Både som profesjonell musiker, men også som pianoamatør. Instrumentet er nemlig kjent over store deler av verden. I Norge og ved flere andre musikkskoler og universiteter, kan du ta høyere utdanning innenfor instrumentet eller i utøvende musikk og andre musikkstudier. Du vil da bli kjent med instrumentets mange sider og lange historie, men og være i stand til å imponere mennesker rundt deg med dine pianoferdigheter. Før du ender opp her, vil det være viktig å lære seg det grunnleggende ved instrumentet, noter og musikkteori.

Dette arbeidet er viktig og vil være en viktig investering i din fremtid som pianist - enten på hobbybasis eller som profesjonell. Det vil nemlig legge et grunnlag som gjør deg i stand til å spille alle typer verk på de fleste typer pianoer. Finn ut av hvorfor du drømmer om å kunne spille piano og kom i gang med arbeidet! Ta et kurs i nærheten av deg eller sjekk ut hvilke muligheter som finnes på nett. Det kan derimot være ganske vanskelig å orientere seg i alle løsningen og ressursene som finnes der ute. Bare ved å gjøre et raskt søk på nettet, vil du få opp mange treff som hevder å skulle kunne hjelpe deg. Utfordringen med disse er derimot at de ikke er tilpasset deg og de individuelle behovene du har. Derfor har Superprof gjort det enkelt for deg å finne en lærer som gjør nettopp dette!

Ta et kurs i piano ved hjelp av Superprof

På våre nettsider er det enkelt å finne en lærer som kan møte dine behov og ta målene dine i betrakting gjennom et skreddersydd kurs som kun skal passe for deg. Søk på "piano undervisning Bergen" og få opp alle som kan gi deg et pianokurs i nærheten av deg. Du kan enkelt sammenlikne lærerne med hverandre ved å lese på hver enkelt sin profil.

Vi er opptatt av at det skal være fleksibelt og effektivt for deg å lære deg piano. Derfor er du med på å sette rammeverket for undervisninga gjennom å fortelle læreren om hvilke interesser, behov og mål du har. Dette vil læreren ta med seg og inkludere i planen som skal sørge for å få deg i mål. Kanskje du har et piano hjemme eller trenger å låne et i starten av undervisninga. Det vil læreren din ta hensyn til og lage gode løsninger for.

Vi ønsker deg lykke til med å finne pianoundervisning i Bergen gjennom Superprof.

Hva vil du lære?