Utmerket
Anmeldelser

Pianolærere i Bergen

Se flere lærere

5.0 /5

Undervisere i piano med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 3 evalueringer.

314 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 314kr/time

5 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Bergen

FAQ

🎹 Hvordan kan du begynne pianotimer i Bergen?

Er du interessert i å ta pianotimer?

 

På Superprof har vi nå 22 piano-undervisere som tilbyr undervisning i Bergen.

 

Våre meldingstjenester tillater deg kontakte de ulike pianolærerne som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

Når din kursforespørsel har blitt akseptert, kan du starte ditt første kurs med din lærer.

 

Se alle profilene for våre piano-undervisere i din by.

👨🏼‍⚖‍ Hvor mange pianolærere er tilgjengelig for å undervise pianotimer i Bergen og nærområdet?

Det er for tiden 22 privatlærere i piano som tilbyr pianokurs i Bergen og området rundt.

 

Ta en titt på lærerens personlige undervisningsannonse og velgden piano-underviseren som passer dine behov. På Superprof, har vi piano-undervisere i alle musikksjangere: jazz, klassisk, pop, rock...

 

Velg ditt kurs blant flere enn 22 undervisere.

kan man ta piano-undervisning online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere på Superprof for å forbedre ferdighetene. Mange av våre pianolærere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatlærerene på vår plattform tilbyr pianotimer via webcamera.

 

For å finne tilgjengelige pianolærere online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via webcam tilbyr deg flere fordeler. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom underviseren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 Hvilken pris tar piano-undervisere for privat pianokurs i Bergen?

I gjennomsnitt tar pianolærere 314kr for privat piano-undervisning i Bergen.

 

Kosnadene for pianotimer vil avhenge av:

 • erfaringen din piano-underviser innehar
 • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (online eller hjemme hos eleven)
 • hvor mange timer du har booket og lengden på hver undervisningstime
 • objektivet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs privatundervisere gir deres første time gratis.

 

Se alle tariffene til pianoundervisere i din by.

🎧 Hvilket utstyr burde du kjøpe for å begynne med piano?

Det første du trenger er åpenbart skaffe deg et piano.

Prisen av et nytt piano kan noen ganger avskrekke begynnere. Hvis dette gjelder deg, se på muligheten til å leie et piano, for å øve med frem til du er klar til å kjøpe ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, burde du også kjøpe:

 • Bøker og apper du kan øve med hjemme
 • en pianokrakk
 • en metronom
 • pianotrekk
 • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke obligatorisk for at du skal kunne lære å spille piano. Spør gjerne din piano-underviser om råd på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste kurs blant flere enn 22 undervisere.

🎹 Hvorfor burde du ta private pianokurs i Bergen?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere voksne ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianokurs blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en pianounderviser kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Alle pianokurs med en kvalifisert privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene.

 

Du må bare velge en veileder og bestille pianohjelp hjemmefra eller online.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Bergen

Se flere lærere Kom i gang

Ta kontakt med en pianolærer Bergen

Bergen er en viktig by i musikksammenheng med blant annet den storslåtte Grieghallen, som er en del av den viktige arven etter Edvard Grieg. Det var i 1894 at Grieg skrev et brev med tanker rundt en konsertsal i tre, hvor alt startet.

Videre utviklet det hele seg fra å kun være en tanke til å bli en stor konsertarena, som åpnet den 12. mai 1978 med Musikselskabet Harmoniens Orkester som opptrer for første gang på Grieghallens scene. Dette er et samlingspunkt for musikere fra hele landet, men og hele verden. Her kan sang og musikk nytes med likesinnede!

Bergen har ikke bare dette å skryte på seg, men og flere institusjoner som tilbyr musikkopplæring. Her kan alt fra nybegynnere til de mer avanserte musikere finne seg til rette, og komme over et tilbud som passer med det man selv vil oppnå.

I hjertet av byen er det en rekke muligheter for deg som er interessert i musikk. Uansett om du bare vil nyte musikk, eller ta en utdanning innen faget, så har du kommet til riktig by. Len deg tilbake og fortsett lesingen, så skal du få vite mer om hvilke muligheter du har!

Hvorfor lære deg piano i Bergen?

Har du lyst til å lære deg piano og bor i Bergen? I så fall finnes det ingen unnskyldning for å la være. Her finnes det nemlig en rekke muligheter!

Barn og ungdom har muligheten til å lære seg å spille piano fra ung alder, på et av stedene som tilbyr timer hele året eller intensive sommerkurs. Kurs på sommeren er en perfekt mulighet til å få en introduksjon til instrumentet, noter og ikke minst gi deg en forsmak på hva som venter deg hvis du velger å gå videre med pianoundervisninga.

Uansett hva du velger vil det være en god ide å få på plass det grunnleggende om pianoet i første omgang. Hva er vel bedre å bruke tiden sin på hvis du har funnet ut at dette er instrumentet for deg?

Her er noen av fordelene som finnes ved å lære seg å spille piano:

 • Du vil kunne forbedre konsentrasjonen og hukommelsen din.
 • Sannsynligheten for å få visse sykdommer, slik som Alzheimers, vil kunne bli mindre.
 • Hvis du begynner å spille piano som ung, vil det kunne motvirke symptomene på dysleksi.
 • Ikke bare er det et hyggelig fritidssyssel, men pianospilling kan hjelpe urolige barn med å slappe av og få tankene over på noe helt annet (dette gjelder ikke bare barn!)
 • Piano vil kunne hjelpe unge å forbedre sine sosiale egenskaper, for eksempel ved å bli med i en musikkgruppe.

Kort fortalt er det flere grunner til at det er lurt å melde deg eller barnet ditt på et pianokurs. For unge er fordelene mange hvis de starter fra virkelig ung alder, i denne perioden er de som svamper!

Samtidig vil det kunne være veldig viktig for voksne å starte med undervisning, siden dette vil kunne skape en sosial arena, mestringsfølelse og ikke minst er det fint å ha en hobby men kan lene seg på.

Sist men ikke minst syntes de fleste det er ganske så imponerende å lytte til en dyktig pianist! Du trenger ikke å skaffe deg et piano til å begynne med, siden stedet du tar undervisning på vil stille med dette. På den måten vil du bli kjent med pianoet, før du trenger å gå til innkjøp av et selv.

Dette er jo tross alt et ganske stort møbel! Begynn å lete og oppsøke musikkarenaene i Bergen og ta del av det yrende kulturlivet som byen har å by på. Hvis du ønsker pianokurs, så kan du søke på nett etter "piano Bergen" for å lære mer om mulighetene.

Lær piano ved Universitetet i Bergen

Tenk å kunne ta en grad i musikk eller studere instrumentet som du interesserer deg for! Alt dette kan du gjøre ved Universitetet i Bergen som står klar med en knippe av de ypperste musikerne.

Ved å studere her vil du også få tilgang til alt fra fagbøker, instrumenter og ulike stykker. Dette er veien å gå for deg som bare er nysgjerrig og interessert eller har en brennende lidenskap for musikk. Universitetet tilbyr også ulike retninger innen faget, som du kan velge å fordype deg i.

På emnene du tar vil du finne likesinnede, som du kan snakke om det dere begge brenner for. Dette vil også gi deg et miljø som vil være godt å ha i ryggen når du skal ta fatt på en slik utdanning.

Andre ting som er verdt å vite om Universitetet i Bergen:

 • Griegakademiet er en del av universitetet.
 • Du vil få tilgang på en rekke ulike instrumenter.
 • Med en varierende studiehverdag vil du kunne utøve musikk på en rekke ulike arenaer.
 • Du vil få tilgang til et eget musikkbibliotek.
 • Universitetsregler gjelder, så studielån og stipend er tilgjengelig.

Studenter som ønsker å bli profesjonelle pianister, anbefales å studere musikk og instrumentet sitt ved et universitet eller høyskole. Ved å velge å studere musikk på denne måten, vil du skape muligheter for deg selv videre i livet!

Skulle ikke det å studere musikk fulltid virke som tingen for deg, kan man finne lærere som tilbyr pianoundervisning Bergen ved å søke på nett.

Musikkskoler i Bergen

Gå i Edvard Grieg sine fotspor og dyrk din interesse for musikk. De ulike musikkskolene du kan finne i Bergen er rettet mot alle ulike nivåer. Om du er nybegynner eller en med mer erfaring, vil du kunne finne noe som passer for deg!

De ulike musikkskolene vil ha ulike tilnærminger, og holde undervisningen på gruppe- eller individnivå. Du må selv vurdere hvilken form som passer deg best.

Her er noen av musikkskolene i Bergen som tilbyr pianoundervisning:

 • Bergen kulturskole (Strømgaten 19)
 • Feedback Studios (Sandviksveien 62)
 • AKKS Bergen (Georgernes Verft 12)
 • no (Gimleveien 36A)

Innstill deg på å være engasjert og dedikert hvis du velger å spille på en musikkskole. På den måten vil du få størst mulig utbytte og raskest mulig progresjon. Det kan hende du betaler en årlig avgift eller for hver time, dette er helt opp til de ulike skolene.

Uansett må du huske å øve også på fritiden og bruke tid og energi, spesielt i starten, slik at du er forberedt til timene. På denne måten kan du bli en ekspert på instrumentet ved å ta pianoundervising på en av skolene i Bergen.

Pianoforeninger i Bergen

Som du sikkert har skjønt, så mangler det ikke på muligheter i Bergen for deg som ønsker å lære instrumentet. Dette gjelder også de mange musikkforeningene du kan oppsøke, og finne likesinnede som er like opptatt av musikk som deg.

En rekke artister har vært med på å fremme musikkulturen i Bergen og dermed banet vei for musikkinteresserte som deg. Dette gjenspeiler seg blant annet med Grieghallen og andre konsertarenaer, som har som mål å få musikken ut til innbyggerne og tilreisende.

Her er noen av stedene du kan dra til i Bergen for å oppleve livemusikk:

 • Bergen live
 • USF Verftet
 • Bergen domkirke

Disse stedene har artister, band, kor og andre grupper som opptrer regelmessig i sine lokaler. Her vil du kunne hente inspirasjon og finne andre likesinnede, kanskje du til og med står på en av disse scenene en dag!

Ta private pianotimer i Bergen

Hva er den beste måten å lære eller bli bedre i piano på? Læring sammen med en privatlærer vil hjelpe deg å lære det grunnleggende om pianoet, og det kan både være raskt og effektivt.

Hvor enn du bor i Bergen, vil du kunne finne mange pianolærere i nærheten av deg. Pianoet er et av de mest populære instrumentene, noe som gjør at det finnes en rekke dyktige pianister i Bergen.

For å finne en privatlærer i Bergen, kan du ta en titt på en av disse stedene:

 • Annonser i lokaler og på oppslagstavler rundt i byen.
 • Annonser i lokalavisa.
 • Reklame på nettet.
 • Hør på andres erfaringer.
 • Annonser hos en av musikkskolene i Bergen.

På Superprof ligger prisen på en pianotime med en privatlærer rundt 200 kroner. Selv om du bor i utkanten av Bergen og ikke har en musikkskole i nærmeste omkrets, kan du fortsatt lære deg pianoet gjennom denne metoden.

Du kan nemlig finne privatlærere fra hele Norge, eller verden til og med, det eneste du trenger å gjøre er å avtale nettundervisning. Dette vil være perfekt for deg som ønsker en fleksibel timeplan og å kunne ta undervisningen når og der det passer for deg.

Uansett hvilken undervisningsmetode du velger, så vil du kunne forbedre dine pianoferdigheter ved å ta regelmessige leksjoner med en privatlærer som er lidenskapelig opptatt av pianoet og retter seg etter dine mål og behov.

En annen fordel de fleste av lærerne hos Superprof kommer med, er første time gratis. På denne måten kan du bli kjent med læreren og undervisningsmetoden, før du trenger å bestemme deg.

Finn en privatlærer og sett i gang med undervisningen, slik at du kan bli en dreven pianist!    

Hva vil du lære?