Utmerket
Anmeldelser

Pianolærere i Stavanger

Se flere lærere

5.0 /5

Undervisere i piano med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 4 evalueringer.

354 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 354kr/time

10 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 10time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Stavanger

FAQ

🎹 I hvilket område i Stavanger kan du finne en privatlærer i piano?

Er du interessert i å ta pianokurs?

 

Det finnes akkurat nå 12 piano-undervisere tilgjengelige for å gi pianokurs i Stavanger og nærområdet.

 

Våre meldingstjenester gjør det mulig å kontakte de ulike pianolærerne som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

Når din forespørsel har blitt godkjent, kan du begynne ditt første kurs med din mentor.

 

Se alle profilene for våre pianolærere i din by.

🎵 Hvor mange undervisere tilbyr i denne stund pianokurs i nærheten av deg?

I Stavanger og nærområdet, finnes det 12 privatlærere i piano for å tilby kurs

 

For å finne en privatlærer i piano, kikk på deres annonser for å få mer informasjon om hva slags kurs de tilbyr. Våre pianolærere tilbyr kurs i mange forskjellige sjangere; fra klassisk, jazz til pop.

 

Velg ditt pianokurs blant flere enn 12 undervisere.

kan man ta kurs online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere på Superprof for å lære piano fortere. Mange av våre piano-undervisere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatunderviserene på vår plattform tilbyr pianotimer via Skype.

 

For å finne tilgjengelige kurs online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via Skype tilbyr deg flere fordeler. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom læreren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 Hvor dyrt er private pianotimer i Stavanger og området rundt?

I gjennomsnitt tar pianolærere 354kr for privatkurs i piano i Stavanger.

 

Ratene for pianotimer vil avhenge av:

  • erfaringen din piano-underviser innehar
  • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (online eller i elevens hjem)
  • hvor mange timer du ønsker å ta og lengden på hver undervisningstime
  • målet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs privatlærere tilbyr deres første undervisningstime gratis.

 

Se alle tariffene til pianolærere i din by.

🎧 Hvilket utstyr er nødvendig for å kunne begynne med piano?

Første steget er åpenbart gå til anskaffelse av et piano.

Kostnaden av et nytt piano kan noen ganger avskrekke nye elever. Hvis dette gjelder deg, se på muligheten til å leie et piano, for å bruke frem til du er klar til å gå til anskaffelse av ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, kan det være lurt å kjøpe:

  • Bøker og apper du kan øve med hjemme
  • en pianokrakk
  • en metronom
  • pianotrekk
  • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke påkrevd for at du skal kunne lære å spille piano. Spør gjerne din piano-underviser om veiledning på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste pianokurs blant flere enn 12 pianolærere.

🎹 Hvorfor ikke prøve ut pianotimer i Stavanger?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere voksne ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianohjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i piano kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Alle pianokurs med en erfaren lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene.

 

Enten du vil ta private timer fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din privatunderviser og reserver dine kurs i dag.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Stavanger

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt pianotalent ved hjelp av pianoundervisning i Stavanger

Instrumentet er imponerende og fullt av muligheter

Pianoet vil kunne gi deg mye glede og mulighet til å lære noe nytt. Når du først har lært deg å spille piano, enten ved hjelp av noter eller gehøret ditt, vil du ha en hel verden av musikk foran deg. Du vil sjeldent bli helt utlært, siden det hele tiden er spennende og overraskende nyheter innen musikkbransjen. Enten om det er en ny måte å bruke pianoet på eller en unik mulighet for deg å bruke ferdighetene dine på. Pianoet er et stolt instrument med lang historie og mange muligheter. I vår moderne tid er ikke pianoet lenger hva det en gang var, men har fått et mye større mulighetsrom.

Du bestemmer selv hvordan du vil spille pianoet og hvilke sider du vil fokusere på. Det er et viktig instrument innen den klassiske sjangeren, med forbilder som Back og Mozart. Her er det et imponerende spekter av komposisjoner som vil gi deg gåsehud av romantikkens etablering av piano som soloinstrument, eller klassisismens symfonier. Innenfor jazz-sjangeren spiller også pianoet en viktig rolle. Med store artister som Ray Charles og Nina Simone, har pianoet etablert sin plass og virkelig vist hvor mye det kan imponere. Finn ut av hvilken sjanger du vil begynne å spille verk fra, så vil du kunne imponere og tilfredstille deg selv under din egen læring.

Lær deg å spille piano

Det finnes mange grunner til å lære seg å spille et instrument som pianoet. Først og fremst vil det kunne gi deg selv og de rundt deg mye glede. Musikk er noe fint som de fleste av oss har et nært forhold til. Det er gjennom musikken vi kan samles til en rekke anledninger og kjenne på glede, sorg og bli imponerte av storslåtte framføringer. Du vil også kjenne på følelsen av mestring og gleden av å kunne spille et instrument. Det er påvist at under slik læring er hjernen vår på sitt beste og hukommelsen vår blir bedre i takt med arbeidet.

Hvilken måte du velger å gå fram på, vil ha betydning for læringsprosessen. Det er liten tvil om at enkelte metoder ikke er like effektive når vi skal lære oss nye ting. Under læring er det flere ting som spiller inn, men både egen motivasjon og ressursene som tas i bruk underveis er viktige faktorer. Motivasjonen sørger for å holde oss i gang og fokuserte, mens ressursene sørger for at vi faktisk lærer det vi skal. Det innebærer at ressursene på tilpasses hver enkelt elev, som også vil bidra til å holde oss motivert. En annen ting som vil hjelp motivasjonen vår, er egen målsetting.

Privatundervisning er et godt verktøy for deg

Privatundervisning er et effektivt og fleksibelt verktøy du kan ta i bruk når du skal lære deg nye ting. Det skal godt gjøres å kunne lære på en mer effektiv måte, samtidig som selve kurset er fleksibelt. Ved å skreddersy kurset etter hver enkelt elev, vil det bidra til læring og sørge for at motivasjonen er på topp. Superprof sine privatlærere gjør nettopp dette ved å ta utgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker, men også målene du har satt deg.

Sjekk ut alle lærerne som kan gi deg privatundervisning ved å søke på "pianokurs Stavanger". Da vil du få opp en liste over alle potensielle lærere i nærheten av deg. Trykk deg inn på profilene og sammenlikn dem med hverandre, slik at du kan være trygg på å velge den beste pianolæreren. Nå begynner eventyret hvor du skal lære deg å spille piano gjennom egen praksis og undervisning fra læreren din. Hvor og når dere skal møtes, vil dere bli enige om sammen.

Lykke til med å finne et pianokurs i Stavanger!

Hva vil du lære?