Utmerket
Anmeldelser

Pianolærere i Stavanger

Se flere lærere

5.0 /5

Undervisere i piano med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 4 evalueringer.

345 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 345kr/time

9 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 9time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Stavanger

FAQ

🎹 I hvilket område i Stavanger kan du finne en privatlærer i piano?

Er du interessert i å ta pianokurs?

 

Det finnes akkurat nå 11 piano-undervisere tilgjengelige for å gi pianokurs i Stavanger og nærområdet.

 

Våre meldingstjenester gjør det mulig å kontakte de ulike pianolærerne som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

Når din forespørsel har blitt godkjent, kan du begynne ditt første kurs med din mentor.

 

Se alle profilene for våre pianolærere i din by.

🎵 Hvor mange undervisere tilbyr i denne stund pianokurs i nærheten av deg?

I Stavanger og nærområdet, finnes det 11 privatlærere i piano for å tilby kurs

 

For å finne en privatlærer i piano, kikk på deres annonser for å få mer informasjon om hva slags kurs de tilbyr. Våre pianolærere tilbyr kurs i mange forskjellige sjangere; fra klassisk, jazz til pop.

 

Velg ditt pianokurs blant flere enn 11 undervisere.

kan man ta kurs online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere på Superprof for å lære piano fortere. Mange av våre piano-undervisere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatunderviserene på vår plattform tilbyr pianotimer via Skype.

 

For å finne tilgjengelige kurs online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via Skype tilbyr deg flere fordeler. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom læreren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 Hvor dyrt er private pianotimer i Stavanger og området rundt?

I gjennomsnitt tar pianolærere 345kr for privatkurs i piano i Stavanger.

 

Ratene for pianotimer vil avhenge av:

 • erfaringen din piano-underviser innehar
 • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (online eller i elevens hjem)
 • hvor mange timer du ønsker å ta og lengden på hver undervisningstime
 • målet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs privatlærere tilbyr deres første undervisningstime gratis.

 

Se alle tariffene til pianolærere i din by.

🎧 Hvilket utstyr er nødvendig for å kunne begynne med piano?

Første steget er åpenbart gå til anskaffelse av et piano.

Kostnaden av et nytt piano kan noen ganger avskrekke nye elever. Hvis dette gjelder deg, se på muligheten til å leie et piano, for å bruke frem til du er klar til å gå til anskaffelse av ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, kan det være lurt å kjøpe:

 • Bøker og apper du kan øve med hjemme
 • en pianokrakk
 • en metronom
 • pianotrekk
 • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke påkrevd for at du skal kunne lære å spille piano. Spør gjerne din piano-underviser om veiledning på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste pianokurs blant flere enn 11 pianolærere.

🎹 Hvorfor ikke prøve ut pianotimer i Stavanger?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere voksne ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianohjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i piano kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Alle pianokurs med en erfaren lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene.

 

Enten du vil ta private timer fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din privatunderviser og reserver dine kurs i dag.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Stavanger

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt pianotalent ved hjelp av en pianolærer Stavanger

På mange måter er Stavanger et av de kulturelle høysetene i Norge, med flere kjente kunstnere, forfattere og musikere som har vokst opp i denne byen. I tillegg til flere nasjonale kunstorganisasjoner, og en rekke studier som vil kunne gi deg gode utdanninger innen musikk.

Med andre ord kan Stavanger være byen for deg som vil lære deg piano! Her vil du kunne finne deg en dyktig pianolærer, som vil introdusere deg til instrumentet og all annen kunnskap du trenger for å spille piano. P

å musikkskoler, ved å ta privattimer og på selve universitetet, kan studenter i alle aldre og som befinner seg på hvilket som helst nivå, oppdage pianoet alene eller ved hjelp av en lærer.

Nå kan du bare lene deg tilbake og la Superprof guide deg gjennom hvordan du kan ta pianotimer i Stavanger!

Hvorfor ta pianotimer i Stavanger?

Så du ønsker å utvikle dine musikalske ferdigheter i en av verdens triveligste byer? Du har kanskje også sett reklamer for pianotimer som holdes i Stavanger?

Piano er et populært instrument og er ansett som et av de viktigste av mange profesjonelle musikere. Hvis du lærer deg å spille piano som nybegynner, vil ikke bare gjøre det å lese noter og musikkteori enklere, men også forståelsen av andre instrumenter.

Enten om du tar pianotimer ved Muno musikkskole eller ved Stavanger Universitet, som tidligere gikk under navnet Stavanger musikkonservatorium, kan du lære deg instrumentet som nybegynner eller studere ulike musikksjangre.

Innbyggerne i Stavanger har altså flere muligheter for å kunne ta pianotimer med en privatlærer eller på ulike musikkskoler . Her er en liten liste over noen av fordelene med å lære piano i Stavanger:

 • Du vil kunne forbedre konsentrasjonen, fokuset og hukommelsen din.
 • Utvikle utholdenhet gjennom en komplett musikkopplæring.
 • Utvid den emosjonelle intelligensen din.
 • Få et øre for musikk og lære deg å forstå takt og rytme.
 • Tilpass deg både raske og langsommere tempoer (fra Andante til Grave).
 • Lær å improvisere på tvers av musikkstilene.
 • Rull opp ermene og vær klar til å spille på flere av de offentlige pianoene.

Ha en oversikt over de tidløse stykkene i den musikalske kanonen og du vil kunne forstå at majoriteten ble opprinnelig skapt for pianoet. I tillegg er instrumentet til stor glede for andre.

Hvis du vil kunne mestre stykker skrevet av de store komponistene (Beethoven, Schumann, Mozart), kan du plutselig befinne deg på en scene i Stavanger foran et stort publikum. Det var på denne måten flere av de store anerkjente musikerne begynte sin karriere!

Lær piano på Stavanger musikkonservatorium

Dette er ikke den helt riktige betegnelsen i dag, men funksjonen er nok langt på vei den samme. I dag tilhører nemlig stedet Stavanger Universitet, men opprinnelig var det et eget musikkonservatorium. Her kan du ta pianotimer med de beste pianolærerne i Norge.

Musikk-kurs varierer fra sommerskoler til å kunne ta en full bachelorgrad. Har du virkelig lyst til å studere musikk og fordype deg i alt fra instrumenter til historien bak, er et studium innen musikk perfekt! Her vil du ha muligheten til å perfeksjonere teknikken, i tillegg til å ha tilgang på konserthaller og en rekke ulike pianoer.

Alt fra improvisasjon til avansert musikkteori, vil opplyse deg innen musikk og pianoinstrumentet. Fakultetet for utøvende kunst, deriblant utøvende musikk, er primært rettet mot de mest erfarne musikerne. Her er de på utkikk etter de virkelig gode og forberedte kandidatene, så dedikasjon og potensial er viktige nøkkelord!

Andre kurs og musikkskoler har som mål å introdusere pianoet og gi elevene en forsmak på hva det vil si å studere musikk videre. Sommerskoler gir for eksempel en utmerket mulighet for ambisiøse nybegynnere å fordype seg innen musikkfaget.

Sammenlignet med en til en-undervisning, som er tilgjengelig for alt fra små barn til eldre elever som vil lære seg et instrument, er dette en profesjonell institusjon med høye krav. På universitet i Stavanger vil du finne en rekke muligheter på instituttet for musikk og dans.

Her vil studentene kunne utfolde seg i alt fra moderne samtidsmusikk, til eldre stykker som krever kunnskap om den historiske konteksten. Studiestedet har avtaler med flere eksterne steder, som vil gi deg konserttrening og kunnskap om musikkproduksjon.

Med andre ord vil du kunne utfolde deg med pianoet på en rekke ulike arenaer, som vil gi deg trening i flere pianoinstrumenter. Uansett hvor du befinner deg i Stavanger, eller Norge for den saks skyld, så vil du finne arenaer hvor du kan lære deg å spille piano eller forbedre egenskapene dine.

Privatundervisning i musikk og pianoet vil kunne gi deg et godt grunnlag og videre gode erfaringer med instrumentet. Samtidig som du kan finne deg en skikkelig profesjonell lærer, hvor fokuset vil ligge på deg som en viderekommende pianospiller.

Musikkskoler i Stavanger hvor du kan lære deg piano

På en musikkskole som har pianoundervisning, kan nybegynnere lære musikkteori, hvordan de leser noter, og etter hvert kunne mestre avanserte musikkstykker, som vil imponere venner og andre lyttere.

Her er noen av skolene med pianoundervisning du kan undersøke i Stavanger:

 • Stavanger musikkskole (Kirkegata 31)
 • Kolibri musikkakademi (Hjalmar Johansens gate 4)
 • Muno musikkskole Stavanger (Møllegata 37)
 • Stavanger pianoskole (Stokkaveien 23)

Sørg for å sjekke strukturen på pianotimene eller kurset du vil melde deg på, før du melder deg på. Det er stor forskjell i hvordan de ulike skolene gjennomfører undervisningen og hvor fokuset ligger hen.

Noen vil ha en enkel introduksjon til generell musikk før pianoet kommer i fokus, mens andre vil ha intensivkurs med fokus på å lære deg pianoet så effektivt som mulig. Vårt råd er at vi alle er forskjellige!

Reflektere rundt dine mål og forventninger, slik at du kan finne det rette kurset for deg. Med den riktige opplæringen, kan du gå fra å være en amatør til å bli en ekte pianist. Så start med å undersøke de ulike skolene som finnes i ditt område og finn ut hvordan de passer med dine mål og preferanser.

Musikkorganisasjoner i Stavanger

Perfeksjoner pianoferdighetene dine ved å melde deg inn i musikkorganisasjoner, som kan gi deg et motiverende fellesskap! Musikkforeninger og organisasjoner er et flott sted å møte mennesker som deler din interesse for musikk og ambisjoner rundt pianoet.

Her kan dere sammen få trening og erfaring med instrumentet, og i tillegg øve gruppevis. Teatergruppene ønsker også musikere velkommen, siden det å ha levende musikk på scenen skaper en helt spesiell atmosfære.

Du kan jo også undersøke facebookgrupper som har medlemmer fra Stavanger som brenner for musikk og pianoet. Her vil også mest sannsynlig ulike arrangementer og kurs i området legges ut. Det kan være veldig engasjerende å komme inn i de lokale nettverkene, i tillegg til at du vil utvide horisonten din innen musikk.

Ta private pianotimer i Stavanger

Ta det første skrittet i retning av å lære deg pianoet, gjennom å skaffe deg en privatlærer som kan undervise deg i faget. Spredt rundt i Stavanger, finnes det en rekke lærere og musikkentusiaster som vil lære deg sine kunstneriske talenter. Dette er perfekt for deg som er nybegynner og nysgjerrig på instrumentet.

Her er noen av arenaene du kan oppsøke for å finne deg en lærer:

 • Private organisasjoner som tilbyr privat musikkundervisning.
 • Annonser i lokalavisa.
 • Annonser på nettet om privatlærere.
 • Annonser i musikkmagasiner.
 • Erfaringer og anbefalinger fra tidligere musikkelever.
 • Annonser på musikkskoler, universiteter eller andre steder.

Men hva er egentlig forskjellen mellom en privatlærer og å ta timer på en musikkskole? For det første så spiller det ingen rolle hvor i Stavanger du bor, siden det er mulig å ta timene på nett med en privatlærer.

Ved hjelp av et kamera og en mikrofon, vil læreren kunne undervise deg hvor enn du er. Så hvis du ønsker mye fleksibilitet i undervisningen din, burde dette være perfekt for deg.

Privatundervisning er også kjent for å være en av de mest effektive metodene for læring, siden fokuset ligger på deg og dine mål. Med all støtten du vil få av en privatlærer, vil du være i god stand til å oppnå en raskere og mer effektiv utvikling.

Med Superprof ligger gjennomsnittsprisen for en privat pianolærer i Stavanger på rundt 200 kr. I tillegg har mange av disse lærerne første time gratis, slik at du har muligheten til å bli kjent med læreren og deres undervisningsmåte. På den måten vil du kunne være mye sikrere på at det passer deg og dine behov.

Hva vil du lære?