Utmerket
Anmeldelser

Pianolærere i Tromsø

5.0 /5

Undervisere i piano med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

429 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 429kr/time

4 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Tromsø

FAQ

🎹 Hvordan kan du begynne pianoundervisning i Tromsø?

Er du interessert i å begynne med pianotimer?

 

På Superprof har vi nå 6 pianolærere som tilbyr undervisning i Tromsø.

 

Våre meldingstjenester tillater deg kontakte de ulike pianolærerne som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

Når din kursforespørsel har blitt godkjent, kan du begynne ditt første pianokurs med din mentor.

 

Se alle annonsene for våre piano-undervisere i nærheten av deg.

🎵 Hvor mange undervisere tilbyr i denne stund pianotimer i nærheten av deg?

Det er for tiden 6 privatlærere i piano som tilbyr pianokurs i Tromsø og nærområdet

 

For å finne en privatlærer i piano, se på deres cv for å få mer informasjon om hva slags kurs de tilbyr. Våre pianolærere tilbyr kurs i mange forskjellige sjangere; fra klassisk, jazz til pop.

 

Velg ditt privatkurs blant flere enn 6 lærerprofiler.

kan man ta pianotimer online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere på Superprof for å forbedre ferdighetene. Mange av våre pianolærere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatlærerene på vår plattform tilbyr pianotimer online.

 

For å finne tilgjengelige undervisning online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via webcam tilbyr deg flere goder. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom læreren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 Hvilken pris tar piano-undervisere for pianotimer i Tromsø?

I Tromsø, tar pianolærere rundt 429kr for pianokurs.

 

Kosnadene for pianotimer vil avhenge av:

  • erfaringen din piano-underviser innehar
  • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (via webcam eller hjemme hos eleven)
  • hvor mange timer du har booket og varigheten for hver undervisning
  • målet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs instruktører tilbyr første timen av undervisningen gratis.

 

Se alle prisene til pianolærere i ditt fylke.

🎧 Hvilket utstyr burde du kjøpe før du begynner med pianoundervisning med en piano-underviser?

Første steget er åpenbart skaffe deg et piano.

Prisen av et nytt piano kan noen ganger skremme nye elever. Hvis dette gjelder deg, bør du vurdere leie et piano, for å bruke frem til du føler deg klar til å kjøpe ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, burde du også gå til anskaffelse av:

  • Bøker og apper du kan øve med hjemme
  • en pianokrakk
  • en metronom
  • pianotrekk
  • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke nødvendig for at du skal kunne lære deg piano. Spør gjerne din pianolærer om veiledning på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste kurs blant flere enn 6 undervisere.

🎹 Hvorfor burde du ta pianotimer i Tromsø?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere barn ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianotimer blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en pianounderviser kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Ta private pianotimer for å lære om ulike matematiske konsepter med en kompetent privatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette øyeblikket for å lære seg ulike konsept og musikkterminologi på.

 

Enten du vil ta private timer hjemmefra eller ta nettkurs, velg din veileder og reserver dine kurs i dag.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Tromsø

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt pianotalent ved hjelp av en pianolærer fra Superprof

Hvis du vil få en sjanse og bli en virtuos, en konsertsolist eller til og med bli med på å spille inn den neste verdenskjente sangen, kreves det at du øver hver dag, time etter time. Du kan ikke forvente å få en mulighet eller utvikle evnen uten å arbeide hardt for det.

Kanskje en lærer kan hjelpe deg å forbedre talentet ditt og hvordan du kan bruke det i musikkens verden? Du er naturligvis ikke forpliktet til å spille dette instrumentet på en profesjonell måte: Mange nybegynnere spiller bare for sin egen fornøyelses skyld og for sin familie og sine venner!

Det er utvilsomt et tilfelle av "piano for alle"! Hva kan være mer fredelig og fordelaktig for din mentale helse enn å sette deg ned og lage beroligende lyder fra et piano? Men det er alltid tilfredsstillende å komme til neste nivå, lære å lese og spille kjente sanger på pianoet.

Med tanke på dette målet er det klokt å omgi seg med gode lærere i musikkteori og musikkteknikk.

Fordelene ved å øve på å spille på piano

Du trenger ikke å begynne når du er ung, men å begynne med pianoundervisning som barn kan gi deg mange fordeler. Det samme gjelder voksne, men resultatene vil uunngåelig bli større jo yngre du begynner.

Det ser ut til at hørselen og de motoriske funksjonene hos musikere, er mer utviklet enn hos de som ikke er musikere, for det at de lytter så skarpsindig, former musikkøre og koordinasjon, og bidrar også til å forbedre ens bevegelser i rommet omkring dem.

En pianist som er opplært fra da hun/han var ung, vil også bidra til bedre karakterer enn de andre elevene, fordi musikktimene lærer barn om forhold, disiplin og innsats. Å spille piano med dets mange tangenter spiller også en rolle i hjernens utvikling: Vedkommende blir mer dyktig, mer tilbøyelig til å lære seg forskjellige språk og lese noter, en skala og akkorder mye raskere.

Det oppmuntrer dem til å bli mer nysgjerrige og til å føle seg tryggere når det gjelder å takle ting som andre kan se som problematiske eller vanskelige. De vil ikke bli overveldet av noe! Dette vil gjøre opplæringen av andre instrumenter og generell musikk lettere i det lange løp.

Hvis du ikke allerede har begynt, vil ikke dette få deg til å ønske å begynne pianoundervisning... sånn nå?

Ta pianotimer i Tromsø

Musikkteori er et vesentlig element ved å lære piano, spesielt hvis du ønsker å ta pianoundervisning selv i den minste alvorlighets graden med en mulighet til å lykkes, noe som ofte betyr å foreta studier eller bli undervist i teori av en ekspert.

Du bør sette deg som mål å spille fra bladet flytende med presisjon, langt fra en slags improvisasjon. Selv om du er heldig nok til å ha perfekt tonefall og et utmerket musikkøre, vil musikkteorien være til stor hjelp og hjelpe deg med en forståelse av forskjellige nøkler, samt evnen til å lese dem (ekstra poeng hvis du vet hvilken nøkkel Clair de Lune er i).

Vurder å melde deg på undervisning i musikkteori når du kontakter en musikklærer om å lære piano i Tromsø. Privatundervisning hjemme er ideell for både voksne og barn. Jo tidligere du begynner, jo raskere vil du kunne gjøre framskritt!

Musikk og Tromsø

Tromsø har et rikt og levende musikkmiljø. Det organiseres en rekke musikalske festivaler som Nordlysfestivalen, Buktafestivalen, Insomniafestivalen og mange flere!

I tillegg blir Internasjonale Jazzfestival organisert i denne fantastiske byen! Hva vi vil fram til, er at uansett hvilken musikksjanger du er interessert i, vil du finne noe for deg selv. Tromsø er også hjemmet til mange veletablerte institususjoner.

En av de er Hålogaland Teater var det første regionteater i Norge og ble opprettet i 1971. En annen institusjon er Arktisk Filharmoni, tidligere navn er Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, som er en av Nord-Norges største kulturinstitusjoner.

Det er også mange kjente artister som kommer fra Tromsø, som for eksempel Hans-Richard Floer Jensen, Sverre Kjeldsberg, Kirsti Sparboe eller Ragnar Olsen. Hvis du bor i eller i nærheten av Tromsø, blir du kanskje den neste anerkjente artister ved hjelp av dine ferdigheter på piano?

Hvor lære piano i Tromsø?

Tromsø har et stort utvalg av steder hvor du kan studere musikk, inkludert pianoet. Både Tromsø Musikkskole og Kulturskolen i Tromsø tilbyr kurs i piano og andre instrumenter, samt også undervisning i vokal og musikkproduksjon.

UiT tilbyr en bachelor i musikkutøving som setter fokus på at eleven får en solid teknisk og musikalsk grunnlag for sitt utvalgte instrument. Dette studiet er rettet mot elevens om ønsker en videre karriere som utøvende musikere.

En annen løsning er at Tromsø tilbyr mange privatlærere som er villige og klare til å hjelpe deg med pianoferdighetene dine. Sjekk ut Superprof for å finne ut mer!

Pianotimer i Tromsø, finn en lærer

Selv om du vanligvis kan finne veiledning på nettet (som ikke koster noe) for å få en innledning til musikk, er ingenting like effektivt som en kvalifisert musikklærer som kan gi deg musikkleksjoner hjemme, lære deg musikkteori og hjelpe deg å finpusse det grunnleggende ved pianoet.

Selv om det å lære seg selv ved å bruke internett-ressurser er bra for å finne noter og råd gratis, må du sørge for at teknikken din og fingersetningen på pianoet er riktig. Hvis du ønsker å utvide din musikalske forståelse og flyt, det er viktig å finne en lærer som har erfaring når det gjelder å gi opplæring til uerfarne pianister.

Individuelle leksjoner er vanligvis mye mer tilpasset deres behov enn gruppetimer eller gratis skolevideoer på internett. Med Superprof er den første leksjonen ofte gratis for å gi deg en sjans til å bli kjent med lærerens metoder og se hvordan du kan gjøre fremskritt.

Vanligvis bør denne gratis leksjonen hjelpe deg til å få informasjon om undervisningsmåten og hvordan læreren ønsker å hjelpe deg. Superprof kan sette deg i kontakt med bare under 30 lærere i Tromsø og disse lærerne er vanligvis villige til å gi pianoundervisning hjemme.

Hver lærer på Superprof har en profil som inneholder deres erfaring og kvalifikasjoner, et bilde av læreren, inntaksområde for sine leksjoner, timepris, henvisninger og tilbakemelding fra tidligere eller nåværende elever, betalingstyper, og undervisningssted (hos læreren, hos eleven eller online).

Å lære piano er like lett som å surfe på nettet etter læreren din!

Hva vil du lære?