Utmerket
Anmeldelser

Pianolærere i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Undervisere i piano med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 7 evalueringer.

343 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 343kr/time

12 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 12time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Trondheim

FAQ

🎹 Hvordan kan du begynne pianokurs i Trondheim?

Er du interessert i å begynne med pianotimer?

 

På Superprof har vi nå 12 pianolærere som tilbyr undervisning i Trondheim.

 

Våre meldingstjenester gjør det mulig å få kontakt med de ulike som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

Når din forespørsel har blitt akseptert, kan du begynne din første piano-undervisning med din mentor.

 

Se alle annonsene for våre pianolærere i din by.

🎵 Hvor mange lærere er tilgjengelig for å gi pianotimer i Trondheim og nærområdet?

I Trondheim og nærområdet, finnes det 12 private piano-undervisere tilgjengelige for å holde kurs

 

Ta en titt på lærerens personlige annonse og send melding tilden piano-underviseren som utfyller dine behov. På Superprof, har vi piano-undervisere i alle musikksjangere: jazz, klassisk, pop, rock...

 

Velg ditt kurs blant flere enn 12 pianolærere.

Er det mulig å ta private pianokurs online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere på Superprof for å forbedre ferdighetene. Mange av våre pianolærere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatlærerene på vår plattform gir pianotimer online.

 

For å finne tilgjengelige piano-undervisere online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via Skype tilbyr deg flere fordeler. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom underviseren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 Hvilken pris tar piano-undervisere for pianotimer i Trondheim?

I gjennomsnitt tar pianolærere 343kr for privat piano-undervisning i Trondheim.

 

Kosnadene for pianotimer vil avhenge av:

  • erfaringen din pianolærer innehar
  • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (via Skype eller i elevens hjem)
  • hvor ofte du tar timer og varigheten for hver undervisning
  • målet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs privatlærere tilbyr første pianotime gratis.

 

Se alle prisene til pianolærere i ditt område.

🎧 Hvilket utstyr trenger du før du begynner med pianotimer med en piano-underviser?

Første steget er åpenbart skaffe deg et piano.

Prisen av et nytt piano kan noen ganger avskrekke nye elever. Hvis dette gjelder deg, så kan du leie et piano, for å bruke frem til du er klar til å kjøpe ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, burde du også kjøpe:

  • Bøker og apper du kan øve med hjemme
  • en pianokrakk
  • en metronom
  • pianotrekk
  • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke påkrevd for at du skal kunne lære deg piano. Spør gjerne din pianolærer om råd på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste pianokurs blant flere enn 12 piano-undervisere.

🎹 Hvorfor burde du ta privatundervisning i piano i Trondheim?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere voksne ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianotimer blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i piano kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Ta private pianotimer for å lære om ulike matematiske konsepter med en kompetent privatunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette øyeblikket for å lære seg ulike konsept og musikkterminologi på.

 

Enten du vil ta private timer fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din veileder og book dine timer i dag.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Trondheim

Se flere lærere Kom i gang

Start dine pianotimer Trondheim

Lær deg å spille piano

Trondheim er for mange et sentrum for musikk og det har tidligere ligget et eget musikkonservatorium her. Nå er dette en del av NTNU og du kan ta flere spennende kurs og utdanninger innen piano og musikk generelt her. Byen har konserthall, teatre og mindre scener hvor det ofte spilles piano - enten alene eller sammen med andre instrumenter. Det gjør også at byen har et yrende miljø som består av mange musikere og impulser fra hele verden. Du kan også undersøke alle kursene som finnes her, hvor du kan bli kjent med pianoet og dets vakre melodi.

Instrumentet har på mange måter gjennomgått en revolusjon. Ikke ved å forkaste det opprinnelige instrumentet, men gjennom forbedringer og lanseringer av helt nye pianoinstrumenter, for eksempel keyboardet. Pianomusikk spiller en viktig rolle innenfor mange sjangre. Klassisk musikk har en lang historie hvor pianoet har spilt en viktig rolle, både som soloinstrument og akkopagnert av andre instrumenter. Samtidig er instrumentet en viktig del av både rockesjangeren og jazzmusikk. Med andre ord vil du ha mange mulige veier å gå med din egen praksis. Kanskje du vil starte læringa innenfor en bestemt sjanger eller undersøke dem alle med det samme? Du vil aldri bli lei av å måtte spille det samme med en så mangfoldig verden av sjangre og verk.

Ta et effektivt pianokurs

Måten du går frem på for å lære deg et nytt instrument, vil spille en stor rolle for læringa di. I vår moderne verden har det blitt ekstremt enkelt å lære seg nye ting, spesielt gjennom digitale ressurser. Ved å gjøre et søk i nettleseren din vil du få opp mange treff som hevder å kunne lære deg alt du trenger å kunne for å mestre pianoet. I tillegg har du bøker, både fysiske og spilt inn som lydbok, som tar deg gjennom trinn for trinn hvordan du skal mestre pianoet.

Utfordringen med slike ressurser er den passive undervisningsmetoden og din manglede mulighet til å stille spørsmål underveis og få tilpassede råd fra en fagperson. Det vil ikke kun gjøre læringsprosessen din ineffektiv, men også kunne dempe motivasjonen din. Det er med andre ord en lur ide å sørge for at du har en fagperson å rådføre deg med underveis, som også kan skreddersy undervisninga etter behovene dine og de målene du har satt deg. Det vil ikke bare gjøre prosessen effektiv, men også sørge for å holde motivasjonen din på topp. I Trondheim finnes det flere kurs hos dyktige musikere, som du kan finne på Superprof sine nettsider.

Superprof sine privatlærere har det du trenger

Superprof er et nettverk som består av uavhengige privatlærere som underviser i mange ulike fag. Dette er en stor database hvor du kan finne fagfolk med lang erfaring med pianoinstrumentet, men som også har lang fartstid med undervisning og et brennende engasjement for formidling av kunnskapen sin. Gjør et søk på "pianolærer Trondheim", så vil du få opp alle privatlærerne som kan lære deg å spille piano. Gjennom et skreddersydd undervisningsopplegg, vil læreren din sørge for å få deg i mål på enn effektiv og motiverende måte.

Våre privatlærere vil være en stor ressurs for læringa di, men det er samtidig viktig å tenke på at du må øve en god del på egen hånd for å oppnå den mest effektive progresjonen. Når læreren din skal lage en undervisningsplan for deg, er det viktig at du har videreformidlet læringsbehovene dine og hvilke mål du har med å lære deg å spille piano. Hva gjør læring motiverende for deg? Hvilke interesser har du innenfor musikk? Hva er grunnen til at du vil lære instrumentet? Slik spørsmål vil få frem viktig informasjon som læreren din vil ta i bruk for å skreddersy undervisninga for deg. Kom i gang med pianokurset - det vil du ikke angre på.

Lykke til!

Hva vil du lære?