Utmerket
Anmeldelser

Start et sangkurs i Stavanger

5.0 /5

Sanglærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

488 kr/time

Pristilbud: 95% av sangunderviserne tilbyr første undervisningstime gratis Gjennomsnittsprisen for sangtimer er 488kr/timen

7 t

Raske som lyn! Våre sanglærere svarer vanligvis innen 7time(r)

Enkelt å lære seg å synge i Stavanger

2. Organiser dine sangtimer Stavanger i dag

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg med din sanglærer.

3. Private sangtimer Stavanger

Diskuter og planlegg undervisningstimene sammen med din sanglærer

FAQ

🎤Hvor i Stavanger kan du finne en privat sanginstruktør? Ønsker du å starte med å synge?

På Superprof er det 4 sanglærer tilgjengelig for å gi sangtimer i Stavanger

 

Et meldingssystem er på plass på plattformen som lar deg ta kontakt med sanginstruktører som tilbyr sangundervisning på plattformen.

 

Når leksjonsforespørselen din har blitt godkjent, kan du starte første leksjon med en sanginstruktør.

 

Klikk her for å se profiler til sangpedagoger i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange instruktører tilbyr for øyeblikket sangkurs i nærheten av deg?

I Stavanger og omegn er det 4 private sanglærere tilgjengelig for å gi sangkurs

 

Ta en titt på lærernes annonser og ta kontakt med sangpedagogen som tilsvarer dine behov. På Superprof har vi sanglæreren som dekker ulike sjangere.

 

Velg kurs i Stavanger fra vårt utvalg av mer enn 4 veilederprofiler tilgjengelig.

💻 Hvordan kan jeg ta sangtimer på nett?

På Superprof kan du lære å synge online med en privat veileder. Enten du er helt nybegynner og vil starte fra bunnen av, eller om du bare ønsker å jobbe med dine sangferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre sangpedagoger tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud sangundervisning via webkamera, og mange av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden pedagogen ikke trenger å reise.

 

Finn en online sanglærer

💸 Hva er kostnaden for private sangkurs i Stavanger?

Gjennomsnittskostnaden på private sangtimer i Stavanger er 488kr.

Utgiftene for en privat sanglærer vil avhenge av:

  • erfaringen underviseren har
  • hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • hvilken sjanger du ønsker å lære mer om (jazz, rock, funk eller opera)
  • hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første kurstime gratis.

 

Sjekk ut prisene på våre sanglærere i din by.

🎤Hvilke utstyr trenger du før du skal lære å synge?

Det første steget kan være å låne utstyr.

 

Prisen for utstyr kan noen ganger forskrekke nye elever.

 

Hvis dette er tilfelle for deg, er det mulig å låne utstyr som du kan bruke til du er klar til å kjøpe ditt eget utstyr

 

Hvis det er slik at du ønsker å ta opp eller å framføre sanger, så kan det være lurt å ha:

 

  • En mikrofon
  • Et stagg stativ
  • Mikrofonkabler
  • Mikrofonholder

 

Visse ting er ikke påkrevd for at du skal lære å synge. Ikke nøl med å be sanglæreren din om hjelp til hvilket tilbehør du bør ha for å kunne framføre den musikken du ønsker.

 

Finn læreren din fra vårt utvalg av mer enn 4 sanglærere.

Lyst til å ta sangtimer Stavanger?

Se gjennom profilene til lærerne og kontakt dem som passer dine behov

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp til sangteknikk og få god veiledning av en sangpedagog.

Hva har Morten Abel, Hanne Sørvåg og Sigvart Dagsland til felles? Ved første øyekast: ikke så mye, annet at de alle har musikkscenen som arbeidsplass! Okay, men hva mer?

De er alle fra Stavanger, og sjansen er stor for at også de har måttet ty til sangtimer før deres sangkarrierer var et faktum. Hva frister mest? Sangskole, musikkskole eller privat sanglærer? Uansett valg, finner du flere muligheter i Stavanger.

Lær sang i Stavanger

I Stavanger har du gode muligheter for å lære å synge. Blant annet finner du her sangskolen Muno Musikkundervisning, som tilbyr sangkurs med engasjerte lærere. Undervisningen omfatter gehør og musikkforståelse, teknikker og formidlingsevne, bruk av stemmens ulike registre og hvordan en bruker kroppen til å utvikle stemmen.

De gir deg forøvrig en prøvetime gratis, så du kan se om dette er noe for deg! Med individuelle sangtimer, kan du jobbe med spesifikke aspekter som stemmetrening og øve på å synge etter toner. En kan også fokusere på ting som ikke har med stemmen å gjøre, som for eksempel kreativitet, stresshåndtering og de beste oppvarmingsøvelsene.

Både tekniske og teoretiske privattimer er en gullmine for rask fremgang. På Kolibri Musikkakademi tilbys sangtimer for barn og voksne på alle nivåer, fra nybegynner til viderekommende. Også her tilbys både individuelle timer og klassetimer sammen med andre elever.

Det undervises i grunnleggende klassisk musikk og pop. Musikalske begreper, notelære, teknikker og mye mer står på programmet når du skal lære å synge med Kolibri. Stavanger Studentsangforening er en mulighet for deg som vil lære å synge ved å delta i kor.

Foreningen ble grunnlagt i 1993 av tidligere sangstudenter, som ønsket et aktivt kormiljø i byen. Siden den gang har stiftelsen holdt faste konserter og opptredener i byen. Er du interessert i korsang, tar de til stadighet inn flere sangere.

Når det gjelder priser på sangtimer, er det naturligvis dyrere med privattimer enn klasseundervisning. Velger du privatlærer fra eksempelvis Superprof, varierer prisen fra 250 kroner til 450 kroner per time.

Musikkskole i Stavanger

Musikkskoler er tverrfaglige skoler, og fokuserer ikke bare på sang, men også på instrumenter og alt annet som har med musikk å gjøre. Du kan for eksempel lære å synge mens du lærer å rive av en akkord på gitaren.

Et eksempel er Stavanger Musikkskole i Stavanger sentrum. Sammen med Sandnes Musikkskole er dette Rogalands største tilbud for musikkundervisning i privat regi. Her tilrettelegges musikktimene etter eleven, og som elev får du delta på skolens jule- og sommerkonserter. Skolen tilbyr undervisning for både barn og voksne.

Hva med sangundervisning med privatlærer?

Om klasseundervisning eller musikkskole ikke er tingen for deg, kan du engasjere en privatlærer. En privat sanglærer vil engasjere seg 100 % i din fremgang, og jobbe med teknikker for å få frem stemmen din.

Det sies at alle har sangstemme – det gjelder bare å få den frem! Som med ethvert annet emne, finnes også et variert tilbud av sangundervisning. Det er viktig å vite at sanglæreren din faktisk er sanglærer, kan faget og vet hva sangundervisning er. Det beste er om læreren kan bekrefte kunnskapene sine med diplomer eller annen dokumentasjon.

Mange privatlærere baserer undervisningen på vanlige undervisningsmetoder, som starter med musikkteori for å lære å lese musikk, mens andre lærere foretrekker å konsentrere seg fullt om praksis. På Superprof har vi tre fantastiske sanglærere tilgjengelige i Stavanger-området.

De tar henholdsvis 250, 300 og 450 kroner per time. Alle har de god utdanning og erfaring fra inn- og utland, og underviser sang på alle nivåer.

Hvorfor lære å synge i Stavanger

Sanglære kan ikke improviseres. Når man hører en artist som synger bra, tenker man vanligvis ikke over det nitidige arbeidet som ligger bak. Å bli soprano- eller tenor-sanger, eller simpelthen bare ha en god sangstemme, krever mer enn bare talent.

Det krever en masse jobb og utallige timer med skala- og pusteøvelser. For de som vil lære å synge, finnes flere valgmuligheter. Noen ønsker å lære å synge i kombinasjon med undervisning i et instrument.

Da vil en musikkskole være det rette valget, da det her finnes et tverrfaglig tilbud som omfatter alt som har med musikk å gjøre, fra musikklesing og musikkteori til instrument og sang. Dette gir deg en dypere forståelse og kunnskap om musikk generelt, enn om du bare velger sangøvelse.

Om du kun vil fokusere på stemmebruk og sanglære, vil sangkurs være det rette valget. Alternativt en privat sanglærer. Sistnevnte gir deg mange fordeler i form av individuelt tilpasset opplegg, der læreren har fullt fokus på deg som elev.

Uansett hva du velger, så ligger det arbeid i det. Derfor er det best å starte med en gang!

Hva vil du lære?