Utmerket
Anmeldelser

Lær Sying online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 1 anmeldelser.

296 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 296kr/time

8 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 8time(r)

Å lære sying har aldri vært
enklere

2. Organiser dine syingkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Sykurs

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i syingkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i syingkurs er 296Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

 • Lærerens erfaring innen syingundervisning
 • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
 • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Sying?

Med en erfaren lærer i Sying, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Sying undervisning online ?

Flesteparten av våre Syinglærere tilbyr syingkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Syingkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen syingkurs?

11 lærere i sying tilbyr hjelp i sying.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 11 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Syinglærere mottatt?

Blandt 1 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i sying?

Velg blant mange lærere innen sying!

Se flere lærere Kom i gang

Bli bedre til å sy med en privatlærer fra Superprof

Bærekraft og kreativitet er viktige idealer i tiden vi lever i. Å kunne sy dine egne klær vil la deg utfolde deg kreativt og skape plagg du kun har drømt om. Det er en unik mulighet for deg til å sette idéer ut i live og kunne skape nye trender.

Samtidig er det praktisk å kunne sy på egenhånd. Ofte går klær eller andre tekstiler opp i sømmen. Det er både lite bærekraftig og lite økonomisk å skulle kjøpe nytt hver gang noe blir ødelagt. Kanskje favorittbuksen din som du arvet av moren din mangler en knapp eller har raknet i sømmen.

Dette er plagg du sannsynligvis ikke kan kjøpe nytt. Hvis du derimot kan fikse det på egenhånd, sparer du lommeboken din, miljøet og sørger for at du kan gå med favorittbuksen din.

Superprof har mange dyktige lærere med lang erfaring innen faget. Dette er mennesker som har sydd lenge og ønsker å lære bort sine ferdigheter til deg. Disse finnes over hele Norge og er kun et lite tastetrykk unna å lære deg å sy.

Hvorfor bør du lære deg å sy?

Når du har erfaringen og kompetansen som kreves med symaskinen, nål og tråd, vil du kunne sy det meste og utfolde deg kreativt.

Mulighetene er mange, uansett om du kun ønsker å ha det som en praktisk ferdighet i møte med en revnet genser eller hvis du har lyst til å selv kunne skape imponerende tekstiler.

Noe av det du kan gjøre etter å ha tatt et kurs i sying er:

 • Sy ditt eget festantrekk og imponer venner og familie på neste sammenkomst.
 • Gi bort en veske eller en jakke som du selv har sydd, kun ut ifra et stykke tekstil.
 • Ta et kurs for viderekommende innen sying og lær deg de mest avanserte ferdighetene.
 • Kjøp bruke klær og tekstiler, og lær deg hvordan disse kan omskapes til fantastiske redesignede klesplagg!
 • Lær venner og familie hvordan de kan reparere egne klær eller sy sine egne plagg.
 • Bli med i en gjeng med likesinnede, så kan dere sammen hjelpe hverandre med å sy.

Med andre ord vil et sykurs kunne åpne nye dører for deg. I tillegg er det mange som velger å lære seg dette i dag, noe som gjør at det finnes mange dyktige mennesker der ute du kan spørre om hjelp.

Å arbeide med noe slikt, vil også stimulere din kreativitet. Ved å produsere noe eget, kun ut ifra dine egne interesser og mål, vil du kunne oppleve sying som en meningsfull hobby. I tillegg er det ikke alltid like enkelt å skulle sy, noe som vil kreve problemløsning og kreativ tenkning. Det vil by på mye mestringsfølelse!

Hvor kan du lære deg å sy?

Rundt om i Norge finnes det mange steder hvor du kan lære deg å sy. Alt fra private kurs, til offentlige skoler, tilbyr undervisning i hvordan dette gjøres. Ofte vil det være et bestemt mål med det aktuelle kurset. Dette kan være alt fra å sy sin egen ballkjole til å lære seg hvordan klær repareres.

Du må også lære deg å mestre en rekke ulike verktøy. Det er ikke alltid nødvendig å bruke symaskin, men det vil gjøre jobben betraktelig mye enklere. Flere andre innovative hjelpemidler har blitt introdusert, med mål om å gjøre det enklere og mer effektivt å skulle sy sine egne ting.

Det finnes til og med egne studier innen syfaget. Noe som kanskje ikke er så rart, siden det tross alt er en rekke mennesker som har dette som yrke. Du trenger derimot ikke å studere dette for å bli en dyktig skredder.

Rundt om på internett finnes det mange digitale sykurs, som kan hjelpe deg med spesifikke ting innen området.

Du kan også oppsøke frivillige organisasjoner eller private kursaktører. De pleier ofte å ha en rekke ulike kurs, som tar utgangspunkt i det folk ønsker å lære seg. Rundt om i Norge kan du sjekke ut:

 • Sykurs med folkeuniversitetet. Her er det flere forskjellige kurs, som skal gjøre deg i stand til å sy en kjole på en helg.
 • Syakademiet tilbyr abonnementer, hvor du får tilgang til alt innholdet deres ved å betale månedlig. Dette er et av de digitale tilbudene som finnes.
 • Nettsykurs.no skal også lære deg å sy gjennom sine nettsider. Her finnes det flere ulike ressurser, avhengig av hva du vil lære.

Dette er derimot ofte større klasser med mange deltagere, så det er vanskelig for læreren å følge opp hver enkelt. Superprof har samlet en mengde privatlærere på ett og samme sted. Blant disse finnes det mange som tilbyr undervisning i sying.

Dette er dyktige privatlærere som har som mål å lære deg akkurat det du ønsker å lære.

Lær deg å sy med Superprof

Superprof er en uavhengig utdanningsorganisasjon med privatlærer fra hele verden. Der alle er eksperter innenfor sine fagfelt, i tillegg til å ha et brennende engasjement for å lære bort sine kunnskaper til lærevillige elever.

Gjennom nettsiden til Superprof, vil du kunne finne alle lærerne som underviser i sying rundt om i Norge. Ved å søke på et sted i nærheten av deg og velge sying som fag, vil du få opp alle potensielle lærere.

Hvis du ikke trenger å møte læreren din, men kan få undervisninga digitalt, kan du velge blant lærere over hele Norge, til og med hele verden. I vår tid er mulighetene mange når det kommer til digitale hjelpemidler, og våre privatlærere er oppdatert på de fleste metodene.

Dette er med andre ord en vel så god løsning for deg som vil lære deg å sy, og kanskje til og med til en billigere penge!

Før du kommer i gang med undervisninga må du finne ut av hva målene dine er. Hvorfor ønsker du å lære deg å sy? Dette vil læreren ta utgangspunkt i når undervisningsopplegget lages. I tillegg er det essensielt å vite hvilke behov du har.

Skal du kun bruke det for å reparere klærne dine, eller ønsker du å kanskje jobbe med faget?

Privatlæreren vil skreddersy undervisningsopplegget kun for deg, og sørge for at dine behov som elev ivaretas. Sørg for å finne en lærer du går godt overens med, gjennom å undersøke profilene deres og sette de opp mot hverandre.

Lykke til!

Hva vil du lære?