Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Sykurs i Oslo

220 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 220kr/timen

29 t

Raske som lyn! Våre privatlærer svarer vanligvis innen 29time(r)

Å lære sying i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine tegnekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en sylærer per time i Oslo og i nærheten?

I Oslo, er gjennomsnittsutgiften for syundervisning 220kr.

sylærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere tilbyr deres første kurstime gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre sømundervisere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Oslo for å gi syundervisning?

2 lærere er tilgjengelige for å gi syundervisning i Oslo og nærområdene.

 

Du kan undersøke deres annonse(r) og kontakte den sylæreren som passer til dine behov.

 

Velg ditt sykurs fra vårt utvalg av 2 undervisere.

💻 Hvordan kan jeg ta syundervisning online?

På Superprof kan du lære søm online med en privatlærer i sying. Enten du trenger hjelp til å øve før du leverer inn en oppgave på skolen, har utfordringer med enkelte sømteknikker eller bare ønsker å forbedre dine sømferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Alle kan mestre sying, gi det et forsøk du også.

 

Mange av våre sømveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de privatelærerne på Superprof tilby sømundervisning via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Ta kontakt med en veileder i dag.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til sømundervisere i Oslo?

Fra et utvalg av anbefalinger, ga studentene deres sømundervisere et gjennomsnitt på av 5.

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over  e-post fra mandag - fredag).

Om du skulle ha flere spørsmål, les gjerne videre på våre FAQs.

👴🏼 Hva er fordelene med å ha en sømunderviser?

Hvor imponerende er det ikke å bære egnesydde plagg? Ikke bare er det bra for miljøet å sy om plagg du ikke lengre bruker, moro kan det også være. Å sy egne klær eller å sy om dine egne plagg til noe helt nytt er en ferdighet som kan komme godt med. Å gi bort noe du har sydd kan være en perfekt gave! Så hvorfor ikke komme i gang med å lære seg teknikkene ved hjelp av en ekspert i sying?

 

Alle sømleksjoner med en kompetent veileder gir deg sjansen å mestre sying mer effektivt.

 

Du må bare velge en privatlærer og reservere timer hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med læreren din for å organisere sømtimene, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

Ta kontakt med en sømlærer i dag og reserver dine første kurs.

Vil du lære sying i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen sying i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Bli undervist av de beste lærerne i Oslo på dine Syingkurs. 97% fornøyde elever.

Hvem sa at sying var en aktivitet for gamle bestemødre, en hobby forbundet kun med alder? I tillegg til å være morsomt, er sying et kreativt tidsfordriv som lar deg koble glede med et praktisk aspekt, slik at du kan lage dine egne plagg, tilbehør eller dekorasjoner.

Sying er en aktivitet som er elsket i hele verden, og Norges hovedstad er intet unntak! Uansett om du vil lære å strikke eller lage et knapphull, sette på glidelås eller trykknapper, nybegynner sying eller sying for barn. Hvis du vil bli motedesigner, skredder eller lære noe annet innen tekstilindustrien, er sy den viktigste ferdigheten du kan mestre. En rekke sylærere i hele Oslo kan hjelpe deg der. Så ta tak i sysettet ditt og gjør deg klar til å dra på et syeventyr!

Moteindustrien ekspanderer raskt over hele verden. Men selv om de store motedesignerne står for ekstraordinær suksess, husk: de begynte alle med å lære å bruke nål og tråd. Selv om kreativitet er veldig viktig i syingen, må du også vite hvordan du bruker de grunnleggende verktøyene i handelen, enten det er en klesmakersaks eller en heklenål.

I mange land, inkludert Norge, er sying en akseptabel karriere som kan føre til store ting. Eller det kan forbli en spesiell hobby som lar deg uttrykke kreativiteten din fullt ut. Med motedesign kan du lage dine egne kjolemønstre, tilpasse klærne dine, lage garderoben din selv og til og med stoppe eller reparere. Hva vil du kunne lage med dine nyoppdagede syferdigheter? Mulighetene er endeløse.

Du kan lage:

 • Et buksemønster
 • Kimono
 • Kjoler
 • Bryllupskjoler
 • Lappeteppe
 • Smekke
 • Poncho 
 • Skjørt
 • Bluse eller skjorte 

Uten at du trenger å søke en motedesignskole eller begynne i lære hos en skredder, kan Osloboere lære å sy med dusinvis av privatundervisere - og hvis du er så heldig å enten ta gruppesømklasser eller besøke læreren din hjemme, trenger du ikke engang å kjøpe din egen symaskin. Oslo er virkelig en storby og transportsystemet ganske tett, noe som øker mulighetene dine for å lære å sy, brodere eller bruke de forskjellige sytilbehøret. Det å lære å brodere, tilpasse eller designe gjennom morsomme eller intensive sytimer!

Lære å sy i Oslo

Å lære å sy høres enkelt ut - uansett om du vil praktisere det som en hobby, en lidenskap eller en karriere, ikke gjør den feilen å tro at det bare er å eie nål og tråd. Hvis du vil gå videre enn en løpesting, ta syingen til neste nivå eller bare lære forskjellige håndsømmetoder, må du ta sykurs for å optimalisere syferdighetene dine.

Med et lykketreff vrimler det av muligheter til å perfeksjonere sy-, strikke- eller hekleferdighetene dine med en kompetent og erfaren sylærer. Snart blir det en profesjonell motedesign mer enn bare en drøm - takket være våre Superprof -lærere som er klare til å lære deg å sy som haute couture-proffer.

Uansett om det er bomullsstoffer, filt eller silke - hele omfanget av ordforråd og teknikker for garderoben vil være åpent for deg!

Sykurs  og moteutdanning er ikke vanskelig å finne i Oslo: fra Trinel syskole , Esmod Oslo til SoFI - School of Fashion Industry  - dette er bare en antydning om valget du kan starte for å starte en karriere innen tekstildesign i Oslo.

Enten du ønsker å lære det grunnleggende om sy som nybegynner eller perfeksjonere håndverket ditt i krysssting og felling, finner du sikkert sytimer tilpasset dine behov, uansett hva målet ditt er. I hovedstaden kan du bli ekspert i tekstil- og moteverdenen raskt og gjøre raske fremskritt.

Men la oss komme i gang: den beste måten å lære å sy, uansett om du vil lage en kjole for voksne eller lage noe nytt til ditt barns klesskap, er private sytimer. Tekstilindustriens fagfolk stiller sin erfaring og kunnskap til tjeneste. Spør pent, så kan de til og med fortelle deg sine små triks og tips.

Sykurs kan foregå ansikt til ansikt hjemme hos læreren eller på syrommet. Du kan finne lærere i hele Solo enten i byen eller i nærheten av grünerløkka, nær Tøyen til Nordstrand. Du kan finne private sytimer eller gruppesømklasser som lar deg mestre søm under morsomme syverksteder.

For å jobbe med å perfeksjonere syferdighetene dine på egen hånd, kan du investere i:

 • En symaskin
 • En broderimaskin
 • En overlock-maskin
 • Symønstre

Få sider utover Superprof tilbyr like mange muligheter til å finne sykurs online eller i nærheten av deg.

Oslo og syverden

Osloboere, kom og lær å brodere, tilpasse eller designe gjennom morsomme eller intensive sytimer!

Oslo er kanskje ikke sentrum for haute couture som Paris var, men det har lenge vært kjent som sentrum for norsk mote og hjemmet til utsøkt skreddersøm. 

Oslo fashion week hadde selvsagt tilhold i hovedstaden, men ble dessverre nedlagt. Som storby er nok ikke Oslo helt på nivå enda med motebyene rundt i Europa. 

Det gjør ikke norsk sykunst noe mindre relevant, bare tenk på alle de nydelige håndsydde bunadene som blir laget i vårt langstrakte land. Stoltheten i å kunne sy en bunad som kan gå i tradisjon og arv, eller ha evnene til å få oppdrag i å lage en bunad spesialdesignet etter kundens kriterier.

Norges kulturhistorie gjør det til det perfekte stedet å lære motedesign og det grunnleggende i sying, enten i gruppesømklasser eller private sømtimer, private kurs eller online sykurs!

Sylærere i Oslo

Enten du vil søke på en videregående skole for å lære motedesign, tekstil på universitetet eller bare ønsker å forbedre ferdighetene dine i din favoritthobby, bør du ikke ha problemer med å finne en lærer som hjelper deg å lære å bruke symaskin eller gjøre en ryggsøm i Norges hovedstad!

Enten de er profesjonelle skreddere og tekstillærere, medlem av et sysamfunn eller bare tjener ekstra penger ved å gi syundervisning, vil Oslos sylærere dedikere tiden sin til å lære deg grunnleggende sying gjennom syklasser online via Skype, eller en-til-en hjemme hos deg eller hos læreren.

Vil du lære å sy en kjole, felle et skjørt eller sy gardiner?

Enten du broderer eller tråkker, kan du lære hvilken som helst av de mange syteknikkene i Oslo, enten som nybegynner -sykurs eller viderekommende. Selvfølgelig tilbyr ulike online syopplæringsprogrammer og gratis sømkurs online innsikt i en rekke syferdigheter, men du kan ikke spørre en webside om hva du gjør feil, eller om du stiller symaskinens funksjoner riktig.

Du vil helst sikkert finne en sylærer i nærheten av deg. Flere av sylærerne bor i Oslo, og mange er villige til å gi live undervisning via Skype, noe som gjør det lettere å organisere sykursene dine rundt din travle timeplan. De er dyktige og erfarne amatører eller fagfolk innen sitt felt, klare til å hjelpe deg med å bli bedre og til og med komme inn på en av de store moteskolene i Europa.

Det er viktig å finne en veileder tilpasset dine behov: Hvis du vil bli arbeide med mote, eller trenger litt hjelp til timene eller læretiden, velger du en erfaren og prifesjonell sømlærer som hjelper deg på vei. Nybegynnere, derimot, kan dra fordeler av klasser gitt av en student i antrekk eller motedesign, eller en begavet amatør som er spesialisert på strikking eller hekling. Hvis du er interessert i spesifikke teknikker som broderi eller makramé, må du sørge for at den valgte sylæreren også mestrer dem.

Sylærere på Superprof

Tenker du på å ta noen kveldskurs eller gruppesykundervisning i Oslo gjennom Superprof?

Vår veiledningsplattform tilbyr et bredt spekter av lærere som er villige til å øke syferdighetene videre til nybegynnere, mellomliggende eller avanserte. Med gode praktiske øvelser og interessante prosjekter, vil du snart oppnå et ferdighetsnivå som er tilstrekkelig til å sette i gang med prosjektene dine etter bare noen få måneder. Og du vil ha dine helt egne sydde produkter å vise for det!

Men hvordan går du frem for å få en Superprof -veileder? Ingenting lettere! Bare skriv "sy" i søkefeltet etterfulgt av "Oslo" og dusinvis av tilgjengelige lærere vil dukke opp som du kan velge mellom.

Klikk på noen av dem for å få tilgang til deres annonse og se hvilke syteknikker de tilbyr, en liste over vitnemålene og deres profesjonelle bakgrunn. Våre lærere er stolte over sine undervisningskunnskaper og deres evne til å tilpasse timene til hver elevs individuelle læringsstil og mål.

Enten de er spesialister på barneklær eller skreddersøm for voksne, har hver lærer noe spesielt å tilby!

Mange lærere i og utenfor Oslo tilbyr også undervisning via Skype eller Facetime, hvis du ikke er veldig fleksibel og allerede eier en symaskin, eller bare bor for langt unna landets hovedstad for å gjøre ansikt-til-ansikt-kurs praktiske. Men hvorfor ikke leke med Superprof -søkekriteriene og se om det er en sylærer i nærheten av deg?

Hva vil du lære?