Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg teaterlærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 2 anmeldelser.

298 kr/time

De beste prisene: 100% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 298kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine teaterkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i teater for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Teaterundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

26lærere tilbyr undervisning

online teater.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi teaterkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 26 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi teaterkursundervisning over webcamera?

26  Teaterlærere tilbyr online undervisning i teater.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 26 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for teaterkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Teaterundervisning er 298Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 • Lærerens erfaringer i Teater
 • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online teaterlærere?

Et utvalg av 2 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

26 Teaterlærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i teater?

Velg blant mange lærere innen teater!

Se flere lærere Kom i gang

Bistand med teater med en privatlærer : en hjelp som kan være avgjørende

Mange drømmer om å bli fotballspillere, profesjonelle langrennsløpere eller dyktige kunstnere. Andre drømmer om å gjøre skuespillerkarrieren til virkelighet, men ender ofte opp med å la det bli med drømmen. Alvorlig talt finnes det en hel verden der ute som kan hjelpe deg med å realisere nettopp dette, og gjøre deg til en dyktig skuespiller. Så det finnes ingen unnskyldning for å la være, hvis dette er lidenskapen din!

Dramasjangeren en vid og som skuespiller vil du kunne jobbe med mye innenfor kunstformen. Det er en bransje hvor fagfolk fra mange kanter møtes og man får muligheten til å hele tiden utvikle seg selv. Alt fra kulissebyggere og kostymesyere, til kameramenn og lydteknikere vil være dine kollegaer. Selv om det er en yrkesvei som kan bety gode lønninger og lukrative betingelser, krever det hard arbeid og ofring av mye fritid for å gjøre det bra i yrket.

Dette arbeidet starter med en gang, og du må vite at grunnlaget du legger er viktig for din videre karriere. Hvis du er interessert i å bli en dyktig skuespiller og bli flink innen dramayrket, finnes det mange muligheter for deg i Norge. Flere skoler vil kunne hjelp deg, samtidig som det finnes andre fagfolk som vil bistå deg i din utdanning. Norges Teaterhøgskole har lenge vært den ledende aktøren i Norge.

Her kan du utdanne deg innen scenekunsten midt i Oslo sentrum. Teaterhøgskolen kan gi deg en utdanning innen skuespill, hvor du først tar en bachelorgrad, før du kan skrive master innen regi eller skuespillerfaget. Hvis du ønsker en høyere utdanning innen feltet, er Teaterhøgskolen en god mulighet for deg. Det finnes også andre universiteter og høyskoler i Norge som har enkeltemner eller studier hvor du kan lære om relevante aspekt ved skuespillerfaget.

Er du derimot interessert i å lære om skuespillerfaget på nett, finnes det flere muligheter for deg og. I dagens samfunn er dette en velkjent måte å utdanne seg på, og du vil være en relevant arbeidstaker til mange stillinger. Hos Superprof finnes det flere fagpersoner med ressursene du trenger for å lære deg å bli en dyktig skuespiller. Uansett om det er hele domenet, eller kun områder innenfor faget. Lærerne finnes over hele Norge og vil kunne lære deg det du trenger for å skinne på en scene.

Hva kan du forvente av et nettbasert dramakurs?

Du kan forvente mye av det samme som du hadde fått i et vanlig klasserom. Selve innholdet vil bygge på de samme læringsmålene og det er ofte lærere som har erfaring med begge former for undervisning. Gjennom kurset vil dere være innom flere felt, slik som:

 • Å spille ut scener med fokus på formidling og kontakt med publikum
 • Å bli kjent med ulike manus og lære teknikker for å lære replikker utenat
 • Stemmetrening, hvor dere vil fokusere på hvordan du best kan bruke stemmen din på scenen
 • Manusskriving, hvor du skal skrive egne tekster
 • Bevegelse og aktivitet på scenen, hvor målet er at du skal bli trygg og vite hvordan du bruker scenen for å uttrykke deg på best mulig måte
 • Arbeid med improvisasjon, slik at du også blir i stand til å kommunisere med publikum gjennom improvisasjon

Uansett om du lander på nettbasert undervisning eller tradisjonell undervisning, vil du lære mange nyttige verktøy du kan ta i bruk på din neste opptaksprøve.

Gjør deg klar til din neste opptaksprøve med et nettkurs

De fleste jobbene som skuespiller krever en opptaksprøve. Her er det viktig at du viser deg fra din beste side og får vist frem all relevant kunnskap. Først og fremst er det viktig at du har all kunnskapen som kreves. Samtidig må du vite hvordan du viser denne fram på best mulig måte. Det er mange teknikker som vil bidra til å bygge din selvtillit på feltet, og sørge for at opptaket går som smurt.  

Sørg for å ha en CV med all relevant erfaring. Stort sett all erfaring er relevant, siden det sier mye om deg som person og en arbeidsgiver kan se relevans i erfaring som nødvendigvis ikke du har sett. Du må kunne manuset! Mest sannsynlig vil du få tilsendt et manus i forkant av opptaksprøva. Dette må du sørge for å kunne, slik at du møter forberedt og kan gjøre det meste ut av tiden din på scena.

Virk selvsikker. Det er viktig for en arbeidsgiver at du virker trygg i virket ditt og utstråler en sikkerhet som kreves i møte med publikum. Det er mange tips og råd som skal sørge for å gi deg skuespillerjobben du drømmer om. Hvis du sørger for å ha disse punktene på plass før neste opptaksprøve, bør du kunne gjøre et godt inntrykk.

Nettbasert undervisning i drama

Det finnes mange kurs på nett for nybegynnere i faget, som tar høyde for å lære uerfarne skuespillere alt de trenger å kunne. Med andre ord innebærer dette grunnleggende kunnskap om teori, men også hvordan man som skuespiller skal opptre i praksis. Hvis du derimot har erfaring fra før av, vil du kunne spesialisere deg. Her kan du be læreren din om å fokusere på bestemte teknikker innenfor faget.

Dette kan være formidling av sang i kombinasjon med skuespill, en bestemt scenesjanger eller skuespill foran et kamera. Som skuespiller vil du etter hvert kunne opparbeide deg en bred erfaring og dermed mange muligheter. Samtidig finnes det en stor variasjon i måtene du kan arbeide på. En privatlærer fra Superprof vil ruste deg til å jobbe med film, TV, musikaler, på teatre eller med formidling til andre som arbeider innen dramasjangeren.

Flinke privatlærere fra Superprof

På Superprof sin plattform finnes det lærere innen de fleste felt. Ønsker du undervisning for å kunne jobbe med teater, søker du på dette og hvor du ønsker å gjøre det. Du vil få opp alle potensielle kandidater gjennom et raskt søk på våre hjemmesider. Ved å ta en kikk på profilene deres, vil du finne all relevant informasjon om hver av lærerne.

Dette innebærer tidligere erfaringer, kurs, utdanning, undervisningsteknikk og hvilke erfaringer tidligere elever har hatt. Det beste med våre lærere er det skreddersydde undervisningsopplegget dere vil bli enige om. Samtidig vil nettbasert undervisning bety en fleksibilitet du vil lete lenge etter. Lykke til på reisen mot å bli en dyktig skuespiller med hjelp fra en av våre flinke lærere.        

Hva vil du lære?