Hjemmeside
Gi undervisning
Oslo 
Cecilie - Prof teater - Oslo
Oslo 
 • Superlærer
 • (8 anmeldelser)
E
Eirik
« Perfekt! Cecilie er kunnskapsrik, engasjert og grundig og gir fantastisk god... Les mer »
E
Eirik
« Perfekt! Cecilie er kunnskapsrik, engasjert og grundig og gir fantastisk god hjelp. Hun har en kompetansebredde som gjør at hun kan veilede på mange områder. Jeg kan virkelig anbefale andre å benytte seg av Cecilie dersom du ønsker å utvikle deg som skuespiller, improvisatør, komiker eller foredragsholder. Strålende fornøyd! »
400kr/time
Bekreftet profil og diplom
Svartid 5t
Kurs som tilbys av Cecilie
 • Individuell
Disse kursene kan finne sted
Fag som tilbys
 • Teater
 • Dramakunst
 • Improteater
 • Dramaturgi
 • Humor - Stand up
Nivåer
 • Alle nivåer

Skuespiller opplært av castere i Hollywood tilbyr kurs i skuespill, casting og auditionteknikk

Metodikk

Hver person er forskjellig, og alle har forskjellige behov og ønsker. Først og fremst liker jeg å høre litt mer om hva man ønsker å fokusere på og bli litt bedre kjent med personen det gjelder. Noen ganger liker jeg å gjøre noen oppgaver for å demonstrere eksempler og hjelpe personen å lære av praksis. Scenearbeid lærer man generelt mye av, så dette bruker jeg gjerne over flere omganger mens jeg tar tak i forskjellige områder ved hjelp av ulike teknikker. Noen ganger går jeg dypere inn i ulike teknikker og jobber med imaginære situasjoner, hvordan utvikle og styrke følelsesregisteret eller se for seg en tenkt situasjon og tro på det.

Superlærer

Cecilie er en av de beste lærerne. Profil av høy kvalitet, verifiserte kvalifikasjoner, rask svartid og gode tilbakemeldinger fra elever!

Bakgrunn

Jeg er en Norsk skuespillerinne som jobber på tvers av landegrensene og kjenner blant annet godt til markedet i USA. Hovedtyngden av utdanningen min er fra USA, hvor jeg blant annet har lært auditionteknikk, komedieteknikk og annen skuespillerteknikk fra noen av de beste casterne og lærerne i Los Angeles. Dette inkluderer presidenter og visepresidenter for casting for Paramount Pictures, Fox, Casting Society of America og m.fl. Jeg føler meg veldig heldig og ydmyk som har fått mulighet til å lære av de beste om hva de ser etter, hva man burde og ikke burde gjøre, og hvordan markedet der borte fungerer annerledes fra det skandinaviske.

Om du ønsker å høre litt mer om hva man kan forvente seg, eller ønsker en karriere både i og utenfor USA, deler jeg gjerne kunnskapen min med deg. Kanskje du ønsker å lære litt mer om skuespill eller søke deg inn på en skole? Send meg en melding, så hjelper jeg gjerne! :-)

Priser

Priser for webkamerakurs : 400kr/time
Pris for 5 timer med kurs : 2000kr
Pris for 10 timer med kurs : 4000kr

Detaljer

Timeavbestilling senest 24 timer før. Ved avbestilling av time etter dette påtas kostnad for bestillingen.

Kurs som tilbys av Cecilie
Individuell
Disse kursene kan finne sted
Hos lærer
Hos deg
Fag som tilbys
 • Teater
 • Dramakunst
 • Improteater
 • Dramaturgi
 • Humor - Stand up
Nivåer
 • Alle nivåer

8 anmeldelser på Cecilie
 • 5/5

Alle våre tilbakemeldinger er samlet inn gjennom våre kanaler og er gitt med tillit. De svarer til en reell erfaring.
E
Eirik

Perfekt! Cecilie er kunnskapsrik, engasjert og grundig og gir fantastisk god hjelp. Hun har en kompetansebredde som gjør at hun kan veilede på mange områder. Jeg kan virkelig anbefale andre å benytte seg av Cecilie dersom du ønsker å utvikle deg som skuespiller, improvisatør, komiker eller foredragsholder. Strålende fornøyd!

R
Ray

Perfekt! Acting classes with Cecilie are so great! I am so happy with all the help and advices I got from studying with Cecilie. She knows a lot about all the techniques and it's a really dynamic way of learning and approaching acting studies. I truly recommend her.

Svar fra Cecilie

Ray was wonderful. Fully focused, happy and eager to learn. Very open to learning different techniques and was very easy to work with. Look forward to continue working with him!

6 anbefalinger

L
Lisen

Cecilie er skuespiller-lærer for sønnen min, og vi er begge veldig fornøyd med henne, både som person og som lærer. Cecilie er kreativ, en dyktig skuespiller, har gode pedagogiske evner, hun har mye kunnskap å lære bort, og gjør det på en lettfattelig og god måte. Hun er varm og medmenneskelig og en god motivator i prosessen fram mot målet. Vi føler oss heldige, som fant akkurat henne.

M
Markus

Jeg har hatt timer på ukesbasis hos Cecilie i over 6 måneder og må på det varmeste anbefale henne for de som ønsker å jobbe for å bli bedre skuespillere. Hun er fokusert, strukturert og veldig dyktig.

M
Maria

Cecilie er helt fantastisk! Prøver å komme meg inn på en dramaskole og aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Anbefales på det sterke :)

K
Karen

Cecilie er definitivt den beste læreren jeg har hatt noen sinne! Hun er en veldig dyktig skuespiller selv og kjempeflink til å lære bort. Vi går gjennom nye øvelser og teknikker hver time og jobber med flere manus hver måned. Jeg lærer så enormt mye i timene og Cecilie får meg alltid til å være veldig komfortabel. Etter hver coaching time føler jeg en mestringsfølelse og det føles så ubeskrivelig godt! Jeg har fått så god selvtillit når jeg skuespiller takket være Cecilie. Hun er i tillegg den blideste og mest tålmodige læreren jeg har hatt, hun får frem det beste i meg og gir ikke opp til jeg har greid å utføre mitt beste i en scene. Jeg har blitt introdusert til så mange skuespillerteknikker og metoder jeg ikke visste fantes. Anbefales veldig!

M
Magnus

Cecilie er den mest hardtarbeidende personen jeg kjenner. Vi kjenner hverandre gjennom skuespillerbransjen, hvor hun har solid erfaring og kunnskap. Det er veldig fint og vite at jeg har noen rundt meg som kan så mye som Cecilie, og som er så glad for å kunne dele. Kort fortalt er hun en SuperLærer nettopp fordi hun kan så mye, og fordi hun er veldig glad i å formidle det på en enkel måte. I tillegg har hun alltid en positiv innstilling. Anbefales varmt!

M
Marius

Cecilie knows what she is talking about! She has great knowledge of how the audition process in LA works, and that knowledge is crucial for anyone wanting to do a great audition.

Let Cecilie share her knowledge with you and be better prepared to snatch those roles!

Liknende lærere

teaterkurs i nærheten? Her er et utvalg av lærerannonser du kan sjekke ut.
Superprof kan også foreslå dramakunstkurs for å hjelpe deg.
Å lære er ikke et problem, improteaterkurs for alle!
Å ta et dramaturgikurs har aldri vært enklere: du kommer til å lære nye ferdigheter.

Oslo
Student i filmproduksjon og tidligere/aktiv teaterskuespiller i 7 år gir undervisning i teater.
200kr
Einar
1. kurstime gratis!

Jeg liker å introdusere studenten til et fag først noe faglig som vil komme til bruk de neste timene når det blir...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Dramaturg og produsent, Oslo, workshops/kurs i scenekunst for ungdommer og opp til høyere utdanning
300kr
Marte Øslebø
1. kurstime gratis!

Jeg arbeider stort sett med grupper og ensembler. På denne måten lærer man seg å gi og få tilbakemeldinger samtidig som...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Bachelor-utdannet skuespiller tilbyr privattimer og kurs i skuespillerteknikk og karakterarbeid i Oslo.
350kr
Karoline
 • (3 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Jeg er en skuespiller med bakgrunn i metodeskuespill (Method acting, Lee Strasberg.) Det jeg kan tilby er grunnleggende...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Falskneri av det du måtte trenge, bling-bling, rekvisittmaking og masker til teater.
500kr
Elvira
1. kurstime gratis!

Jeg vil la alle ha materialer tilgjengelig og vise metoder,fremgangsmåter og teknikker slik at deltagerene får fysisk lage...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Prosjektlederstudent tilbyr dramakurs med hovedfokus på improvisasjon opp til videregåendenivå! Passer alle!
250kr
Martha Kristine
1. kurstime gratis!

Som tidligere nevnt er dette et dramakurs med hovedfokus på improvisasjonsteater. Jeg introduserer kurset med hva...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Nesoddtangen
Førsteamanuensis i skuespillerfag. Jeg er utdannet skuespiller fra den italiensk statelig filmskolen, og har ledet teaterhøgskolen i Oslo for 8 år.
400kr
Gianluca
1. kurstime gratis!

Jeg undervise i Interaction Technique. Et metode som setter "human interaction" i focus. Om teknikken: Interaction technique...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Ålesund
Filmregissør (BA) med bakgrunn i skodespel, manusarbeid og klipp. PPU-student, teaterlærar og tekstforfattar.
400kr
Solveig
1. kurstime gratis!

Eg har bachelor i filmregi og Method Acting frå NSKI Høyskole. Her arbeida vi med heile filmprosessen frå idé og manus...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Harstad
Teaterstudent tilbyr teaterkurs for deg som kanskje vil lære mer om det eller er teaterstudent selv
300kr
Aleksandra Rasmussen
1. kurstime gratis!

min undervisningsmetode går ut på det fysiske og ikke nødvendigvis bare teoretisk. Jeg vet selv hvor mye enklere det er...

Kurs på webcam Godkjent profil
Trondheim
Teaterpedagog/utdanning innen drama og teater. Jeg har også skuespillerbakgrunn og jeg ønsker å engasjere andre i interessen for teater/skuespill.
350kr
Elise
1. kurstime gratis!

For eksempel i gjennom lek, for å skape trygge rammer. Improvisasjonsøvelser er også noe jeg benytter meg mye av. Om jeg...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Pedagog og erfaren improvisatør tilbyr kurs i improteater på alle nivå .
500kr
Ole
1. kurstime gratis!

Jeg er opptatt av å tilpasse kurset slik at du får mest mulig utbytte av det. Om dere er en gruppe som ønsker en...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Nesttun
Drama og teater student tilbyr drama klasser til både barn og voksne
270kr
Rebecka
1. kurstime gratis!

Min undervisningsmetode går ut på å bli kjent med hverandre først. Jo nærmere vi kommer hverandre er det lettere for...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Hos lærer Hos deg Via webcam
1 time 400kr 400kr 400kr
5 timer 2000kr 2000kr 2000kr
10 timer 4000kr 4000kr 4000kr
Reserver et kurs