Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg
Teaterlærere i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 2 anmeldelser.

294 kr/time

De beste prisene: 100% av lærerene tilbyr første kurset gratis Og gjennomsnittsprisen er 294kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære teater i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine Teaterkurs

Utveksl med din lærer, forklar hva du leter etter og diskuter deres tilgjengeligheter. Planlegg deres første undervisning.

3. Opplev nye erfaringer

Elevpasset (månedsabonnement) gir deg tilgang til alle våre undervisere. Oppdag og engasjer deg i nye emner. Møte vidunderlige lærere i Oslo.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i teaterkurs i Oslo?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i teaterkurs i Oslo er 294Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

 • Lærerens erfaring innen teaterundervisning
 • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
 • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Teater i Oslo?

teaterkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Teater online?

Flesteparten av våre teaterlærere tilbyr deres teaterkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  teaterkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen teaterkurs i Oslo?

12 lærere i teater tilbyr hjelp i teater.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 12 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Teaterlærere i Oslo mottatt?

Blandt 2 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du lære teater i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen teater i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Teaterkurs og skuespill

Hvilket sted er vel bedre enn Oslo når du skal følge drømmen om å innta teaterscener og tv-skjermer for et bredt publikum? Hovedstaden er veien til den røde løperen! Er det Nasjonalteateret eller Oslo Nye, med sine teateroppføringer, som motiverer deg til å etterleve drømmene dine om en skuespillerkarriere?

Eller kanskje du tiltrekkes av norsk film og ønsker roller på storskjermen. Kanskje er drømmen din å komme inn på prestisjefylte teaterskoler i Norge. Uansett, så er Oslo stedet å være når det gjelder både utdanning og karriere.

Utover Statens Teaterhøyskole i Oslo, finnes flere muligheter som bringer deg opp på scenen, slik som teaterkurs og dramagrupper. Hva enn du vil lære innen teater, så er hovedstaden det rette stedet!

Hvorfor studere teater i Oslo?

Du har sikkert klart for deg hvorfor du vil studere teater og bli skuespiller. Kanskje er det adrenalinkicket ved live fremføring som driver deg, eller den gode kontakten med publikum, å forvandle deg til en annen person eller gi utløp for dine kunstneriske evner.

Uansett motivasjon, så vil du med teaterutdannelse også lære deg å bygge opp overførbare ferdigheter. Mange studenter opplever at teaterstudier hjelper dem å utvikle en høyere grad av følelsesmessig modenhet, noe som gir tilgang til egne følelser og kunne reflektere over dem.

Via karakterfordypning og kontakt med publikum, får du en bedre forståelse for hvem du er. Skuespillere må se verden fra ulike perspektiver. Du vil være vitne til egne kreative prosesser og evnen til ulike tolkninger av en tekst, karakter eller scenario.

I tillegg til å utvide horisontene, gjør det deg mer empatisk og gir deg en bedre forståelse for hvordan andre ser verden. Fremføring foran publikum bygger ikke bare opp selvtilliten og selvfølelsen din, men vil gi deg gode vaner før du inntar rampelyset. Du vil også lære mer om bevegelse og uttrykk – slik som hvordan du kan endre stemme og holdning for å uttrykke følelser og hvordan publikum oppfatter deg.

Skuespill handler ikke bare om gode monologer, men om samarbeid med andre og å være forberedt på å ta en risiko uten å dømmes. Dine teamwork-ferdigheter vil blomstre i teatertimene, og via team building-leker og -øvelser vil du bli bedre til å lytte og svare på det andre sier. Feedback er ikke alltid like enkelt å svelge.

Teaterkurs vil hjelpe deg å bruke all feedback til din fordel, og hjelpe deg å være kritisk til egen fremførelse. Du vil lære å stille deg selv spørsmål som “hva fungerte” og “hva kan jeg gjøre bedre neste gang”. Det viktigste er dog at du vil bli takknemlig for feedback og bruke den til din fordel. Med teaterundervisning vil du lære å tenke. Tenke kreativt, tenke annerledes, tenke fantasi, tenke kritisk og tenke utenfor boksen.

Dette vil hjelpe deg å utvikle og uttrykke egen ideer: du vil ikke være redd for å stille spørsmål ved status quo eller gå mot vinden. En av de mest takknemlige sidene ved skuespill, er kontakten du får med publikum: enten det er å få dem til å le, gråte eller gi dem noe å gruble på.

Med teatertimer vil du lære å forme, nære og bruke denne kontakten. I motsetning til hva mange tror, så viser ikke teaterundervisning bare veien til teaterscenen. Teatertimer vil også komme til nytte i filmindustrien, media, kommunikasjon og marketing. Det beste ved å studere teater?

Det er en utdannelse som ingen ende tar. Din stil, forståelse og forhold til skuespill vil utvikle deg gjennom hele karrieren, ettersom du påtar deg ulike type roller – det er en spennende og berikende reise!

Hvor kan en studere teater i Oslo?

Det er i Oslo du finner teaterskoler, dramagrupper og andre nisjer i scenekunsten. For en full skuespillerutdannelse, finnes disse alternativene:

 • Statens Teaterhøyskole
 • Kunsthøgskolen i Oslo
 • NSKI Høgskole
 • Høyskolen Kristiania
 • OsloMet

Utdannelsen for å bli skuespiller på becahlor nivå er tre-årig, mens mastergraden tas på to år. Her vil du lære alt om skuespill og teater grunnleggende og inngående. Teaterskole er et sted der du kan ta risikoer, gjøre feil  og – fremfor alt – lære av dem!

I en så konkurransepreget bransje, som scenen og tv-skjermen er, vil feil ofte ikke godtas. Muligheten en teaterutdannelse gir deg når det gjelder eksperimentering, sprenging av grenser eller bryte regler, er uvurderlig.

Hvordan komme inn på teaterskole

Opptakskravene er generell studiekompetanse, mens skal du ta mastergrad, må du først ha gjennomført bachelorgraden. Hva kan du gjøre for å lære drama og skuespill?

 • Skuespill. Bli gjerne med på lokale amatørproduksjoner, øv på skuespill hver dag og få så mye ordentlig skuespillererfaring som mulig. Praktiser med venner og andre skuespillere, om mulig.
 • Studer ulike teknikker (metodeskuespill, Meisner-teknikk, Lee Strasbergs metode).
 • Anse feiling som praksis, og bruk dem til refleksjon: hva kunne du gjort bedre? Hva fungerte bra? Feil og refleksjon er en del av prosessen.
 • Velg en monolog etter dine evner. Om du vil forbedre en stil du er ukjent med, så er teaterskole-audition ikke hverken tid eller sted for det.
 • Les hele stykket, ikke bare de delene du skal fremføre.
 • Gjør noe kreativt med fremføringen, så du skiller deg ut i mengden.
 • Følg søkeinstruksjonene nøye (og få noen til å gjennomgå søknaden først). Opptaksansvarlige leter kun etter grunn til å stryke søkere fra listen, ikke server dem denne sjansen på et fat!
 • Lær om bransjen, inkludert ulike roller innen et teaterkompani.
 • Gjør research på hver dramaskole – og spesielt hva de spesifikt ser etter hos kandidatene.
 • Delta på så mange auditions som mulig, audition er en ferdighet i seg selv.

Mange ambisiøse skuespillere har en personlig teaterlærer for å gi seg selv den beste muligheten til suksess i skuespilleryrket, enten de deltar på audition for en tv-serie eller på Nasjonalteateret.

Studer med privat teaterlærer i Oslo

Teaterlærere er god støtte for nybegynnere og de som allerede er skuespillere, i denne konkurranseutsatte og krevende bransjen. Din lærers, eller coachs, tilnærming avhenger av dine personlige og profesjonelle mål, og du kan anse en teaterlærer som din personlige guide til utforskning av yrket.

Om du ikke helt vet hva som er dine mål, kan en teaterlærer hjelpe deg å etablere dem. I motsetning til kveldsundervisning i gruppe, vil privat teaterundervisning tilpasses din agenda med et skreddersydd opplegg, noe som er en veldig effektiv måte å lære på.

Hver lærer er en egen verden, men timene struktureres ofte etter dine behov. Om du arbeider med en monolog, kan læreren oppmuntre deg til å eksperimentere, og gjør du feil vil du få nyttig feedback og tips til forbedring. En lærer vil hjelpe deg å få en dypere forståelse for rollen du arbeider med, slik at du kan ta eierskap i karakteren og presentere den på din egen måte.

Du vil perfeksjonere fremførelsen og lære å takle nerver før en audition. Private teaterlærere har ofte mange års erfaring som skuespillere, noe som gir deg uvurderlig innsikt i teaterverdenen og moralsk støtte i en bransje som kan være følelsesmessig utfordrende.

Finn en privat teaterlærer

Skriv “privat teaterlærer Oslo” i søkefeltet på nettleseren din, så vil du få opp flere resultater. Ta imidlertid ikke alt du får opp for god fisk! Hvordan velge riktig lærer? Det er akkurat her Superprof kommer inn i bildet.

Vi har gode teaterlærere i og rundt Oslo. Lærerne har sine egne priser basert på sted, etterspørsel, yrkeserfaring og ferdigheter. Det finnes priser for alle lommebøker. Filtrer søket ditt etter nivå, sted og budsjett før du går gjennom søkeresultatene.

Alle våre lærere er dedikerte og lidenskapelige opptatt av å dele sin kunnskap, noe som i og for seg kan gjøre det vanskelig å velge lærer. Alle lærerprofilene på Superprof har samme format, som gjør det enklere å sammenligne deres metodikk, erfaring, bakgrunn, spesialfelt og anbefalinger fra tidligere og nåværende elever.

De fleste av lærerne tilbyr en gratis prøvetime, slik at du får en ide om deres lærestil og om vedkommende er den rette for deg.

Ta et steg inn i stjernehimmelen allerede i dag – siste stopp Nasjonalteateret – dørene lukkes!

Hva vil du lære?