Hjemmeside
Gi undervisning
Trondheim 
Dag-Vidar - Prof matematikk - Trondheim
Trondheim 
 • Superlærer
 • (14 anmeldelser)
D
Daniel Westavik
« Perfekt! Anbefales på det høyeste! Utrolig flink matte og fysikklærer. Han... Les mer »
D
Daniel Westavik
« Perfekt! Anbefales på det høyeste! Utrolig flink matte og fysikklærer. Han klarer å vise meg matte og fysikk på en måte at jeg kan forstå det på en forståelig måte sånn at jeg skjønner hva vi holder på med og har utrolig god tålmodighet. Har hatt han i et halvår nå og øket karakterene mine både et og to hakk opp, noe jeg aldri har kommet til å klart hvis jeg ikke har hatt han som lærer! »
450kr/time
Bekreftet profil og diplom
Svartid 1t
Kurs som tilbys av Dag-Vidar
 • Individuell
Disse kursene kan finne sted
Fag som tilbys
 • Matematikk
 • P-Matte (1P og 2P)
 • Fysikk 1 og 2
 • Fysikk - Høyere utdanning
 • Kvantefysikk
Nivåer
 • Alle nivåer

Tilbyr hjelp i matematikk og fysikk. Lang erfaring som leksehjelper og studentassistent (også via SKYPE/ZOOM/DISCORD/... )

Metodikk

Min arbeidsmetode baserer seg på at jeg fokuserer på det fundamentale. Grunleggende huller i forståelsen er det største hinderet for videre utvikling, og typisk vil slike huller legge begrensninger for videre utvikling. I begynnelsen er det derfor nyttig å danne seg et inntrykk av hva elever synes er spesielt vanskelig. Det er også viktig å jobbe på lag med eleven, og erkjennelsen av at alle lærer litt forskjellig er derfor sentralt for hvordan jeg tenker at realfag bør undervises.

Superlærer

Dag-Vidar er en av de beste lærerne. Profil av høy kvalitet, verifiserte kvalifikasjoner, rask svartid og gode tilbakemeldinger fra elever!

Bakgrunn

Går doktorgradsstudiet i teoretisk fysikk ved NTNU. Har tidligere jobbet som studentassistent og vitenskapelig assistent ved institutt for fysikk og ved matematisk institutt. I tillegg har jeg undervist ved realfagsløypene for barne- og ungdomsskoleelever som er på besøk ved NTNU. Videre har jeg også mye erfaring med privatundervisning av elever som ønsker å bestå eksamen eller forbedre sine karakterer.

Priser

Priser for webkamerakurs : 450kr/time
Pris for 5 timer med kurs : 2000kr
Pris for 10 timer med kurs : 4000kr
Kurs som tilbys av Dag-Vidar
Individuell
Disse kursene kan finne sted
Hos lærer
Hos deg
Fag som tilbys
 • Matematikk
 • P-Matte (1P og 2P)
 • Fysikk 1 og 2
 • Fysikk - Høyere utdanning
 • Kvantefysikk
Nivåer
 • Alle nivåer

14 anmeldelser på Dag-Vidar
 • 5/5

Alle våre tilbakemeldinger er samlet inn gjennom våre kanaler og er gitt med tillit. De svarer til en reell erfaring.
D
Daniel Westavik

Perfekt! Anbefales på det høyeste! Utrolig flink matte og fysikklærer. Han klarer å vise meg matte og fysikk på en måte at jeg kan forstå det på en forståelig måte sånn at jeg skjønner hva vi holder på med og har utrolig god tålmodighet. Har hatt han i et halvår nå og øket karakterene mine både et og to hakk opp, noe jeg aldri har kommet til å klart hvis jeg ikke har hatt han som lærer!

Svar fra Dag-Vidar

God kommunikasjon

E
Eirill

Perfekt! Dag-Vidar har en stor entusiasme for matte som smitter over, og han hadde ønske om at jeg skulle lykkes som syntes gjennom innsatsen han la i undervisningen. Jeg opplevde at han brukte tid på å prøve å forstå det jeg lurte på og å omformulere seg for at jeg skulle forstå. Dette gjorde at han var flink til å finne rett nivå for meg – ikke så sakte at det var kjedelig, og heller ikke for fort. Det var en stor fordel at han var lett tilgjengelig da jeg trengte hjelp, og til å finne relevante ressurser. Jeg vil anbefale Dag-Vidar på det sterkeste dersom du sliter med et spesifikt tema eller leter etter litt mer hjelp over flere timer.

Svar fra Dag-Vidar

Jobber veldig hardt og lærer fort.

O
Oliver

Perfekt! Rask respons, og meget dyktig lærer, anbefales

Svar fra Dag-Vidar

Fint samarbeid

E
Emilie

Perfekt! Jeg er veldig fornøyd med læreren min. Han hjalp meg mye med matten, og anbefaler han på det sterkeste! Han er veldig flink i matte, og hjalp meg til og med med sannsynlighet og statistikk. Han er også veldig flink til å lære bort, og forklarte det slik at jeg skjønte det.

Svar fra Dag-Vidar

Veldig flink og jobber hardt =)

J
Jules

Perfekt! Vil absolutt anbefale Dag-Vidar som lærer, han forklarer vanskelig oppgaver på en veldig enkel måte️

Svar fra Dag-Vidar

Jobber bra med oppgavene og tar nye konsepter raskt.

9 anbefalinger

H
Haakon

Dag-Vidar har en enorm faglig kompetanse og entusiasme for naturvitenskap og matematikk. Han har en evne til å forklare kompliserte konsepter på en enkel og elegant måte. Hvis det er noe jeg er usikker på kan får jeg alltid gode svar av Dag-Vidar. Jeg kan på det sterkeste anbefale han.

T
Trine

Jeg anbefaler Dag-Vidar på det varmeste som SuperLærer. Han har hjulpet meg med alt fra intergralregning til forståelse av klassisk mekanikk. Han strekker seg langt i å forklare på en god og forståelig måte, og hvis man ikke skjønner det første gang, så vinkler han det på en nå måte slik at du lærer det likevel. Jeg liker spesielt godt at han lærer bort ting på en grunnleggende måte, sånn at du på enklere vis kan videreføre det du lærer til andre problemstillinger.
I tillegg til å lære bort på en super måte er Dag-Vidar en veldig hyggelig person, så det å velge han som privatlærer er et veldig smart valg.

H
Haliz

Jeg er svært fornøyd med Dag-Vidar. Han er superflink i matematikk, og hyggelig person. Jeg anbefaler alle som trenger hjelp i matematikk og fysikk.

K
Kristian

Dag-Vidar er en flink og tålmodig lærer. Han tar seg tiden til å sette oppgavene du trenger hjelp med, i et nytt perspektiv slik at du kan løse dem selv og forstå dem. I løpet av tiden jeg hadde ham som lærer hadde han alltid kunnskapen til å hjelpe meg i å forstå et nytt problem, selv om jeg ikke hadde muligheten til å forberede ham for problemstillingen. Han er fleksibel, pedagogisk og engasjert i å lære bort til andre.

D
Deniz

Dag Vidar er svært dyktig i matematikk og fysikk! Han forklarer avansert fagstoff på en lettfattelig måte!
Han er svært hyggelig! Han gjør faget kjekt og gøy for deg slik at du får lyst til å ha faget på høyere nivå. Det er utrolig hvor mye dere kan lære fra han!

J
Jonathan

Utrolig dyktig og sykt tålmodig!
Absolutt en som er verdt det :)

R
RAQUEL

I've been taking lessons on Skype with Dag-Vidar for several months now and I'm happy with my progress. He's good at breaking down and simplyfy difficult concepts. He's really patient and can help with a large variety of levels. I totally recommend him!

F
Fatime

MEGET FORNØYD!
bra lærer, som prøver å hjelpe deg så godt som mulig, anbefalt på det høyeste!

T
Thakshi

Dag-Vidar er en veldig flink lærer! Vi ble kjent for et par siden da han var lab-assistent for et av mine fysikkfag. Han har siden hjulpet meg med i et par mattefag på universitetsnivå, og gitt meg bedre forståelse i fagene. Han er god pedagogisk og han er veldig tålmodig med å forklare til man forstår det. Jeg vil absolutt anbefale han som lærer, fordi han bidrar til en god og morsom læring.

Liknende lærere

matematikkkurs i nærheten? Her er et utvalg av lærerannonser du kan sjekke ut.
Superprof kan også foreslå p-matte (1p og 2p)kurs for å hjelpe deg.
Å lære er ikke et problem, fysikk 1 og 2kurs for alle!
Å ta et fysikk - høyere utdanningkurs har aldri vært enklere: du kommer til å lære nye ferdigheter.

Trondheim
PhD og MSc i medisnk teknologi ved NTNU, og BSc i fysikk ved University of Asmara , - tilbyr kurs i fysikk og matematikk opp til universitetsnivå
268kr
Petros Tesfamichael
1. kurstime gratis!

Min undervisningsteknikker er med å gi mer eksempler or demonstrasjoner. Målgruppen for kursene mine er i alle nivå. Jeg...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil Svarer innen én time
Trondheim
2.års ingeniørstudent i Datateknologi på NTNU, gir matte- og IT-undervisning til elever på VGS i Trondheim
500kr
Sondre
1. kurstime gratis!

Personlig har jeg veldig god erfaring av å lære selve grunnstoff, det fundamentale, for så å anvende det. Det er veldig...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Masterstudent ved NTNUs Entreprenørskole, gir matematikk undervisning for ungdom. Utdannet pedagog, lærer og forretningsutvikler.
350kr
Jean Philip
 • (1 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Alle individer lærer forskjellig. Det blir derfor viktig å finne den mest effektive læringsstrategier akkurat for deg....

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Ingeniørstudent på NTNU tilbyr matteundervisning til elever på ungdomsskole og VGS i Trondheim
200kr
Oscar Aleksander
1. kurstime gratis!

Først forsøker jeg å få et grundig innblikk i hva eleven kan og hva personen synes er vanskelig. Dersom man klarer å...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Ingeniørstudent på NTNU som kan by på fantastisk realfagsundervisning opp til videregående nivå!
300kr
Noah
1. kurstime gratis!

For meg er det viktigste undervisningsprinsippet at eleven skal forstå det de lærer. Harde fakta kan hjelpe mye for å...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Ferdigutdannet Matematiker ved UiO (batchelor) og studerer nå Arkitektur med teknologi og ingeniørfag
250kr
Priyanka
1. kurstime gratis!

Jeg introduserer emnet gjennom eksempler og ideer. Videre stiller jeg spørsmål for å engasjere og oppmuntre eleven. Det...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Sivilingeniørstudent gir Matematikk 1P/2P-kurs til elever - Første undervisningstime er gratis.
220kr
Sigurd
 • (1 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Jeg baser mine kurs på hva som passer best for deg. Dette gjør at jeg må vite litt om deg for å finne ut hvilke...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Mathematics is just like solving a puzzle and finding the missing numbers
220kr
Nabaneeta
1. kurstime gratis!

I love to connect with each student for teaching and since I earlier worked for an orphanage as a Mathematics teacher, I...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
IT-student, kan undervise matematikk opp til videregående nivå. Holder til i Trondheim.
100kr
Mads Kristian
1. kurstime gratis!

Er tålmodig og ønsker ikke at eleven skal føle noe press fra min side. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på!:-)

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Lektorstudent tilbyr privatundervisning og kurs i matematikk, alt fra barneskole- til videregåendenivå.
250kr
Marius
1. kurstime gratis!

Når jeg underviser liker jeg å starte på det grunnleggende, og være sikker på at dette sitter bra nok. Ved å stille...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil Svarer innen én time
Trondheim
Masters in Project management student with bachelors in mechanical engineering offering tutoring in maths physics upto bachelor level-language of instruction ENGLISH.
215kr
Abdul Ahad
1. kurstime gratis!

I teach by starting with the end goal first and explaining the requirements of the question. Solving the math problem is the...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
IB mathematics tutoring by experienced postgraduate student with a bachelors degree in pure mathematics from Imperial College London.
250kr
Gustav
1. kurstime gratis!

I was drawn to maths from an early age and my goal is to make maths as fun and enjoyable as possible for my tutees. My...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Sivilingeniørstudent på masternivå tilbyr undervisning i matematikkog naturfag fra barneskole til universitet.
170kr
Sigurd
1. kurstime gratis!

Min undervisningsmetode er systematisk der eleven lærer å bli god til å lese oppgaven som forbedrer muligheten til å...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Matematikk student i Trondheim tilbyr undervisning i matematikk til VGS og ungdomsskole elever
175kr
Emil August
1. kurstime gratis!

Mitt mål er å gi eleven en god forståelse av emnet. Metoden min er å gå igjennom matematiske oppgaver og...

undervisning i person Godkjent profil Svarer innen én time
Trondheim
Matematikkstudent, som kommer rett fra videregående, tilbyr hjelp i både R-matte og IT-fag på videregåendenivå
250kr
Clara
 • (2 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Min undervisningsmetode baserer seg på å først og fremst gi god oversikt over pensum. Deretter er det viktig å...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Kreativ og forståelsesfull siv.ing. student kan hjelpe elever til og med 3. VGS å forstå matematikk og fysikk.
230kr
Magnus
 • (1 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

For meg handler kunnskapsoverføring først og fremst om å se og forstå samtalepartneren sin. Først finner vi ut hva som...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Hos lærer Hos deg Via webcam
1 time 450kr 450kr 450kr
5 timer 2000kr 2000kr 2250kr
10 timer 4000kr 4000kr 4500kr
Reserver et kurs