Hjemmeside
Gi undervisning

Kom i gang med spanskkurs i Kristiansand

🥇 Dyktige undervisere
💻 9 Spansklærere i Kristiansand
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Rimelige priser

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Spansk språkkurs i Kristiansand

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 2 evalueringer.

257 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 257kr/timen

1 t

Flere av spansklærerne svarer innen 1time(r)

01

Finn en spanskunderviser i Kristiansand

Se gjennom deres profiler, og kontakt dem som passer dine behov (pris, anmeldelse, erfaring, undervisningssted)

02

Organiser privat spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

03

Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk.

Våre tidligere elever fra Kristiansand
evaluerer lærere i Spansk

Se alle våre spanskkurs

Start dine spanskkurs med en spansklærer i nærheten av deg

¡Hola ! ¿Qué tal ? Nei, dette er ikke mandarin – dette er faktisk et av de vanligste og mest brukte uttrykkene i spansk språk. Dette uttrykket brukes ikke bare mellom venner og forretningsfolk, men du hører støtt og stadig uttrykket brukt også i Norge. Ja, kanskje til og med i Kristiansand! Bor du i Kristiansand, er du heldig av mange grunner. Ikke bare er dette en sørlandsidyll folk valfarter til, men Kristiansand er også et godt utgangspunkt for å reise til land hvis kultur bunner i flamenco, tapas og fiesta. Å lære et nytt språk behøver ikke å være så vanskelig, spesielt ikke et så dynamisk språk som spansk. Dette er positivt for ivrige spanskelever i Kristiansand, der du finner mange erfarne lærere på alle nivåer.

Spansk språk i verden og i Kristiansand

På verdensbasis snakker rundt 570 millioner mennesker spansk – hovedsakelig i Spania, USA og Sør-Amerika. Av disse har 470 millioner spansk som morsmål, mens 73 millioner har det som et andrespråk. I tillegg til det, har 21 millioner mennesker lært spansk som et fremmedspråk. Spansk språk og kultur brer stadig om seg, spesielt i Latin-Amerika:

 • 52 millioner spansktalende i USA
 • 5 millioner i Mexico
 • 65 millioner i Colombia
 • 46,5 millioner i Spania

Landet med flest spansktalende i verden er Mexico. Spansk er også det offisielle språket i 20 av verdens land, og et av de offisielle språkene i fem internasjonale organisasjoner:

 • FN
 • EU
 • Mercosur

Organization of American States

 • De søramerikanske lands union

Cervantes´ språk har også en økende påvirkning i media. Faktisk så er spansk det fjerde mest brukte på internett, og det nest mest brukte på sosiale medier, etter engelsk. Disse tallene gir antydning til en produktiv fremtid for dette språket når det gjelder antall elever og læremetoder. I følge Statistisk Sentralbyrå velger nesten halvparten av elevene på norske ungdomsskoler spansk som et tredje språk. Spansk har dermed gått forbi både fransk og tysk som valgfag. For å lære spansk i Kristiansand, finnes flere tilgjengelige løsninger:

 • Språkskole
 • Språkstudie
 • Gruppetimer
 • Privatkurs
 • Hjemmeundervisning

Uansett hvilke grunner du har for å lære spansk, så vil kunnskapene du tilegner deg med et nytt språk hjelpe deg med fremdriften til et høyere nivå, i tillegg til at du vil få glede av det resten av livet.

Hvorfor lære spansk i Kristiansand?

Den fremste motivasjonen for å lære å snakke spansk, er kanskje ønsket om å kommunisere med internasjonale studenter i Kristiansand, spansktalende turister og tilreisende, eller bli bedre kjent med den spansktalende befolkningen som bor i byen. På studiereise, forretningsreise eller på ferie, er det et stort pluss å kunne snakke spansk. Uansett hvor du reiser, til Barcelona, Tenerife, Sevilla eller Bogota, så vil kommunikasjon med lokalbefolkningen berike reisen din. Om du har lært spansk på skolen, har du større forsprang enn du kanskje tror. Da har du allerede lært grunnleggende diftong, konjugering, uregelmessige verb, grammatikk og spanske ord. Du har kanskje også lært en del grunnleggende ord og vanlige verb, som vil følge deg gjennom språkopplæringen: ser, estar, haber, tomar, poner, gracias, buenos días etc. Selv om du allerede har litt grunnleggende ferdigheter, så vil du sannsynlig savne å ha litt mer taleforståelse og taleferdigheter på reisen din gjennom Spania, Ecuador, Venezuela eller Colombia. Å ville utvide samtale-ferdighetene kan være en god grunn til gå på spanskkurs. Å lære et nytt språk er også en enestående måte å stimulere hjernen din på: innlæring av nye språk kan redusere faren for nevrogenerative sykdommer som Alzheimer. Studier viser at kognitive funksjoner trenes og styrkes når man lærer et fremmed språk. Å snakke spansk på et avansert nivå gir deg ikke bare muligheten til å bli tospråklig, men åpner også opp for mange muligheter.

Finn spansklærer i Kristiansand

Spansk språk kommer fra latin, og har derfor mange likheter med andre språk du har hørt eller allerede kan. Om du vil kunne uttrykke deg på en selvsikker og flytende måte, må du mestre språket, aksenten, spanske uttrykk, samt skriftlig og muntlig forståelse. Å oppnå et godt nivå i spansk, kan gi deg uante fordeler som for eksempel muligheten til å kunne kommunisere i en arbeidssituasjon. Spansk, som er det offisielle språket i mange latinamerikanske land, er uten tvil et av de fremste språkene i verden. Mange jobbmuligheter åpner seg med dette språket:

 • Oversetting fra spansk til norsk, eller omvendt
 • Skribent
 • Norsklærer for elever med spansk som morsmål
 • Norsklærer på en utenlandsk skole
 • Kristiansand turistkontor
 • Media og presse i Kristiansand
 • Diplomatkarriere, utenrikstjeneste, internasjonal handel

Vi har ramset opp mange gode grunner til å lære spansk, og sett på hvilke fordeler det har å kunne et så viktig verdensspråk. I tillegg er det gøy å lære, og gøy å snakke spansk. Du vil kunne bryte språkbarrieren som tidligere hindret deg fra å få kjennskap til det spansktalende miljøet i Norge. Også i Kristiansand finnes nok en rekke spansktalende du kan veksle noen ord med. Det er nettopp i dette miljøet du får praktisert spansken din helt gratis.

Våre private spansktimer i Kristiansand

For deg som kan engelsk, er tilvenning til spansk og læren av spanske ord enklere enn på andre språk som russisk og arabisk. I spansk brukes nemlig det latinske alfabetet. Og kan du engelsk, vil du dra kjensel på mange ord i det spanske språket som ligner på de engelske. Dette kan bli en «livredder» når du skal pugge spanske gloser. Samtidig kan det også føre til misforståelser, for ordene kan ha ulik betydning uansett hvor like de er. Et eksempel er «carpet» og «carpeta», der det engelske ordet betyr «teppe» og det spanske «mappe». Derfor er det viktig for nybegynnere å lære spansk med en erfaren lærer. Her er noen retningslinjer for hvordan du finner en privatlærer i Kristiansand og omegn. Det er til stadighet tilgjengelige lærere i og rundt Kristiansand. Du tror kanskje det vil bli dyrt å lære spansk, men det behøver det ikke å bli! Gjennomsnittet ligger på rundt 250 kroner i timen, noen ganger mindre. Dette gjør det overkommelig og enkelt å lære spansk. Selv om du som elev har klare målsettinger, så skal læreren uansett pris være villig til individuelt tilpasset opplæringen på ditt nivå, og ta hensyn til dine målsettinger. På Superprof undrer vi ofte på hvordan det er mulig å lære et nytt språk i dagens krevende verden. Kurstimene bør være fleksible, mens kurset i seg selv bør være interaktivt og basert på de beste læremetodene for å lære spansk, og alltid tilpasset eleven. For å perfeksjonere kunnskapene dine eller gå opp et nivå fra B2 til det avanserte C1, kan hjemmeundervisning være den mest effektive metoden, da slike kurs gjør det mulig å:

 • Ha samtalebaserte timer
 • Gjøre interaktive øvelser (grammatikktimer, minne- og taletrening)
 • Kunne uttale okklusive konsonanter og valeriske lyder (uttale lyder bestående av dobbel «L», altså den spanske bokstaven «ll»
 • Å kunne spørre og lære mer om spansk kultur, tradisjoner, musikk og litteratur
 • Bli vant med spansk aksent og tonefall

Hvordan velge lærer i Kristiansand

Kurssted er veldig viktig, da lang avstand kan påvirke timeprisen fordi læreren må bruke transportmidler for å komme til kursstedet. Det er også viktig med et kurssted som har det miljøet du trenger for å føle deg vel. Om du vil ta spansktimer i sentrum, så velg steder i nærheten av togstasjonen eller på biblioteket. Andre kriterier du bør vurdere når du skal velge lærer, er prisen. Om du vil bruke en erfaren lærer eller studere spansk på et høyere nivå, så må du legge inn en post i budsjettet for profesjonelle lærere. Om du bare vil gå gjennom eksamen eller trenger hjelp med spansklekser, kan en spansktalende student være den rette og rimeligste løsningen. Du bør også sjekke om du kan ha et greit forhold til læreren din, som jo er det viktigste kriteriet av dem alle. Har du et komfortabelt og profesjonelt forhold til læreren din, vil det være enklere for deg å be om hjelp når du lurer på noe. Engasjementet ditt i timen vil også stimuleres. Det finnes ingen hemmelige triks for å lære spansk. Du må bare hive deg ut i det, prøve det, arbeide og legge godviljen til!  

FAQ

💸 Hva er prisen for spansk-undervisning i Kristiansand?

I Kristiansand, er gjennomsnittsprisen for spanskkurs 257kr.

Kostnaden for privatundervisning i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir deres første spansktime gratis.

Sjekk ut prisene til lærere våre i spansk i i din by.

🧑‍🎓 Hvor kan du finne en spanskveileder i Kristiansand?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den rette løsningen for din spanskundervisning.

 

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

 

 

For å finne din privatunderviser, ta en titt på deres individuelle profil for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en underviser, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

 

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre spansk veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud spansk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn en spansklærer online

🇪🇸 Hva kan du lære av en spansk underviser?

Å snakke spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder sysselsetting, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede skriveferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært erfarne spanskundervisere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spansk underviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferien
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Skriving og bøyning av verb
 • Gi strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i forretningssammenheng
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine spanskevner

Du kan diskutere med læreren hva du håper å oppnå med dine private spansktimer.

 

 

Reserver privatundervisning i spansk for å lære mer om spansk språk med en kvalifisert lærer.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å mestre det spanske språket raskere.

🏅 Hvor mange spanskinstruktører er tilgjengelige for å undervise spansktimer i Kristiansand og områdene rundt?

Det er for øyeblikket 9 private spansklærere som tilbyr spansktimer i Kristiansand og omegn.

 

 

 

 

Du kan kikke på en veilederes individuelle annonse og få mer informasjon om deres undervisningstilbud.

 

.

 

Velg privatkurs fra vårt utvalg av mer enn 9 lærere.