Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Kristiansand

Se flere lærere

4.8 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 4.8 av fem og mer enn 2 evalueringer.

209 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 209kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 6 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for private engelskkurs i Kristiansand?

Gjennomsnittskostnaden på undervisning i engelsk per time i Kristiansand er 209kr.

 

Prisen for engelskkurs vil avhenge av:

  • Erfaringen engelsklæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første time av engelskundervisningen gratis.

Sjekk ut tariffene på våre engelsklærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi privat engelskundervisning i Kristiansand?

I Kristiansand og nærområdene, er 38 private engelsklærere tilgjengelig for å gi undervisning

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og velge engelskunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 38 undervisere.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr engelsk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til privatlærere i engelsk i Kristiansand?

Fra et utvalg av 2 evalueringer, ga elevene deres engelsklærere et gjennomsnitt på 4.8 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼Hvorfor burde du starte med engelskundervisning i Kristiansand?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp engelskhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i engelsk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta private engelsktimer for å mestre vokabular og grammatikk, med en kvalifisert lærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta privatundervisning fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din veileder og book dine kurs i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med veilederen din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 38 veiledere i Kristiansand.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Kristiansand!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i engelsk ved hjelp av engelskkurs

Følger du noen engelskspråklige serier, som du ønsker å forstå bedre uten undertitler? På norsk TV sendes det flere ulike amerikanske, britiske og til og med australske serier. Det engelske språket regnes som et verdensspråk og brukes for å kommunisere der folk har ulike språk som morsmål.

Det engelske språket ble blant annet påvirket av av angelsakserne fra Danmark, Tyskland og Nederland. Over tre hundre millioner mennesker har engelsk som morsmål (de fleste av dem bor i USA, England, Canada, Australia, Sør-Afrika, Irland og New Zealand).

Flere millioner har engelsk som sitt andrespråk, og det blir stadig flere. Engelsk er det språket som undervises mest, og det benyttes ved reise, turisme og forretninger.  Det er også offisielt språk for de fleste landene som tidligere har hatt tilknytning eller tilhørt Storbritannia. 

Engelsk er også offisielt språk for flere internasjonale organisasjoner slik som NATO og FN. Med andre ord er det sannsynlig at du støter på engelsk i løpet av livet, og du kan dermed få godt utbytte av stødige engelskferdigheter. Flere arbeidsgivere vil også kunne vektlegge dine språkkunnskaper ved din jobbsøknad. 

Dersom du ser for deg å skulle studere i utlandet eller delta på utvekslingsprogram, er det en god idé å forbedre sine engelskferdigheter i forkant av opphold i utlandet. Du vil kunne få høyere utbytte av studietiden både i kommunikasjon med andre studenter og ved forelesninger.

Britisk kultur gjorde sitt inntog tidlig og har vært kjent de fleste steder i verden. I Norge ble også britisk kultur og språk gjort mer populært ved import av britiske popsanger og tv-serier. Derfor er det mange som gjerne vil bo og studere i Storbrittania og da særlig London. 

Så fort man er i en situasjon der man møter på mennesker som ikke snakker et skandinavisk språk, vil man kjenne på hvorfor det å ha engelskkunnskaper er så viktig. Enten om det er i arbeidssammenheng eller i forbindelse med reising, vil en nødig stå i en situasjon hvor man må gjøre seg forstått ved bruk av håndbevegelser og kroppsspråk.

Lære å snakke engelsk i Kristiansand

Hvor skal man lære seg engelsk i Kristiansandsområdet? Det finnes flere kveldskurs ved aftenskolen på "Katta" og rundt i byen i Kristiansand for at du skal lære deg engelsk. For de spesielt interesserte kan man også velge den internasjonale IB-linjen ved KKG på videregående for å kunne få et godt nivå av engelsk.

Ved UiA kan du både studere engelsk som fag i tillegg til å studere for å bli oversetter i engelsk. Om du ikke har valgt disse linjene for ditt studie, kan det likevel hende at du får godt bruk for dine engelskferdigheter da pensum og forelesninger på studier som økonomi og andre studier gjerne er engelskspråklige.

Kjennskapen til engelsk har gjort det mulig å spre kunnskap om Kristiansand til hele verden og lokke turister til byen. Hver sommer kommer det stadig inn cruiseskip og turister flokker seg rundt områder som Torvet, Fiskebrygga, Posebyen og Ravnedalen. Da kommer det godt med å kunne engelsk, enten om du jobber på det lokale turistkontoret som guide eller som servitør i sentrum er sjansene store for at du møter utenlandske turister om sommeren.

Like utenfor selve Kristiansand sentrum ligger Dyreparken med Kardemomme by! Som trekker til seg både norske og utenlandske turister. For de mange som tar seg sommerjobb i Dyreparken, kan det være lurt å skjerpe engelskkunnskapene sine litt først.

Selv om Kristiansand ikke er den mest kjente byen i Norge, er det faktisk noen internasjonalt kjente forfattere som er fra Kristiansand, blant dem Henrik Wergeland, Camilla Collett og Axel Jensen.

Privatlærere i engelsk i og rundt Kristiansand

Kristiansand har mange lærere som tilbyr undervisning i ulike språk, også engelsk. Prisen for privat engelskundervisning i Kristiansand varierer fra 150 til 350kr i timen. Mange av lærerne tilbyr sin første kurstime gratis, slik at dere skal kunne avtale en uforpliktende kartleggingstime i forkant av undervisningsstart.

Når du møter med din lærer anbefaler vi at dere gjennomgår ditt nivå, din erfaring med engelsk og eventuelt tidligere undervisninger du har hatt i språket, samt at dere klargjør konkrete mål for hva du ønsker å oppnå i løpet av privatundervisningen.

Det er viktig å ha en god dialog med sin lærer for å sikre at begge har klart for seg hva man ønsker å oppnå og på hvilken måte man kan oppnå det beste resultatet. Det er dermed ikke overraskende at en av utfordringene en kan møte på når en er klar for undervisning, er å velge riktig privatunderviser. Vi ønsker derfor å gi noen råd til hva man burde se etter i en privatlærer;

  • Pris: Gjennomsnittsprisen engelsktimer i Kristiansand ligger på rundt 200 kroner
  • Lærerens erfaring kvalifikasjoner og ferdigheter
  • Innholdet i undervisningstimene: Metodikk, øvelser, arbeid med uttale, samt grammatikk og bøyninger
  • Sted: Velg en veileder som bor i nærheten av deg
  • Kjemi mellom deg og din lærer

Fordelene med undervisningstimer i engelsk alene med en privatlærer vil kunne være verdt kostnadene. Selv om vi i Norge lærer engelsk på grunnskolen, er det dessverre slik at oppfølgingen varierer fra klasse til klasse og lærer til lærer. Det kan dermed hende at engelskundervisningen du har fått på skolen, ikke helt er tilpasset deg.

Ved bruk av en privatlærer vil engelsktimene skreddersys dine undervisningsbehov, utfordringer og mål. Du vil kunne oppleve en raskere progresjon i engelskferdighetene dine sammen med din privatlærer, og det er dermed ikke sikkert at du har bruk for like mange timer som du ville ha trengt i tradisjonell klasseromsundervisning. 

Det finnes mange lærere som tilbyr undervisning i Kristiansandsområdet og online. Dermed burde det være mulig å finne en engelsklærer som kan tilpasse seg etter dine tilgjengeligheter.

PS. Husk at det finnes også flere lærere som har engelsk som morsmål på Superprof, både for fysisk undervisning i Norge og lærere over hele verden som tilbyr undervisning online. Finn en engelsklærer i nærheten av deg og kom i gang.

Hva vil du lære?