Hjemmeside
Gi undervisning

Finn en lærer for kurs engelsk i Kristiansand

🥇 Dyktige undervisere
💻 29 Engelsklærere i Kristiansand
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Rimelige priser

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Finn en engelsklærer i Kristiansand

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

211 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 211kr/timen

8 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 8 time(r)

01

Indervisning i engelsk i nærheten av deg

Se gjennom deres profiler, og kontakt dem som passer dine behov (pris, anmeldelse, erfaring, undervisningssted)

02

Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

03

Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

Start privatundervisning i engelsk

Blir bedre i engelsk ved hjelp av engelskkurs

Det engelske språket har vært et av verdens viktigste språk i lang tid. Siden den industrielle revolusjon, da det britiske verdensriket var på høyden av sin makt, har det engelske språket vært et av verdens viktigste språk. Kunne du tenke deg å lære mer om den engelskspråklige kulturen? Det engelske språket ble først tatt med til De britiske øyer av angelsakserne fra Danmark, Tyskland og Nederland. Over tre hundre millioner mennesker har engelsk som sitt morsmål (de fleste av dem bor i USA, England, Canada, Australia, Sør-Afrika, Irland og New Zealand). Mellom fire hundre millioner og én milliard har engelsk som andrespråk, noe som betyr at det går tre av disse på hver morsmålsbruker. Engelsk er det språket som undervises mest på planeten, og det benyttes jevnlig i internasjonal forretningsvirksomhet, vitenskap, kunst og innen reiseliv og turisme. Det er også offisielt språk i mange tidligere britiske kolonier. Engelsk og fransk er i virkeligheten de to eneste språkene som har offisiell status på alle kontinenter. De er de offisielle språkene i 55 forskjellige selvstendige stater; Den nordamerikanske frihandelsavtalen (NAFTA), Den afrikanske union (AU), De forente nasjoner (FN), Den europeiske union (EU), Europarådet, Verdens handelsorganisasjon (WTO), Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) og Den nordatlantiske traktats organisasjon (NATO). I tillegg er det vanlig å benytte engelsk som lingua franca i akademia, handelsvirksomhet, turisme, forskning og teknologi. Lærer du deg språket, vil du kunne delta på internasjonale studentutvekslingsprogrammer i engelsktalende land og akademiske institusjoner. Mennesker overalt i verden har vært fascinert av europeere og britisk kultur. Derfor er det mange som gjerne vil bo og studere i England og særlig London. Nykommere vil imidlertid raskt bli klar over hvor viktige deres ferdighet i det engelske språk er, når det går opp for dem hvor få mennesker England som snakker et fremmedspråk. Her er det at Superprofs private veiledere kommer inn. De kan gi privattimer i engelsk til utenlandske studenter som ønsker å forbedre ferdigheten i engelsk. Det er to hoveddeler av engelsk du må lære: grammatikk og ordforråd. Du kan ikke lære å snakke engelsk uten å lære deg begge deler.

Gode grunner for å lære å snakke engelsk i Kristiansand

Med tanke på yrkeskarrieren kan det å snakke engelsk i tillegg til et hvilket som helst annet språk bidra til å gi deg et fortrinn fremfor andre kandidater og føre til høyere lønn – og så kan du til og med søke på jobber som krever ferdigheter i engelsk. Utdannelse, opplæring, erfaring og dyktighet er alt ammen ting som arbeidstagere er opptatt av. Lærer du deg engelsk, vil det åpne en rekke dører for deg både i Kristiansand og i engelsktalende land som USA, Canada, Australia, New Zealand og Sør-Afrika. England er verdens femte største økonomi, og har utstrakt handelssamarbeid med andre industriland som Tyskland, Spania, Italia, Canada, USA, Frankrike, Australia, Kina og Japan. Også Norge har utstrakt handelssamkvem med en rekke av disse landene. Snakker du engelsk, kan du søke jobb som journalist, oversetter, etc. Engelsktalende kan dessuten undervise i engelsk. I undervisningssammenheng er engelsk et av de aller viktigste språkene i verden. Ville det ikke være et flott karrierevalg å bli lærer? Lærer blir du ved å gå på lærerhøyskole eller universitet, men selv om ikke har en grad eller er formelt kvalifisert, kan du likevel undervise i engelsk. Engelsk er et språk som brukes mye i matlaging, mote, visuelle kunstformer, dans, arkitektur, musikk og kino, og i mange andre sammenhenger. Kjennskapen til engelsk har gjort det mulig å spre kunnskap om Kristiansand til hele verden og lokke turister til byen. Like utenfor byen ligger Dyreparken med Kardemomme by! I tillegg er det faktisk noen internasjonalt kjente forfattere som er fra Kristiansand, blant dem Henrik Wergeland, Camilla Collett og Axel Jensen.

Hvor kan du lære engelsk i Kristiansand?

Det er et bredt tilbud om engelskundervisning på videregående-nivå i Kristiansand. Her kan du lære å snakke engelsk. Enten du ønsker å forbedre leseferdigheten eller oppnå studiekompetanse, så er det nok å velge mellom. Du kan også lære engelsk via Internett – mange nettsteder har ressurser og oppgaver for de som lærer å snakke engelsk. Du kan finne øvelser som dekker et vidt spekter av grammatikalske emner, som staving, grammatikk, bøyninger og ordforråd uten at du må betale en formue (eller noe i det hele tatt) for engelsktimene dine!

Private engelsklærere i Kristiansand

Kristiansand har mange lærere som tilbyr undervisning i ulike språk (engelsk, spansk, fransk, tysk) og andre emner (matematikk, fysikk, kjemi, biologi, musikk, kunst). Prisen for privatundervisning i engelsk i Kristiansand varierer fra 130 til 350 kroner timen. De aller fleste tilbyr første time gratis. Hovedproblemet for deg som vil lære det engelske språket, uansett hva målet ditt er, vil ikke være å lære språket, men å velge den rette måten å lære det på. Du bør tenke gjennom følgende momenter når du velger veileder:

 

  • Prisene: Gjennomsnittsprisen ligger på rundt 200 kroner.
  • Veilederens erfaring kvalifikasjoner og ferdigheter.
  • Innholdet i leksjonene: metodikken, typer av øvelser, tale-aktiviteter, arbeid med uttale og trykk, grammatikk og bøyninger.
  • Stedet: velg en veileder som bor i nærheten av deg.
  • Hvordan dere trives med hverandre.

 

Du har ingen unnskyldning for ikke å ta fatt på å skaffe deg engelskunderviser Fordelen med privatlærere er at de arbeider i ditt tempo, til forskjell fra undervisning ved en skole som må finne sted i samsvar med skolens timeplan. Dette betyr at du vil få større utbytte av undervisningen i det lange løp.

FAQ

💸 Hva er prisen for private engelskkurs i Kristiansand?

Gjennomsnittskostnaden på undervisning i engelsk per time i Kristiansand er 211kr.

 

Prisen for engelskkurs vil avhenge av:

 

  • Erfaringen engelsklæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

 

97% av alle våre privatundervisere gir første time av engelskundervisningen gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre engelsklærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi privat engelskundervisning i Kristiansand?

I Kristiansand og nærområdene, er 29 private engelsklærere tilgjengelig for å gi undervisning.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og velge engelskunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 29 undervisere.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud engelsk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatlærere i engelsk i Kristiansand?

Fra et utvalg av 1 evalueringer, ga elevene deres engelsklærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

 

Se lærernes annonser og les deres evalueringer.

👴🏼.Hvorfor burde du starte med engelskundervisning i Kristiansand?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp engelskhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i engelsk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta private engelsktimer for å mestre vokabular og grammatikk, med en kvalifisert lærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta privatundervisning fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din veileder og book dine kurs i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med veilederen din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 29 veiledere i Kristiansand.