Utmerket
Anmeldelser

Arabisk språkkurs i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne i arabisk har et gjennomsnitt på 5.0 av fem og 6 evalueringer.

263 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første arabisktime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time med arabisk er 263kr

4 t

Flere av arabisklærerne svarer innen 4time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private arabiskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i arabisk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag og lær nye ferdigheter sammen med engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i arabiskkurs i Oslo?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i arabiskkurs i Oslo er 263Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen arabiskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Arabisk i Oslo?

arabiskkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Arabisk online?

Flesteparten av våre arabisklærere tilbyr deres arabiskkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  arabiskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen arabiskkurs i Oslo?

37 lærere i arabisk tilbyr hjelp i arabisk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 37 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Arabisklærere i Oslo mottatt?

Blandt 6 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Finn en lærer for arabisk

Flere flinke lærere i arabisk er klare for å gi deg undervisning i Oslo

Se flere lærere Kom i gang

Arabisk språkkurs

Arabisk er et av verdens mest utbredte språk, som snakkes i land som Egypt, Irak, Libanon, Marokko, Qatar, Palestina og Tyrkia. I tillegg er det mange mennesker som har ´ bosatt seg i vestlige land, slik som Norge.

Det er også en god del mennesker som har arabisk som andrespråk. Med andre ord finnes det mange fordeler med å kunne snakke arabisk. Først og fremst vil du ha mange flere å kommunisere med. Arabisk tilhører den semittiske språkfamilien, sammen med hebraisk og arameisk.

Det er et gammelt språk, hvor de første skriftlige kildene av det er datert tilbake til 300-tallet evt. På den ene siden spilte språket en viktig rolle for den oppblomstrende handelen som foregikk på denne tiden, samtidig som Islam ble etablert med arabisk som skriftspråk.

Dette styrket bruken og rollen til arabisk og sørget for at språket fikk fotfeste i en rekke steder av verden. Spesielt gjennom det islamske imperium som strekte seg fra Spania til Persia. Det ga også opphavet til de ulike arabiske dialektene, siden det etter hvert ble et sentralt talespråk.

Selve språket skiller seg en god del fra norsk og andre vestlige språk, ved at det har et eget tegnsystem og skrives fra høyre til venstre. På norsk har vi V2 som gjør at verbet står på andreplass i setninger, men på arabisk står verbet på førsteplass etterfulgt av et subjekt og objekt.

Ordene dannes ved at vokaler, forstavinger og endinger blir tilføyd røttene til orda. I tillegg følger språket helt andre regler enn norsk når det kommer til bøying av ord. Arabisk er kjent for sine mange ord, mye som følge av sitt store fokus på kulturarven sin. Det har gjort at mange av de eldste ordene fortsatt er holdt i livet gjennom sitt bruk sammen med moderne ord og utrykk.

Lær deg arabisk

Det finnes mange måter å lære seg arabisk på. Mange gjør søk på internett og finner gratistjenester som hevder å skulle lære deg å snakke arabisk eller andre former for arabiskundervisning i Oslo.

Dette er gjerne metoder som etter hvert koster penger eller hvor du kan betale for å lære mer effektivt. Utfordringen med slike tjenester er at du ikke har noen å spørre underveis og heller ikke et skreddersydd undervisningsopplegg.

Vi alle lærer forskjellig, noe som understreker viktigheten av å ha et eget undervisningsopplegg som er tilpasset en selv. Du kan også ta språkkurs hos frivillige organisasjoner eller aktører som tilbyr undervisning i blant annet arabisk.

Dette er ofte gruppebaserte undervisningstimer som holdes på kveldstid. Med andre ord er det mange andre tilstede som også skal lære det samme som deg og som undervisninga er nødt til å passe for. Du har muligheten til å spørre læreren din om hjelp, men du kan dessverre ikke få opplegget skreddersydd etter dine behov siden det må ta høyde for alle elevene som er tilstede på språkkurset.

Få arabiskundervisning i Oslo av en privatlærer

Superprof har mange privatlærere som underviser i arabisk rundt om i Norge. Flere av disse finner du i Oslo ved å gjøre et søk på arabiskundervisning i Oslo i søkefeltet vårt. På profilen til lærerne kan du gjøre deg kjent med hvilken utdanning læreren har og hva slags erfaring fagpersonen har fra før av. Du kan til og med lese om hvilke opplevelser tidligere elever har med læreren.

Vår visjon er at arabiskundervisningen skal skreddersys etter behovene dine og målene du har satt deg. Det vil sørge for at du trives underveis og har en god progresjon som etter hvert lar deg snakke og skrive arabisk flytende.

Du trenger ikke bekymre deg for at du mister motivasjonen eller ikke når målene dine, siden våre lærere vil sørge at du hele tiden kommer et skritt nærmere å kunne kommunisere på arabisk. Etter at du kan arabisk vil en helt ny verden åpne seg for deg.

Nye arbeidsmuligheter og spennende reisemuligheter vil la deg bruke arabisk på både fritiden og i jobbsammenheng. Du vil være en ressurs og ettertraktet innen mange felt. Nyt tiden når du lærer og sørg for at det skjer så effektivt som mulig med en av våre privatlærere. Lykke til!

Hva vil du lære?