Utmerket
Anmeldelser

Lær arabisk i nærheten av der du bor

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 15 anmeldelser.

263 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurstimen gratis Gjennomsnittsprisen er 263kr/ per timer

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære arabisk har aldri vært
enklere

2. Planlegg privattimer i arabisk

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Arabisk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i arabiskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i arabiskkurs er 263Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen arabiskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Arabisk?

Med en erfaren lærer i Arabisk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Arabisk undervisning online ?

Flesteparten av våre Arabisklærere tilbyr arabiskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Arabiskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen arabiskkurs?

94 lærere i arabisk tilbyr hjelp i arabisk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 94 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Arabisklærere mottatt?

Blandt 15 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i arabisk?

Velg blant mange lærere innen arabisk!

Se flere lærere Kom i gang

arabisk språkkurs i nærheten

Arabisk er rundt 2000 år gammelt og snakkes hovedsakelig i Midtøsten og Nord-Afrika. Over 200 millioner mennesker har arabisk som sitt morsmål, som gjør det til et av verdens mest utbredte språk. Språket i seg selv tilhører den afroasiatiske språkfamilien sammen med blant annet egyptisk og berbiske språk.

Arabisk har et eget alfabet hvor man skriver fra høyre til venstre. Bokstavene skiller seg ganske klart fra alfabetet vi er vandt til og har tegn som beskriver flere ting enn vårt. For eksempel har arabisk tegn for korte vokaler og kasusendinger.

Ord er også sammensatt av røtter, hvor ord med en bestemt rot er relaterte til hverandre. Det gjør at du kan komme frem til betydningen til et helt ukjent ord ved å kjenne til rota fra før av. Til forskjell fra norsk kommer også verbet som regel først i arabisk, etterfulgt av et subjekt og objektet. Det betyr at på arabisk ville man skrevet "liker jeg deg", i stedet for "jeg liker deg".

Slik kan du få arabiskundervisning

Det finnes flere måter å lære seg et nytt språk på. Først og fremst må du være klar over at det er krevde og forutsetter en god del arbeidsinnsats for å komme i mål. Når det er sagt er dette et givende arbeid som både vil få deg til å føle mestring og ha en rekke gevinster for kognisjonen din.

Det å lære seg et nytt språk utvider nettverket du har i hjernen som gjør det enklere å huske ting og i oppgaver som krever problemløsning. På internett finnes det en rekke språkkurs og gratistjenester som har som visjon å lære deg arabisk.

Utfordringen med slike metoder er derimot at du ikke har mulighet til å spørre om hjelp underveis eller få opplegget tilpasset etter dine behov. Vi alle lærer forskjellig og har ulike behov underveis i en læringsprosess.

Derfor er det viktig at slike ting blir tatt hensyn til. Både for din egen motivasjon men også for å sørge for at du har en kontinuerlig progresjon. Rundt om i de fleste norske byene finnes det språkkurs som holder på skoler og hos andre organisasjoner.

Dette er ofte gruppebasert undervisning som er tilrettelagt for ulike nivåer. Her får du mulighet til å spørre en lærer underveis, men det er heller ikke her mulig å få et skreddersydd opplegg siden undervisninga er nødt til å ta hensyn til alle elevene.

Lær arabisk med Superprof

Superprof er en database full av privatlærere som underviser i en rekke ulike fag. Flere av språklærerne våre underviser i arabisk på alle nivåer. Enten om du er en nybegynner eller allerede har litt kjennskap med alfabetet og noen ord og uttrykk, vil du kunne finne hjelpen du trenger hos oss.

Det eneste du trenger å gjøre er å søke å arabiskundervisning i vår søkemotor, så vil du få opp alle som kan hjelpe deg. Hvis du i tillegg snevrer inn på stedet du befinner deg, får du opp de som underviser i ditt område. En annen mulighet er å ta arabiskundervisning digitalt, som gjør det enda mer fleksibelt for deg som elev. Målet med vår privatundervisning er å gjøre det så fleksibelt å effektivt som mulig for deg å lære arabisk.

Det betyr at våre lærere vil skreddersy undervisningsopplegget etter dine behov og mål. Derfor er det viktig at du finner ut av hva disse er. Hva gjør læring gøy for deg? Hvilke mål har du med å lære deg arabisk?

Etter at du har funnet ut av dette og videreformidlet det til læreren din, vil privatlæreren sørge for å lage et opplegg som skal lære deg arabisk på en givende, effektiv og klok måte. Underveis kan dere gjøre endringer basert på dine opplevelser og fremgang. Vi ønsker deg lykke til med å lære deg arabisk - uansett hvilket nivå du befinner deg på!

Hva vil du lære?