Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Alta

233 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 233kr/timen

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i Engelskkurs i Alta?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i Engelskkurs i Alta er 233Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen engelskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Engelsk i Alta?

Engelskkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Engelsk online?

Flesteparten av våre engelsklærere tilbyr deres Engelskkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  engelskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen Engelskkurs i Alta?

3 lærere i engelsk tilbyr hjelp i engelsk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 3 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Engelsklærere i Alta mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i engelsk?

Velg blant mange lærere innen engelsk!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i engelsk med et engelskkurs via Superprof

Engelsk er et internasjonalt språk som snakkes av mennesker over hele verden. Det brukes blant annet i undervisning, handel og markedsføring. Språket er viktig for land med ulike morsmål, slik at de kan kommunisere med hverandre.

Gode engelskkunnskaper vil gi deg mulighet til å snakke og forstå andre mennesker over hele verden. Samtidig er det et viktig språk å kunne for å være en del av det internasjonale samfunnet. Både når det gjelder som arbeidstaker og medborger.

Engelskundervisning finnes over hele verden. Hvilke aktører du bør velge, avhenger av målet ditt med å lære deg engelsk.

Det er flere gode grunner til å burde lære seg engelsk, som for eksempel:

  • Forbedre karakterene dine på vitnemålet. Det er høye karakterkrav innen høyere utdanning, samtidig som det stilles store krav til engelskkunnskapene dine på universiteter og høyskoler.
  • Få bedre engelskkunnskaper, slik at du både forstår og formidler språket bedre.
  • Bli bedre i engelsk for å kunne søke jobber på det internasjonale arbeidsmarkedet.
  • Forbered deg på en reise ved å bli bedre i engelsk. Kommunikasjon er viktig, spesielt i områder hvor du ikke er kjent og trenger å bruke lokalbefolkningen.

Det finnes mange grunner til å enten lære seg eller bli bedre i engelsk. De ovennevnte er kun noen av dem, så det viktigste er at du finner ut av hvorfor du ønsker å ta undervisning i språket.

Fordelene med å lære seg engelsk

Med gode engelskkunnskaper, vil du ikke kun kunne kommunisere med andre engelskspråklige, men også være en stor ressurs på arbeidsmarkedet. Mulighetene vil stige i takt med kunnskapene dine og engelsk vil være en døråpner for deg.

Du vil kunne nyte langt flere gode bøker, filmer og underholdning, siden dette er det offisielle språket for mange bransjer. Samtidig vil du kunne kommunisere med langt flere mennesker, enten om det er nordmenn eller andre verdensborgere. På mange arbeidsplasser er det også viktig med ansatte som har evnen til å kommunisere med samarbeidspartnere på engelsk.

Ved å få engelskundervisning kan du forbedre deg i engelsk, og sørge for bedre karakterer på vitnemålet eller gjøre deg i stand til å lese og forstå engelsk på en bedre måte.

Hvor kan du lære deg engelsk?

Du kan lære deg engelsk over hele verden. Enten om det er gjennom selvstudium og eksponering for språket, eller ved å få undervisning av en dyktig lærer.

Det finnes mange bøker som tar for seg det engelske språket og de ulike delene det består av. Her vil du kunne lese om ordklasser, setningsoppbygging, grammatiske regler og tegnsetting.

Ved å lese om slik kunnskap på egenhånd, for så å erfare den i det virkelige liv kan være en god læringsmetode for mange. Det stiller derimot store krav til deg som student, siden du ikke har noen lærer som kan bistå på veien. Lærere ved språkskoler holder kurs for mindre og større grupper. Her kan du lære engelsk ved alle nivåer og sørge for å bli trygg på det engelske språket.

Ingen av disse undervisningsmetodene er tilpasset deg som individ. Det er ment for å favne om et bredt utvalg av elever, noe som kan gjøre at dine læringsbehov ikke tas i betraktning. Med en lærer ved en skole, har du derimot en større mulighet til å få hjelp med dine utfordringer.

Superprof sine privatlærere har akkurat dette i fokus. Nemlig deg som elev! Dine behov, preferanser og mål står i sentrum og dere vil arbeide mot å oppfylle disse.

Lær deg engelsk med Superprof!

Superprof er en plattform bestående av privatlærere over hele verden. Disse underviser i mange ulike fag, blant annet engelsk. Mange av disse befinner seg rundt om i Norge, og du kan finne dyktige engelsklærere i og rundt Alta.

Gjør et raskt søk på våre nettsider og få opp profilene til lærerne som kan bistå deg i lære deg engelsk. På profilene deres kan du lese om erfaringene deres, hvilken utdanning de har og tidligere elevers opplevelser med dem.

Undervisningen vil skreddersys deg og målet ditt med å lære deg engelsk. Når og hvor undervisningen skal foregå avhenger av deg og hvordan timeplanen din ser ut.

Lykke til med å lære deg engelsk!

Hva vil du lære?