Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Alta

233 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 233kr/timen

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for engelsk-undervisning i Alta?

Gjennomsnittskostnaden på engelskundervisning i Alta er 233kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelsklærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Alta for å gi privatundervisning i engelsk?

I Alta og omegn, er 4 private engelsklærere tilgjengelig for å gi kurs

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 4 lærere.

💻 Er det mulig å ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr engelsk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer studentene deres engelskundervisere i Alta?

Elevene evaluerte sine engelskundervisere med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av evalueringer.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼Hvorfor burde du starte med private engelskkurs i Alta?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i engelsk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskundervisninger med en kvalifisert underviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Du må bare velge en privatunderviser og reservere engelskhjelp hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med veilederen din for å organisere engelskkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 4 engelskveiledere i Alta.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Alta!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i engelsk med et engelskkurs via Superprof

Engelsk er et internasjonalt språk som snakkes av mennesker over hele verden. Det brukes blant annet i undervisning, handel og markedsføring. Språket er viktig for land med ulike morsmål, slik at de kan kommunisere med hverandre.

Gode engelskkunnskaper vil gi deg mulighet til å snakke og forstå andre mennesker over hele verden. Samtidig er det et viktig språk å kunne for å være en del av det internasjonale samfunnet. Både når det gjelder som arbeidstaker og medborger.

Engelskundervisning finnes over hele verden. Hvilke aktører du bør velge, avhenger av målet ditt med å lære deg engelsk.

Det er flere gode grunner til å burde lære seg engelsk, som for eksempel:

  • Forbedre karakterene dine på vitnemålet. Det er høye karakterkrav innen høyere utdanning, samtidig som det stilles store krav til engelskkunnskapene dine på universiteter og høyskoler.
  • Få bedre engelskkunnskaper, slik at du både forstår og formidler språket bedre.
  • Bli bedre i engelsk for å kunne søke jobber på det internasjonale arbeidsmarkedet.
  • Forbered deg på en reise ved å bli bedre i engelsk. Kommunikasjon er viktig, spesielt i områder hvor du ikke er kjent og trenger å bruke lokalbefolkningen.

Det finnes mange grunner til å enten lære seg eller bli bedre i engelsk. De ovennevnte er kun noen av dem, så det viktigste er at du finner ut av hvorfor du ønsker å ta undervisning i språket.

Fordelene med å lære seg engelsk

Med gode engelskkunnskaper, vil du ikke kun kunne kommunisere med andre engelskspråklige, men også være en stor ressurs på arbeidsmarkedet. Mulighetene vil stige i takt med kunnskapene dine og engelsk vil være en døråpner for deg.

Du vil kunne nyte langt flere gode bøker, filmer og underholdning, siden dette er det offisielle språket for mange bransjer. Samtidig vil du kunne kommunisere med langt flere mennesker, enten om det er nordmenn eller andre verdensborgere. På mange arbeidsplasser er det også viktig med ansatte som har evnen til å kommunisere med samarbeidspartnere på engelsk.

Ved å få engelskundervisning kan du forbedre deg i engelsk, og sørge for bedre karakterer på vitnemålet eller gjøre deg i stand til å lese og forstå engelsk på en bedre måte.

Hvor kan du lære deg engelsk?

Du kan lære deg engelsk over hele verden. Enten om det er gjennom selvstudium og eksponering for språket, eller ved å få undervisning av en dyktig lærer.

Det finnes mange bøker som tar for seg det engelske språket og de ulike delene det består av. Her vil du kunne lese om ordklasser, setningsoppbygging, grammatiske regler og tegnsetting.

Ved å lese om slik kunnskap på egenhånd, for så å erfare den i det virkelige liv kan være en god læringsmetode for mange. Det stiller derimot store krav til deg som student, siden du ikke har noen lærer som kan bistå på veien. Lærere ved språkskoler holder kurs for mindre og større grupper. Her kan du lære engelsk ved alle nivåer og sørge for å bli trygg på det engelske språket.

Ingen av disse undervisningsmetodene er tilpasset deg som individ. Det er ment for å favne om et bredt utvalg av elever, noe som kan gjøre at dine læringsbehov ikke tas i betraktning. Med en lærer ved en skole, har du derimot en større mulighet til å få hjelp med dine utfordringer.

Superprof sine privatlærere har akkurat dette i fokus. Nemlig deg som elev! Dine behov, preferanser og mål står i sentrum og dere vil arbeide mot å oppfylle disse.

Lær deg engelsk med Superprof!

Superprof er en plattform bestående av privatlærere over hele verden. Disse underviser i mange ulike fag, blant annet engelsk. Mange av disse befinner seg rundt om i Norge, og du kan finne dyktige engelsklærere i og rundt Alta.

Gjør et raskt søk på våre nettsider og få opp profilene til lærerne som kan bistå deg i lære deg engelsk. På profilene deres kan du lese om erfaringene deres, hvilken utdanning de har og tidligere elevers opplevelser med dem.

Undervisningen vil skreddersys deg og målet ditt med å lære deg engelsk. Når og hvor undervisningen skal foregå avhenger av deg og hvordan timeplanen din ser ut.

Lykke til med å lære deg engelsk!

Hva vil du lære?