Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Bodø

Se flere lærere

182 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 182kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 6 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for private engelskkurs i Bodø?

Gjennomsnittsprisen på engelskundervisning i Bodø er 182kr.

 

Timesprisen for engelskundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskveiledere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i engelsk i Bodø?

13 private engelskundervisere er tilgjengelige for å gi engelskundervisning i Bodø og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 13 lærerprofiler.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å jobbe med dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr engelsk online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i engelsk i Bodø?

Elevene evaluerte sine engelskundervisere med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av evalueringer.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (via telefon eller e-mail i hverdagene).

👴🏼Hvorfor ikke starte med privat engelskundervisning i Bodø?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere elever sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i engelsk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskundervisninger med en godkjent underviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Du må bare velge en lærer og bestille leksjoner hjemmefra eller online.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med veilederen din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 13 privatlærere i Bodø.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Bodø!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i engelsk med engelsk kurs for voksne

Engelsk snakkes nesten over hele verden og er et viktig språk å kunne for å være i stand til å kommunisere med mennesker fra andre nasjoner. I tillegg vil kunnskapen gi deg fordeler på arbeidsmarkedet og på fritiden.

Språkskoler som arrangerer ulike kurs, finner du mange steder i verden og rundt om i Norge. Her er det større grupper som melder seg på et kurs med et bestemt nivå. En annen mulighet for å lære deg engelsk er med hjelp av en privatlærer. Dette vil være din personlige lærer som kun trenger å sørge for at du lærer noe, ikke en hel klasse.

Superprof har samlet mange av disse lærerne på ett og samme sted. Det eneste du trenger å gjøre er å søke på engelsk og velge hvor du ønsker undervisningen, slik som i Bodø eller digitalt.

Mange mener dette er den mest effektive måten å lære på, siden du ikke følger et standardisert gruppeopplegg som skal passe for mange elever. Du vil derimot få hjelp med akkurat det du trenger!

Det spiller med andre ord ingen rolle om du er en nybegynner som ikke har særlig med forkunnskaper, eller om du har på plass det grunnleggende og ønsker å lære mer.

Fordelene med å lære seg engelsk

Engelsk er et verdensspråk som brukes av mange med ulike morsmål for å kunne kommunisere. Dette gjelder både muntlig og skriftlig, og er en viktig del av mange folk sin hverdag.

Du vil kunne nyte godt av fordeler både på fritiden, i hverdagen din og i arbeidslivet. I tillegg er det karakterkrav på enkelte studier og flere universiteter i verden stiller krav til kompetansen din i engelsk hvis du ønsker å være student hos dem.

Med fullført undervisning i engelsk vil du ha mange og varierte muligheter. Noen av disse vil være:

  • Søke jobber som krever en viss kompetanse i engelsk.
  • Oppleve verden på en ny måte gjennom å kunne kommunisere med mennesker du møter på veien.
  • Komme inn på drømmestudiet med en forbedret engelskkarakter.
  • Kunne sette deg inn i og lese internasjonale nyheter.
  • Komme inn på et anerkjent universitet i Europa eller andre steder i verden.
  • Kunne nyte en mye større mengde filmer og litteratur. Mye av innholdet som finnes kommer ut på engelsk og forståelse for språket vil gi deg større valgmuligheter.

Som du forstår, vil du åpne mange dører ved å ta engelskundervisning. Uansett hvilke interesser og ambisjoner du har, vil ferdighetene kunne hjelpe deg med å utvide mulighetene dine. Sjekk ut alle lærerne til Superprof og finn en som kan gi deg undervisning i Bodø.

Superprof sine privatlærere kan lære deg engelsk

Superprof har som mål å gjøre læringa til sine elever så effektiv som mulig. Plattformen er utformet slik at læringen skal være tilrettelagt elevene og sørge for at behovene deres er i fokus.

Du kan finne et bredt mangfold av lærere her, som underviser i flere ulike fag. For å finne engelsklærere som finnes i nærheten av deg, trenger du kun å søke på engelsk som fag og velge stedet du befinner deg i. Enten om det er i Bodø eller om du ønsker å få undervisningen digitalt.

På profilene til lærerne kan du lese om hvilken utdanning de har, hva slags undervisningsmetode som følges og hvilke opplevelser tidligere elever har hatt. Etter å ha funnet en som kan passe deg og dine preferanser, kan du enkelt komme i kontakt med læreren.

Neste steg vil da være å avtale hvordan undervisningen skal foregå. Det vil ta utgangspunkt i din kalender og ønskene dine for hvordan øktene skal legges opp.

Noe av det viktigste vil være dine mål og ambisjoner med undervisningen, slik at dere kontinuerlig jobber mot dette.

Lykke til med undervisningen din!

Hva vil du lære?