Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Tromsø

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 3 evalueringer.

250 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 250kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 4 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for privatundervisning i engelsk i Tromsø?

Gjennomsnittskostnaden på engelskundervisning i Tromsø er 250kr.

 

Utgiftene for privatlærer i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskundervisere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i Tromsø for å gi privat engelskundervisning?

18 privatlærere i engelsk er tilgjengelige for å gi engelskundervisning i Tromsø og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 18 undervisere.

💻 Er det mulig å ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å jobbe med dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr engelsk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer studentene deres engelsklærere i Tromsø?

Studentene evaluerte sine engelskundervisere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 3 omtaler.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼Hvorfor ikke starte med et engelskkurs i Tromsø?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelskunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskkurs med en godkjent privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller et annet sted, velg din veileder og reserver dine engelsktimer i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan komme i kontakt med læreren din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 18 engelsklærere i Tromsø.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Tromsø!

Se flere lærere Kom i gang

Engelskkurs i nærheten

Engelsk er et internasjonalt språk. I verden finnes over 300 millioner morsmålstalere i engelsk, og mellom 400 millioner og 1 milliard mennesker som har engelsk som et andrespråk eller fremmedspråk.

Selv om engelsk bare er verdens tredje mest talte språk når det gjelder morsmålstalere, er det langt på vei verdens mest vanlige språk når man tar hensyn til de som har engelsk som fremmedspråk eller andrespråk.

Med så mange mennesker som snakker engelsk, har dette språket blitt lingua franca i internasjonal virksomhet, akademiske fag, vitenskap, teknologi etc. Og det ser heller ikke ut til at engelsk vil avta i bruk eller popularitet med tiden.

Engelsk har i flere århundrer vært en vanlig lingua franca. Engelsk er også et offisielt språk for EU, Den afrikanske union, Europarådet, Verdenshandelsorganisasjonen (TWO), North Atlantic Treaty Organization (NATO), Organization for Economic Co-operation and Development (OECD) og North American Frihandelsavtale (NAFTA), for å nevne noen. Det britiske imperiet gjorde alt annet enn å hindre spredningen av engelsk språk.

Lær engelsk i Tromsø

Å lære engelsk eller forbedre språkferdighetene dine kan være enormt viktig for din faglige utvikling. De som reiser til Storbritannia og ønsker å lære engelsk, vil sannsynligvis gjøre det i samsvar med Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) og forsøke å oppnå et nivå på B1, B2, C1 eller C2 i engelsk.

Det skal bemerkes at de som skal ha undervisning på engelsk i Storbritannia, også kan ha nytte av forberedende intensivkurs i engelsk før de reiser. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å få statsborgerskap i Storbritannia. Som engelsktalende kan det være nyttig å forbedre språkferdighetene dine, når du skal bytte karriere.

Det er flere alternativer for de som har et godt engelsknivå. For eksempel kan de undervise engelsk til universitetsstudenter, de som studerer på høyere nivå, eller de som må ha gode språkkunnskaper for karrieren sin. Du trenger ikke nødvendigvis noen språkkvalifikasjoner for å kunne undervise i engelsk privat. Det er derfor du heller ikke finner to privatlærere som er like.

Det er også mange jobber og yrkesvalg du kan gjøre med gode engelskkunnskaper: journalistyrket, SEO -spesialist, blogger, webredaktør, bibliotekar, jobbe på turistkontor, lærer, psykolog, psykiater, EFL -lærer, oversetter, doktorgradskandidat etc. Forbedre karrieremulighetene dine ved å lære engelsk i Tromsø.

Private opplæringsprogrammer kan fokusere på å lære deg det engelske språket med ønsket karrieremål i tankene. Mange mennesker er fascinert av britisk kultur og engelsk språk, og ønsker å lære mer om begge deler.

Dermed kan våre private engelskkurs hjelpe studenter på alle nivåer til å bli flinkere i samtaleengelsk, lære mer om engelsktalende kultur og forbedre lese- og skriveferdigheter, uttale (fonetikk og aksent) og staving. Mange turister avlegger Storbritannia et besøk hvert år. Du er kanskje en av dem.

Da vil du ha lagt merke til hvor mye bedre utlendinger snakker engelsk enn britene snakker et fremmedspråk. Ukentlig engelskundervisning er også bra for skoleelever som trenger å forbedre karakterene sine, og således forbedre sine fremtidige karrieremuligheter.

Markedet for akademisk støtte vokser stadig, og flere og flere studenter drar nytte av opplæringsprogrammer for akademisk støtte. Dette for å hjelpe dem med å komme videre, ta tak i timene sine på skolen eller lære nye ferdigheter.

Hvor du kan få engelskundervisning i Tromsø

Uansett hvilket engelsknivå du studerer, kan du lære mer om kultur, forbedre taleferdighetene dine for å snakke med morsmålstalere i engelsk og forbedre dine karrieremuligheter. Selv om en kanskje er født i Storbritannia, er ikke det nødvendigvis ensbetydende med at en vet alt som trengs å vites om det engelske språket.

Faktisk sliter mange morsmålstalere med visse aspekter av språket fordi de egentlig aldri har studert det på den måten som de som snakker det som andrespråk gjør. Ikke rart at nordmenn også kan slite litt med det engelske språket. Kan du forklare kompleksiteten til det engelske språket, for eksempel stavemåte, daglig ordforråd eller grammatiske og leksikale morfemer?

Hvordan kan du fremstå som den beste kandidaten for en jobb hvis stavemåten og tegnsettingene dine er forferdelige? For de som ikke har råd til privat engelskundervisning med våre private lærere på Superprof, er det en rekke språkskoler og sentre som tilbyr rimeligere språktimer.

Alternativt kan du som elev lære engelsk online på et av alle nettstedene som tilbyr leksjoner, ressurser, grammatikkguider og regneark for de som ønsker å forbedre engelsken sin. Det beste med dette er at mange nettsteder faktisk er gratis, og at det ikke vil koste deg en krone å få tilgang til disse ressursene.

De beste ressursene får du imidlertid, uten tvil, på nettstedene du må betale for. Er disse timene nok, når det gjelder pedagogikk og undervisningstilnærminger, til å holde en student motivert for å lære engelsk på lang sikt?

Det er tvilsomt. Hvordan kan du lære deg selv å analysere tekster? Hvordan kan du oppnå de samme språklige ferdighetene som noen som har studert ved et universitet bare ved å lese nettsteder?

Privat engelskundervisning med Superprof i Tromsø

Du finner flere privatlærere i engelsk i og utenfor Tromsø. Mange tilbyr undervisning for de som studerer engelsk på skolen eller de som ønsker å lære engelsk som fremmedspråk. Det er mange fordeler med å studere sammen med en privatlærer.

For det første kan hver elev få timene tilpasset dem, når de vil ha dem, hvor de vil ha dem, og dekke emner og aspekter ved språket de trenger å lære. For det andre kan hvem som helst få privat undervisning, enten de går på barneskole, ungdomsskole, høyskole, universitet eller har avsluttet utdanningen helt.

Trenger du litt hjelp i forbindelse med mastergrad- eller doktorgradstudiene dine? Du kan få intensiv privat undervisning for å jobbe med taleferdigheter, uttale, skriveferdigheter eller bare gi deg litt mer selvtillit når du trenger å holde en presentasjon eller forsvare avhandlingen din.

Må du bestå en nivåtest på engelsk? Du kan be om opplæringsprogrammer med fokus på språkkunnskapene som er tilstede i en gitt eksamen, eller som nødvendige for å jobbe på et bestemt felt, det være seg A1-, A2-, B1-, B2-, C1- eller C2-nivå.

Uavhengig av nivået ditt og hva du trenger engelsk til, det være seg eksamensforberedelser, engelsk som fremmedspråk, fordypning, søke på jobber eller universiteter etc., så må du velge riktig lærer for dine mål, ditt budsjett (gjennomsnittsprisen i Tromsø er 235 kroner per time), hvor timene dine finner sted i og rundt Tromsø, og undervisningsstilen som vil fungere for deg.

Hvis du ikke har råd til en engelsklærer på en-til-en basis, er det også de som underviser i engelsk på nettet. Enten du trenger å forbedre engelsken din eller lære engelsk fra scratch, finnes online lærere som er villige til å hjelpe deg. De kan hjelpe deg med forberedelser til Cambridge- eller TOEFL-eksamen, forbedre engelsk grammatikk eller hjelpe deg med å få flyt i uttalen.

Hva vil du lære?