Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Drammen

Se flere lærere

226 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 226kr/timen

3 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 3 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for private engelskkurs i Drammen?

Gjennomsnittsprisen på engelskundervisning i Drammen er 226kr.

 

Timesprisen for engelskundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første time av engelskundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelsklærere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i engelsk i Drammen?

12 private engelskundervisere er tilgjengelige for å gi engelskkurs i Drammen og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 12 engelskundervisere.

💻 Kan du ta privattimer i engelsk online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr engelsk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i engelsk i Drammen?

Elevene evaluerte sine engelsklærere med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av anmeldelser.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼Hvorfor burde du benytte deg av privatundervisning i engelsk i Drammen?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere elever sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelskunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskundervisninger med en kvalifisert lærer tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Du må bare velge en veileder og reservere engelskundervisning hjemmefra eller online.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan ta kontakt med veilederen din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 12 veiledere i Drammen.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Drammen!

Se flere lærere Kom i gang

Forbedre dine engelskferdigheter med engelsk kurs

Det engelske språket har vært et av verdens viktigste språk i lang tid. Siden den industrielle revolusjon, da det britiske verdensriket var på høyden av sin makt, har det engelske språket vært et av verdens viktigste språk. Kunne du tenke deg å lære mer om den engelskspråklige kulturen? Det engelske språket ble først tatt med til De britiske øyer av angelsakserne fra Danmark, Tyskland og Nederland.

Over tre hundre millioner mennesker har engelsk som sitt morsmål (de fleste av dem bor i USA, England, Canada, Australia, Sør-Afrika, Irland og New Zealand). Mellom fire hundre millioner og én milliard har engelsk som andrespråk, noe som betyr at det går tre av disse på hver morsmålsbruker.

Engelsk er det språket som undervises mest på planeten, og det benyttes jevnlig i internasjonal forretningsvirksomhet, vitenskap, kunst og innen reiseliv og turisme. Det er også offisielt språk i mange tidligere britiske kolonier. Engelsk og fransk er i virkeligheten de to eneste språkene som har offisiell status på alle kontinenter.

De er de offisielle språkene i 55 forskjellige selvstendige stater, Den nordamerikanske frihandelsavtalen (NAFTA), Den afrikanske union (AU), De forente nasjoner (FN), Den europeiske union (EU), Europarådet, Verdens handelsorganisasjon (WTO), Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) og Den nordatlantiske traktats organisasjon (NATO).

I tillegg er det vanlig å benytte engelsk som lingua franca i akademia, handelsvirksomhet, turisme, forskning og teknologi. Lærer du deg språket, vil du kunne delta på internasjonale studentutvekslingsprogrammer i engelsktalende land og akademiske institusjoner.

Mennesker overalt i verden har vært fascinert av europeere og britisk kultur. Derfor er det mange som gjerne vil bo og studere i England og særlig London. Nykommere vil imidlertid raskt bli klar over hvor viktige deres ferdighet i det engelske språk er, når det går opp for dem hvor få mennesker England som snakker et fremmedspråk.

Her er det at Superprofs privatlærere blir aktuelle. De kan gi privattimer i engelsk til utenlandske studenter som ønsker å forbedre ferdigheten i engelsk. Det er to hoveddeler av engelsk du må lære: grammatikk og ordforråd. Du kan ikke snakke engelsk uten å lære deg begge deler.

Gode grunner for å lære å snakke engelsk i Drammen

Med tanke på yrkeskarrieren kan det å snakke engelsk i tillegg til et hvilket som helst annet språk bidra til å gi deg et fortrinn fremfor andre kandidater og føre til høyere lønn – og så kan du til og med søke på jobber som krever ferdigheter i engelsk.

Utdannelse, opplæring, erfaring og dyktighet er alt ammen ting som arbeidstagere er opptatt av. Lærer du deg engelsk, vil det åpne en rekke dører for deg både i Drammen og i engelsktalende land som USA, Canada, Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

England er verdens femte største økonomi, og har utstrakt handelssamarbeid med andre industriland som Tyskland, Spania, Italia, Canada, USA, Frankrike, Australia, Kina og Japan. Også Norge har utstrakt handelssamkvem med en rekke av disse landene. Snakker du engelsk, kan du søke jobb som journalist, oversetter, etc. Engelsktalende kan dessuten undervise i engelsk. I undervisningssammenheng er engelsk et av de aller viktigste språkene i verden.

Ville det ikke være et flott karrierevalg å bli lærer? Lærer blir du vanligvis ved å gå på lærerhøyskole eller universitet, men selv om ikke har en grad eller er formelt kvalifisert, kan du likevel undervise i engelsk.

Engelsk er et språk som brukes mye i matlaging, mote, visuelle kunstformer, dans, arkitektur, musikk og kino, og i mange andre sammenhenger. Kjennskapen til engelsk har gjort det mulig å spre kunnskap om Drammen til hele verden og lokke turister til byen. "Spiralen" er som kjent den ene av to i hele Europa (den andre er i Sveits)!

I tillegg er det faktisk noen internasjonalt kjente forfattere som er fra Drammen, blant dem Tor Bomann Larsen, Sigurd Christiansen og Hanna Winsnes.

Hvor kan du lære engelsk i Drammen?

Det er et bredt tilbud om engelskundervisning på videregående-nivå i Drammen. Her kan du lære å snakke og skrive engelsk. Enten du ønsker å forbedre leseferdigheten eller oppnå studiekompetanse, så er det nok å velge mellom.

Du kan også lære engelsk selvstendig via internett – mange nettsteder har ressurser og oppgaver for de som lærer å snakke engelsk. Du kan finne øvelser som dekker et vidt spekter av grammatikalske emner, som staving, grammatikk, bøyninger og ordforråd uten at du må betale en formue for engelsktimene dine! For ikke å snakke om de mange onlinekursene som finnes...

Private engelsklærere i Drammen

Drammen har mange lærere som tilbyr undervisning i ulike språk (engelsk, spansk, fransk, tysk) og andre emner (matematikk, fysikk, kjemi, biologi, musikk, kunst). Prisen for privatundervisning i engelsk i Drammen varierer fra 200 til 700 kroner timen.

Hovedproblemet for deg som vil lære det engelske språket, uansett hva målet ditt er, vil ikke være å lære språket, men å velge den rette måten å lære det på.

Du bør tenke gjennom følgende punkter når du velger privatlærer:

  • Prisene: Gjennomsnittsprisen ligger på rundt 250 kroner.
  • Lærerens erfaring kvalifikasjoner og ferdigheter.
  • Innholdet i timene: metodikken, typer av øvelser, tale-aktiviteter, arbeid med uttale og trykk, grammatikk og bøyninger.
  • Stedet: velg en lærer som bor i nærheten av deg.
  • Hvordan dere trives med hverandre.

Det er altså ingen unnskyldning for ikke å komme i gang med undervisningen Fordelen med en privatlærer er at de arbeider i ditt tempo, til forskjell fra undervisning ved en skole som må finne sted i samsvar med skolens timeplan.

Dette betyr at du vil kunne få større utbytte av undervisningen i det lange løp.

Hva vil du lære?