Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Fredrikstad

Se flere lærere

228 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 228kr/timen

3 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 3 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for engelskurs in Fredrikstad og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på privatundervisning i engelsk i Fredrikstad er 228kr.

 

engelsklærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut tariffene på våre engelskveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi engelskkurs i Fredrikstad?

17 undervisere er tilgjengelige for å gi engelskundervisning i Fredrikstad og omegn.

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 17 engelskundervisere.

💻 Er det mulig å ta privat engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr engelsk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til engelsklærere i Fredrikstad?

Elevene evaluerte sine engelsklærere med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (via telefon eller e-mail i hverdagene).

👴🏼Hvorfor burde du ta privatundervisning i engelsk i Fredrikstad?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp engelskhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelskunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta engelskundervisning for å mestre vokabular og grammatikk, med en kompetent privatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en privatlærer og bestille engelskhjelp hjemmefra eller online.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med læreren din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 17 lærere i Fredrikstad.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Fredrikstad!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en underviser som har engelsk kurs for voksne

Engelsk er et veldig viktig språk i verdenssammenheng og er en viktig ressurs som lar mennesker over hele verden kommunisere med hverandre. Du vil ha bruk for engelsk når du tar utdanning, i arbeidslivet og på reise. Med andre ord vil du ha stor nytte av å lære deg engelsk og bli en dyktig bruker av det.

Siden dette er et så utbredt språk, stilles det også store krav til deg som tar det i bruk. Uavhengig av om du snakker med en engelskmann eller skal sende e-post til en franskmann, er du nødt til å beherske språket slik at du kan uttrykke deg og gjøre deg forstått.

Engelskundervisning er derfor genialt for deg som:

  • vil lære deg engelsk fra begynnelsen av og har lite forkunnskaper.
  • ønsker å bli enda bedre i engelsk, både når det gjelder å forstå og uttrykke deg.
  • har lyst på en internasjonal karriere hvor engelsk vil spille en viktig rolle.
  • skal studere ved et utenlandsk universitet som bruker engelsk som standardspråk. Det er ikke kun utenlandske universiteter som gjør dette, mange studier i Norge har også pensum og undervisning på engelsk.
  • har lyst til å dra på flere reiser i fremtiden og vil kommunisere med menneskene du møter på veien.
  • skal søke på en jobb som stiller krav til at du behersker engelsk, både skriftlig og muntlig.

Du vil ha stor bruk for engelsk, og innen flere felt vil det være et krav eller gjøre at du stiller sterkere. Kunnskaper innen engelsk vil kunne gjøre deg mer ettertraktet blant arbeidsgivere, samtidig som du vil ha stor nytte av det i eget liv.

Fordeler og utfordringer med undervisning i engelsk

Som du kanskje har forstått, er det mange fordeler med å lære seg engelsk. Du vil ha mulighet til å utforske verden, arbeidsmarkedet og høyere utdanning i Norge og rundt om i verden.

For å realisere dette, kan det være en god ide å få undervisning i engelsk av en lærer. Du finner lærere som underviser i engelsk flere steder. Alt fra offentlig til private skoler tilbyr engelskundervisning. Her er det dyktige lærere som vil lære deg det kompetansemålene krever eller skolen har bestemt at skal inkluderes i engelskundervisningen.

Det som derimot er ulempen her, er at du som elev ikke vil ha særlig mye å si for utformingen av undervisningen. Siden disse klassene ofte består av mange elever med sine unike ambisjoner og utfordringer, er undervisningen nødt til å favne om alle på best mulig måte. Dine behov og mål vil derfor kunne gå på bekostning av andres.

Din helt egen privatlærer kan derimot løse flere av disse utfordringene, siden det da kun vil være deg undervisninga skal ta utgangspunkt i. Superprof har privatlærere over hele Norge som kan hjelpe deg med å lære engelsk. Alt fra å lese engelsk litteratur til å forstå den mest avanserte grammatikken.

Privatundervisning i engelsk med Superprof

Superprof har elevene sine behov i sentrum og har som mål at all undervisning skal skreddersys elevene. Dine behov, preferanser, mål og ambisjoner vil derfor være de viktigste forutsetningene for undervisningsopplegget som privatlæreren din lager.

På nettsiden vil du kunne finne privatlærere over hele landet, som underviser i alle mulige slags fag. Hvis du er interessert i engelskundervisning, kan du velge engelsk som fag, så vil du få opp alle engelsklærerne våre. Neste steg vil være å velge stedet du ønsker å få undervisning.

Dette kan være over hele Norge, slik som Fredrikstad, eller et helt annet sted i verden. Du kan også velge å få undervisningen digitalt, som vil gjøre det enda mer fleksibelt.

På profilen til lærerne kan du lese om hvilke tidligere erfaringer de har med faget, hvordan de foretrekker å undervise, og hvilke opplevelser tidligere elever har med dem.

Dette er en unik mulighet for deg som vil lære deg et nytt fag, eller vil lære mer om et fag du allerede har kunnskaper om. Det beste er at du står i sentrum og premissene vil legges rundt dine ønsker. Hvis det er noe du synes er ekstra spennende, kan læreren din sørge for å undervise deg om dette.

Lykke til med å lære deg engelsk!

Hva vil du lære?