Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Moss

Se flere lærere

233 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 233kr/timen

3 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 3 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en privatunderviser i engelsk in Moss og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på engelskkurs i Moss er 233kr.

 

Prisen for engelskkurs vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelsklærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Moss for å gi privatundervisning i engelsk?

I Moss og nærområdene, er 8 private engelskundervisere tilgjengelig for å gi kurs

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 8 undervisere.

💻 Er det mulig å ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr engelsk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til engelsklærere i Moss?

Fra et utvalg av anbefalinger, ga studentene deres engelsklærere et gjennomsnitt på av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼Hvorfor ikke starte med et engelskkurs i Moss?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere elever sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelsklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelsktimer med en godkjent privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Du må bare velge en privatunderviser og reservere leksjoner hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med læreren din for å organisere engelsktimene, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 8 lærere i Moss.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Moss!

Se flere lærere Kom i gang

Engelskkurs i Moss

Å lære engelsk som fremmedspråk kan være vanskelig, siden det er enkelte ting som ikke gir mening for oss utlendinger. Det er imidlertid ikke bare utlendinger som har problemer med engelsk, men også morsmålstalere kan ha problemer med å lære språket. Bor du i eller rundt Moss, og ønsker å bli bedre i engelsk? Vil du endre karriere og begynne å undervise i engelsk? Er du student og ønsker å reise til Storbritannia for å studere?

Det er rundt 360 millioner morsmålstalere i engelsk, og omtrent tre ganger flere som har engelsk som andrespråk. Morsmålstalerne i engelsk finner du hovedsakelig i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Sør -Afrika, Irland og New Zealand. Gitt at antallet ikke-morsmålstalere er tre ganger så mange, er det konstant mange som lærer engelsk.

Disse tallene viser hvor viktig det engelske språket er i verden og hvor mye det snakkes over hele kloden. Ikke like mye som i Oslo, men også i Moss finnes forskjellige innvandrergrupper.

Dermed kan Moss på sett og vis regnes som flerkulturell, noe som resulterer i gode muligheter for språkopplæring. Flere engelsklærere tilbyr kurs som dekker emner som stavemåte, lesing, grammatikk etc.

Det engelske språket har lenge vært en lingua franca for internasjonale forbindelser. Det britiske imperiet brakte det engelske språket til alle verdens hjørner. På sitt meste kontrollerte det britiske imperiet over 23 % av den globale befolkningen.

I tillegg til å være det offisielle språket i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Sør -Afrika, Irland og New Zealand, bruker mange andre land og internasjonale organisasjoner engelsk som språk, deriblant: EU, Den afrikanske union, Europarådet, World Trade Organization (TWO), North Atlantic Treaty Organization (NATO), Organization for Economic Co-operation and Development (OECD), North American Free Trade Agreement (NAFTA).

Engelsk er verdens mest talte språk når det gjelder engelskkunnskaper generelt, og det tredje største språket når det gjelder morsmålstalere.

Hvorfor lære engelsk i Moss?

Moss har en befolkning på rundt 47 000 innbyggere. Det er selvfølgelig tettest befolkning i sentrumsområdet, og her du mest sannsynlig kan få bruk for engelskferdighetene dine. Hva kan du gjøre med det engelske språket? La oss se på de forskjellige jobbene du kan utføre med engelskkunnskaper. Du kan jobbe i internasjonale organisasjoner med engelsk som offisielt språk, internasjonal virksomhet eller som lærer, verdens mest edle yrke. Privatlærere kan gi akademisk støtte, og hjelpe studenter ved universitetet til å bestå eksamen, oppnå en kvalifikasjon, videreføre karrieremulighetene, eller bare forbedre engelske lese- og skriveferdigheter.

Engelsk kan fremme dine karrieremuligheter, spesielt hvis du har god oversikt over engelsk grammatikk, stavemåte, syntaks, skriving og tale, som selv engelsktalende ikke nødvendigvis innehar. Hvordan kan du søke på en jobb, hvis du ikke kan stave ordentlig og skrive engelsk på en forståelig måte? Engelskundervisning tilbys i forskjellige former, som for eksempel intensivkurs. Dette kan være nyttig for de som forbereder seg til eksamen, for eksempel.

Det er et visst antall jobber som krever upåklagelige språkkunnskaper, deriblant journalistyrket, webredaktør, skribent, forlag, oversetter etc.

I Moss finnes gode muligheter for å både lære og undervise i engelsk. Skal du undervise engelsk som fremmedspråk, må du ha gode språkkunnskaper.

Det forventes at du underviser grammatikk, setningsstruktur, verbbøyninger, adjektiv, pronomen og preposisjoner som engelsklærer. Det er nemlig mer ved engelskundervisning enn grammatikk, du må også kunne ordforråd og ha gode taleferdigheter. Når det er sagt, vil det å studere engelsk i dybden hjelpe eleven til å bedre beherske språket.

Hvor kan du lære engelsk i Moss?

Hvor bør du henvende deg hvis du vil lære engelsk i Moss? Dette er spørsmålet de fleste elever stiller seg. Vi har en tendens til å tenke språkstudier ved universitet eller Common European Framework of Reference for Languages (CEFR), som brukes til å måle språkferdighetene dine. Hvis du lærer et språk på videregående nivå eller universitet, bør du kunne oppnå et nivå som kreves av de fleste bedrifter og arbeidsgivere.

Hvis du ikke har tid eller penger til å gå på universitet, er det mange andre måter å lære engelsk på. Som nordmann kan du bo hos en engelsktalende vertsfamilie i England, for total fordypning i det engelske språket. Leksjoner på en språkskole er en annen flott måte for å mestre engelsk. Selv i en liten gruppe vil instruksjonene imidlertid ikke være skreddersydd for hver enkelt elev.

Det finnes også nettsteder der du kan lære å snakke engelsk. En rekke nettsider tilbyr gratis engelskleksjoner, grammatikkguider, ordbøker og andre nyttige ressurser for å lære språket.

En annen flott måte å lære engelsk på er med lærerne på Superprof. Våre lærere vil skreddersy timene til hver elev, etter nivå, tilgjengelighet, styrke og svakheter. Du kan få engelskundervisning i ferien, studere etter jobb, eller ta et intensivkurs før du starter i ny jobb osv.

Lære engelsk med privatlærere i Moss

Den gjennomsnittlige kostnaden for fremmedspråk kurs i engelsk er 264 kroner per time. Lærerne vil tilpasse timene til hver elev og elevens språknivå. De fleste lærere starter med en nivåtest, slik at de vet hvilket nivå studenten har fra før.

Ut fra dette kan læreren planlegge kursene etter elevens nivå og målsettinger. Enten du er nybegynner, på mellomnivå eller har avanserte engelskkunnskaper, kan du få skreddersydde engelskkurs og undervisning.

Mange lærere på plattformen tilbyr den første timen gratis, slik at du kan se hvordan undervisningen deres er og hvor godt du kommer overens med læreren. Det spiller ingen rolle om du får opplæring i et klasserom, kafé, hjemme eller på biblioteket – første time er gratis uansett!

Skal du til utlandet, må du være klar over at du trenger engelsk for å få statsborgerskap i mange engelsktalende land. Hvis du ikke går på kurs i engelsk som fremmedspråk, får du kanskje ikke ferdigheten i skriftlig og muntlig engelsk for å fullføre immigrasjonsprosessen.

Selv om gjennomsnittskostnaden for engelsktimer i Moss er 264 kroner per time, kan dette variere avhengig av lærerens erfaring og kvalifikasjoner. Ditt eget engelsknivå vil også påvirke hvor mye læreren tar for engelskundervisningen. Hovedfaktorene som påvirker prisen er erfaring, kvalifikasjoner, antall leksjoner som er planlagt, elevens nivå, emnet det blir undervist i og hvor langt læreren må reise.

For å velge lærer, bør du først se på de som bor i ditt område. Det vil være mindre reiseavstand og lettere å planlegge leksjoner. Selvfølgelig er mange lærere mer enn villige til å reise, og endrer ikke prisen etter reiseavstand. På samme måte kan det være lærere som bor i nærheten av arbeidet eller skolen din. Lærerne er fleksible, så dere kommer sikkert frem til en løsning.

Gode lærere vil gi deg de nødvendige ressursene for å få mest mulig ut av timene dine: regneark, lærebøker, digitale ressurser (videoer, nettsteder etc.).

Det er mye å lære om engelsk språk og kultur. I tillegg til å lære mer om språket, for å virkelig forstå engelsk, bør du bruke tid på å nyte engelsktalende kultur og besøke de engelsktalende landene du snakker om i engelsktimen din.

Etter hvert som dine engelskkunnskaper blir bedre, kan du begynne å ha mer samtale i engelsktimene dine. Du kan jobbe med å lytte, lese, skrive, snakke og jobbe med uttalen.

Lærere kan hjelpe deg med å forberede deg til engelskeksamen, for eksempel TOEFL- eller Cambridge-eksamen, spesialisere deg i forretningsengelsk, kveldsklasser for å finpusse grunnleggende engelsk, eller jobbe med å forbedre engelsken generelt.

Valget er ditt!

Hva vil du lære?