Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Sandvika

Se flere lærere

230 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 230kr/timen

0 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 0 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for engelskkurs i Sandvika?

Gjennomsnittskostnaden på engelskkurs i Sandvika er 230kr.

 

Timesprisen for engelskundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første time av engelskundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi engelskkurs i Sandvika?

3 undervisere er tilgjengelige for å gi engelskundervisning i Sandvika og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 3 engelsklærere.

💻 Kan du ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr engelsk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer studentene deres privatlærere i engelsk i Sandvika?

Elevene evaluerte sine engelsklærere med et gjennomsnitt på av fem fra et utvalg av omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over telefon eller e-post i hverdagene).

👴🏼Hvorfor ikke starte med engelskundervisning i Sandvika?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere elever sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelskunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta private engelsktimer for å mestre vokabular og grammatikk, med en erfaren privatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller ta nettkurs, velg din lærer og reserver dine kurs i dag.

 

En meldingstjeneste lar deg ta kontakt med veilederen din for å organisere engelsktimene, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 3 engelskveiledere i Sandvika.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Sandvika!

Se flere lærere Kom i gang

Ta et kurs engelsk for å forbedre dine ferdigheter

Har du lyst til å lære engelsk i Sandvika, forberede deg til en engelskeksamen, eller kartlegge nivået ditt i faget? Kanskje du ønsker å bo i Storbritannia og studere det engelske språket? Eller er interessert i å bli engelsklærer eller oversetter?

Da bør du fortsette å lese! Det engelske språket snakkes av over 300 millioner morsmålsbrukere og er et av de vanligste språkene i hele verden. Antallet som bruker engelsk som andrespråk, gjør at dette er det mest brukte språket i hele verden.

Det engelske språket er opprinnelig et germansk språk, men som følge av Storbritannias historie, ble språket sterkt påvirket av normannisk og gammelfransk etter den normanniske erobringen. Da det britiske imperiet dekket en stor del av kloden, ble det engelske språket offisielt brukt i de fleste koloniene og ble på mange måter verdens viktigste språk.

I dag er engelsk det offisielle språket for mange internasjonale organisasjoner, internasjonal virksomhet og innen en rekke ulike bransjer, slik som IT, luftfart og vitenskap.

Noen av organisasjonene der engelsk er det offisielle språket er EU, Europarådet, FN, Verdens handelsorganisasjon (WTO), Den afrikanske union, NAFTA, Den internasjonale domstolen og NATO.

I tillegg er engelsk det offisielle språket i 55 forskjellige stater og utgjør noen av de største engelsktalende landene rundt om i verden, inkludert USA, Canada, Storbritannia, Irland, Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

Når engelsk snakkes i så mange ulike stater over hele verden, finnes det en rekke dialekter og variasjoner av det. Engelsk har både blitt påvirket av en rekke nærliggende språk, men står også for en stor påvirkning av andre språk med sin dominante tilstedeværelse.

Hvorfor lære engelsk i Sandvika?

Sandvika er på flere måter et urbant sentrum i Norge. Byen ligger i nærhet til hovedstaden, i tillegg til å ha sine egne lokale fasiliteter. Hvis du ønsker å studere på et universitet eller bli kjent med internasjonale studenter, er ikke Oslo lange veien unna.

Mange studenter kommer fra fjern og nær for å være en del av studentlivet i hovedstaden. Hvis du ønsker å lære deg Engelsk ved et universitet, har du flere muligheter i Oslo. Både universitetet og høyskoler har et tilbud for deg som vil studere engelsk eller andre språk.

Selvfølgelig trenger du ikke å lære deg engelsk på et universitet, en høyskole eller annen skole, men det er åpenbart noen av de beste stedene å studere flere forskjellige fag. Uansett om du befinner deg i eller rundt Sandvika, finnes det flere måter å studere språk på.

Å lære engelsk med private opplæringsprogrammer kan være en måte å endre karriere på eller gjøre deg mer attraktiv som arbeidstaker, siden språkferdigheter er svært ettertraktet av arbeidsgivere.

Enhver elev kan slite med engelsk, selv en som har det som morsmål. Faktisk er det nok av morsmålsbrukere som sliter med engelsk grammatikk og staving. Det kan være en ide å ta en språktest, for å finne ut av hvilket nivå du befinner deg på. I tillegg er det viktig for arbeidsgivere å ansette folk med gode skriveferdigheter.

Med andre ord kan det være en god ide å øve på grammatikk og staveøvelser, spesielt hvis du skal være i kontakt med det engelske språket i din arbeidshverdag. En privatlærer kan hjelpe deg med disse øvelsene og forbedre nivået ditt i engelsk!

Dette kan hjelpe deg med å finne arbeid knyttet til det engelske språket, for eksempel i en internasjonal organisasjon, engelskundervisning eller i flerspråklige jobber som oversettelse, tolkning, journalistikk eller skriving.

Våre veiledere har god kjennskap til det felles europeiske rammeverket for språk (CEFR) og hvilket nivå du må oppnå for å nå dine mål. Så hvorfor ikke sikte etter å studere engelsk eller andre relaterte studier ved et universitet?

Hvis du virkelig blir god i engelsk, kan du også begynne å undervise i faget som privatlærer, hjelpe elever med å bli bedre til å snakke og skrive, forbedre elevers karakterer eller hjelpe voksne med å kunne ta nye veier innen karriere. Det er mange fordeler med å undervise i engelsk som privatlærer.

Undervisning i engelsk

Det finnes uendelig med nettsider hvor du kan gjøre øvelser innen grammatikk, setningsoppbygging, bli kjent med ordklasser eller øve deg på uttale. Med andre ord er det ikke vanskelig å finne måter man kan lære seg nye språk på, eller vedlikeholde den kunnskapen man allerede har lært seg.

For studenter som sliter, er det en god idé å repetere språkets grammatikk, stavelser og uttale, i tillegg til å bruke lesing, skriving og lytting som ressurser for å bli bedre i språket. Engelsktimer er en god måte for elever i grunnskolen å lære seg å lese og elever på videregående skole kan gjøre seg klar til eksamener og andre viktige tester.

Selv om du ikke behøver å ta noen språktester for å komme inn på studier i Norge, vil gode kunnskaper innen engelsk hjelpe deg på vei. Engelsk er mye brukt på universitetet, både når det gjelder pensum og skriving av oppgaver.

Hvis du drømmer om å studere i utlandet, enten gjennom et helt studium eller som utvekslingsstudent, er det også viktig å mestre engelsk godt. Det vil være viktig for deg å forstå forelesningene ved universitetet, men også å kunne kommunisere med andre studenter i byen.

Privatlærer i Sandvika

Det er mange engelsklærere i og rundt Sandvika og den gjennomsnittlige prisen for en time er heller ikke så dyr. Å mestre engelsk blir stadig viktige i en mer global verden, hvor du som arbeidstaker kommer til å kommunisere med mennesker fra hele verden.

For eksempel kan det å kunne snakke engelsk, fransk og spansk hjelpe de multinasjonale selskapene med å håndtere kunder fra hele verden. Det finnes som nevnt flere måter å bli god i engelsk på, og en av de beste er ved hjelp av en privatlærer. Du kan ta engelsktimer i løpet av ferien, om natten, og i helgene når tradisjonelle utdanningsinstitusjoner vil være stengt.

Det kan være vanskelig for utenlandske studenter eller nye innbyggere å kommunisere på norsk. Engelsk derimot har blitt et internasjonalt språk, som mange mestrer. Med andre ord vil det kunne bryte språkbarrieren og hjelpe deg med å kommunisere med andre. Når du skal velge deg en privatlærer, sjekk ut Superprof sin nettside!

Her kan du gjøre et enkelt søk på faget du vil lære og området du vil lære i. Du vil få opp alle potensielle lærere rundt deg, som du kan undersøke profilene til. Disse vil fortelle deg alt av tidligere erfaringer og beståtte kurs, men også hvilke opplevelser tidligere studenter har med læreren.

Selve opplegget vil dere finne ut av sammen, og det vil være viktig for læreren å ta hensyn til dine mål og behov. På denne måten vil undervisninga bli skreddersydd deg. Lykke til med å finne en privatlærer i ditt område!      

Hva vil du lære?