Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Skien

Se flere lærere

217 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 217kr/timen

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for engelskkurs i Skien?

I Skien, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i engelsk 217kr.

 

Prisen for engelskkurs vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskundervisere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi engelsktimer i Skien?

I Skien og nærområdene, er 6 private engelsklærere tilgjengelig for å gi undervisning

 

Du kan undersøke deres annonsen og kontakte engelskunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 6 engelskundervisere.

💻 Hvordan kan jeg ta privat engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å jobbe med dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir engelsk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatlærere i engelsk i Skien?

Studentene evaluerte sine engelsklærere med et gjennomsnitt på av fem fra et utvalg av evalueringer.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (via telefon eller e-post fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor burde du benytte deg av engelskkurs i Skien?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere ungdomer sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelsklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskkurs med en kvalifisert privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Enten du vil ta privatundervisning fra hjemmet ditt eller et annet sted, velg din veileder og reserver dine engelskurs i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med læreren din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 6 veiledere i Skien.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Skien!

Se flere lærere Kom i gang

Engelskkurs i nærheten av der du bor

Det engelske språket har opprinnelig utviklet seg fra et språk som ble brakt til de britiske øyer av blant annet angelsaksere. Etter den normanniske erobringen av England på 1000-tallet kom mange latinske, normanniske og gammelfranske ord inn i det engelske språket.

Som et resultat ble engelsk et germansk språk med ordforråd bestående av ord som deles med flere andre språk. Selvfølgelig var det hovedsakelig de øvre klassene som snakket gammelfransk og normannisk, noe som betyr at ordene som stammer fra latin brukes i større grad.

Engelsk forble selvfølgelig ikke det samme språket i løpet av alle disse årene, og du trenger bare å lese litt Shakespeare for å se hvor mye språket har endret seg over tid. De eldste eksemplene på skriftlig engelsk dateres tilbake til 500-tallet. Når det er sagt, vil du sannsynligvis ikke kunne forstå tekster som dateres tilbake til denne tiden.

Det samme gjelder i andre språk som fransk, tysk, nederlandsk og italiensk. I kolonitiden ble det engelske språket tatt til alle verdenshjørner og ble det offisielle språket i kolonier over hele verden. Variasjonene av engelsk som ble snakket i hver av koloniene endret seg senere og avvikte fra hverandre i større og større grad.

Dette utgjør flere av de ulike variantene av engelsk som vi kjenner til i dag. Videre har det ført til at engelsk har en standardisert form og forskjellige dialekter rundt om i verden. Formen av engelsk varierer i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Sør-Afrika, Irland og New Zealand.

Det er også mange land der engelsk ikke er morsmålet, men brukes regelmessig ved universiteter og av tospråklige populasjoner.

Engelsk: et innflytelsesrikt språk

Engelsk er verdens mest utbredte språk i den globale sammenhengen. I tillegg til å være verdens tredje største språk når det gjelder som morsmål, er det verdens vanligste språk når du inkluderer alle de som snakker det som fremmedspråk.

Det er rundt 300 til 350 millioner morsmålsbrukere og et sted mellom 400 millioner og 1 milliard mennesker har engelsk som andrespråk. Med så mange regioner og andre land i verden som snakker engelsk, er det et viktig språk å lære.

Engelsk er et offisielt språk for en rekke internasjonale organisasjoner og andre arenaer. I tillegg er engelsk det offisielle språket i 55 forskjellige suverene stater, og det offisielle språket i FN, EU, NATO, WTO, Europarådet,

Den afrikanske union og mange andre organisasjoner. Engelsk er også mye brukt som normen innen turisme og internasjonal virksomhet. Det er med andre ord det vanligste språket å kommunisere på mellom to mennesker som ikke snakker samme morsmål.

Engelsk er vanligvis det første fremmedspråket vi lærer å snakke. Det betyr at det er mer enn nok av mennesker som ønsker å lære mer om engelsk!

Lære engelsk i Skien: forbedre nivået ditt

Ønsker du å skape en bedre karriere ved å forbedre nivået ditt i engelsk? Er du interessert i engelsktalende kultur og engelsk språk, men sliter med å lære deg språket?

Å lære et språk er en av de beste og morsomste tingene du kan gjøre når det gjelder din personlige og faglige utvikling. Selv de som har engelsk som sitt førstespråk, kan bli overrasket over hvor mye de kan lære om sitt eget språk og grammatikk.

Mange engelsktalende sliter med staving, å forstå komplekse grammatiske strukturer, pronomen og tegnsetting. I dette tilfellet kan det være en god idé å ta opp igjen engelskfaget. Du kan også bestå eksamener som beviser ditt nivå i engelsk og forbedre CVen din. På den annen side kan det å ta en eksamen også vise deg hvilket nivå du ligger på i språket.

Det er ikke sjeldent at arbeidsgivere krever at arbeidstakerne befinner seg på et spesifikt nivå innenfor engelsk. Dette kan være i form av fullførte kurs eller andre grader innen språket.

Andre arbeidsplasser vil også sørge for at sine ansatte får de kursene som trengs, men dette er ingen selvfølge! Engelsk kan være et krevende språk, men det er her lærere kommer inn, som kan hjelpe deg med de aspektene du sliter med innen språket.

Engelsk for deg som vil studere i utlandet

Tenker du å studere i et annet land og trenger å bli bedre i engelsk i forbindelse med det? Da er du ikke alene! Hvert eneste år er det mange norske studenter som reiser til utlandet for å studere et helt studium her eller kun drar på utveksling.

Ved å sørge for at du mestrer språket fullt og helt, sørger du også for å gjøre tiden din i utlandet mye enklere. Ved å kunne språket vil du enklere komme i kontakt med andre studenter og selve studiet vil være enklere å forstå. Det er også enkelte universiteter som krever et visst nivå innen engelsk.

Dette er blant annet for å sikre at studentene som deltar på studiet forstår forelesningene og pensumet som brukes. For å oppnå dette kan du få hjelp i forbindelse med en TOEFL-test, eller den generelle språktesten som er aktuell for stedet du ønsker å studere.

Bli engelsklærer i Skien

Som vi allerede vet, er det mange fordeler med å lære et fremmedspråk. Å snakke engelsk kan hjelpe deg i karrieren din og ellers på fritiden. Arbeidsgivere ser etter søkere med gode engelskkunnskaper.

Mens gode engelskkunnskaper er ettertraktet her i Norge, er det også sett på som viktig i andre engelsktalende land som USA, Australia, Canada, Sør-Afrika, New Zealand, England og Irland, og i andre land der engelsk brukes innen næringslivet. I tillegg til å ha en jobb hvor du aktivt bruker engelsk, kan du også undervise i språket.

Undervisning i engelsk som fremmedspråk kan være en givende og spennende karriere som byr på mange muligheter. For å kunne gjøre dette er du nødt til å studere engelsk ved et universitet eller en høyskole, og eventuelt ta kurs.

Etter hvert vil du kunne starte med undervisningen på skoler rundt om i landet for norske- eller utenlandske elever. Som privatlærer har du derimot mer frihet enn en lærer ansatt på en språkskole eller en grunnskole. Med andre ord kan dette være noe å undersøke nærmere!

Ta privatundervisning med Superprof

For å lære engelsk er mulighetene mange. Du kan melde deg på et språkkurs ved en av skolene rundt om i landet eller ta et nettkurs. Men hva er vel bedre enn å få læreren din hjem til deg selv for å lære deg engelsk?

Enten de er studenter ved et nærliggende universitet på jakt etter litt ekstra penger eller kvalifiserte og erfarne lærere, vil de kunne hjelpe deg med det du sliter med. Undervisninga vil fullt og helt ta utgangspunkt i hvilke mål du har med den, og de behovene du har underveis. Opplegget vil med andre ord skreddersys deg og det du trenger av en privatlærer.

En privatlærer er fleksibel og kan planlegge timene ut ifra din timeplan, noe som gjør undervisninga veldig fleksibel. I tillegg tilbyr de fleste lærerne nettbasert undervisning, som er med på å gjøre det enda enklere for deg å lære deg engelsk i Skien-området.

Sjekk ut nettsida til Superprof og gjør et søk på engelsklærere i og rundt Skien. Du vil få opp alle mulige lærere i ditt område og kunne lese relevant informasjon om disse, som skal gjøre det enklere for deg å velge den riktige læreren.

Lykke til med å finne en privatlærer som kan lære deg engelsk!

Hva vil du lære?