Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Skien

Se flere lærere

264 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 264kr

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for en privatunderviser i spansk i Skien og i nærheten?

I Skien, er gjennomsnittskostnaden for privatundervisning i spansk 264kr.

Kostnaden for privatundervisning i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene til våre veiledere i spansk i i din by.

Hvordan kan du finne en spansklærer i Skien?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av annonser for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine krav i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

For å finne din privatunderviser, sjekk ut deres individuelle annonse for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Kan du ta privat spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spanskeksamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof gir spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hva er fordelene med å få hjelp av en spanskunderviser?

Å kunne snakke spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede kognitive ferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært erfarne spansklærere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spansklærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Skriving og bøyning av verb
 • Tilby råd for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan bestemme sammen med læreren din hva du håper å oppnå med dine private spansktimer.

 

Alle spanskkurs med en erfaren privatunderviser gir deg sjansen å mestre det spanske språket raskere.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å lære det spanske språket mer effektivt.

Hvor mange lærere tilbyr for øyeblikket privatundervisning i spansk i nærheten av deg?

I Skien er det 7 spansklærere tilgjengelig for undervise kurs

 

For å finne en privat spansklærer, ta en titt på deres profil for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg kurs i Skien fra vårt utvalg av mer enn 7 spansklærere

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Skien

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i spansk gjennom spanskkurs via Superprof

Har du noen gang fundert over skjønnheten i kommunikasjon? Nå som det å forstå fremmedspråk bare er et googlesøk unna, er det ikke så frustrerende og vanskelig å bryte språkbarrierer som det en gang var. Språkbehovet svinner imidlertid ikke hen i møte med denne nye hyperkoblede, moderne kommunikasjonen. Faktisk har online kurs og apper gjort det lettere enn noensinne å lære og mestre språk!

Superprof kan hjelpe deg med å dra fordel av en overveldende mengde elektroniske ressurser og gi deg noen tips om hvordan du lærer spansk i Skiens-området. Fra å benytte deg av kulturinstitutter til å prøve et spanskkurs med en av våre mange, dyktige lærere – det tar ikke lang tid før du begynner å snakke flytende.

Hva er så interessant med spansk?

Et nyere studie, publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Cognition brøt den vanlige myten om at bare barn er i stand til å lære et språk flytende.

Studien, som analyserte over 2 millioner engelsktalende, er et vitnesbyrd for alle voksne som har trengt et nytt språk mens de studerte i utlandet i Mexico, på en tur til Spania, eller til og med under forretning i et annet latinamerikansk land.

Det som gjør det så interessant, bortsett fra at alle uansett alder kan lære spansk som en ekspert, er det faktum at det er så utbredt. Den geografiske regionen som språket dekker inkluderer 20 land rundt om i verden, som har spansk som sitt offisielle språk.

Dette området er ikke bare massivt – det betyr også en rik og mangfoldig blanding av kulturer som spenner fra Argentina til Peru og fra Guatemala til den iberiske halvøy. Faktisk snakker hele Sør-Amerika spansk, med unntak av Brasils portugisisk, Guyanas engelsk, Surinams nederlandsk og urfolksspråket som er spredd over hele kontinentet.

Det er unødvendig å si at antallet spansktalende i verden er like stort. Språket som gjorde Cervantes så populær, snakkes faktisk av 570 millioner spansktalende over hele verden. Etter engelsk og kinesisk er det det tredje mest talte språket i verden.

Du ville heller ikke være alene i fellesskapet til de som søker å mestre språket. I fjor valgte rundt 21 millioner mennesker rundt om i verden å studere spansk som fremmedspråk.

Hvis du er interessert i spansk språk, trenger du ikke se lenger enn til institusjonene verden over som bruker det daglig. Det er et av de offisielle språkene i seks internasjonale organisasjoner: EU, FN, Den afrikanske union, Mercosur, Organisasjonen av amerikanske stater og Unionen av søramerikanske nasjoner.

Private spansklærere i Skien: es muy fácil!

Enten du ønsker å forbedre spansknivået ditt, begynne å lære med nybegynnerkurs, eller vil bli flytende – det kan være enkelt å lære spansk.

Etter å ha utviklet seg sammen med språk som fransk, italiensk, portugisisk og rumensk, er det spanske alfabetet latin, og det bruker diakritikk (eller aksenter) for å komplettere bokstavene.

Dette betyr også at grammatikken er ekstremt lik disse andre latinske språkene. For eksempel er subjektet på spansk også kjønnsbetinget, og det definerer måten verbet skal bøyes. Dette kan være et vanskelig begrep for nordmenn å forstå i begynnelsen, men å lære spansk grammatikk og ordforråd kan imidlertid lære deg alle andre romanske språk.

Spansk ordforråd kan faktisk være veldig likt engelsk, ganske enkelt fordi begge språkene har «lånt» fra hverandre gjennom århundrene. Se opp for ord som «tilfeldigvis» er spanske, men egentlig ikke betyr det samme som de gjør på engelsk.

Å lære å uttale spanske ord og uttrykk vil også avhenge av hvem du lærer det fra. Takket være det fantastiske mangfoldet i regionene språket snakkes, varierer aksentene fra et geografisk sted til et annet. Den spanske aksenten i Andalusia, for eksempel, høres helt annerledes ut enn den som snakkes i Chile.

Til tross for at selv spansktalende kan ha problemer med å forstå hverandres slang, vil alle kunne forstå deg uansett hvilken aksent du tilegner deg!

Hvis utsiktene til å lære spansk høres for vanskelige ut, kan Superprof gjøre prosessen mye enklere. Å få undervisning fra privatlærer på plattformen vår i Skien kan hjelpe deg med å nå målene dine mye raskere enn du kanskje tror.

Hvorfor bør du studere spansk i Skien?

Selv om det kan virke som om du er langt unna noen form for spansk kulturell opplevelse, finnes det spansktalende innbyggere i Skien. Enten du er ute på din favorittbar, tar en matbit på Langbryggene, eller bare planlegger en rask helgetur til Spania, kommer du garantert til å støte på en spansktalende person.

Dette gjør Skien til et perfekt sted å begynne å lære språket du drømmer om. På for eksempel Folkeuniversitetet vil du finne spanskkurs på alle nivåer.

Det kan også være nyttig å begynne å ta spansktimer hvis du planlegger å delta i internasjonale utvekslingsprogrammer. Hvis du gleder deg til å praktisere eller studere i utlandet i et semester eller to, i land som Colombia, Uruguay og Chile, vil det være en stor fordel å starte spanskstudiene mens du ennå befinner deg i  hjembyen din.

Det er også en rekke yrkesvalg som vil være tilgjengelige for deg i Skien og omegn, som involverer det spanske språket, eller til og med gi deg internasjonale muligheter, for eksempel som:

 • Journalist
 • Kelner på en restaurant eller jobbe i hotellbransjen
 • Engelsklærer
 • Oversetter
 • På turistkontor i Skien eller rundt om i verden etc.

I Skien kan du også dra nytte av Kursguiden og Kursagentens tilbud om spanskkurs. Eller du kan velge nettkurs som tilbyr artige aktiviteter på spansk. Du kan også se om det finnes noen aktiviteter og arrangementer i lokalsamfunnet med spansk kultur som tema, som du kan delta på.

Våre privattimer i Skien

Vi har ti spansklærere til din disposisjon i Skien, som dekker sentrum og utenforliggende områder.

Gjennomsnittsprisen for en time er 270 kroner, og flertallet av lærerne tilbyr første time gratis.

Utvalget av lærere vi har er generelt ganske heterogent, noe som først gjenspeiles i prisvariasjonen – men også når det gjelder egenskapene til hver lærer.

Først og fremst bør du ta hensyn til en lærers faglige historikk. Det vil si: ta en titt på vitnemålene eller andre kvalifikasjoner. Hos Superprof har vi lærere med forskjellige yrkeserfaringer: spanskstudenter, spansktalende som bor i utlandet, spanske lærere og flerspråklige lærere.

Den generelle tommelfingerregelen er å holde seg til lærere som har minst tre år eller mer praksis enn eleven har. Noen andre viktige egenskaper å se etter er:

 • Kurssted: hvor vil det finne sted? Hjemme eller på en lokal kafé? Stedet kan også påvirke prisen hvis læreren må pendle langt.
 • Kursinnhold: hva handler kurset om? Er det samtalebasert, forelesningsbasert, sentrert rundt arbeid med uttale og ordforråd eller bare spanske setninger?
 • Kursnivå: hvilket nivå vil du lære spansk på? Du kan velge mellom grunnskole, videregående, universitet og profesjonelt nivå.
 • Betalingsmåter: hvordan vil du betale læreren? Noen alternativer kan være bankoverføring, kontant, via et faktureringssystem.
 • Dynamikken: hvordan er forholdet mellom lærer og student? Sørg for at det er både profesjonelt og komfortabelt.

Kom i gang med å lære spansk i dag! Hastá pronto!

Hva vil du lære?