Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Fotokurs nybegynner og avansert

5.0 /5

Fotolærere som gir fotokurs for nybegynnere. Evaluerte av sine elever med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner av 5.

388 kr/time

Gode priser: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 388kr/timen

2 t

Raske som lyn! Våre fotografilærere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære fotografi i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fotokurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg, skreddersydd dine mål og behov.

3. Oppdag nye erfaringer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, veiledere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter og teknikker sammen med flotte, engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for fotograferingsundervisning i Trondheim?

Gjennomsnittsprisen på fotograferingskurs i Trondheim er 388kr.

 

Prisen for fotograferingskurs vil avhenge av:

  • Erfaringen fotograferinglæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første kurstime gratis.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi private fotograferingskurs i Trondheim?

I Trondheim og omegn, er 4 private fotoundervisere tilgjengelig for å gi undervisning

 

du kan gå gjennom deres annonsen og kontakte fotounderviseren som passer til dine behov.

Finn din fotolærer!

💻 Kan du ta undervisning i foto online?

Selv om fotografikurs gjør seg best ut i feltet med en lærer, er det ikke umulig å gi opplæring i fotoredigeringsprogrammer og teori ved hjelp av kommunikasjonsplattformer på nett.

Ved digitale bilder kan for eksempel resultatet sendes og lærer kan komme med innspill og råd for å forbedre din teknikk.

Mange av våre fotografiveildere tilbyr også privatundervisning på nett. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir fotografikurs online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Ta en titt på de ulike annonsene til fotografilærerne som tilbyr undervisning online.

✒️ Hvordan vurderer elevene deres fotoundervisere i Trondheim?

Fra et utvalg av 2 evalueringer, ga elevene deres fotoundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

 

For svar på flere spørsmål, kan du gjerne ta en titt på våre ofte stilte spørsmål.

👴🏼Hvorfor burde du ta fototimer i Trondheim?

Har du en interesse for foto, ønsker du å skape en inspirerende instagramprofil eller ønsker du å kunne ta vakre landskapsbilde? Da er du kommet til rett sted.

Det finnes studier innen media og bilde, hvor du kan oppdage nye teknikker og kunster. Kanskje vil du ha et forsprang før du starter studiet, eller kanskje du kun ønsker å lære om fotografi i hobbysammenheng?

La våre undervisere engasjere deg til å ta bedre bilder med enkle grep! Lær blant annet hvordan du kan bruke lys for ulike bilder.

En fotografilærer kan hjelpe deg med å ta bilder som:

  • Naturbilder
  • Kunstfoto
  • Illustrasjonsfoto
  • Landskap
  • Portrett
  • Mye mer

Få inspirasjon til å utvikle dine ferdigheter. Fotolærerne kjenner til flere gode fototeknikker som kan hjelpe deg på vei mot å mestre fotografiens kunst.

Enten du vil ta private timer fra hjemmet ditt eller et annet sted, velg din lærer og reserver dine fototimer i dag.

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med læreren din for å organisere fotokurset, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fotolæreren din blant 4 veiledere i Trondheim.

Vil du lære fotografi i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen fotografi i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Bli undervist av de beste lærerne med fotokurs Trondheim

Vil du gå ut i frisk luft og utforske byen i Trondheim? Hvorfor ikke ta med kameraet ditt? Enten det er smarttelefonen din eller digitalkameraet ditt, så kan du oppdage byen gjennom fotografering.

Det er sjeldent vi ser de samme tingene når vi skal ta bilder. Vi legger merke til ulike detaljer, ser ulike mennesker og ulike motiv fanger blikket vårt. Å lære fotografering er en ny måte å se verden på, så hvorfor ikke begynne i Trondheim!

Den regnfulle byen mangler ikke steder som kan fotograferes. Historiske bygninger og livlige gater er det perfekte motiv for en nybegynner innen foto. NTNU, Bakklandet, Stiftsgården, Nidarosdomen, Gamle bybro – Trondheim har en rekke severdigheter som vil passe kameralinsa di.

Byen er et flott bakteppe for å lære seg hvordan kameraet fungerer (ISO-innstillinger, brennvidde, følsomhet, iris, sensor eller lukker). For selv om mange vet hvordan de skal knipse et bilde, er det ganske mye mer å vite om fotografering! Hvor mange er det egentlig som vet hvordan de kan justere mengden lys som kommer inn i kameraet slik at kvaliteten på fotografiet endres?

I dag blir filmutvikling sett på som litt gammeldags av flere, og mange tar bilder med telefonene sine eller enkle fotoapparat. Innstillingene her er automatiske, og det er ikke nødvendig å justere brennvidden eller lyset. Men hvis du lærer deg å forstå hvordan disse innstillingene fungerer, vil du kunne bli en mye bedre fotograf.

Selve fotografiet ble offisielt oppfunnet i 1839 under presentasjonen til Arago ved «Academy of Sciences». Imidlertid hadde Leonardo da Vinci allerede oppdaget fotografisk funksjon på 1500-tallet. Etter dette oppdaget franskmannen Nicéphore Niepce hvordan man kan få til bildefiksering under et samarbeid med maleren Daguerre.

Niepce er faktisk kjent som mannen som tok det første bildet. Det var så Arago som presenterte deres forskning, og gjorde den interessant for så mange flere. Etter dette har fotografering blitt mer og mer tilgjengelig, og et hjelpemiddel for å fange livets øyeblikk.

Hvorfor ta fotokurs?

Fotografering er blitt så enkelt at alle vet hvordan de skal ta et bilde. Men vet du hvordan du tar et godt bilde? Justering av ISO, lysbalanse, brennvidde... Selve teknikkarbeidet unnslipper mange fotografer.

Men når dette er lært sammen med forståelsen av hvordan det hele fungerer, blir fotografering enda mer interessant og du vil kunne ta enda bedre bilder. Det er en sann kunst i seg selv! Mange fotografer er nå godt anerkjente mennesker, som har valgt sine spesialfelt innen foto. Du kan jo også velge å gå denne veien!

Fotografere bryllup, en fødsel, ta bilder av familier, utforme annonser, lage en fotodokumentar, motefotografering - mulighetene er nesten uendelige innen fotografering! Men for å gjøre en god jobb innen et av disse områdene, vil det være nødvendig å lære alt om fotografering. Å ta fotokurs gir deg et rammeverk å arbeide med.

Du vil få teknikkene på plass, lære om omgivelsene rundt fotografiet og bli trygg i hva som kjennetegner gode bilder. Hvis du tar timer, vil du lære dette gjennom regelmessig arbeid, få teoretisk forståelse ved hjelp av en lærer, og få god veiledning om hvordan du kan finne gode motiver. Du vil kunne arbeide kreativt og finne din stil innen fotografering.

Med andre ord er det en fin måte å utvikle fantasien på! Husk at å lære fotografering ikke bare er for de som ønsker en karriere innen fotografering. Å lære å ta et flott bilde er for alle, og gleden rundt det vil kunne være stor for amatøren også. Fotografering gjør det mulig å se verden på en ny måte og besøke steder som nå er ukjente for deg.

Fotografering er en utendørsaktivitet like mye som en studioaktivitet innendørs. Det er noe av det som gjør dette faget til en kunst som aldri blir kjedelig. Enten det er vind, sol eller regn, er det alltid mulig å finne frem kameraet. Å ta et bilde av miljøet rundt deg, vil også kunne hjelpe deg å møte mennesker.

Folk kan være nysgjerrige og vil se bildene dine. Noen ganger kan det også hende de er motivet til et bilde du drømmer om. Du kan også benytte anledningen til å forevige øyeblikk med dine nærmeste. Det er alltid hyggelig å gjenoppdage tidligere opplevelser gjennom bilder.

Og i en tid av internett og sosiale medier der bildet ofte er mer interessant enn den skrevne teksten, hva er vel bedre enn å lære å skape fantastiske bilder med vakkert lys. Du vil gjennom dette kunne imponere og inspirere publikum.

Men når alt dette er sagt, må du ikke glemme å uttrykke deg. Fotografering er, som all kunst, et middel for å uttrykke følelser og ideer.

Hvilket felt innen fotografering bør jeg velge?

I Trondheim som i mange andre byer, finnes det en rekke ulike muligheter for å lære seg fotografering. Man kan ta et kurs over en enkelt uke, privattimer over en lenger periode, gruppetimer, kveldskurs eller sommerkurs.

Andre ganger deles timene inn i henhold til den typen fotografering du vil lære. Du kan for eksempel velge å lære matfotografering. Selv om dette ikke er den vanligste praksisen innen foto, finnes det spesialiserte fotografer innen dette feltet. Innen reklame eller på blogger, er kulinariske bilder en viktig del.

Dette krever på den ene siden teknikk for å få maten til å se fantastisk ut, og på den andre siden må man kunne arbeide med sammensetningen av selve bildet, slik som lyssetting og farger. Du kan finne inspirasjon på sosiale medier som Instagram, hvor det finnes et imponerende antall kontoer som legger ut gode matbilder.

Andre fotografer foretrekker å spesialisere seg i urban fotografering. Dette består i å ta bilder av urbane landskap, slik som bygninger eller andre by-elementer. Det ligner på gatefotografering, som handler om å knipse bilder av hverdagen i en by, med alt fra butikker, biler og forbipasserende.

En annen spesialisering innebærer å lære portrettfotografering. Å ta et bilde av en person kan virke enkelt, men det er nok mer krevende enn som så. Det er nødvendig å kunne fange elementer som følelser eller et blikk, slik at bildet ikke er intetsigende.

Reisefotografering er også et eget felt innen fotografering. Med utbredelsen av reiseblogger de siste årene har mange tatt bilder for å fange de vakreste landskapene fra sine reiser. Uansett om det er i Norges landstrakte land, eller i andre mer eksotiske land. Dette krever også at du vet hvordan du bruker kameraet.

I tillegg finnes dyrefotografering, digital fotografering, nattfotografering, studiobilder, motebilder. Det finnes noe for enhver smak!

Ta fototimer med en privatlærer!

Det finnes en rekke muligheter hvis du vil ta fotokurs, og nettbaserte kurs har skutt i været de siste årene. Mange nettsteder lar deg lære det grunnleggende om fotografering, i tillegg til mange videokanaler som vil inspirere og lære deg om foto.

Og selv om denne formen for egenlæring kan virke veldig interessant, kan det å jobbe med en profesjonell veileder spare deg for tid og hjelpe deg med å komme raskere i gang. Her vil du få et skreddersydd opplegg og motta unike tilbakemeldinger underveis, som sjeldent er mulig på mange av dagens nettkurs.

Husk at også den profesjonelle fotografen først var en amatør, akkurat som deg. De vet hvilke vanskeligheter som må overvinnes, og hvordan du mest effektivt kan gjøre fremgang. Å ha timer med en lærer lar deg dele en lidenskap med noen.

Samtidig som du vil få tips og råd som vil være viktig for deg i læringsprosessen. Ikke se på læreren som en dommer over arbeidet ditt, men heller som en veileder. Lærere har etablert gode fremgangsmåter, for hvordan du skal få det du trenger som en fremtidig fotograf. Bli enige om hvilke spesialiseringer du kunne tenke deg!

Fotolærere i Trondheim

Det er ikke noe særlig gøy å skulle bruke mer tid på reising, enn selve fototimen. Med andre ord er det viktig å finne en lærer i nærheten av hjemmet ditt. Du kan undersøke annonser i avisa, eller besøke lokale fotobutikker.

Hold et øye med plakater rundt deg, om det er noen som reklamerer med fotokurs. Du kan også finne en privatlærer på internett, for eksempel på nettsida til Superprof. Det lar deg søke i mange ulike lærere etter emne og område. I Trondheim er det mange dyktige fotolærere tilgjengelig.

De brenner for fotografering, og vil lære sin lidenskap til andre. Noen studerer fotografering ved en fagskole eller høyskole, mens andre er profesjonelle fotografer med lang erfaring. Alle de forskjellige profilene er tilgjengelige for deg, og du finner all informasjon på profilene deres.

Alt du trenger å gjøre er å finne en lærer som passer dine preferanser. De fleste tilbyr også første time gratis, slik at du kan bli kjent med hva du har i vente. Så skaff deg et kamera, sett av tid, og gled deg til å bli en mester i fotofaget. Dette er en givende verden, som kan gi deg og du rundt deg mye glede. Lykke til med fotograferingen!

Hva vil du lære?