Utmerket
Anmeldelser

Tegnekurs i Trondheim

288 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 288kr/timen

9 t

Raske som lyn! Våre privatlærer svarer vanligvis innen 9time(r)

Å lære tegning i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser dine tegnekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en privatunderviser i tegning in Trondheim og i nærheten?

I Trondheim, er gjennomsnittsutgiften for tegneveiledning per time 288kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i tegning vil avhenge av:

 • Erfaringen tegnelæreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene på våre økonomilærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Trondheim for å gi tegneundervisning?

I Trondheim og nærområdene, er 6 private tegneundervisere tilgjengelige for å gi undervisning

du kan undersøke deres annonsen og velge tegnelæreren som passer dine behov.

 

 

Velg din privatlærer i tegning fra vårt utvalg av 6 lærere.

💻 Kan du ta privat tegneundervisning online?

På Superprof kan du velge blant en rekke ulike tegnelærere for nettkurs i tegning. Mange av våre tegneveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr tegnetimer via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en tegnelærer online

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til tegnelærere i Trondheim?

Fra et utvalg av omtaler, ga elevene deres tegnelærere et gjennomsnitt på av fem.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med ditt kurs, vil en av våre kundeservicemedarbeidere være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-post fra mandag - fredag).

 

Har du andre spørsmål? Les gjerne videre på våre FAQs.

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av tegnekurs i Trondheim?

På Superprof har vi en rekke svært dyktige tegnelærere tilgjengelige for tilby privatundervisning.

En tegneunderviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før innlevering av et prosjekt
 • Tegning helt på begynnernivå med grunnleggende teknikker
 • Beherske tegneferdigheter
 • Veiledning på kunstprosjekter i forbindelse med skole
 • Gi strategier for å hjelpe deg med tegnenivået ditt
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine tegneevner
 • Du kan bestemme med læreren hva du håper å oppnå med dine private tegnekurs.

 

Alle tegneundervisninger med en sertifisert privatunderviser gir deg en sjanse til å mestre teknikkene raskere.

 

 

Med hjelp av en privatlærer i tegning kan mange elever bli i stand til å få mer selvtillit rundt sine kunstneriske evner.

 

Alle tegneundervisninger med en kvalifisert underviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike teknikkene enkelt og effektivt.

 

En meldingstjeneste lar deg ta kontakt med veilederen din for å organisere tegneundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne tegnelæreren din blant 6 veiledere i Trondheim.

Vil du lære tegning i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen tegning i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Lærer tegning i nærheten av deg

Å lære å tegne i Trondheim gir deg muligheten til å utforske ulike typer inspirasjonskilder. Det er flere steder og plasser i Trondheim der du kan jobbe med innlærte tegneteknikker. Inspirasjonen kan du hente fra de gamle bygningene på Bakklandet, havneområdet, den gamle bybrua, festningen eller sentrum med Nidaros som et historisk emblem i bybildet, eller Munkholmen med sin interessante historie. Ta bena fatt, og la inspirasjonen strømme på! Det ideelle er å lære å tegne i ung alder, som alt annet. Enten på barnehagenivå eller i barneskolen bør barn lære å bruke blyant, tusj, håndmaling etc. Kunsten utvikler barnets fantasi! Dette gjør at de senere i livet bedre vil forstå kultur og historie, og lære å kjenne de store kunstnerne som Courbet, Gauguin, Picasso, Braque, Goya, Munch, da Vinci etc. De som vil bli bedre på tegning, og for eksempel bli illustratør, grafisk designer eller teknisk tegner, har flere studievalg. En kan gå på fagskole eller høyskole, og studere billedkunst ved NTNU i Trondheim. Utdanningen går under estetiske fag. Både voksne og barn kan lære å tegne med for eksempel tegnekurs og andre relevante kurs innen kunst og tegning. Det er en kjempefin fritidsaktivitet som kan gjøres noen timer i uken. Fordelene med gruppeundervisning er at en møter andre som også er lidenskapelig opptatt av tegning, og slik kan en dele råd og tips med hverandre. Det er flere tegnelærere i Trondheim, som velvillig deler sin kunnskap med deg i form av kursing og privatundervisning.

Lær å tegne i Trondheim

En trenger ikke nødvendigvis å lære å tegne ved en kunstskole eller etter en læreplan. Tegning skal først og fremst være morsomt, og noen synes at klasseundervisning i faget blir for begrensende. Det kan jo også hende at en ikke ønsker å lære de samme teknikkene som resten av klassen. Ikke alle teknikker inngår nødvendigvis i læreplanen heller, slik som tegneserie-tegning, manga og grafisk design. Gikk du glipp av sjansen til å delta på tegnekurset du ønsket? I påvente av et nytt kull, trenger du ikke å tvinne tomler. I mellomtiden kan du lære deg å tegne på egenhånd! Først må du ha klart for deg hva slags tegning du ønsker å lære, og hvorfor du vil lære det. Vil du bli tegneserie-tegner, portrettkunstner eller grafisk designer? Ved å ha et klart mål med innlæringen, kan du ta bedre avgjørelser hva gjelder kurs og ressurser å se etter. Uansett ressurser du bruker, må du først lære det grunnleggende. En må starte på begynnelsen, enten det er med primærfarger, blyantføring, lys og skygge eller stilleben osv. Du må sette sammen et program etter dine egne behov. Det er mange måter å begynne å tegne på, enten det er med landskapstegning, kulltegning, anatomistudie av kropp eller ansikt, dyretegning, karakterskapelse m.m. Om du skal lære deg selv å tegne, må du være disiplinert og organisert. Om du har en travel hverdag, kan det være vanskelig å finne tid til noen timers øving og studie av nye tegneteknikker. Du må mange ganger tvinge deg selv til å praktisere, og sørge for å alltid følge samme timeplan hver uke. I motsetning til vanlige tegnekurs, kan du på egenhånd tegne når du vil og hvor du vil. En rundtur i Trondheim kan være en god ide for å finne noe du kan lage en rask skisse av. Det finnes flere inspirerende steder i byen.

Hvorfor engasjere privatlærer i Trondheim

Å lære seg å tegne på egenhånd kan fungere for noen, men ikke alle finner det like enkelt å få det til. Noen trenger rett og slett en timeplan å forholde seg til for å gjøre fremgang. Dette betyr dog ikke at du nødvendigvis trenger å delta på kurs. Du kan alltids ta kontakt med en privatlærer for å lære å tegne. Å lære tegning med en privatlærer har sine fordeler. Du lærer å tegne uten altfor mange regler. Du kan bli enig med læreren om en plan som fungerer for dere begge. Dette er et stort pluss for de med ugunstige arbeidstider, for eksempel. Om du lærer å tegne med en privat lærer, kan du forklare vedkommende hvorfor du vil lære å tegne og hvilken type tegning du ønsker å beherske. Du kan lære akkurat det du vil, da læreren kan tilpasse timene etter dine behov og ønsker. Læreren vil sørge for at du lærer nye ting og kan utføre alt du har drømt om når det gjelder tegning. Det finnes nemlig mange måter å tegne og male, for eksempel med kull, oljemaling, grafitt, akryl, kritt, akvareller, kinesisk blekk, kulepenn, fargeblyanter m.m. Læreren kan også hjelpe deg å sette sammen en portefølje og en søknad for å komme inn på kunststudier, om du ønsker høyere utdannelse i faget. Med privat lærer slipper du uendelige køer og trafikk for å komme deg til kursstedet. Du kan avtale tid og sted med læreren, gjerne hjemme hos deg selv eller hjemme hos lærer eller på vedkommendes atelier. Unngåelse av reisetid kan spare deg for både tid og penger. På Superprof har vi fire tegnelærere i Trondheim, mens vi på landsbasis har så mange som 84 lærere. De fleste tilbyr undervisning også online, slik at bosted ikke har noen betydning.

Fordelene med privat tegnekurs

Med tegneundervisning kan du lære å tegne ansikter eller landskap, flora eller fauna m.m. Etter noen timers selvlære eller undervisning med privatlærer, vil du være i stand til å sette sammen en sketchbook eller lage en tegneseriestripe. Tegning kan hjelpe deg i hverdagslivet også. Du kan bruke ferdighetene dine med akvarell, kull, stilleben og generelt forbedre kreativiteten. Noen ferdigheter har en tendens til å bli oversett når vi blir voksne. Som barn hadde vi alle den egenskapen å skape hele universer i vår fantasi. Dette er en ferdighet som er veldig nyttig i kunst. Imidlertid blir vi mindre kreative jo eldre vi blir, og dét til tross for at mange arbeidsgivere verdsetter kreativitet som en god egenskap ved sysselsetting av nyansatte. Å lære å skape landskaper, et ansikt eller et dyr kan være veldig nyttig utover tegnekurs og undervisning. Å fordype seg i tegning i noen timer gir bedre konsentrasjon og utholdenhet. Enkelte detaljerte tegninger kan ta evigheter å gjøre ferdig. Du må derfor lære å konsentrere deg i lengre perioder. Tålmodigheten vil dog gi frukter. Kunstneriske evner kan også hjelpe deg å finne ny jobb. Mange jobber krever tegneferdigheter. Du kan bli grafisk designer, motedesigner, frilans illustratør, kunstlærer, jobbe med animasjon m.m. Det er mange overførbare ferdigheter du kan lære med tegning, og noen av dem kan du lære deg på egenhånd.

Hvor mye koster det med privat tegneundervisning i Trondheim?

Om du ønsker å engasjere en privat tegnelærer fra Superprof i Trondheim, ligger gjennomsnittlig timepris på 245 kroner. På landsbasis / online er prisen 259 kroner per time. Lærerne har sine egne priser, og i Trondheim varierer de fra 180 kroner til 300 kroner per time. Foruten pris, må du finne ut hvor mange timer du tror er nødvendig. Undervisning i gruppe er gjerne rimeligere, siden kostnaden blir delt på flere elever. Husk forøvrig å gå til innkjøp av nødvendig utstyr som penner, blyanter, papir osv. Det er mange ulike teknikker og tilnærminger du kan bruke med kull, grafitt, akryl, pastellfarger, blyanter, oljemaling etc. Som kunstner kan du fritt velge din egen teknikk og område, det være seg tegneserier, portretter eller landskap. Kanskje er du den nye Matt Groening!

Hva vil du lære?