Utmerket
Anmeldelser

Fotokurs nybegynner og avansert

Se flere lærere

523 kr/time

Gode priser: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 523kr/timen

3 t

Raske som lyn! Våre fotografilærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære fotografi i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fotokurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg, skreddersydd dine mål og behov.

3. Oppdag nye erfaringer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, veiledere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter og teknikker sammen med flotte, engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en privatunderviser i fotografering in Oslo og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på fotograferingskurs i Oslo er 523kr.

 

Utgiftene for privatlærer i fotografering vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir deres første fotograferingstime gratis.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi fototimer i Oslo?

14 undervisere er tilgjengelige for å gi fotokurs i Oslo og omegn.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

Finn din fotolærer!

💻 Hvordan kan jeg ta privattimer i foto online?

Selv om fotografikurs gjør seg best ut i feltet med en lærer, er det ikke umulig å gi opplæring i fotoredigeringsprogrammer og teori ved hjelp av kommunikasjonsplattformer på nett.

Ved digitale bilder kan for eksempel resultatet sendes og lærer kan komme med innspill og råd for å forbedre din teknikk.

Mange av våre fotografilærere tilbyr også privatundervisning på nett. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr fotografikurs online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Ta en titt på de ulike annonsene til fotografilærerne som tilbyr undervisning online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til fotolærere i Oslo?

Fra et utvalg av anbefalinger, ga elevene deres fotolærere et gjennomsnitt på av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

 

For svar på flere spørsmål, kan du gjerne ta en titt på våre ofte stilte spørsmål.

👴🏼Hvorfor ikke starte med privatundervisning i foto i Oslo?

Har du en interesse for foto, ønsker du å skape en inspirerende instagramprofil eller ønsker du å kunne ta vakre landskapsbilde? Da er du kommet til rett sted.

Det finnes studier innen media og bilde, hvor du kan oppdage nye teknikker og kunster. Kanskje vil du ha et forsprang før du starter studiet, eller kanskje du kun ønsker å lære om fotografi i hobbysammenheng?

La våre undervisere engasjere deg til å ta bedre bilder med enkle grep! Lær blant annet hvordan du kan bruke lys for ulike bilder.

En fotografilærer kan hjelpe deg med å ta bilder som:

  • Naturbilder
  • Kunstfoto
  • Illustrasjonsfoto
  • Landskap
  • Portrett
  • Mye mer

Få inspirasjon til å utvikle dine ferdigheter. Fotolærerne kjenner til flere gode fototeknikker som kan hjelpe deg på vei mot å mestre fotografiens kunst.

Du må bare velge en privatlærer og bestille fotografikurs hjemmefra eller online.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med veilederen din for å planlegge fotokurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fotolæreren din blant 14 veiledere i Oslo.

Vil du lære fotografi i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen fotografi i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Finn et fotokurs i Oslo gjennom Superprof

Vil du bli en av de neste kjente fotografene som skal prege mediene? Kjente fotografer har antagelig inspirert deg med sitt imponerende arbeid, og hvis de ikke har gjort det, er det på tide å sjekke det ut.

Livet til en fotograf kan inneholde så mye. Alt fra studiofotografering til å dekke hele forsiden i National Geographic. Men for å komme dit, må du først gjennom fotograferingens læringskurve. Med en utdannet lærer eller selvlært fotograf er det viktig å lære seg det grunnleggende om fotografering (ISO-innstillinger, brennvidde, følsomhet, membran, sensor, innramming, manuell modus, fotografiets historie).

Fototeknikker kan i teorien fungere like bra på et digitalt speilreflekskamera (Nikon, Canon, Sony, etc.) som en smarttelefon. Noen amatørfotografer vil tilbringe livet sitt med å kun bruke den automatiske innstillingen på kameraet sitt, mens andre vil jobbe med dybdeskarpheten på sin høyteknologiske smarttelefon.

Fordi kvaliteten på kameraet ikke er det eneste som gir et flott bilde, må du lære deg hvordan du bruker innstillingene kameraet ditt tilbyr, og lære å komponere et bilde ved hjelp av disse ressursene.

Oslo mangler ikke ressurser som kan hjelpe deg å bli en god fotograf. Du kan enkelt finne flere fotokurs Oslo eller en privatlærer som vil hjelpe deg. Nyt atmosfæren i byen på sommeren, fokuser på de vakre by-omgivelsene og tren på urban fotografering.

Du kan besøke alt fra operataket, en hyggelig kafe på Grünerløkka, undersøke slottshagen eller den historiske festningen. Om vinteren kan du besøke noen av de fantastiske museene og galleriene som finnes i Oslo. Nasjonalgalleriet, Munchmuseet eller Astrup Fearnley Museet, er alle gode valg.

Her vil du finne inspirasjon og kunne slappe av samtidig som du får se andre menneskers kunst.

Hva trenger du for å kunne ta fototimer?

Enten du lærer å ta bilder i Oslo, Trondheim eller London, vil det være noen ting til felles: behovet for å ha fotoutstyr og hjelpemidler av høy kvalitet. I motsetning til aktiviteter som tegning, låner fotolærere sjelden ut fotoutstyr.

I tillegg er det veldig viktig å skaffe seg sitt eget utstyr fordi det ellers vil være veldig vanskelig å øve utenom selve undervisninga. Men hvilket materiale skal til for å bli en god fotograf? Det viktigste er selvfølgelig kameraet. Det finnes alle mulige slags kameraer å velge mellom, og de har utviklet seg ekstremt mye siden det første bildet ble tatt i 1839.

Med den digitale revolusjonen har fortidens filmkameraer mistet mye popularitet. Frem til ganske nylig måtte man ikke kun skaffe seg et kamera, men også kjøpe film og utvikle bildene sine. Fotografering var ikke en kunst tilgjengelig for alle på grunn av kostnadene.

Nå har digitale kameraer tatt over det meste av arbeidet. Alt fra speilreflekskamera, hybridkamera og kompaktkamera. Forskjellen er i hovedsak størrelsen på sensoren og muligheten du har for å kunne bytte linser. Når du kjøper et speilreflekskamera eller hybridkamera, må du lære om linsene du har å velge mellom.

På den annen side utgjør ikke lenger antall piksler en stor forskjell for amatørfotografen, med mindre du jobber for å lage store utskrifter av høy kvalitet til en utstilling eller vil selge bildet. Normalt bestemmes ikke enhetens kvalitet av pikslene, men er heller avhengig av sensoren. Smarttelefonen i vår tid holder også en høy standard.

Mobiltelefonprodusenter har de siste årene stolt på kvaliteten på kameraet og mulighetene det kommer med, for å appellere til kunder som ønsker å gjøre et smart kjøp og kombinere kjøp av både kamera og telefon. Det kan være lurt å ikke gå videre før du har lært deg å stille inn brennvidde, men selv på en telefon kan du kontrollere fokus og andre egenskaper.

Noen profesjonelle fotografer bruker nå smarttelefonen hver dag i sitt arbeid. Når kameraet er kjøpt, trenger du bare å investere i litt tilbehør, avhengig av hvilket fotoarbeid du skal gjøre (stativ, kameraveske, reflektor, stropp, linser osv.).

Steder å lære fotografering i Oslo

Å lære fotografering i Oslo er en god idé, men hvor skal du gå for å lære? Det er mange måter å lære å komponere et bilde og bruke lys. Det første du kan gjøre er å se etter fotograferingsverksteder eller foreninger som tilbyr ukentlige klasser.

Oslo er en storby som har en rekke muligheter på dette feltet. Foreninger er noen ganger billigere enn private verksteder. De lar deg lære fotografering uansett nivå eller alder. Du kan også finne fotomuligheter eller organiserte turer rundt Oslo for å ta bilder av naturen.

Fotoundervisning generelt tilbyr grunnleggende teknisk utdanning og tar deretter for seg ulike typer fotografering. Det er opp til deg å finne ut av hvilken spesialisering du kan tenke deg. Du har mange muligheter innen fotofaget: fotojournalistikk, kulinariske bilder, mote, dyr, portretter, bryllupsbilder, nattbilder, lysmaleri, fotodokumentar, byfotografering osv.

Du kan også lære fotografering på egenhånd. Selvlærte elever lærer ofte å ta bilder ved prøving og feiling. Det tar vanligvis lengre tid enn hos en lærer fordi du må slå opp informasjonen selv. Allikevel har du muligheten til å gjøre det helt etter din egen tidsplan, siden du er din egen lærer. Spaser rundt i byen eller området rundt og ta bilder av det du får med deg.

Etter en god del trening vil du oppleve fremgang i bildene dine! Det er også viktig å sette seg mål på veien, slik at du har noe å jobbe mot. Opplæringsprogrammer på internett, håndbøker som er spesialisert innen fotografering og noe læremateriell kan også hjelpe deg i din læringsprosess.

Hvis du ikke er interessert i å lære på egenhånd, eller ikke er komfortabel med gruppetimer, er en annen god idé å jobbe med en privatlærer innen fotofaget.

Privatlærer i fotografering

Hvis du velger en privatlærer for å lære fotografering, kan det spare deg for både tid og energi. Læring alene kan være gunstig i enkelte situasjoner, men det kommer en tid da det kan være viktig med profesjonelle råd.

Å lære fotografering med en privatlærer vil bety at du kan dra nytte av et skreddersydd læringsprogram tilpasset dine behov og mål. Din privatlærer vil lage et spesialisert program for deg. Du vil kunne lære å klargjøre digitalkameraet, arbeide med lang eksponering, skarphet, bildebehandling og automatisk modus - det er mange aspekter å utforske.

Ved å velge en privatlærer velger du også selv hvilken type lærer du vil ha. Noen lærere er studenter på en fotoskole, mens andre er profesjonelle fotografer. Dette lar deg velge en lærer basert på deres spesialfelt, for at du kan være sikker på at timene vil gi deg maksimalt utbytte.

En annen fordel er selvfølgelig også å kunne ta timene dine hjemme eller på en nærliggende kafé eller i en park. Du trenger ikke å krysse hele Oslo for å komme til fototimen din. Du avtaler tid og sted med privatlæreren din, som vil sørge for å tilpasse seg dine behov og ønsker.

Nettstedet til Superprof vil kunne hjelpe deg godt på vei. Her vil du finne en database med en rekke lærere. For å finne en lærer som passer deg, velger du Oslo som område og foto som fag. Deretter vil du få opp en rekke kandidater, som du kan sjekke profilen til.

I Oslo er det mange gode lærere med erfaring og som ønsker å lære deg sin kunnskap. Det er så mye mer å lære om hvordan du tar et vakkert bilde! Skaff deg et kamera og finn en privatlærer!

Hva vil du lære?