Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Sandvika

Se flere lærere

4.8 /5

Fransklærer med et gjennomsnitt på 4.8 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

199 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 199kr/timen

Å lære fransk i Sandvika har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

Hvor mye betaler man for privatundervisning i fransk i Sandvika og omegn?

I Sandvika, er gjennomsnittsutgiften for franskundervisning 199kr per time.

Utgiftene for privatlærer i fransk vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren innehar
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første kurstime gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre franskundervisere nær deg.

Hvorfor ikke starte med et franskkurs i Sandvika?

Fransk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise til fransktalende land, karriere eller videre studier. Kanskje ønsker du å lese klassisk fransk litteratur på ditt originalspråk?

 

Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med fransk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i fransk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i fransk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å praktisere tredjespråket. Mange elever opplever også at karakterene forbedres i løpet av veiledningstimene med sin privatlærer i fransk.

 

Alle fransktimer med en godkjent underviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Du må bare velge en veileder og reservere kurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med veilederen din for å organisere franskurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fransklæreren din blant 1 veiledere i Sandvika.

Er det mulig å ta franskundervisning online?

På Superprof kan du lære fransk på nett med en privatlærer. Enten du trenger hjelp til å øve før fransktentamen, sliter med fransk grammatikk, eller bare ønsker å forbedre dine franskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre franskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr franskundervisning på nett, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise for å møte deg.

 

Finn din fransklærer online.

Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til franskundervisere i Sandvika?

Fra et utvalg av 1 omtaler, ga elevene deres franskundervisere et gjennomsnitt på 4.8 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over e-post fra mandag - fredag).

Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Sandvika for å gi privatundervisning i fransk?

1 privatlærere i fransk er tilgjengelige for å gi franskundervisning i Sandvika og omegn.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 1 fransklærere.

Vil du lære fransk i Sandvika?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Sandvika!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en fransklærer som tilby undervisning via Superprof

Det er flere veier du kan gå for å lære deg fransk. Ikke alle vil derimot sørge for at du lærer deg fransk på en effektiv og god måte. Først og fremst er det viktig at du liker undervisningsmetodene som brukes, slik at du kan utvikle en lidenskap for franskfaget. For det andre må undervisninga sørge for å ivareta dine behov og ønsker, så du lærer det du trenger å lære for å nå målene dine.

Det er utfordrende for mange arenaer å skulle ivareta alle elevene sine behov, spesielt hvis det innebærer klasseromsundervisning. En lærer kan rett og slett ikke skreddersy undervisningsopplegget til alle elevene, siden utgangspunktet og forutsetningene vil variere såpass mye.

Det finnes også en rekke digitale ressurser som du kan finne ved å gjøre et raskt søk i en eller annen søkemotor. Problemet er også her at opplegget tar utgangspunkt i å skulle møte alle som ønsker å lære seg faget. Her kommer derimot privatundervisning inn!

Superprof har skapt en database med mange dyktige fagfolk som brenner for å videreformidle faget sitt. Her vil du finne lærere med varierende erfaringer, ulike undervisningsmetoder og i forskjellige prisklasser.

Alt ettersom hvilke behov og mål du ha, vil ulike lærere passe mer eller mindre for deg. Du vil uansett finne en lærer som kan gi deg et franskkurs gjennom våre nettsider.

Fordelene med å kunne fransk

Fordelene med å mestre et fremmedspråk er mange og vil by på flere muligheter enn du kanskje aner. I kombinasjon med norsk som morsmål og engelsk, vil franskkunnskapene dine sørge for å gi deg unike muligheter i arbeidslivet og på fritida.

Fransk er et av de største språkene i verden og du kan reise til en rekke land hvor det snakkes fransk. I tillegg er fransk et av språkene flere land underviser i på grunnskole nivå, noe som bidrar med å øke andelen mennesker som forstår og kan snakke fransk.

Du vil kunne oppsøke en stor mengde litteratur hvis du kan lese fransk. Dette vil gi deg fordeler på universitetet, høyskoler og i arbeidslivet. Mange tekster er nemlig skrevet på fransk, siden språket har vært viktig i både akademisk og kulturell sammenheng. Kanskje du til og med kunne tenke deg å studere på en fransk universitet? Det er i hvert fall enda en grunn til å lære seg fransk!

Når du skal søke jobb og skape en karriere, vil franskkunnskaper på CVen se veldig bra ut for en arbeidsgiver. Du vil være en ressurs i kommunikasjonen med andre, samtidig som du vil ha en bredere forståelse for verden.

I tillegg vil du kunne jobbe med ting som ikke mange andre kan. Dette er alt fra å tolke og oversette, til journalistikk og innen reiseliv. Språkkompetanse er et viktig bindeledd mellom mennesker og land.

Hvordan kan du lære deg fransk?

For å finne det beste svaret på det spørsmålet, kan det være fint å starte me då stille deg selv noen spørsmål. Hva er målet med å lære deg fransk? Hvilke læringsaktiviteter synes du er morsomme og lærerike? Hva er budsjettet ditt? Hvilke deler av franskfaget synes du er mest interessant? Hvor ønsker du at undervisninga skal foregå?

Hva som vil være den beste metoden for deg, vil avhenge av svarene dine på disse spørsmålene. Det kan være alt fra et enkelt nettkurs eller en lærebok, til klasseromsundervisning eller en helt egen privatlærer.

Lær deg fransk med Superprof

Superprof har deg som elev i sentrum og våre privatlærere sørger for å bygge undervisninga rundt deg som elev og dine behov. Undervisningsopplegget vil skreddersys etter preferansene du har rundt undervisningsmetoden og hva målet ditt med undervisninga er.

Det er kun du som vil være tilstedet og derfor er det kun dine behov som trenger å tas i betraktning. Dialogen mellom deg og læreren vil være noe av det viktigste utgangspunktet for opplegget.

Læreren vil sørge for å finne aktiviteter og ressurser som skal lære deg det som kreves, i tillegg til å virke nyttige for deg og læringa di. Etter å ha funnet en privatlærer som kan gi deg et franskkurs gjennom våre nettsider, er det kort vei til at du kan snakke fransk.

Du søker enkelt på stedet du ønsker å lære fransk, så vil du få opp alle potensielle lærere. Hvis du kan få den digitalt, trenger du ikke å innskrenke søket ditt til et spesifikt sted heller.

Lykke til med å lære deg fransk ved hjelp av en dyktig privatlærer.

Hva vil du lære?