Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Drammen

Se flere lærere

215 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 215kr/timen

11 t

Raske som lyn! Våre fransklærere svarer vanligvis innen 11time(r)

Å lære fransk i Drammen har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

Hvor mye koster det for privatundervisning i fransk i Drammen og omegn?

Gjennomsnittsprisen på privatundervisning i fransk i Drammen er 215kr per time.

Prisen for franskkurs vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren innehar
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller i hjemmet)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første kurstime gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre franskveiledere i ditt fylke.

Hvorfor burde du starte med privatundervisning i fransk i Drammen?

Fransk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise til fransktalende land, karriere eller videre studier. Kanskje ønsker du å lese klassisk fransk litteratur på ditt originalspråk?

 

Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere studenter sliter med fransk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i fransk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en franskunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å praktisere tredjespråket. Mange elever opplever også at karakterene forbedres i løpet av veiledningstimene med sin privatlærer i fransk.

 

Ta franskundervisning for å mestre vokabular og grammatikk, med en erfaren privatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære vokabular og grammatikk på.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller et annet sted, velg din lærer og reserver dine leksjoner i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med læreren din for å planlegge franskundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fransklæreren din blant 2 lærere i Drammen.

Er det mulig å ta franskundervisning online?

På Superprof kan du lære fransk på nett med en privatlærer. Enten du trenger hjelp til å øve før fransktentamen, sliter med fransk grammatikk, eller bare ønsker å forbedre dine franskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre franskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir franskundervisning på nett, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise for å møte deg.

 

Finn din fransklærer online.

Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatlærere i fransk i Drammen?

Fra et utvalg av evalueringer, ga elevene deres fransklærere et gjennomsnitt på av fem.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over e-mail fra mandag - fredag).

Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi fransktimer i Drammen?

2 undervisere er tilgjengelige for å gi franskkurs i Drammen og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 2 fransklærere.

Vil du lære fransk i Drammen?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Drammen!

Se flere lærere Kom i gang

Ta et fransk kurs og forbedre fransken din via Superprof

Fransk har lenge vært et viktig språk i verden. Helt fra Frankerriket styrte store deler av det vi dag kjenner som Europa i antikken og under middelalderen, til franske stormenn tok med seg fransk til sine kolonier. Dette bidro til å spre fransk kultur, historie og selvfølgelig språket. Du kan reise en rekke steder i verden og gjøre deg forstått hvis du kan snakke fransk.

Når du skal søke jobb, vil du for mange være ekstra attraktiv med kunnskap innen fransk. Dette betyr at du kan kommunisere og forstå eventuelle bedriftspartnere og markedet på en bedre måte.

Det finnes mange måter som kan lære deg fransk. Allerede på norske ungdomsskoler kan du starte arbeidet, ved å velge fransk som fag. Det vil gi deg en grunnleggende forståelse, før du kan bygge videre på denne på videregående.

Rundt om i landet vårt og ellers i verden, finnes det mange språkskoler som arrangerer kurs for ulike nivåer. Samtidig florerer internett av ressurser som påstår å skulle lære deg fransk på en rask og billig måte.

Superprof forsøker å skreddersy undervisninga deg, gjennom sine privatlærere som kan undervise deg akkurat der du befinner deg. Du kan for eksempel ta et franskkurs i Drammen.

Hvorfor bør du lære deg fransk?

Flere av grunnene som kan gjøre det verdt å lære seg fransk er allerede nevnt. Mange vil påstå at fransk er mulighetenes språk, både for å forstå verden bedre, men også for å kunne kommunisere med langt flere mennesker.

Dette vil igjen åpne flere dører for deg. Franskkunnskaper vil blant annet hjelpe deg med:

  • forståelse for historien vår, så vel som samtida. Gjennom historiske kilder og annen fransk litteratur kan du få et unikt innblikk i fagstoff.
  • å bli en ettertraktet arbeidstaker. Det er mange arbeidsgivere som ser etter deg som kan snakke flere språk. Hvis du for eksempel både kan snakke engelsk, fransk og norsk, vil du kunne søke på en rekke jobber ikke alle andre kan.
  • å ta i bruk fransk på fritida di. Både på reise, men også i hverdagen, vil du kunne bruke fransk til å forstå og uttrykke deg.
  • en jobb som innebærer å arbeide med fransk. Du kan jobbe med alt fra oversetting og som tolk, til journalist og gaid.

Som du forstår er det en rekke fordeler med å lære seg fransk. Det vil gi deg unike muligheter som de færreste av oss har. Du vil med andre ord ikke angre hvis du tar et franskkurs i Drammen eller et annet sted i Norge. Etter kort tid vil du kunne snakke og forstå fransk!

Lær deg fransk ved hjelp av Superprof

Superprof er et nettsted hvor du kan finne privatlærere fra hele Norge. Hvis du kan få undervisning på andre språk enn norsk, kan du til og med finne privatlærere andre steder i verden. Dette er dyktige fagfolk som brenner for kunsten sin, i tillegg til å ha et brennende engasjement for å lære det videre.

For å finne en lærer som passer med dine preferanser, gjør du enkelt et søk på faget du vil ha undervisning i og stedet du vil få den. For eksempel 'fransk' og 'Drammen', så vil du få opp alle fransklærerne som befinner seg i Drammen.

De fleste av lærerne våre gir også digital undervisning, noe som gjør det enda mer fleksibelt for deg. For det første kan du velge blant alle våre lærere, i tillegg til at du kan ta undervisninga hjemme i din egen stue. Uansett hvordan du vil lære, har vi privatlærere som kan gi deg det du trenger.

Når du ha funnet privatlæreren som passer for deg, vil læreren skreddersy et undervisningsopplegg kun for deg. Dette gjør det mer effektivt enn mange andre fremgangsmåter der ute, siden det ikke skal ta hensyn til en hel klasse.

Du må derfor ha klart hva målet ditt med å lære deg fransk er og hvilke behov du har. Dette vil legge grunnlaget for undervisninga og sørge for at den blir så effektiv som mulig. Neste steg vil være å avtale tidspunkt og sted utifra din kalender og dine ønsker.

Lykke til med å lære deg fransk!

Hva vil du lære?