Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Fransklærer med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 18 evalueringer.

282 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 282kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre fransklærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære fransk i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

Hvor mye koster det for franskkurs i Oslo og omegn?

Gjennomsnittsprisen på privatundervisning i fransk i Oslo er 282kr per time.

Prisen for franskkurs vil avhenge av:

 • Erfaringen privatlæreren i fransk innehar
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir første kurstime gratis.

 

Sjekk ut prisene på våre fransklærere nær deg.

Hvorfor ikke forsøke privat franskundervisning i Oslo?

Fransk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise til fransktalende land, karriere eller videre studier. Kanskje ønsker du å lese klassisk fransk litteratur på ditt originalspråk?

 

Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere elever sliter med fransk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp franskhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en franskklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å praktisere tredjespråket. Mange elever opplever også at karakterene forbedres i løpet av veiledningstimene med sin privatlærer i fransk.

 

Ta franskkurs for å mestre vokabular og grammatikk, med en kompetent underviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære vokabular og grammatikk på.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller et annet sted, velg din lærer og reserver dine leksjoner i dag.

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med veilederen din for å organisere fransktimene, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fransklæreren din blant 75 privatlærere i Oslo.

Kan du ta franskurs online?

På Superprof kan du lære fransk på nett med en privatlærer. Enten du trenger hjelp til å øve før franskeksamen, sliter med fransk grammatikk, eller bare ønsker å jobbe med dine franskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fransklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir franskundervisning på nett, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise for å møte deg.

 

Finn din fransklærer online.

Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til privatundervisere i fransk i Oslo?

Fra et utvalg av 18 evalueringer, ga studentene deres fransklærere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi fransktimer i Oslo?

I Oslo og nærområdene, er 75 franskundervisere tilgjengelig for å gi privatundervisning

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 75 fransklærere.

Vil du lære fransk i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Bli flytende i fransk ved hjelp av et franskkurs i Oslo.

Bonjour, ça va? Dette svært vanlige franske uttrykket benyttes millioner av ganger i dagens løp i Frankrike. Har du lyst til å lære mer om fransk kultur, kjøkken og historie? Det er ikke den enkleste sak av verden å lære et fremmedspråk, men det finnes flere tilbud om franskundervisning i Oslo.

Fransk i verden og fransk i Oslo

Fransk snakkes i Frankrike, Andorra, Seychellene, Canada, Belgia, Sveits, Luxembourg og flere afrikanske land. Det er 37 fransktalende land i verden, og 274 millioner mennesker snakker fransk.

Slik finner du en fransklærer i Oslo

Både nasjonalt og internasjonalt er fransk offisielt språk i:

 • FN
 • Den internasjonale olympiske komité
 • NATO
 • WTO
 • Den afrikanske union
 • EU
 • Organisasjonen for islamsk samarbeid
 • Europarådet

Fransk er også et av de mest populære språkene på internett, og Frankrike har en sentral rolle i Den europeiske union takket være landets kraftfulle økonomi. Det er den neste største økonomien i Eurosonen, og den holder seg stabilt sterk. Det forventes at fransk vil være et av verdens mest betydningsfulle språk innen 2050. Du kan også utføre mange slags arbeid med fransk.

 • Arbeide som oversetter mellom fransk og norsk
 • Journalist
 • Undervise i norsk som fremmedspråk i et fransktalende land
 • Undervise mennesker med norsk som morsmål i fransk
 • Arbeide i turistnæringen
 • Begynne en karriere innen for eksempel diplomati, internasjonal handelsvirksomhet og språkundervisning

Det finnes en rekke muligheter for deg som ønsker å lære å snakke fransk:

 • Språkskoler
 • Kultursentre
 • Universiteter
 • Privatundervisning
 • Språkkafeer og utvekslinger

Uansett hva grunnen er til at du ønsker å lære deg fransk, vil fremgangen du gjør avhenge av hvor lett du har for å lære og av hvor motivert du er. Motivasjonen for å lære fransk er mange, og du kan høste mange fordeler av å gjøre det.

Hvorfor skal du lære deg fransk?

En av hovedgrunnene for å lære seg fransk er å bli i stand til å forstå et språk som snakkes av nærmere 300 millioner mennesker. Dessuten er det nesten ingen som forstår norsk i Frankrike.

Så hvis du tenker på å reise til Frankrike, er det en ubetinget fordel om du kan språket. Har du lært det i skolen, kjenner du sannsynligvis til diftonger, bøyningsmønstre, uregelmessige verb og noen vanlige uttrykk. Om du reiser rundt i Frankrike, Quebec i Canada, Sveits, Senegal eller Polynesia, kan det hende du oppdager franskkunnskapene dine ikke er fullt så gode som du trodde.

Derfor er det lurt av deg å vurdere å følge franskundervisning. Det å lære et nytt språk, har vist seg å minske faren for nedbrytende nervesykdommer som Alzheimer. Vitenskapelige studier har også vist at kognitive funksjoner blir bedre gjennom å lære språk.

Det er ikke alle som består en franskeksamen på videregående-nivå. Hvis du ikke har lært fransk i skolen eller ved et universitet, har du muligheten til å lære av våre private fransklærere.

Privat franskundervisning i Oslo

Er du oppvokst i Norge og har gått i norsk grunnskole, så vil det du har lært av engelsk gjøre det lettere for deg å lære fransk. For både engelsk og fransk tilhører den romanske språkfamilien og har mange felles ord fra latin.

Dermed vil du gjenkjenne mange franske ord, elv om en del av dem er «falske venner» som skrives likt, men har en annen betydning og uttale. Et eksempel på at også norsk har franske lånord er ordet «bil», som kommer fra det franske ordet «automobile».

Du vil oppdage at det er mange som tilbyr privatundervisning i fransk i Oslo. Du trenger ikke reise til Frankrike eler et annet fransktalende land – lærerne våre lærer deg alt du har behov for å vite! Du kan velge lærer ut fra deres erfaring eller bakgrunn og lære den varianten av fransk som du ønsker.

Gjennomsnittsprisen for fransklærere i Oslo er 250 kroner timen. Elever og lærere setter opp en læringsplan i fellesskap og skreddersyr undervisningen. Benytter du Superprof, trenger du ikke bekymre deg for hvordan du skal lære fransk! Undervisningen er morsom og interaktiv, og læreren din vil benytte de aler beste metoder for å lære deg språket.

Du må bare finne det nivået som fungerer for deg:

 • Konversasjonsundervisning
 • Interaktive aktiviteter
 • Trene på uttale
 • Lære om fransk språk og kultur (litteratur, historie, musikk, etc.)
 • Lære om forskjellige franske dialekter

Slik velger du en privatlærer i Oslo

Har du et godt grunnlag i fransk, vil du ønske en erfaren privatlærer i fransk. Trenger du bare å lære de grunnleggende tingene, kan du alltids få veiledning fra en student som er ute etter ekstrainntekter.

Vær oppmerksom på at mange av Superprofs lærere tilbyr første undervisningstime gratis, slik at du kan danne deg et inntrykk av hvordan du trives med dem før du gyver løs på mer undervisning for alvor.

Det er ikke noen magisk måte å lære fransk på – du må legge ned en iherdig innsats og bruke mye tid på å dykke ned i språket etter beste evne.

Hva vil du lære?