Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Alle våre fysikklærere i Fredrikstad

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

246 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 246kr/timen

8 t

Raske som lyn! Våre fysikkundervisere svarer vanligvis innen 8time(r)

Å lære fysikk - kjemi i Fredrikstad har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fysikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for dine fysikktimer.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Fredrikstad for å gi privat fysikkundervisning?

4 privatlærere i fysikk er tilgjengelige for å gi fysikkundervisning i Fredrikstad og nærområdene.

 

Du kan undersøke deres annonsen og velge fysikkunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatlærer i fysikk fra vårt utvalg av 4 lærerprofiler.

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til fysikklærere i Fredrikstad?

Fra et utvalg av 2 omtaler, ga studentene deres fysikkundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

Om du skulle ha flere spørsmål, les videre på våre FAQ for å finne svar.

👴🏼Hvorfor ikke forsøke privat fysikkundervisning i Fredrikstad?

fysikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere ungdomer sliter med fysikkfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på videregående eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i fysikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en fysikkunderviser kan mange elever bli i stand til å få en forståelse for fysikk på en helt ny måte.

En privatlærer i fysikk kan tilrettelegge og skreddersy undervisningsopplegget slik at det vil passe nettopp deg.

 

Ta privatundervisning i fysikk for å lære om ulike konsepter med en kompetent privatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg pensum på.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille kurs hjemmefra eller online.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med læreren din for å planlegge fysikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fysikklæreren din blant 4 private veiledere i Fredrikstad.

💸 Hvor mye koster det for fysikkundervisning in Fredrikstad og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på fysikkurs per time i Fredrikstad er 246kr.

 

fysikklærerens priser vil avhenge av:

  • erfaringen fysikklæreren har
  • hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir deres første fysikktime gratis.

Finn din fysikkunderviser gjennom Superprof.

💻 Hvordan kan jeg ta undervisning online?

På Superprof kan du lære fysikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før fysikktentamen, synes fysikkbegreper er vanskelig eller bare ønsker å jobbe med dine kunnskaper i fysikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fysikkveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud fysikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din lærer online du også.

Vil du lære fysikk - kjemi i Fredrikstad?

Velg blant mange dyktige lærere innen fysikk - kjemi i Fredrikstad!

Se flere lærere Kom i gang

Blir en mester i fysikk ved hjelp av privatundervisning i fysikk

Tenk på alle fagfolkene innen vitenskapen du kjenner til. Her finner du et mangfold av menn og kvinner som har gitt alt til sitt fagfelt og gjort seg verdige til å nevnes i lærebøker og rundt om på vitenskapsmuseer. Selv om ikke det er målet ditt med å bli god i fysikk, finnes det mange fordeler med å være god i faget.

Du vil blant annet ha: unike muligheter å velge mellom hvis du vil studere på et universitet her i Norge eller i utlandet. god forståelse av hvordan verden henger sammen og om kreftene som finnes mellom himmel og jord. innsikt i kunnskap som gjør deg ettertraktet hos mange arbeidsgivere rundt om i Norge. mulighet til å ta etterutdanning innen faget, enten om det er et kveldskurs eller fagbrev i et yrke som bruker fysikkfaget.

Dette er bare noen av grunnene som vil gjøre at dine fysikkunnskaper er gode å ha med seg i livet. Det er en akademisk disiplin som krever en helhetlig forståelse for mange mekanismer, samtidig som du vil tilegne deg en forståelse som kan brukes på en rekke områder. Superprof er en plattform som ønsker å hjelpe deg med nettopp dette. Hvis du er helt ny i faget eller har hatt noe undervisning i emnet fra før av, kan våre lærere hjelpe deg med å tilpasse fagstoffet. Sammen vil dere finne ut av dine læringsmål og læreren vil skreddersy et undervisningsopplegg som skal lære deg akkurat det du trenger for å oppfylle drømmene dine.

Forstå verden gjennom fysikk

Som nevnt tidligere, vil du få grunnleggende kunnskap om verden gjennom fysikkfaget. Enkelt sagt, så er fysikk læren om den livløse siden ved naturen. Dette favner om prosesser som skaper bevegelse og energi, egenskaper til ulike masser, og hva som kjennetegner verdensrommet. Du vil med andre ord lære om elementære prosesser ved universet og verden vi lever i.

Dette vil gi deg mulighet til å utforske nettopp disse to domenene, og utvikle en unik forståelse for hvordan ting fungerer. Både verden, men kanskje spesielt verdensrommet, har flere områder som ikke enda er utforsket. Du kan med andre ord oppdage helt ny kunnskap som vil kunne berike både deg og menneskeheten! Fysikk kan derfor sies å ha en problemløsende effekt, gjennom sin kunnskap.

Ved å bruke fagfeltets erfaringer, kan man løse utfordringer som finnes i verden. Samtidig kan man fokusere på å gjøre ting enklere og mer effektive. Du vil derfor være ettertraktet på flere områder med kunnskapen din. Som fysiker vil du kunne jobbe i en tverrfaglig gruppe, hvor dere bruker hverandres styrker i arbeidet. Dette vil gi gode resultater og kunne løse mange utfordringer vi står ovenfor.

Studer fysikk!

Hvis du har lyst til å ta en høyere utdanning innen fysikk, vil enda flere dører åpne seg. I Fredrikstad kan du starte arbeidet ved å ta et realfagskurs ved Høgskolen i Østfold. Her vil du få alt av grunnleggende kunnskaper som kreves for å senere kunne studere ved et av universitetene eller høyskolene rundt om i Norge. Du vil til og med ha muligheten til å dra utenlands og studere på en av de mange universitetene som er kjent for å utdanne gode fysikere. I Norge kan du studere fysikk ved blant annet NTNU.

Her har du flere muligheter, og kan studere faget som en ren bachelor, ta et årsstudium eller ta emnet som en integrert del av en rekke andre studier. Med andre ord er det mange muligheter for deg som ønsker en utdanning innen fysikk!

Lær deg fysikk i Fredrikstad

Fredrikstad er en by med relativt mye innhold og har flere muligheter når det gjelder å lære seg fysikk. Som nevnt kan du ta et forkurs innen realfag, som vil gi deg den kompetansen som kreves for å studere fysikk og andre realfag som henger tett sammen. Hvis du derimot trenger hjelp med fysikk på videregåendenivå, finnes det både kurs og lærere som kan bistå. Flere privatskoler tilbyr undervisning i både Fysikk 1 og 2. Her vil du delta i et klasserom med mange andre studenter som også ønsker å lære seg fysikkfaget. Ofte med ambisjoner om å komme inn på drømmestudiet!

Ulempen med denne type undervisning er at opplegget må tilpasses alle elevene, og dine behov vil kunne bli oversett hvis andre i klassen krever mer oppfølging. Samtidig vil det for mange være god støtte i de andre elevene og klasseromsundervisning kan virke givende for mange.

Ønsker du derimot en mer effektiv læring hvor læreren kun har fokus på deg? Da bør du sjekke ut privatlærerne til Superprof som befinner seg i Fredrikstad og området rundt. Hvis du ikke trenger å møte læreren, kan du få undervisninga digital og velge mellom alle lærerne i hele Norge.

Lær det du trenger ved hjelp av en privatlærer

Superprof er et nettsted med en rekke uavhengige privatlærere. Dyktige fagfolk utgjør en hel database med gode formidlere. Hvis du befinner deg i Fredrikstad og ønsker undervisning i fysikk, er det enkelt å komme i kontakt med privatlærere gjennom vår søkemotor.

Velg fysikk som fag og Fredrikstad som sted, så vil du få opp alle potensielle lærere i nærheten av deg. Du kan også velge å få nettbasert undervisning. Da kan du velge blant alle våre lærere, uavhengig av hvor de befinner seg. Med andre ord kan du velge blant lærere fra hele Norge, og til og med hele verden hvis du kan få undervisninga på engelsk. Trykk deg inn på lærernes profiler og les om hvilke erfaringer de har og hvilke undervisningsmetoder de tar i bruk.

Mange av lærerne har også sine spesialfelt som du også kan lese om på profilene deres. I tillegg kan du gjøre deg kjent med tidligere elevers erfaringer med lærerne, slik at du har en referanse å ta utgangspunkt i. Lykke til med å lære deg fysikk!

Hva vil du lære?