Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Fredrikstad

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 6 evalueringer.

240 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 240kr/time

1 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Fredrikstad. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye koster for privattimer i matematikk i Fredrikstad?

I Fredrikstad, er gjennomsnittsprisen for mattehjelp per time 240kr.

 

Utgiftene for privatlærer i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir første undervisningstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Fredrikstad for å gi mattekurs?

I Fredrikstad og nærområdene, er 19 matematikkundervisere tilgjengelig for å gi privattimer.

 

Velg din privatunderviser i Fredrikstad fra et utvalg på 19 tilgjengelige lærere.

 

💻 Kan du ta privat matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir matematikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi læreren ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til privatundervisere i matematikk i Fredrikstad?

Fra et utvalg av 6 omtaler, ga elevene deres matematikkundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

👴🏼 Hvorfor ikke prøve ut matematikkundervisning i Fredrikstad?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere elever synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta privatundervisning i matte for å lære om ulike matematiske emner med en kompetentprivatunderviser i matte. Ved hjelp av din lærer er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske emner og terminologi på.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille matematikkundervisning hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan utveksle med læreren din for å planlegge matematikkundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 19 privatlærere i Fredrikstad.

Finn din mattelærer i Fredrikstad

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Fredrikstad

Se flere lærere Kom i gang

Få bedre karakterer ved hjelp av privatundervisning matte

Matte er et stort fag som undervises i helt fra barneskolen og ut videregående skole. Mange vil nok hevde at matematikk forfølger oss allerede fra de første årene våre. Måten vi tenker på og forstår verden er helt avhengig av at vi forstår matematikk. Alt fra å holde avtaler og forstå antall og priser, til å kunne kommunisere med andre og drive med problemløsning avhenger av matematisk kunnskap.

Derfor er det også en viktig del av vår grunnskole og utdanning i Norge. Flere studier stiller også krav om spesifikk matematikkerfaring fra videregående. Det kan være realfaglig eller samfunnsfaglig matematikk som legger grunnlaget for studiet og sørger for at studentene har den nødvendige kunnskapen i møte med studieområdet.

Flere studier har også mye pensum innenfor matematikk som bygger videre på det vi lærer på grunnskolen og på videregående. Andre studier som ikke virker som har noe med matematikk å gjøre, tar faget i bruk i større eller mindre grad. Slik som i statistikk og tallforståelse, som er viktig på alle studier, er man nødt til å kunne grunnleggende matematikk.

Matte i Fredrikstad

Det finnes mange måter du kan lære deg matematikk på. Hvilken metode som passer best for deg avhenger av utgangspunktet ditt, hvilke ambisjoner du har med kunnskapen din og hvordan du liker å lære. De fleste foretrekker at læringa skjer så effektiv som mulig, i tillegg til å være både motiverende og interessant.

Vanlig klasseromsundervisning fungerer for mange, men kan oppleves som demotiverende til tider og lite effektiv. Siden læreren er nødt til å møte alle elevene med sitt opplegg, vil det noen ganger gå på bekostning av ditt utbytte. Det du synes er vanskelig eller uinteressant, kan andre oppleve som enkelt og interessant.

Uansett hvilket nivå du befinner deg på og hva målet ditt er med å lære deg matematikk, kan det være lurt å få hjelp av en fagperson. En mattelærer som kan tilrettelegge undervisninga etter behovene dine, de målene du har satt deg og utgangspunktet ditt som elev.

Når dette er ivaretatt er det mye enklere for deg å oppleve undervisninga som meningsfull, motiverende og effektiv. Det betyr at du lærer deg det du trenger å kunne for å nå målene dine. Enten om det er å stå på en eksamen, følge med i timen eller få toppkarakter på eksamen eller som standpunkt.

Få hjelp av Superprof

Superprof er en database full av privatlærere fra hele verden. Her registrerer fagpersoner seg som har lyst til å videreformidle sin kunnskap til ivrige og lærevillige elever. Mange av privatlærerne befinner seg i Fredrikstad og gir undervisning i matematikk.

Søk etter mattehjelp i Fredrikstad i vår søkemotor, så vil du få opp alle lærerne som kan hjelpe deg på veien. Hvis du vil få undervisninga digitalt kan du velge blant alle lærerne som underviser i matematikk. Da vil opplegget kunne bli enda mer fleksibelt, siden dere ikke trenger å møtes fysisk. Med andre ord kan du lære akkurat når du vil uansett hvor du befinner deg.

Neste steg vil være å finne ut av hvilke behov du har når du skal lære, hva som gjør arbeidet gøy for deg og hvilke mål du har med undervisninga. Dette vil fungere som grunnmuren i undervisningsopplegget læreren lager for deg. Når læreren har en god ide om hva du trenger kunnskapen til, vil privatlæreren din enklere kunne tilrettelegge for at du når målene dine i timen.

Det vil også fungere motiverende for deg å vite at dere jobber målrettet mot ambisjonene dine. I tillegg kan det være lurt å formidle hvilke interesser du har innenfor faget og hva det er som gjør at du har satt deg de ulike målene dine. 

Hva vil du lære?