Utmerket
Anmeldelser

Lær Fysikk - Kjemi online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 29 anmeldelser.

247 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 247kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære fysikk - kjemi har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fysikk - kjemikurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i fysikk - kjemikurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i fysikk - kjemikurs er 247Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

 • Lærerens erfaring innen fysikk - kjemiundervisning
 • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
 • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Fysikk - Kjemi?

Med en erfaren lærer i Fysikk - Kjemi, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Fysikk - Kjemi undervisning online ?

Flesteparten av våre Fysikk - Kjemilærere tilbyr fysikk - kjemikurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Fysikk - Kjemikurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen fysikk - kjemikurs?

145 lærere i fysikk - kjemi tilbyr hjelp i fysikk - kjemi.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 145 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Fysikk - Kjemilærere mottatt?

Blandt 29 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i fysikk - kjemi?

Velg blant mange lærere innen fysikk - kjemi!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe med fysikk

Så, du er kanskje ikke helt på samme nivå som Galileo, Curie, Newton eller Einstein. Kanskje teoriene om bevegelse, termodynamikk og relativitet er helt utenfor din forståelse, og kanskje du ikke forstår et eneste ord som kommer ut av fysikklæreren din eller klarer å gjøre om noe av dette til gode karakterer.

 

Men ikke få panikk! Du er ikke den eneste, og du kommer ikke til å stryke alle eksamener og prøver. Faktisk, så kan løsningen være så enkel som å se etter litt akademisk støtte fra en privatlærer i fysikk.

 

Se gjennom vårt utvalg av privatlærere i fysikk som er tilgjengelig både på nettet og for å møtes ansikt-til-ansikt, og ta det første steget fra fysikk feil til fysikk fenomen - du trenger bare å spørre!

 

Fordelene med å studere fysikk

 

Fysikk kan være et vanskelig fag å få oversikt over, men å holde ut gjennom tøffe områder er verdt det. Enten du håper å studere fysikk etter videregående eller vil kombinere det med andre fag eller bare gi karakterene dine en liten boost, så er det mye å oppnå fra utvikle din forståelse av faget. Interessert i vitenskap?

 

Vel, vitenskap startet med fysikk! Ikke bare er fysikk grunnlaget for mange andre vitenskapelige felt, men det er også viktig for å forstå verden rundt oss, i oss og utenfor oss, i tillegg til det grunnleggende for vitenskap.

Våre studier vil dekke et bredt område av fag. Enten du vil lære mer om universet og planetene - utforske hvorfor verden utvikler seg, universets lover og hvorfor planeter og svarte hull eksisterer i utgangspunktet - men du vil også vurdere de minste subatomære partiklene som settes sammen til... vel alt. Og så er det alt som finnes i mellom!

 

Faktisk, så blir fysikk vanligvis delt opp i forskjellige grener:

 • klassisk mekanikk
 • termodynamikk og statistiske mekanikker
 • Elektromagnetisme og elektronikk
 • Relativistisk mekanikk
 • Kvantemekanikk
 • Optikk
 • Kondenserte fasers fysikk
 • Partikkelfysikk og kjernefysikk

 

På skolen, så studiene er mer generelle, og du vil antageligvis studere elementer av hver gren. Muligheter til å spesialisere seg videre vil dukke opp når du utvikler deg i studiene dine. For noen jobber og studieområder, så vil gode karakterer i fysikk være høyt ansett på søknadene dine og noen ganger til og med essensielle.

 

Du kan studere fysikk hvis du vil undersøke de grunnleggende prosessene som styrer universet (som en astronom), undersøke de fysiske aspektene av verden (som en geofysiker), eller forutse været (som en meteorolog).

 

Begynnende kliniske forskere, fornybar energi-ingeniører, metallurgister, akkustikk-konsulenter, kjernefysisk ingeniør, og programvareutvikler ( for å nevne et par) vil også ha nytte av å studere fysikk. Og de som får en grad i fysikk kan bli funnet i følgende sektorer:

 • Forsvar og romfart
 • Utdanning
 • Energi og fornybar energi
 • Ingeniørarbeid
 • Helse og medisin
 • Instrumentering
 • Produksjon
 • Meteorologi og klimaendringer
 • Nanoteknologi
 • Olje og gass
 • Forskning og telekommunikasjon

 

I tillegg til å lære om hvordan verden fungerer, så vil du utvikle et imponerende sett med overførbare ferdigheter gjennom å studere fysikk, hvilket definitivt kommer godt med i karrieren din. Fysikere er nødt til å takle problemer av alle størrelser, fra det enorme til det mikroskopiske , og ofte ta en rasjonell, analytisk og metodisk tilnærming for å komme til en løsning.

 

Logiske evner er også viktige for å studiet av fysikk siden studenter må lære å forstå komplekse problemer og å konstruere logiske argumenter, og forskningen og data-analytiske ferdigheter som de kultiverer kan forbedre deres ferdigheter til å ta på seg research og å bruke analytiske ferdigheter i en profesjonell setting.

 

Fysikk fostrer også praktiske ferdigheter som vil gi deg et boost i ditt personliv. Gruppearbeid og kommunikasjon er viktige for å gjennomføre vitenskapelig research og elever ser ofte et boost i deres kapasitet til å planlegge, utføre og rapportere på praktiske aktiviteter innenfor en gruppe. Eller kanskje du ser etter en utfordring, fancy arbeid i utlandet, eller ha lyst til å gå videre til utdanning utover bachelorgrad...

 

Uansett hva motivasjonen du har for å fokusere på fysikk, så er det ingen bedre tid til å starte enn nå! Så nå har du motivasjonen, men hva med ressursene? Muligheter for å forbedre karakterene dine i fysikk er overalt, det er bare et spørsmål om å vite hvor du lete.

 

Nettressurser for å få støtte i fysikk

 

Hvis du er i heltidsutdanning, så kan du spørre læreren din om råd for hvordan du skal forbedre forståelsen din av fysikk som et godt første skritt.  Selv om læreren din kanskje ikke har tid til å tilby ekstrahjelp på enmannshånd, så vil de kunne snakke deg gjennom hvor du har forbedringspotensiale eller til og med gi deg litt ekstra lesestoff eller øvelser for å jobbe deg igjennom.

 

Dette er et flott sted å starte for å utvikle deg, siden du vil vite hvor du da skal konsentrere energien din i den ekstra studietiden. Læreren din kan også gjøre deg klar over de mange nettressursene som er tilgjengelige for deg sånn at du kan øve deg på Newton's 3 eller 7 lover for universet.

 

Naturfag.no er en gratis ressurs for ekstraoppgaver, eksamensoppgaver og temasider. For kilder på engelsk kan du også se på alevelphysics.com eller studywise.co.uk, men du kan møte en betalingsmur hvis du vil ha tilgang til mer "premium" pugge-ressurser. Disse ressursene er et supert tillegg til de formelle studiene, spesielt hvis du trenger å få litt hjelp med å få oversikt over et spesifikt område eller konsept.

 

Men hvis du starter på et nytt tema, så kan det være vanskelig å vite hvor du skal starte: en mer strukturert tilnærming vil antageligvis være mer effektivt.

 

Nettkurs for å studere fysikk

 

Mange elever velger å melde seg på kurs i fysikk når de undersøker nye områder i fysikk eller lærer seg faget for første gang. Fysikk er ofte et fag som ettersøkes av arbeidsgivere, så mange utdanningsinstitusjoner oppmuntrer flere til å gå etter høyere utdanning i fysikk.

 

Det er flott for de som vil lære, siden det betyr at det er mange læringsmuligheter som er tilgjengelige. Det finnes mange nettsider og apper som tilbyr kurs for både nybegynnere og mer avanserte elever, selv om mange av disse er på engelsk. Disse kursene er ofte gratis, gi struktur til læringen din og sikre at forståelsen din er både bred og nøyaktig.

 

Det er, allikevel, en ulempe: nettkurs er upersonlige, og gir lite tilbakemelding eller overvåking, og det er heller ingen måte å tilpasse pensumet til dine individuelle behov eller mål.

 

Å jobbe med en studiegruppe for å forbedre resultatene dine i fysikk

 

Studiegrupper kan være en flott måte å forbedre karakterene dine i en klasse mens du også utvikler ferdighetene dine innenfor kommunikasjon og gruppearbeid. Fordelen med bli med i en kollokviegruppe for fysikk er at du kan snakke gjennom deler av faget med andre elever, bygge opp selvtilliten din i gruppediskusjoner om faget.

 

Allikevel, så krever kollokviegrupper disiplin (det kan være lett å bytte tema) og det er viktig å jobbe med andre elever som er rundt ditt nivå: det er ikke alltid så gøy når du alltid stiller spørsmål og aldri kan gi svar!

 

Jobb med en privatlærer for å forbedre nivået ditt i fysikk

 

På grunn av dette så kan mange lever synes at det er bedre å lære fysikk med en privatlærer, enten de er ute etter å forbedre ferdighetene deres før eksamen, hjelp med innleveringer eller generell støtte gjennom det akademiske året.

 

En unektelig fordel med privatundervisning er at timene dine er mer fokuserte: læreren din kan skreddersy timene dine til dine personlige mål. De kan til og med hjelpe deg med å komme opp med egne mål hvis du ikke har noen.

 

Du kan spørre privatlæreren din alle mulige fysikk-relaterte spørsmål som du har slitt med og de vil gi deg individuell feedback på hvor du kan forbedre deg, overvåke forbedringen din og hjelpe deg med å holde deg motivert.

 

I motsetning til i en større gruppe så kan du velge når og hvor dine privattimer i fysikk vil være sånn at det kan passe inn i ditt tidsskjema, og møte din privatlærer så ofte eller sjelden som du trenger. Hvis du velger dine timer til å være på nett sånn at du kan lære hvor som helst i verden!

 

Det kan være vanskelig å finne en privatlærer i fysikk som passer din lærestil og preferanser, og det kan være mange forskjellige retninger du kan utforske. Superprof gjør det lett å finne en privatlærer!

 

Akademisk støtte med en privatlærer fra Superprof

 

Superprof er en platform dedikert til å knytte mennesker sammen som har lyst til å lære med folk som har lyst til å dele deres ekspertise, og vi har en database med over 40 privatlærere i fysikk i Norge, og over 200 for naturfag generelt!

 

Våre privatlærere kommer fra et spektrum av profesjonelle bakgrunner, fra akademikere som jobber på spissen av ny forskning til profesjonelle med stor erfaring i feltet. Hver privatlærer setter deres egen pris, avhengig av sted, erfaring og nivået som trengs og kravet for faget deres, så det er priser tilgjengelig til å passe hvert behov og budsjett.

 

Superprof privatlærere tilbyr vanligvis en prøvetime helt gratis sånn at du før en følelse av deres metode. Utforsk universets umulige spørsmål og finn din indre Newton gjennom å finne en privatlærer i fysikk på Superprof!  

Hva vil du lære?