Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Alle våre fysikklærere i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 6 evalueringer.

279 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 279kr/timen

8 t

Raske som lyn! Våre fysikkundervisere svarer vanligvis innen 8time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fysikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for dine fysikktimer.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Oslo for å gi privat fysikkundervisning?

I Oslo og omegn, er 31 fysikkundervisere tilgjengelig for å gi privattimer

 

Du kan undersøke deres annonsen og kontakte fysikkunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatlærer i fysikk fra vårt utvalg av 31 lærerprofiler.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatlærere i fysikk i Oslo?

Fra et utvalg av 6 evalueringer, ga studentene deres fysikklærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-post i hverdagene).

Om du skulle ha flere spørsmål, les videre på våre FAQ for å finne svar.

👴🏼Hvorfor burde dubenytte deg av fysikkurs i Oslo?

fysikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere elever sliter med fysikkfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på videregående eller på høyere nivå. Derfor er nettopp fysikkhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i fysikk kan mange elever bli i stand til å få en forståelse for fysikk på en helt ny måte.

En privatlærer i fysikk kan tilrettelegge og skreddersy undervisningsopplegget slik at det vil passe nettopp deg.

 

Ta fysikkkurs for å lære om ulike konsepter med en erfaren lærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg pensum på.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille fysikkurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med veilederen din for å organisere fysikktimene, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fysikklæreren din blant 31 fysikkveiledere i Oslo.

💸 Hva er prisen for fysikk-undervisning i Oslo?

Gjennomsnittskostnaden på undervisning i fysikk per time i Oslo er 279kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i fysikk vil avhenge av:

 • erfaringen underviseren har
 • hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
 • hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Finn din fysikkunderviser gjennom Superprof.

💻 Kan du ta fysikkkurs online?

På Superprof kan du lære fysikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før fysikktentamen, synes fysikkbegreper er vanskelig eller bare ønsker å jobbe med dine kunnskaper i fysikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fysikklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud fysikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din lærer online du også.

Vil du ha undervisning i fysikk - kjemi?

Velg blant mange lærere innen fysikk - kjemi!

Se flere lærere Kom i gang

Blir en mester i fysikk ved hjelp av privatundervisning i fysikk

Leter du etter en fysikklærer i Oslo? Kanskje du har behov for litt ekstrahjelp med pensum i fysikk 1, eller kanskje du ønsker litt veiledning i forkant av fysikkeksamen på universitetet?

 

Du kan enkelt finne en privatlærer i fysikk i nærheten av deg, via Superprofs platform. Foreta et søk på fag og by, og du vil få opp en liste med ulike privatundervisere i fysikk i Oslo. Du tilhører kanskje ikke samme generasjon som Galileo, Curie, Newton og Einstein, og teoriene om bevegelse, termodynamikk og relativitet er nærmest umulig å forstå. I tillegg gir nesten ingenting av det fysikklæreren sier mening.

 

Men du trenger verken bekymre deg eller få panikk! Dette gjelder ikke bare deg, og du er ikke fordømt til å gjøre det dårlig på eksamener og tester. Faktisk så kan løsningen være så enkel som å skaffe seg litt faglig støtte, for eksempel i form av en privatlærer i fysikk.

 

Du kan jo starte med å bla igjennom vår oversikt over alle privatlærerne i fysikkfaget, som både tilbyr undervisning på nett og hjemme hos deg.

 

Fordelene med å studere fysikk i Oslo

 

Fysikk kan være et vanskelig emne å forstå, men det er allikevel verdt å holde ut og komme seg gjennom de vanskelige delene av faget.

 

Enten du har lyst til å studere fysikk ved et universitet eller høyskole, kombinere det med andre fag eller forbedre snittet ditt, så er det mye å vinne på å få en forståelse av faget. Er du i tillegg interessert i vitenskap? Det har seg faktisk slik at vitenskapen startet med fysikk!

 

Ikke bare er fysikk grunnlaget for andre vitenskaper, men det er viktig for å forstå verden rundt oss, så vel som det helt grunnleggende innen vitenskap. Fysikkfaget vil dekke en rekke områder av ulike emner. Du vil lære om alt fra universet og planeter til å undersøke hvorfor verden ble til og hva greia er med sorte hull.

 

I tillegg vil du studere de minste partiklene som utgjør alt vi omgir oss av. Fysikk brytes vanligvis ned i mindre grener, slik som:

 • Klassisk mekanikk
 • Termodynamisk og statisk mekanikk
 • Elektromagnetisme og elektronikk
 • Relativistisk mekanikk
 • Quantum-mekanikere
 • Optikk (atom-, molekyl- og optisk fysikk)
 • Høyenergi, partikkelfysikk og kjernefysikk

 

På skolen vil man lære om generelle ting, og man vil sannsynligvis studere elementer innen hvert område. Muligheten til å spesialisere seg videre vil dukke opp hvis du velger å avansere studiene dine.

 

For enkelte arbeidsplasser og studier, vil karakterer innen fysikk bli sett på som en del av søknaden og noen ganger bli ansett som en svært viktig del. Så, studer fysikk hvis du ønsker å forstå og forske på de grunnleggende prosessene som styrer universet, undersøke de fysiske aspektene av verden, eller forutsi vær og vind.

 

Det er i tillegg en rekke muligheter innenfor fysikkfaget. Kliniske forskere, ingeniører innen fornybar energi, lydingeniører, metallurger, kjernefysikere, programvareingeniører, vil ha et enormt utbytte av å studere fysikk.

 

Fysikere kan bli funnet innen noen av disse sektorene:

 • Luftfart og forsvar
 • Utdanning
 • Energi og fornybar energi
 • Ingeniørarbeid
 • Helse og medisin
 • Instrumentering
 • Produksjon
 • Meteorologi og klimaendringer
 • Nanoteknologi
 • Olje og gass
 • Vitenskap og kommunikasjon

Du vil lære om hvordan verden fungerer, men og utvikle en rekke ferdigheter innen fysikk som du kan anvende på mange områder. Fysikere er nødvendig for å takle problemer i alle størrelser, fra de store og synlige, til de mikroskopiske og usynlige.

 

Man er ofte nødt til å ha en rasjonell, analytisk og metodisk tilnærming til arbeidet mot å finne en løsning. Ferdigheter innen resonnement og problemløsning er nøkkelen til å mestre fysikkfaget og kunne forstå komplekse problemer. I tillegg er det viktig å kunne skape logiske argumenter, og bli god på områdene som handler om dataanalyse, og forskningsmetode, slik at disse ferdighetene kan anvendes i en hvilken som helst situasjon.

 

Fysikk vil også hjelpe på dine praktiske ferdigheter, som vil kunne gjøre det personlige livet ditt enklere å leve. Teamarbeid og kommunikasjon er nøkkelen til å kunne drive vitenskapelig forskningsarbeid, og studenter ser ofte en bedring i sine evner til å planlegge, utføre og snakke om praktiske hendelser og problemer i en gruppe.

 

Eller kanskje du bare ser etter en utfordring, spennende arbeidsmuligheter i utlandet, eller vil gå videre til høyere utdanning og trenger en forståelse eller gode karakterer innen fysikk. Uansett hva din motivasjon er, burde du ta fatt på arbeidet så fort som mulig. Det finnes muligheter for å bedre resultatene dine i fysikk, du må bare vite hvor du skal lete!

 

Hvorfor starte med privatundervisning i fysikk i Oslo?

 

Hvis du er i fulltidsutdanning, kan du spørre din lærer om råd om hvordan du kan forbedre din forståelse og karakterene dine i fysikkfaget. Selv om dere ikke har en-til-en-undervisning, vil læreren være godt rustet til å fortelle deg om hva du kan gjøre.

 

Ofte vil det være ideelt å få oppgaver og andre læringsressurser å jobbe med. Dette er et veldig godt utgangspunkt for å kunne oppnå progresjon i et hvilket som helst fag. Underveis er det viktig å måle fremgangen ved å ta tester og se om du kan mer nå enn du gjorde ved et tidligere tidspunkt.

 

Spør læreren din om hvilke ressurser som finnes på nett, og hvilke av disse du kan bruke til å måle progresjonen din. Andre oppgaver kan du bruke for å lære deg det grunnleggende innen faget. Enten om det gjelder Newtons lover eller universets lover.

 

Studywise.co.uk er en gratis nettressurs, som er laget av studenter i Storbritannia. Her finnes videoer, oppgaver, diskusjonsforum og linking til andre nettsteder. Det finnes flere andre ressurser på nett, men disse koster ofte penger. Nettressursene er et perfekt tillegg til studiene, spesielt hvis du tenger litt hjelp for å komme deg videre på et bestemt område.

 

Hvis du derimot er på et helt nytt tema og mangler den grunnleggende forståelsen, vil ofte en mer strukturert tilnærming være mest effektiv. Dersom du trenger litt ekstra veiledning, eller ikke helt klarer å ta tak i strukturen på egenhånd, kan en privatlærer guide deg og hjelpe deg i gang.

 

Det kan være nyttig å ta et par timer i uka, eller bare noen timer helt i begynnelsen og slutten av semesteret. Her kan du få skreddersydd hjelp i fysikkfaget, og finne en lærer med den tilnærmingen til faget som passer deg best.

 

Ettersom Oslo har flere utdanningsprogram innen fysikk, som blant annet bachelor i fysikk og astronomi ved UiO, kan det være enklere å finne en lærer med god kompetanse i faget, enn i mindre byer.

 

Metodikken til våre privatlærere i fysikk

 

Mange studenter syntes det mest effektive for å lære seg et nytt fag, eller forbedre seg i et, er å ansette en privatlærer. Dette gjelder om man enten vil få hjelp i forkant av eksamen, trenger hjelp til det grunnleggende, eller har spesifikke temaer man ønsker hjelp med.

 

En åpenbar fordel med privatundervisning er fokuset man oppnår. Privatlæreren din kan skreddersy leksjonene etter ditt utgangspunkt og hvilke mål du har satt deg. Læreren kan til og med hjelpe deg med å definere målene dine, hvis du er usikker. Få hjelp med dine fysikkrelaterte spørsmål og spesielt de som har plaget deg i lang tid og fått læringen din til å stagnere.

 

Privatlæreren kan så gi deg målrettede oppgaver, overvåke fremgangen din og tilpasse oppgavene etter hvordan du lærer best. I tillegg vil du kunne få god hjelp med motivasjonen din, når du trenger det som mest. I motsetning til en hel klasse, vil du med en privatlærer kunne tilpasse leksjonene helt etter din timeplan.

 

Dere kan i tillegg øke eller redusere mengden timer, etter dine oppnåelser. Velger du å ta det hele som nettundervisning, kan du velge å lære fysikk når og hvor du vil. Det kan allikevel være vanskelig å finne en privatlærer som passer dine ønsker og behov, men Superprof har gjort dette enkelt!

 

Få hjelp av en privatlærer fra Superprof

 

Superprof er en plattform som ønsker å koble undervisere og elever sammen. Vi har en database med mer enn 50 lærere som ønsker å dele sin kompetanse innen fysikk.

 

Våre lærere kommer fra en rekke ulike yrker og har solide utdanninger med seg. Alt fra akademikere som arbeider med forskning, til fagfolk med mange års erfaring. Prisene settes etter deres plassering, erfaring, evnen de har til å undervise og etterspørselen etter emnet de underviser i.

De fleste lærerne på Superprof tilbyr allikevel første time gratis, slik at du som student skal få en følelse av deres undervisningsstil først. Utforsk universets ubesvarte spørsmål eller din indre Newton, med en av Superprof sine privatlærere!

Hva vil du lære?