Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Alle våre fysikklærere i Tromsø

207 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 207kr/timen

Å lære fysikk - kjemi i Tromsø har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fysikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for dine fysikktimer.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Tromsø for å gi privat fysikkundervisning?

3 undervisere er tilgjengelige for å gi fysikkkurs i Tromsø og nærområdene.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og kontakte fysikklæreren som passer til dine behov.

 

Velg din privatlærer i fysikk fra vårt utvalg av 3 undervisere.

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i fysikk i Tromsø?

Fra et utvalg av anbefalinger, ga elevene deres fysikkundervisere et gjennomsnitt på av 5.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-mail i hverdagene).

Om du skulle ha flere spørsmål, les videre på våre FAQ for å finne svar.

👴🏼Hvorfor burde dustarte med private fysikkkurs i Tromsø?

fysikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere ungdomer sliter med fysikkfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på videregående eller på høyere nivå. Derfor er nettopp fysikkhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i fysikk kan mange elever bli i stand til å få en forståelse for fysikk på en helt ny måte.

En privatlærer i fysikk kan tilrettelegge og skreddersy undervisningsopplegget slik at det vil passe nettopp deg.

 

Ta privatundervisning i fysikk for å lære om ulike konsepter med en kvalifisert lærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg pensum på.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille timer hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med veilederen din for å organisere fysikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fysikklæreren din blant 3 privatlærere i Tromsø.

💸 Hva er kostnaden for privatundervisning i fysikk i Tromsø?

Gjennomsnittsprisen på undervisning i fysikk per time i Tromsø er 207kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i fysikk vil avhenge av:

  • erfaringen underviseren har
  • hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Finn din privatunderviser gjennom Superprof.

💻 Hvordan kan jeg ta privat fysikkundervisning online?

På Superprof kan du lære fysikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før fysikktentamen, synes fysikkbegreper er vanskelig eller bare ønsker å forbedre dine kunnskaper i fysikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fysikkveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir fysikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din lærer online du også.

Vil du lære fysikk - kjemi i Tromsø?

Velg blant mange dyktige lærere innen fysikk - kjemi i Tromsø!

Se flere lærere Kom i gang

Blir en mester i fysikk ved hjelp av privatundervisning i fysikk

Har du lyst til å lære mer om prosessene som foregår i verden og ute i verdensrommet? Da bør du lære deg fysikkfaget. Det tar for seg nettopp dette og vil sørge for å gi deg unike kunnskaper om vår verden og universet. Fagfolk innen disiplinen kan du finne overalt, men det er ikke gitt at de er gode formidlere. Rundt om i Tromsø finnes det mange dyktige privatlærere som kan lære deg fysikk.

Uansett om du ikke kan noe fra før av eller ønsker å bygge videre på kunnskap fra videregående, kan våre fysikklærere hjelpe deg. Mange som ønsker å komme inn på et studium på universitetet trenger gode karakterer for å oppfylle drømmen. Noen studier har i tillegg krav om realfagskompetanse. Er det en eksamenskarakter som står i veien eller manglende kunnskap som hindrer deg, bør du undersøke hvordan en fysikklærer i Tromsø kan hjelpe deg.

Verdien av å mestre fysikkfaget

Fysikk og de andre realfagene vil gi deg unik kunnskap om verden vi lever i, vitenskapsdomenet og hvordan en rekke fagområder henger sammen. Det er vanskelig å forstå noe uten å se ting i sammenheng med hverandre. Derfor er det viktig med kunnskap om flere fag, slik som fysikk, for å forstå hvordan kunnskap og verden henger sammen.

Kunnskap som utgjør fysikkfaget, er på mange måter grunnlaget for vitenskapen. Mange hevder til og med at vitenskapen startet med fysikk. Matematikkunnskapene dine vil være enklere å ta bruk, samtidig som du vil forstå fysikkfaget bedre med gode kunnskaper om fysikk. Biologi og prosessene som ligger til grunn for naturen, vil avhenge av dine fysikk-kunnskaper for å gi mening.

Dette er eksempler på hvordan ting henger sammen, og den viktige rollen fysikk spiller for å få en helhetlig forståelse for vitenskapsfaget. Bli en mester i fysikk ved å lære deg alt du trenger ved hjelp av undervisere som kan faget. Det kan gjøres ved hjelp av privatskoler rundt om i Tromsø, Superprof sine privatlærere eller andre fagpersoner innen fysikkfaget.

Fysikklærere i nærheten av deg

På videregående skoler rundt i Norge har du mulighet til å lære deg fysikk. De grunnleggende kunnskapene som bygges videre på, er introdusert gjennom naturfagstimene du har fått på grunnskolen. Først vil du gjennom Fysikk 1 få basale kunnskaper om faget, før det blir enda mer avansert i Fysikk 2. Læringen som foregår innen fysikk er unik hver elev, slik som i de fleste andre fag.

Å skulle forstå fysikk kan dermed kreve helt andre ting av deg enn hos andre. Med andre ord er det vanskelig å tilrettelegge undervisninga for alle elevene som befinner seg i et klasserommet. Spesielt siden det ofte er snakk om en full klasse på opptil rundt 30 elever. Hvis du skal lære deg fysikk, bør du derfor vurdere å skaffe deg en privatlærer, som kan tilrettelegge undervisninga for kun deg. På denne måten vil du lære effektivt og raskere enn i et klasserom.

I Tromsø finnes det flere privatskoler, men det er sjeldent at disse kan individualisere opplæringa slik som en privatlærer kan. Superprof har samlet en rekke uavhengige fagpersoner som kan lære bort faget til deg. Dette er lærere som har erfaring med fysikkfaget og vil skreddersy et opplegg som skal sørge for at du lærer akkurat det du trenger for å nå målene dine.

Privatlærere i Tromsø

Superprof har lærere over hele Norge. Fagpersoner som også er dyktige formidlere, og kan lære deg akkurat det du har lyst til å lære om i fysikk. Med andre ord vil dette være en unik ressurs for deg, som kan muliggjøre flere av dine drømmer. Uansett om det handler om studier, karriere eller kunnskap du kan ha glede av på fritida. Noe av det viktigste du gjør før du begynner selve arbeidet med fysikk, er å definere målene dine.

Dette skal kunne brukes av både deg og læreren din. Du skal motiveres og finne ut av hvorfor du ønsker å lære deg fysikk. Læreren din vil lage undervisningsopplegget ut ifra disse målene, slik at du er sikker på å nå ambisjonene dine. Pensumet i fysikk kan ofte være vanskelig å forstå alene og være kronglete skrevet eller presentert.

Ved hjelp av læreren din, vil dere bryte det ned sammen og arbeide med din forståelse av begreper og formler. Læreren kan også lage spesialtilpassede oppgaver som tar utgangspunkt i dine interesser, foretrukne læringsformer og mål. Rundt om i Tromsø finnes det lærere som kan hjelpe deg med alt dette. Her er en oppsummering av fordelene med å få hjelp av en privatlærer fra Superprof:

  • Du får et skreddersydd undervisningsopplegg som tar utgangspunkt i dine behov og mål
  • Som elev vil du få utforske en rekke ulike læringsformer og teknikker for å lære deg fysikk
  • Læreren vil kun fokusere på deg og ikke trenge å forholde seg til alle elevene i et klasserom
  • Du vil ha stor fleksibilitet, siden tidspunkter og møtesteder kun trenger å passe for deg og læreren din. Selvfølgelig med dine behov i sentrum
  • Du kan velge mellom en rekke ulike privatlærere i vår database. Ved å sammenligne de potensielle lærerne i fysikk, kan du finne den perfekte læreren

Du kan til og med lære deg fysikk digitalt, hvis du ønsker enda mer fleksibilitet. Mange av lærerne våre tilbyr undervisning både på nett og ved fysiske møter. Dette velger du enkelt i søkemotoren, hvor du enten kan velge Tromsø som foretrukket sted eller digital undervisning som læringsmetode. Lykke til med fysikkfaget og på jakten etter den perfekte fysikklæreren i Tromsø.

Hva vil du lære?