Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Alle våre fysikklærere i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

230 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 230kr/timen

7 t

Raske som lyn! Våre fysikkundervisere svarer vanligvis innen 7time(r)

Å lære fysikk - kjemi i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fysikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for dine fysikktimer.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi fysikkkurs i Trondheim?

16 lærere er tilgjengelige for å gi fysikkkurs i Trondheim og omegn.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatlærer i fysikk fra vårt utvalg av 16 fysikkundervisere.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i fysikk i Trondheim?

 

Elevene har evaluert sine fysikklærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 2 evalueringer.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

Om du skulle ha flere spørsmål, les videre på våre FAQ for å finne svar.

👴🏼Hvorfor burde dubenytte deg av private fysikkkurs i Trondheim?

fysikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere studenter sliter med fysikkfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på videregående eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i fysikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en fysikkunderviser kan mange elever bli i stand til å få en forståelse for fysikk på en helt ny måte.

En privatlærer i fysikk kan tilrettelegge og skreddersy undervisningsopplegget slik at det vil passe nettopp deg.

 

Alle fysikkundervisninger med en godkjent underviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike konseptene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en privatlærer og reservere timer hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med veilederen din for å organisere fysikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fysikklæreren din blant 16 private veiledere i Trondheim.

💸 Hva er kostnaden for fysikkkurs i Trondheim?

I Trondheim, er gjennomsnittsprisen for fysikkkurs 230kr.

 

fysikklærerens priser vil avhenge av:

  • erfaringen underviseren har
  • hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Finn din privatlærer gjennom Superprof.

💻 Er det mulig å ta fysikkundervisning online?

På Superprof kan du lære fysikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før fysikktentamen, synes fysikkbegreper er vanskelig eller bare ønsker å jobbe med dine kunnskaper i fysikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fysikklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud fysikk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din lærer online du også.

Vil du lære fysikk - kjemi i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen fysikk - kjemi i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Blir en mester i fysikk ved hjelp av privatundervisning i fysikk

"Det bør være mulig å forklare fysikkens lover for en bartender." - Albert Einstein

 

På en måte har du rett, Albert – fysikk er enklere enn vi ofte tror. Men det betyr allikevel at veien for å forstå alle sidene ved fysikk kan være både lang og vanskelig. Fysikkens lover, regler og teorier kan være fin å kjenne til for de fleste, slik at vi tar del i en utdannet generasjon med tenkende mennesker som bryr seg om omgivelsene og verden rundt oss.

 

Så hvis Albert Einstein anerkjente det faktum at fysikk burde forklares enklere, har han rett! Men hvorfor er egentlig fysikk et så problematisk fag, som får både elever og studenter til å sukke allerede når ordet blir nevnt? Det nasjonale utdanningssystemet i Norge gjør sitt beste for å gjøre utdanning engasjerende og tankevekkende, slik at det skal gå dannede mennesket ut av skolen.

 

På den andre siden står elevene i en verden full av så mange ulike egenskaper og felt som er interessante. Læringen som foregår innen fysikk er en helt unik opplevelse for hver person, der noen lærer masse av oppgaver andre ikke liker i det hele tatt. Med andre ord er det vanskelig å skulle tilrettelegge undervisningen for så mange ulike elever, spesielt når det gjelder et så komplekst fag som fysikk.

 

En start kan være å finne en balanse og innse at fysikklærere ikke er perfekte mennesker. De gjør sitt beste for å stimulere elevene og lære de sider ved faget som engasjerer og fører til videre utforsking av eleven selv. Den beste løsningen er å komme til et slikt sted, hvor eleven blir så interessert at han eller hun begynner å stille egne spørsmål og utforsker mulighetene ved faget på egenhånd, ved hjelp av læreren.

 

En annen utfordring som fysikkelever kan oppleve, er at de møter emnet med de samme strategiene og teoriene de følger i kjemi og biologi. Når du begynner å undersøke et nytt tema på feil måte, blir du fort frustrert siden studievanene dine er feil, og du ikke ser noen forbedringer på prøver og tilbakemeldingene fra læreren.

 

Fysikk er et fag fylt med egne lover og regler som ligger til grunn for hele feltet. Det må sees som det uavhengige faget det er, og ikke så mye i sammenheng med andre. En annen utfordring som dyktige studenter sliter med, er det faktum at fysikk har de mest komplekse teorier, prinsipper og lover som må huskes for å kunne briljere under eksamen.

 

Noen elever sliter kanskje i tillegg med å anvende teoretisk kunnskap under problemløsning. Før du avslutter denne delen, er det viktig å nevne at utfordringer du strever med underveis i læringsprosessen, kan du mestre ved å ta i bruk de rette metodene.

 

Hvorfor bør du studere fysikk?

 

Hatet av en del og forgudet av mange. Enten du har lyst til å studere fysikk ved et universitet eller høyskole, kombinere det med andre fag eller forbedre snittet ditt, så er det mye å vinne på å få en forståelse av faget. Er du i tillegg interessert i vitenskap?

 

Det har seg faktisk slik at vitenskapen startet med fysikk! Ikke bare er fysikk grunnlaget for andre vitenskaper, men det er viktig for å forstå verden rundt oss, så vel som det helt grunnleggende innen vitenskap. Fysikkfaget vil dekke en rekke områder av ulike emner. Du vil lære om alt fra universet og planeter til å undersøke hvorfor verden ble til og hva greia med sorte hull er.

 

I tillegg vil du studere de minste partiklene som utgjør alt vi omgir oss av. Du vil lære om hvordan verden fungerer, men og utvikle en rekke ferdigheter innen fysikk som du kan anvende på mange områder. Alt fra hvordan en TV og mobiltelfonen fungerer, til hva som gjør tyngdekraften så kult. Fysikere er nødvendig for å takle problemer i alle størrelser, fra de store og synlige, til de mikroskopiske og usynlige.

 

Man er ofte nødt til å ha en rasjonell, analytisk og metodisk tilnærming til arbeidet for å finne en løsning. Ferdigheter innen resonnement og problemløsning er nøkkelen til å mestre fysikkfaget og kunne forstå komplekse problemer. Og dette er ikke kun viktig i fysikk, men også ellers i livet!

 

Du vil med andre ord bli flinkere på mange andre arenaer ved å gjøre det bra i faget. Fysikk vil også hjelpe på dine praktiske ferdigheter, som vil kunne gjøre det personlige livet ditt enklere å leve. Teamarbeid og kommunikasjon er nøkkelen til å kunne drive vitenskapelig forskningsarbeid, og studenter ser ofte en bedring i sine evner til å planlegge, utføre og snakke om praktiske hendelser og problemer i en gruppe.

 

Eller kanskje du bare ser etter en utfordring, spennende arbeidsmuligheter i utlandet, eller vil gå videre til høyere utdanning og trenger en forståelse eller gode karakterer innen fysikk. Uansett hva din motivasjon er, burde du ta fatt på arbeidet så fort som mulig. Det finnes muligheter for å bedre resultatene dine i fysikk, du må bare vite hvor du skal lete!

 

Lær deg fysikk i Trondheim

 

Trondheim er en av storbyene i Norge og har et bredt utvalg av privatlærere i byen. Mange studenter syntes det mest effektive for å lære seg et nytt fag, eller forbedre seg i et, er å ansette en privatlærer.

 

Dette gjelder om man enten vil få hjelp i forkant av eksamen, trenger hjelp til det grunnleggende, eller har spesifikke temaer man ønsker hjelp med. Privatlæreren din kan skreddersy timene etter ditt utgangspunkt og hvilke mål du har satt deg. Læreren kan til og med hjelpe deg med å definere målene dine, hvis du er usikker.

 

Få hjelp med dine fysikkrelaterte spørsmål og spesielt de som har plaget deg i lang tid og fått læringen din til å stagnere. Privatlæreren kan så gi deg målrettede oppgaver, overvåke fremgangen din og tilpasse oppgavene etter hvordan du lærer best. I tillegg vil du kunne få god hjelp med motivasjonen din, når du trenger det som mest.

 

Så, gå inn på nettstedet til Superprof, velg Trondheim og søk på privatlærere i fysikk i dette området. Her vil du få opp alle privatlærerne i Trondheim, og videre vil du kunne klikke deg inn på hver enkelt og bli bedre kjent med lærerne. De fleste tilbyr til og med første time gratis, slik at du kan gjøre deg kjent med undervisningsmåten først.

 

Nettundervisning i fysikk

 

I likhet med matte, biologi, kjemi, historie, geografi og mange andre akademiske fag, er fysikk et emne som krever hjelp og veiledning for at du skal forstå alle sidene ved faget. Utdanningsorganisasjoner var nødt til å foreta seg en omstilling etter COVID-19-pandemien ble et faktum.

 

Fysiske timer med privatundervisning var ikke nødvendigvis lenger det beste alternativet og man måtte tilrettelegge for å opprettholde god folkehelse. Men dette er jo ikke noe problem, tvert imot har det skapt nye muligheter og gjort det enda enklere å lære fysikk.

 

De fleste privatlærerne hos Superprof tilbyr nettbasert undervisning, som gjør det mulig for deg å lære fysikk når og hvor du vil. Bla igjennom nettstedet og finn en privatlærer som passer deg og dine behov, avtal et møte og kom i gang med fysikklæringa!  

Hva vil du lære?