Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Tromsø

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

234 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 234kr/time

3 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Tromsø. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye koster for privatundervisning i matte i Tromsø?

I Tromsø, er gjennomsnittskostnaden for privatundervisning i matematikk per time 234kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første privattime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre mattelærere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Tromsø?

I Tromsø og nærområdene, er 26 private matematikkundervisere tilgjengelig for å gi kurs.

 

Du kan undersøke deres annonsen og velge mattelæreren som passer til dine behov.

 

💻 Hvordan kan jeg ta matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir matematikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi læreren ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan har studentene evaluert deres privatlærere i matte i Tromsø?

Fra et utvalg av 2 evalueringer, ga elevene deres matematikkundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼 Hvorfor ikke prøve ut matematikkundervisning i Tromsø?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere elever synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle matteundervisninger med en godkjent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller et annet sted, velg din privatunderviser på Superprof og reserver dine matematikkurs

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan kommunisere med veilederen din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 26 matematikklærere i Tromsø.

Finn din mattelærer i Tromsø

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Tromsø

Se flere lærere Kom i gang

Finn en privatlærer matte i Tromsø

Matematikk er et veldig spennende fag, og mange fagpersoner har bevist hvor komplekst det kan være. Enten det er snakk om Pythagoras og hans teoriem på høyre trekant, Arkimedes og hans oppdriftslov i fysikalsk kjemi, eller til og med teorien om algebraisk geometri. Har du gått deg vill allerede?

Dette er bare en veldig liten del av de mange matematikkformlene og teoriene som finnes. Med andre ord kan det være både praktisk og nyttig å få matematikkundervisning i Tromsø. Hvis du liker aritmetikk, liker å gjøre mental matematikk med ligninger, eller digger geometri, kan undervisning utvide kunnskapen din innen matematikk og sørge for at du opplever en progresjon i faget.

Hvis det er spesifikke nivåer eller tester du vil bestå, er også undervisning en god ide. Det vil kunne hjelpe deg å oppnå ambisjonene dine og sørge for at du kommer inn på drømmestudiet. Tromsø er en av de største byene i Norge, og har et bredt repertoar av flinke fagfolk innen en rekke felt.

Universitetet som ligger i byen, sørger for at du har mulighet til å ta et studium innen matematikk eller et helt annet fag som interesserer deg. I tillegg er byen et samlingspunkt kulturelt, i tillegg til faglig.

Du har med andre ord mange muligheter ved siden av å lære matematikk. Kanskje du har lidenskap for en spesiell sport eller brenner for skuespill og drama? Du finner alt dette i Tromsø!

Som matematikkstudent i Tromsø vil du ha et stort studiemiljø å støtte deg på. Enten om det kun er likesinnede på studiet, eller studenter som studerer språk eller psykologi.

Hvis dette derimot er studier du drømmer om å komme inn på, er det viktig å allerede legge grunnlaget på videregående. Dette er noe en privatlærer kan hjelpe deg med!

Lær deg matematikk i Tromsø

Matematikk læres helt fra første klasse, og du blir ikke kvitt faget før du er ferdig på skolen. Her er det alt fra gangetabellen og brøk, til komplekse algebrastykker og potensregning.

Etter hvert som årene går, blir også mattefaget mer avansert på skolen. For studenter som studerer matematikk, er det enda mer komplekse aspekt som skal læres. Du er nødt til å bruke den kunnskapen du allerede har lært, sammen med evnen til vitenskapelig resonnement og forståelse.

Hvis du i det hele tatt ønsker å komme inn på et studium i matematikk i Tromsø, er du avhengig av å ha lært det på et høyere nivå på videregående. Dette er for å sikre at du har den krevde kunnskapen i møte med studiet.

Har du ikke denne kunnskapen på plass, vil en privatlærer kunne hjelpe deg med det. Ikke bare finnes de over hele Norge, men Tromsø har også en rekke undervisere i faget. En av fordelene med Tromsø, er den store variasjonen som finnes i byen.

Her kan du finne mange overrasende steder, hvor du kan ta med deg regnestykkene og studere fagstoffet. Hva er vel bedre enn å kunne unne seg et kafebesøk med kaffe og noe søtt, ved siden av sannsynlighetsregning eller brøk?

Du kan også oppsøke uteområdene som finnes i byen. Her har du flere parker, med benker, fin utsikt og behagelige omgivelser. Naturen er majestetisk i området rundt Tromsø, og her vil du kunne la deg inspirere og dra på både små og store utflukter.

Hvilken rolle spiller matematikk i Tromsø?

Tromsøværinger har mange muligheter innen studier. Byen utdanner både ingeniører, sykepleiere, arkeologer, lærere og språkvitere. UiT er et veletablert universitet som selvfølgelig også har matematikk som fag, i tillegg til sine 160 andre studiemuligheter.

Her kan du studere et årsstudium eller en bachelorgrad i matematikk, eller bli sivilingeniør i fysikk og matematikk. Hvis du er interessert i matematikk og har lyst til å studere faget, har du kommet til rett sted.

Her er det ressurser som kan hjelpe deg med å oppfylle drømmen din, i tillegg til byens andre høydepunkt. Som du kanskje skjønner, vil det ikke bli vanskelig å kunne jobbe med matematikk i byen heller.

Uansett om du ønsker å jobbe med forskning, utdanning eller i andre organisasjoner som trenger dyktige matematikere. Det er også flere studenter som velger å jobbe med å lære bort til andre ved siden av studiet.

Både elever på videregående skole og ungdomsskolen ser etter leksehjelp, noe du vil være mer en kvalifisert til med din kunnskap fra Universitetet i Tromsø. Den perfekte måten å drille deg selv i mattekunnskaper og dine pedagogiske ferdigheter, samtidig som du tjener penger.

Kanskje du er en av elevene i Tromsø som ser etter nettopp denne hjelpen med lekser eller i forbindelse med en eksamen? Da finnes det mange ressurser i Tromsø, enten om det er flinke studenter, doktorgradsstipendiater eller utdannede lærere som tilbyr privatundervisning gjennom Superprof.

Tusenvis av matematikklærere i Tromsø

Før du skaffer deg en lærer i mattefaget, er det viktig at du klart definerer hva målet med å lære deg det er. Dette vil gi deg motivasjon og noe å jobbe mot, men ikke minst noe læreren din kan lage et undervisningsopplegg ut ifra.

Som nevnt finnes det mange muligheter i Tromsø, og du vil ikke trenge å lete lenge før du har funnet en person som kan lære deg matematikk. Det er allikevel viktig at du gjør en grundig jobb for å sikre at læreren din kan lære deg det du trenger å kunne.

En god lærer vil skreddersy oppgavevene for at du skal nå nettopp dine mål, og sikre at du opplever en så god progresjon som mulig. Med så mange utdanningssteder som finnes i Tromsø, er det ikke rart at antallet privatlærere er like høyt. Alt fra professorer og lærere, til ingeniørstudenter og matematikere tilbyr sin hjelp på markedet i Tromsø.

Det fine med dette, er at hver av de har sine spesialfelt som vil gjøre de mer og mindre egnet avhengig av målene dine. De ulike emnene innen matematikk vil kunne variere stort, og noen av de vil oppleves som vidt forskjellig.

Det er mange kategorier og konsepter du skal gjennom, slik som: mekanikk, fysisk matematikk, tallteori (komplekse tall, heltall, relative tall, desimaler, primtall), matematisk logikk, geometri, algebra, statistikk, sannsynlighet, eksponenter, komplekse formler og statistikk.

Det finnes også andre relaterte undervisningsfag som fysikk og kjemi, vitenskap og teknologi, matematisk vitenskap og matematikkens historie. Når man for eksempel ser på jordens kulturhistorie, må man beregne datoene, telle årene en keiser var ved makten, bestemme hvor lenge en epoke var og veldig mye mer.

Det er mye som krever at vi kan det grunnleggende innen matematikk, noe som poengterer viktigheten av faget.

Matematikkundervisning i Tromsø: mange muligheter gjennom Superprof!

Vår Superprof-plattform tilbyr det perfekte verktøyet for å finne en matematikklærer som passer med dine behov og mål! Ved å skrive inn byen du befinner deg i og faget du ønsker undervisning i, vil du få opp mange kandidater som tilbyr undervisning i Tromsø.

Alle lærerne er dyktige fagfolk, som på en eller annen måte har gjort seg kvalifisert til å lære bort matematikk til deg. Det kan være en professor som er uteksaminert fra et prestisjefylt universitet, en forsker tilknyttet et matematisk forskningslaboratorium, eller en ung nyutdannet som er godt kjent med det å være student.

Noen ganger kan det beste være å velge en student eller nyutdannet, fremfor en professor eller fagperson med lang fartstid. De er ofte billigere og kan lære deg det du trenger, helt avhengig av hvilke behov du har. Det viktigste å vite før du skaffer deg en privatlærer er å vite hva du vil. Foretrekker du undervisning hjemme i stua di, over nett eller på en kafe?

Ønsker du å ha timene helt alene eller er gruppetimer tingen for deg? Er det kun matematikk du vil lære eller har du lyst til å lære det i kombinasjon med et annet realfag? Alt dette er viktige poeng når du skal finne en lærer som passer dine behov, og når dere sammen skal spikre en plan som tar utgangspunkt i dine ønsker.

På nettsida til Superprof vil du finne mye nyttig informasjon på de ulike profilene til lærerne. Her vil du se deres tidligere erfaringer, hvor de befinner seg, timesprisen og om første time er gratis.

Ta i bruk denne unike muligheten og let fram den beste privatlæreren blant alle de dyktige kandidatene hos Superprof.

Lykke til med å lære deg matematikk!  

Hva vil du lære?