Utmerket
Anmeldelser

Flere javalærere for privatundervisning

Se flere lærere

5.0 /5

Dyktige javalærere over hele Norge med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 8 anmeldelser.

299 kr/time

De beste prisene for javaundervisning: 95% av lærerne tilbyr første kurstime gratis gjennomsnittsprisen for privat javaundervisning er 299kr/time

3 t

Javalærerne svarer vanligvis innen 3time(r)

Enkelt å lære seg java i nærheten

2. Avtal nærmere og planlegg den fremtidige undervisningen i java

Få kontakt med din javalærer: Organiser dine behov og tilgjengeligheter, legg inn undervisningstimer i planleggeren og betal for timene du tar; alt via meldingstjenesten

3. Skaff deg nye ferdigheter i java og andre fag med elevpasset

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker. Lærere i over 1000 ulike fag.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i javakurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i javakurs er 299Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen javaundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Java?

Med en erfaren lærer i Java, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Java undervisning online ?

Flesteparten av våre Javalærere tilbyr javakurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Javakurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen javakurs?

38 lærere i java tilbyr hjelp i java.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 38 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Javalærere mottatt?

Blandt 8 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i java i nærheten av der du bor?

Velg blant mange lærere innen java!

Se flere lærere Kom i gang

Kurs i java programmering

Er du interessert i programmering og data? Java er et type programmeringsspråk som vil være nyttig for deg når du skal programmere og utvikle dataprogrammer.

Programmeringsspråket ble utviklet hos Sun Microsystems som er et anerkjent firma hvor James Gosling stod i fronten. Mange firmaer er avhengig av dataprogrammer som benytter seg av nettopp dette programmeringsspråket, noe som understreker behovet for mennesker med kompetanse på dette området.

Det finnes flere måter å lære seg det. Alt fra å bruke mange timer på egen hånd for å til slutt bli en dyktig programmerer, til å komme i kontakt med en som allerede kan det og er interessert i å lære deg bort. Det finnes nemlig flere der ute som har lyst til å lære bort Java til ivrige og lærevillige mennesker.

Hva er Java?

Programmeringsspråk fungerer på flere forskjellige måter, som gjør de egnet til ulike formål. Java oversetter ikke et dataprogram til en maskinkode men til bytekoder som er uavhengig av plattformen.

Det gjør at den er avhengig av en underliggende programvare, kalt Java Virtual Machine, men samtidig kan den anvendes på alle mulige operativsystemer hvor denne programvaren finnes. Mange miljøer arbeider kontinuerlig for å utvikle programmeringsspråket og har støtte fra flere aktører som gjør det enklere å drive slik utvikling.

Mange bedrifter og mennesker har stor interesse av at slik utviklingsmiljøer jobber målrettet for å gjøre det mer effektivt, trygt og anvendelig å bruke. Slikt arbeid gjør at programmeringsspråket kan brukes på en rekke nye områder og med nye funksjoner. Med kunnskap om Java vil du med andre ord ikke mangle muligheter.

Mulighetene med Java

Det finnes flere ting du kan gjøre og jobbe med når du mestrer Java. Først og fremst kan du ha god nytte av det på egen hånd siden mange programvarer og andre IT-løsninger tar i bruk dette programmeringsspråket.

Programutvikling og programmering er et svært dagsaktuelt område som du kan ta i bruk på fritiden din og i egeninteresse, men også i møte med arbeidslivet. Mange aktører ser etter dyktige programutviklere som kan arbeide med å finne smarte løsninger som driver bedriften videre.

Mange høyskoler og universiteter rundt om i landet tilbyr både kurs og utdanning i nettop Java. Blant annet Universitetet i Oslo, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Høyskolen i Østfold og Universitetet i Bergen lærer bort data og annen relevant informasjon i sine utdanninger og kurs.

Du kan enten bygge videre på allerede kjent kunnskap eller ta et grunnleggende kurs i Java.

Få hjelp av Superprof sine privatlærere

Superprof er en stor database som er full av privatlærere som underviser i flere ulike fag. Dette er dyktige mennesker som er eksperter innen sitt fagområde. Flere av disse underviser i Java og holder javakurs rundt om i Norge eller digitalt.

Med andre ord er det fleksibelt for deg å skulle lære seg å bruke Java på alle mulige nivåer. Uansett hva målet ditt er med å lære deg programmeringsspråket, vil privatlæreren skreddersy undervisningsopplegget etter interessene og målene dine.

Det første du bør gjøre etter å ha funnet en privatlærer som kan hjelpe deg, er å videreformidle hva behovene dine er og hva målet ditt med å kunne java er. Dette vil være viktig informasjon for privatlæreren din å ta i bruk når han eller hun skal lage et undervisningsopplegg for deg.

Superprof sine privatlærere setter deg som elev i sentrum og ingenting er viktigere enn at du når målene dine. Et annet viktig poeng er at læringen skal være så fleksibel som mulig. Det betyr at tidspunkt og sted skal være opp til deg å bestemme.

Hvis du ønsker undervisning digitalt to ganger i uka, vil læreren din sørge for å tilrettelegge for dette. Sannsynligvis vil læreren din også være tilgjengelig på e-post hvis det dukker opp spørsmål hos deg mellom undervisningsøktene.

Vi ønsker deg lykke til med å lære deg å bruke Java!

Hva vil du lære?