Utmerket
Anmeldelser

Lær Programmering online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 23 anmeldelser.

290 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 290kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære programmering har aldri vært
enklere

2. Organiser dine programmeringkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Programmeringsspråk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i programmeringkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i programmeringkurs er 290Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen programmeringundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Programmering?

Med en erfaren lærer i Programmering, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Programmering undervisning online ?

Flesteparten av våre Programmeringlærere tilbyr programmeringkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Programmeringkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen programmeringkurs?

96 lærere i programmering tilbyr hjelp i programmering.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 96 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Programmeringlærere mottatt?

Blandt 23 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i programmering?

Velg blant mange lærere innen programmering!

Se flere lærere Kom i gang

Bli bedre med et programmering kurs

Å programmere lar deg være kreativ samtidig som du blir utfordret. Du kan designe alt fra en mobilapp til et spill. Teknologien utvikles raskt, noe som gjør at spillerommet for programmering også ekspanderer i rekordfart.

For å kunne programmere er det en rekke kunnskap som må på plass. Du må for eksempel kunne et språk som brukes og kunne teknologien man anvender under arbeidet.

Når du etter hvert lærer deg dette og mestrer det å programmere, vil du ha mange muligheter. Programmering er ettertraktet i mange jobbsammenhenger og du vil også kunne programmere på fritiden.

Med en privatlærer fra Superprof vil du kunne få hjelp med akkurat det du trenger for å designe egne applikasjoner og spill. Du vil få tilgang på mange læringsressurser, og du vil ha en hjelpende hånd lett tilgjengelig.

Dette bør du lære deg

Først og fremst så bør du ha god kjennskap til engelsk, hvis du skal lære deg å programmere. Mye av informasjonen og fagstoffet er nettopp på engelsk, selv om det foregår en del utvikling på norsk for tiden. Likevel er du heldigere enn mange før deg, siden tidligere fantes alt av informasjon på engelsk og læringsressursene var veldig begrensede.

For å drive med programmering, må du kunne et programmeringsspråk. Dette er et kunstig språk som er designet for å styre en datamaskin, og har ikke noe med den kommunikative funksjonen andre menneskespråk har. Python egner seg både for nybegynnere og viderekommende, og kan være et fint sted å starte. Dette er et programmeringsspråk som er objekt orientert og ble etablert i 1989.

Det finnes også andre språk du kan lære deg, som vil kunne gjøre programmeringen enda mer kompleks. Når du har lært deg et programmeringsspråk, vil du enkelt kunne lære deg flere. Disse er veldig like, med bare noen andre navn og ulike måter å skrive på.

Du må også ha god kjennskap til andre programvarer som brukes, i tillegg til datautstyret som vil være gode verktøy. Her er valgmulighetene mange og du vil kunne kjøpe utstyr i alle prisklasser. Det viktigste er at du har en datamaskin!

For å bli kjent med alle mulighetene innen programmering bør du studere ulike koder. På den måten vil du utvikle et øye for å se hva som er riktig, og enkelt kunne finne feil og mangler i dine egne koder som du skriver ved hjelp av programmeringsspråket ditt.

Slik kan du lære deg programmering

Det finnes mange måter å lære seg å programmere. På nettet utvikles det stadig nye læringsressurser som skal gi deg hjelpen du trenger. Problemene med disse er at de ikke er tilpasset dine forutsetninger og læringsbehov. I tillegg er det meste av dette på engelsk, noe som kan gjøre at du får mindre ut av læringen.

Bøker er undervurdert i å kunne lære deg programmering. Velskrevne bøker av fagfolk vil kunne lære deg akkurat de tingene du trenger å kunne for å lage egne skript, lære programmeringsspråk og utvikle egne applikasjoner eller spill.

Mange av ressursene som finnes er gratis og støtter seg ofte på ulike argumenter og teorier innen faget. Det er viktig å huske på at ikke all informasjon du finner på internett og i bøker er oppdatert, noe som stiller krav til deg som oppsøker ressursene.

Det er viktig at du får erfaring med å skrive egne koder og får brukt kunnskapen i praksis. Da trenger du en lærer som kan vise deg hvordan og gi deg tilbakemelding på arbeidet ditt, noe verken en bok eller et nettsted kan gjøre. Lærer din vil sørge for at alle ressursene dere tar i bruk, er oppdaterte og følger vår tids regler og forskning.

Studer programmering

Flere universiteter og høyskoler i Norge har studier som utdanner dyktige programmerere. Om du ikke kun vil studere dette, kan du også gå andre datarelaterte studier og ta enkeltemner i programmering, programmeringsspråk eller koding.

NTNU er et av aktørene som har dyktige forskere innen fagfeltet som holder forelesninger om programmering. Her kan du virkelig lære deg programmering og det som kreves for å mestre faget. Utfordringene vil stå i kø og du vil virkelig ha ressursene du trenger tilgjengelig.

Gjennom jevnlige oppgaver og en avsluttende eksamen, vil du utvikle mange ferdigheter du kan skilte med på jobbintervjuer.

Det er viktig å tenke på at å studere noe på dette nivået vil kreve mye av deg. Derfor kan det være en god ide å starte med en privatlærer eller annen undervisning, slik at du har en grunnleggende forståelse som base.

Lær deg å programmere med Superprof

Superprof har lærere over hele verden som underviser i programmering. Dette gir deg nesten uendelig med muligheter når du skal lære deg det. På vår nettside kan du enkelt gjøre et søk på programmering og velge det stedet i Norge du ønsker å få undervisning. Hvis du kan få undervisningen digitalt, kan du til og med velge blant lærere over hele verden.

På profilene deres kan du lese om hvilke erfaringer lærerne har, hvilken utdanning de har tatt, og om opplevelsene til tidligere elever. Når du har funnet en lærer som passer for deg, kan du enkelt ta kontakt med vedkommende.

Privatlæreren din vil sørge for å skreddersy opplegget etter de behovene du har og ambisjonene dine med å lære deg å programmere. Læringsressursene vil derfor sørge for at du lærer så effektivt som mulig, samtidig som du skal trives med læringsprosessen.

Finn ut av hvorfor du vil lære deg et programmeringsspråk eller hva som gjør koding så gøy. Sørg for at læreren din vet dette og rydd plass i kalenderen. Undervisninga vil basere seg på din timeplan, men vil uansett kreve tid og innsats.

Lykke til med å finne en lærer som kan lære deg å programmere. Uansett om det er på nett eller et sted i Norge.

Hva vil du lære?