Utmerket
Anmeldelser

Lær Maling online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 10 anmeldelser.

286 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 286kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære maling har aldri vært
enklere

2. Organiser dine malingkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Formende kunst

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i malingkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i malingkurs er 286Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen malingundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Maling?

Med en erfaren lærer i Maling, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Maling undervisning online ?

Flesteparten av våre Malinglærere tilbyr malingkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Malingkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen malingkurs?

69 lærere i maling tilbyr hjelp i maling.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 69 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Malinglærere mottatt?

Blandt 10 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i maling?

Velg blant mange lærere innen maling!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg å utvide horisonten din og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i Maling

Har du prøvd ut de fleste nettkursene i malerfaget? Hvis du ikke har lyst til å gå på en kunstskole, kan du alltid få hjelp av en privatlærer. En dyktig kunstner kan hjelpe deg med å bli en dyktig maler. Uansett om du vil drive med oljemaling, kalligrafi eller akvarell, vil en ambisiøs kunstner kunne gi deg den kunnskapen du trenger for å skape fine bilder.

Lær å male med maleundervisning

Tegning, oljemaling og skyggelegging krever talent og trening. Det er alltid en eller annen elev i klassen, som nesten helt instinktiv kunne tegne imponerende portrettegninger eller avbilde landskap på et lerret. Både kreativitet, medfødte egenskaper og interesse spiller en viktig rolle når det kommer til å male. Selv om ikke du er en av disse med et såkalt medfødt talent, har du fortsatt mulighet til å bli en dyktig maler. Det eneste du trenger for å beherske en eller flere kunststiler, er å ha en god dose interesse for faget og en privatlærer som kan hjelpe deg på veien. Alle mennesker kan lære og gjennom ulike opplæringsprogrammer vil du kunne tilegne deg det du ønsker. Innen maling er det mange teknikker å beherske, alt fra blekk og akryl, til oljemaling og akvarell. Gjennom undervisning vil du lære hvordan du bruker slike ressurser til å skape malerier. Ved å mestre de riktige teknikkene, kan du enkelt anvende både maling og pensler på et lerret. Under komposisjonen av et maleri er det også viktig å beherske skyggelegging, blanding av pigmenter og perspektivtegning. Dette er eksempler på teknikker du vil lære, og som vil kunne skape det bildet du ønsker. Selv om kreativitet og utfoldelse er viktig, er slike ferdigheter en viktig del av malerfaget. Mye av dette er ting du kan lære ved en kunstskole, ved et nettbasert kurs eller ved et akademi. Allikevel bør du vurdere å ansette en privatlærer, som vil gi deg et skreddersydd undervisningsopplegg og lære deg å male på rekordtid.

Malekurs for voksne og barn

Maling er ikke bare for de som går på en fancy kunstskole. Du kan hente inspirasjon fra et kunstgalleri eller ved å se gjennom kunstkataloger. Den beste måten er selvfølgelig å få leksjoner fra en privatlærer gjennom Superprof eller ved å delta på maletimer. Dette gjelder både voksne og barn, og det er mange aktører å velge mellom. Når det gjelder undervisning for barn, vil de fokusere på å la barnet oppleve kunst og kreativitet. Barn må være engasjert i maling, slik at fokuset ligger her og ikke andre steder. Gjennom å bli eksponert for mange ulike bilder, vil barnet utvikle et øye for kunst og enklere få sine abstrakte tanker over på lerretet. Privatlæreren vil fokusere på å male ting som holder eleven interessert. De kan for eksempel tegne en av personene fra favoritt tv-serien eller en annen interessant person. Dette er en god måte for å få barnet interessert i faget. Etter hvert vil læreren starte med å introdusere teknikker og gi en innføring i de ulike verktøyene som er tilgjengelig. Barnet vil gjennom erfaring lære seg hvilke malingstyper og teknikker det vil gå videre med. Det samme gjelder voksne elever, noe som understreker hvor viktig den praktiske delen av malerfaget er. Selv Vincent Van Gogh måtte begynne et sted, og det er mange måter å gjøre dette på: male ansiktet til kjæresten sin, landskapet der du vokste opp eller en skisse av ditt fremtidige hus. Når du blir flinkere og kjenner på mestringsfølelsen, kan du gå videre med skyggelegging, andre pigmenter og bakgrunner.

Få undervisning av en maler

Kunstundervisning for voksne er litt annerledes på enkelte områder. Først og fremst vil man ha andre motiv å arbeide med. I tillegg vil en voksen kunne forstå teknikkene enklere, samtidig som det ofte krever litt lengre tid. Barn er jo tross alt som “svamper” når de skal lære nye ting. Voksne vil også ha et større utbytte av et besøk på et kunstmuseum. Ved å forstå verkene og historien bak dem, vil denne kunnskapen kunne anvendes i arbeidet med ulike malerier. Gjennom å studere verkene til store kunstnere rundt om i verden, vil du både kunne lære og bli inspirert. Du vil lære om mange ting og bli introdusert til mange aspekt ved kunstfaget. Til syvende og sist må du selv velge hva du skal fokusere på og hvilken vei du skal gå innen kunstfaget. Dette kan være oljemaleri, samtidskunst, landskapsmalerier eller portretter. La kreativiteten din stå i sentrum og glem alle forstyrrelsene rundt deg.

Finn en kunstlærer i nærheten av deg

Du kan koble fra og sette deg ned ved et staffeli eller med et blankt ark. La penselen, blyanten, krittet eller palettkniven og fantasien arbeide. Gjenskap en bestemt hendelse, en nær venn, solnedgangen eller et landskap. Alt dette gjør du ved hjelp av lyssetting, skyggelegging og blanding av farger. Før du kommer dit, må du lære mer om malingsteknikker. Det beste er å ha alt det grunnleggende på plass, slik at du ikke går for fort frem uten å ha nok kunnskap. Neste steg er å ta kontakt med en profesjonell kunstlærer som vil hjelpe deg med alt dette. En god privatlærer vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av ferdighetene dine og kreativiteten din. Det er mange privatlærere som underviser i maling hos Superprof. Disse befinner seg over hele Norge og vil kunne hjelpe deg med akkurat det du trenger. Med andre ord kan alle nordmenn lære seg å male. Våre privatlærere kommer fra flere ulike steder og har alle sin unike erfaring de vil bruke i undervisninga. Avhengig av hva du vil lære deg, vil du finne den læreren som passer best for deg. Gjennom et enkelt søk, vil du få opp de lærerne som vil gi deg den beste undervisninga. Lykke til med malinga!    

Hva vil du lære?