Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Vårt lærerutvalg for malekurs i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Malelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 6 evalueringer.

252 kr/time

Gode priser: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for malekurs er 252kr/timen

2 t

Raske som lyn! Våre undervisere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære maling i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine malekurs

Kontakt din malelærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for dine kurs, skreddersydd ditt nivå.

3. Oppdag nye kreative evner

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for male-undervisning i Oslo?

I Oslo, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i maling 252kr.

 

Prisen for malekurs vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første kurstime gratis.

Timespris på undervisning er oppgitt på lærernes annonser. Se gjennom annonser for undervisning i maling, og velg den læreren som passer ditt budsjett.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i Oslo for å gi malekurs?

23 undervisere er tilgjengelige for å gi maleundervisning i Oslo og omegn.

 

du kan undersøke deres annonsen og velge maleunderviseren som passer til dine behov.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære male online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før maleeksamen, sliter med male grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine maleferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre maleveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr malekurs via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din lærer for malekurs online.

👩‍🎨 Hvordan vurderer studentene deres privatlærere i maling i Oslo?

 

 

Studentene evaluerte sine malelærere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 6 omtaler.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

Skulle du ønske mer informasjon er, må du gjerne lese videre på våre ofte stilte spørsmål.

🎨Hvorfor ikke prøve ut maleundervisning i Oslo?

For mange er det å male en flott og avslappende hobby. Ikke bare det, men å male kan bringe med seg en rekke fordeler! Blant annet er det å lære å male kjent for å være bra for hånd-øye koordinasjon, samt hjerneutvikling.

På Superprof kan du finne en malelærer til å undervise i den malestilen som interesserer deg mest. Enten om du ønsker undervisning i akrylmaling, oljemaling eller vannfarger.

 

Ta private malekurs for å lære gode maleteknikker sammen med en dyktig privatunderviser i maling.

 

Du må bare velge en privatlærer og reservere kurs hjemmefra eller online.

 

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med læreren din for å organisere maletimene, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne malelæreren din blant 23 lærere i Oslo.

Vil du lære maling i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen maling i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag din indre kunstner ved hjelp av en veileder i maling

Når de fleste mennesker tenker på kunst, er det ofte først og fremst på malerier. Dette er tross alt den vanligste kunstformen historisk sett. I tillegg har de fleste kunstgallerier du besøker en eller annen form for malerier eller tegninger utstilt. Mennesker har malt i over 60 000 år, og vi kan finne eksempler på malerier hos verdensberømt arkitektur, eller på eldgamle hulevegger. Siden den tid har malerkunster utviklet seg enormt, og dagens kunstnere tar i bruk et bredt sett av ulike teknikker og pigmenter i sitt arbeid. Kunsthistorien bærer preg av en stor utvikling, og flere forskjellige stilperioder, noe som gjør dette fagfeltet utrolig mangfoldig og spennende. Hvis du er interessert i kunst, malerier eller tegning, kan det være en god ide å delta på kurs. Dette kan du gjøre på et universitet, ved en skole eller hos private aktører. La oss ta en titt på hvorfor du bør studere nettopp kunst og malerfaget, hvilke utfordringer som finner, og hvor du kan finne en slik utdanning. Det finnes nemlig blant annet et bredt spekter av privatlærere der ute, som mer enn gjerne vil lære deg alt de kan om fagfeltet sitt.

Hvorfor studere malerfaget?

Maling kan være overraskende vanskelig. Du trenger en god forståelse av verden vi lever i og de omgivelsene som omringer oss, for å kunne formidle denne gjennom malerkunsten. Maling er et komplekst arbeid som innebærer blanding av ulike pigmenter, forståelse av farger, motiv og komposisjon. Motivet skal fortelle en historie, og det er dette som vil kunne fange publikummets interesse. Du er nødt til å tenke på hvordan de ulike typene maling oppfører seg i kontakt med utstyr og lerretet. Tørkeprosessen er også en viktig prosess, som kan endre hele kunstverket ditt. Med andre ord gjelder det å ha en god forståelse av hele prosessen. Det finnes en rekke ulike typer maling, alt fra oljebaser, til vannbasert og akryl. Disse oppfører seg ulikt, og hvordan de egner seg avhenger av motivet man ønsker å skape. Kunst kan også fortelle oss mye om vår egen og andres kultur. Det gir oss en bedre forståelse av andre menneskers historie, bakgrunn, tanker og følelser. I tillegg er det et bilde på tiden maleriet er skapt i, som kan fortelle ettertiden viktige poeng om vår tids kunst.  

Utfordringer med malerfaget

Med så mye å lære er det nok ingen overraskelse at faget også kommer med sine utfordringer. Før du kan sette i gang med selve malinga, kan det være en god ide å ha en stødig hånd som er god til å tegne. Det krever nemlig presisjon for å kunne speile de tankene og planene du har i hodet, på et lerret eller annen bakgrunn. Du trenger også forståelse for hvordan lyset påvirker maleriet, hvilken funksjon form har og selve sammensetningen av maleriet. Med god forståelse av dette vil selve malinga gå mye bedre, og resultatet vil bli spennende. For å bli en god kunstner, er du også avhengig av regelmessig øving. Du er nødt til å trene på teknikk, blanding av farger og arbeidet med å  skape et helhetlig kunstverk. I starten er det derfor viktig å ikke se etter et ferdig produkt, men heller se på det hele som viktig for din egen utvikling på veien mot å bli en dyktig maler. Å kunne ha et bredt spekter av muligheter innen faget og kunne skape storslåtte motiv, er det viktig med det rette utstyret. Dette er heller ikke gratis, noe som gjør at det krever investering, spesielt i starten av prosessen. Selve utstyret er nemlig viktig, og hvordan fargene oppfører seg vil avhenge av kvaliteten.  

Steder du kan lære deg å male

Hvis du ønsker å ta undervisning i Oslo, vil du som student ha en rekke muligheter å oppsøke. Her kan man ta ulike kurs, eller lengre studier, som vil gi deg kvalifikasjoner du kan bruke i ditt arbeid innen malerfaget. Disse kursene vil fokusere på ulike områder innen malerfaget, noe som gjør at du kan oppsøke det som passer for deg. Du vil kunne lære om blanding og bruk av farger, hvordan verktøyene skal brukes, hvilken rolle lerretet spiller, hvordan du kan skape et motiv og hvordan man best mulig kan gjengi virkeligheten. I Oslo vil du kunne utfolde deg innen faget, og bli kjent med deg selv gjennom en kreativ måte å arbeide på. Du vil også lære om analyse av kunst, og hvordan man kan lese og hente ut informasjon fra et maleri. Dette er en kompleks prosess, som krever både kunnskap og erfaringer, men som etter hvert vil gjøre deg til en bedre kunster. Ved å studere faget eller ta kortere kurs, vil du kunne forbedre teknikken din med mange ganger, og bli kjent med deg selv på en helt ny måte. Det finnes flere ulike måter å male på, noe som avhenger av kurset. Hvis du velger å studere kunst, vil du først gjennomgå en generell innføring i kunstfaget, før du kan spesialisere deg innen maling eller annen kunst. En grad fra et kunststudium vil gi deg en rekke muligheter videre i livet, både når det gjelder karriere og egne prestasjoner.  

Privatundervisning i maling

Privatlærere kan hjelpe deg med å lære alt du trenger å vite om faget og de teknikkene som er involvert. Den største fordelen med å få privatundervisning er at timene blir skreddersydd deg. Lærere på skoler og universiteter har flere studenter å forholde seg til samtidig og må sørge for at undervisninga deres passer for alle. Med andre ord må det ofte inngås kompromisser. Privatlæreren kan samarbeide med deg og lære deg nøyaktig det du vil lære. Hvis det er en bestemt malestil du vil øve mer på, kan de sørge for at timene fokuserer på nettopp dette. De kan også tilpasse sin undervisningsstil for å møte dine preferanser. Dere vil sammen jobbe med dine styrker og svakheter, slik at du får mest mulig ut av hver time dere har sammen. Privatlærere kan hjelpe elever som studerer kunst på skolen eller universitetet, ambisiøse kunstnere som ønsker å lære nye ferdigheter, eller entusiaster som bare leter etter en givende og kreativ fritid.  

Finn en privatlærer i Oslo

Hvis du har lyst til å lære mer om faget og bli en dyktig maler, er Superprof verktøyet for deg. Her kan du søke etter privatlærere i og rundt Oslo, som kan hjelpe deg å bli en mester i malerfaget. Det finnes en rekke faglærere innen maling i hovedstaden, og det er et bredt utvalg av steder du kan bli undervist. Ta en kikk på profilen til hver lærer og se hva slags timer eller kurs de tilbyr, erfaringene de har og hvor mye de tar betalt. Du trenger heller ikke bekymre deg hvis du ikke finner en privatlærer i nærheten av deg som passer overens med kravene dine. Nettbasert undervisning tilbys nemlig av flere lærere. Dette innebærer en enda mer fleksibel hverdag, hvor du står fritt til å tilpasse timene etter din timeplan og du kan ta undervisningen hvor enn det passer for deg. Husk at det krever mye trening for å bli en god kunstner. Ta tiden til hjelp, skaff deg en privatlærer, og utfold deg innen kunstfaget. Lykke til med malinga!  

Hva vil du lære?