Utmerket
Anmeldelser

Lær Tegning online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 24 anmeldelser.

275 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 275kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære tegning har aldri vært
enklere

2. Organiser dine tegningkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Formende kunst

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i tegningkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i tegningkurs er 275Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen tegningundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Tegning?

Med en erfaren lærer i Tegning, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Tegning undervisning online ?

Flesteparten av våre Tegninglærere tilbyr tegningkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Tegningkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen tegningkurs?

121 lærere i tegning tilbyr hjelp i tegning.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 121 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Tegninglærere mottatt?

Blandt 24 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i tegning?

Velg blant mange lærere innen tegning!

Se flere lærere Kom i gang

Kurs teknisk tegning

Hvis du tar deg tid til å studere tegnefaget, vil det være uendelig med ting som kan gjøre deg fascinert. Ikke bare gi utløp for kreativiteten din, men også utfordre dine logiske ferdigheter. Å tegne krever nemlig at du bruker en rekke egenskaper og etter hvert vil du oppleve at du blir flinkere og flinkere. Tegning kan med andre ord hjelpe deg med å utvikle ferdigheter som kreves innen mange fagområder. Det gjør at du kan velge ulike karriereveier med gode tegneferdigheter. I tillegg vil tegning hjelpe deg med å bli mer oppmerksom på verden rundt deg og du vil få en dypere forståelse for motivene vi omringes av. Selv om interessen din for tegning kun springer ut av fritidssyssel og gleden av å tegne både landskap og portretter, vil det være nyttig å lære deg de tekniske aspektene ved faget. Det vil sikre deg raskere fremgang og en bredere forståelse innen faget. Tegning kan være like givende som det kan være avslappende. Med sin unike evne til å gi mennesker nye perspektiver på ting og åpne øynene for ulike måter å forstå verden på, er dette den perfekte aktiviteten. Tegning har blitt brukt av mennesker på jorda, helt siden steinaldermennesker risset inn tegninger på huleveggene.

Hovedutfordringene med å tegne

Den største utfordringen de fleste av oss står ovenfor er frykten for at arbeidet ikke er bra nok. Enten om det gjelder våre egne krav til kunstverket eller en frykt for at ikke arbeidet skal være bra nok for andres øyne. Mye av dette stammer nok fra skolebenken, hvor mye av fokuset ligger på hvordan tegning og kunst skal gjøres og hva som ikke er bra nok. Fra første stund etter at noen poengterer at noe ikke er bra nok, blir det sådd tvil i deg. Dette er med deg på veien og påvirker dine opplevelser av det du selv skaper. Når det først har blitt slik, kan redningen være å begynne med undervisning hos en privatlærer. Ved å begynne med undervisning av en lærer innen tegnefaget, vil personen se de gode sidene dine og fremheve disse. Samtidig vil dere jobbe med de svake sidene dine, og sørge for å forbedre disse gjennom kunnskap og jevnlig praksis. En privatlærer er ekspert på å komme med konstruktiv kritikk og vil sørge for at du hele tiden forstår hva du må gjøre for å forbedre deg. Å jobbe med en privatlærer vil ikke bare hjelpe deg med å avgrense de tekniske aspektene ved tegning, men også fjerne tanken om at tegning må gjøres på en bestemt måte hvis det skal være bra nok. Når du har forstått det grunnleggende ved tegning, kan en lærer hjelpe deg med å forstå mer avanserte tekniske aspekt, men også tydeliggjøre hva du bør jobbe videre med.

Fordeler innen tegnefaget

Når det gjelder karriere og arbeidsmuligheter, er det mye spennende som rører seg med ferdigheter innen tegnefaget. Den mest åpenbare er kanskje kunstneryrket, og dette er så klart relevant og mulig. Samtidig er det en rekke andre områder du kan jobbe innen, slik som animasjon og arkitektur. Animasjon og arkitektur er bare to felt som er mulig for de som er gode til å tegne. Hvor begge tar utgangspunkt i kreativitet, logikk og tverrfaglighet. Mens animasjon er opptatt av å gi liv til tegningene dine ved å blant annet legge til bevegelser, vil arkitekturen bruke tegningene dine til å skape fantastiske reisverk som oppfyller manges drømmer. I tillegg har du feltet innen grafisk design og markedsføring. Alle bedrifter som vil gjøre det godt og skille seg ut på markedet, ønsker en god grafisk profil. Dette er en profil som egner seg innen markedsføring og appellerer til potensielle kunder. Etter hvert vil dine ferdigheter kunne bli ettertraktet og hjelpe bedrifter med å utforme interessante logoer og grafikk som egner seg i kontakt med andre bedrifter og kunder. Du vil til og med ha muligheten til å designe spill og andre teknologibaserte aktiviteter. Dette er en voksende verden, som både appellerer til unge og gamle. Med en fot innenfor dette feltet, vil du ha mange forskjellige muligheter, samtidig som du kommer i kontakt med et voksende nettverk. Gjennom at læreren din får studere arbeidet ditt, vil fagpersonen kunne gi deg råd om hva du burde velge å gå videre med. Kanskje du egentlig er den fødte animatør eller en mester i å lage plantegninger av fremtidige byggverk. Husk at å arbeide på denne måten vil være godt for hjernen din og forbedre den kognitive funksjonen din. Tegning tar i bruk både abstrakt og konkret tenkning, samtidig som logiske ferdigheter er viktig for å kunne skape imponerende tegninger. Under en slik prosess vil du bli tvunget inn i øyeblikket som foregår akkurat her og nå, og du vil trene din bevissthet og oppmerksomhet. Gi deg selv muligheten til å bli flink i tegning og opplev alle fordelene som følger. Etter hvert vil du bli flinkere til å gjenskape øyeblikk eller abstrakte ideer du har kommet på. Uavhengig av om du vil gjøre dette til yrket ditt eller kunne ha det som fritidsaktivitet, vil en privatlærer kunne hjelpe deg med alt du trenger.

Bli flinkere til å tegne med Superprof

Hvis du befinner deg i Norge, kan du enkelt finne deg en privatlærer som underviser i tegning. Superprof har nemlig samlet en haug av lærere på en felles plattform. Det eneste du trenger å gjøre er å benytte deg av søkefunksjonen og plotte inn tegning som fag og hvor du befinner deg i Norge. Du kan også velge nettbasert undervisning, som lar deg komme i kontakt med enda flere lærere. På profilen til de ulike lærerne vil du kunne lese om deres tidligere erfaringer og hvilke opplevelser elever har hatt med dem. Det beste med privatlærerne fra Superprof er at undervisninga blir spesialtilpasset deg. Du forteller hvilke mål du har, så vil læreren sørge for at du når målene dine så raskt og effektivt som mulig. Lykke til med tegninga!  

Hva vil du lære?