Utmerket
Anmeldelser

Tegnekurs i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 14 evalueringer.

282 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 282kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre privatlærer svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære tegning i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine tegnekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for privatundervisning i tegning i Oslo?

I Oslo, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i tegning 282kr.

 

Prisen for tegnekurs vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første time av tegneundervisningen gratis.

Sjekk ut tariffene på våre økonomiundervisere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi tegnekurs i Oslo?

I Oslo og nærområdene, er 44 private tegneundervisere tilgjengelige for å gi privatundervisning

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

 

Velg din privatlærer i tegning fra vårt utvalg av 44 tegneundervisere.

💻 Er det mulig å ta tegneundervisning online?

På Superprof kan du velge blant en rekke ulike tegnelærere for nettkurs i tegning. Mange av våre tegnelærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr tegnetimer online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn en veileder i tegning online

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til tegnelærere i Oslo?

Fra et utvalg av 14 anbefalinger, ga studentene deres tegneundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med vår tjeneste, vil en av våre kundeservicemedarbeidere være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-post fra mandag - fredag).

 

Har du andre spørsmål? Les gjerne videre på våre FAQs.

👴🏼 Hvorfor ikke starte med et tegnekurs i Oslo?

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte tegnelærere tilgjengelige for gi privatundervisning.

En tegnelærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før innlevering av et prosjekt
 • Tegning helt på begynnernivå med grunnleggende teknikker
 • Beherske tegneferdigheter
 • Veiledning på kunstprosjekter i forbindelse med skole
 • Tilby råd for å hjelpe deg med tegnenivået ditt
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine tegneevner
 • Du kan bestemme med læreren hva du håper å oppnå med dine private tegnetimer.

 

 

Ta tegnetimer for å lære mer om tegning sammen med en kompetent privatlærer. Ved hjelp av veilederen din er det en perfekt mulighet for å mestre de ulike teknikkene, som bruk av farger og skygger mer effektivt.

 

Med hjelp av en tegningunderviser kan mange elever bli i stand til å få mer selvtillit rundt sine kunstneriske evner.

 

Alle tegnekurs med en kompetent privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike teknikkene enkelt og effektivt.

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med veilederen din for å organisere tegneundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne tegnelæreren din blant 44 tegneveiledere i Oslo.

Vil du lære tegning i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen tegning i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Hvis du ønsker å forbedre dine tegneferdigheter kan et tegnekurs Oslo hjelpe

Har du lyst til å lære å tegne, men vet ikke hvor du skal starte? Som Norges største by har Oslo mange alternativer for å lære å tegne. Intensive kurs over sommerferien, kveldstimer, kunst workshops, osv. Det finnes noe for alle. Om du har lyst til å lære mer om akrylmaling, grafisk design eller ikke vet noe som helst om kunstteknikker, så vil du alltid klare å finne et passende kurs for ditt nivå, uansett om det er nybegynner, videregående eller ekspert. Dette er en av fordelene ved å bo i større byer. Det finnes også gallerier og museer som du kan besøke for å lære mer om kunst. Du kan lære masse fra å kopiere mesterne! Ikke nøl med å gå på utstillinger og bruke tid på å observere verkene. Hvis du ikke er interessert i museer kan du ta en gåtur rundt byen for inspirasjon. Ta med kunstmaterialene dine og tegn favorittstedene dine. Du kan lære mer om for eksempel perspektiv på denne måten.

Hvorfor bør du lære å tegne?

For noen er tegning en viktig del av livet mens andre derimot kan trenge mer overbevisning. Det er du, og bare du, som kan bestemme om det er verdt det å lære å tegne. Tegning er noe vi ofte lærer når vi er små. Vi kopierer dyr, tegner favoritt-menneskene våre, og så videre, men mange stopper fullstendig å tegne når de blir voksne. Uansett om det er fordi man ikke har tid eller mangel av motivasjon, så stopper man. Å tegne er en flott måte å utvikle fantasien og kreativiteten din. Timer kan hjelpe deg med å sette sammen en skissebok, tegne anatomi, skape landskap, lage en fantasi-by, osv. Tegning er en flott måte å jobbe med fantasien din.  Det er mange jobber som krever kreativitet. Og så klart så finnes det jobber som er direkte relatert til tegning. Du kan finne ut at du vil jobbe innenfor kunst og bli en billedkunstner, undervise i kunst, grafisk designer, lage tegneserier, osv. Det er mange typer arbeid du kan gjøre hvis du er flink til å tegne. Hvis du har lyst til å lære å tegne for moro skyld, så kan du oppdage at tegning hjelper deg med å redusere stress. Bekymringene dine kan smelte bort når du fokuserer på å tegne noe. I tillegg så har tegnetimer ofte en rolig og avslappet stemning.

Hvor kan man lære å tegne i Oslo?

Det er flere steder du kan lære å tegne i Oslo. Som mange større byer er Oslo et godt valg når det gjelder kunst og tegnekurs. Disse kan starte på skolen. På barneskolen, blant annet, vil mange barn lære det grunnleggende for kunst og håndverk og lære å tegne mennesker, hus, dyr, osv. De vil lære om perspektiv, farge, om å bruke ulike typer maling og mye annet. Men etter ungdomsskolen er ikke kunst og håndverk et obligatorisk fag. Hvis elever vil lære mer om kunst og tegning på skolen, må de velge en linje eller programfag på videregående som inneholder å praktisere for eksempel kunst eller design. Etter videregående kan lidenskapelige kunstnere ta et år på folkehøyskole eller fortsette videre på høyere utdanning. Her vil de lære masse om å tegne med kullstift, blyant, blekk og teknikker for akvarell-, akryl- og oljemaling, osv. De som ikke er interessert i kunst som en karriere kan ha det gøy med kurs og timer for å lage kunst som en hobby. Man kan for eksempel ta ukentlige undervisning som fokuserer på områder som stilleben, akttegning, skisser, å tegne landskap, og mye mer. Privattimer er en flott mulighet til å få gode råd fra en ekspert mens du lærer mer om teknikkene du er interessert i (tegneserier, mandala, graffiti, osv.) Mange kunstnerspirer starter med å lære å tegne på egenhånd. Du kan la deg inspirere med å bare gå en tur rundt i Oslos fineste gater. For teknikk kan du finne nettsider med verktøy og veiledning.

Hvordan man finner en tegnelærer i Oslo

Det er over en halv million innbyggere i Oslo. Det er ganske lett å finne en privatlærer som kan lære deg å tegne i en så stor by. Det er flere måter du kan finne privatlærere. En metode er å sjekke annonsene på oppslagstavla hos lokale bedrifter. Du kan finne plakater og flygeblad hos blant annet bakerier, blomsterbutikker eller bibliotek. Når du har funnet noen trenger du bare å ringe dem og se om de tilbyr undervisningen du er på utkikk etter. Du kan snakke med familie og venner om det og fortelle dem at du ser etter et tegnekurs. Det kan hende at de kjenner noen som for eksempel jobber på et senter eller en kunstskole. Du kan også sjekke universiteter og høyskoler og se om de har en oppslagstavle med annonser. Det kan godt hende at du finner en talentfull student som ser etter en måte å tjene litt ekstra penger. Men den letteste måten å finne tilbud er å sjekke på nettet. Du kan finne annonser på Finn eller andre plattformer. Sosiale medier er en måte å finne folk som tilbyr kurs og timer, for eksempel gjennom Facebook-grupper eller Twitter. Du kan også legge ut et innlegg selv om at du ser etter tegnetimer. Plattformer som Superprof hjelper privatlærere og elever med å finne hverandre.

Hvor mye koster det å ta tegnetimer I Oslo?

Så akkurat hvor mye må du betale for et intensivt kurs, maletimer eller privat veiledning? Hvis du har bestemt deg for å ikke lære på egenhånd så må du antageligvis betale for timene dine. Hvis du bestemmer deg for å ta kontakt med en privatlærer på Superprof så er gjennomsnittet for tegnetimer i Oslo 260 kroner per time. De fleste lærerne tilbyr den første timen gratis så du kan se om dere kommer overens og om de er riktig lærer for deg. Det er viktig at du sjekker hvilke teknikker som blir lært bort (kritt, tusj, akvarell, blekk, osv.) Det koster som regel mer å gå på et kurs. Noen koster flere tusen kroner hvert år. Det finnes noen billige (og i noen tilfeller, gratis) kurs som blir tilbudt gjennom det offentlige, som regel for barn og unge. Dette er en måte å lære mer om tegning og kunst på et budsjett. Uansett hva og hvordan du tegner så trenger du verktøy, så du må også vurdere kostnadene for tegnematerialene (penner, blyanter, papir, pasteller, viskelær og så videre).    

Hva vil du lære?