Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Hamar

Se flere lærere

252 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 252kr/time

3 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Hamar. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for mattekurs i Hamar?

I Hamar, er gjennomsnittskostnaden for mattehjelp per time 252kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første undervisningstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteveiledere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi privat matteundervisning i Hamar?

5 private matematikkundervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Hamar og omegn.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Er det mulig å ta privat matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi læreren ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i matematikk i Hamar?

 

Elevene evaluerte sine privatlærere i matte med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over e-mail fra mandag - fredag.

👴🏼 Hvorfor burde du ta matematikkurs i Hamar?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere ungdomer synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta private mattetimer for å lære om ulike matematiske emner med en erfarenlærer i matte. Ved hjelp av din lærer er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske emner og terminologi på.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller et annet sted, velg din privatlærer på Superprof og reserver dine mattetimer

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med veilederen din for å organisere matematikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 5 lærere i Hamar.

Finn din mattelærer i Hamar

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Hamar

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte med privatundervisning matte

Synes du matte er gøy og ønsker å studere faget på høyere nivå? Da kan du for eksempel søke deg inn på mattestudier ved Høyskolen i Innlandet på Hamar. Her tilbys både vanlig skoleundervisning og nettbasert undervisning.

I tillegg til dette finnes andre private aktører, som tilbyr matteundervisning i form av kurs og personlig veiledning og støtte. Et eksempel på sistnevnte er Superprof. Dette er en plattform som setter tilbyder i kontakt med forbruker, altså en plattform der du som elev kan finne den rette læreren for å fordype deg i matematikk.

Dersom mattefordypning ikke er målet, og du heller trenger hjelp med mattelekser eller forberedelser til matteeksamen, så vil en privatlærer fra Superprof kunne tilrettelegge et undervisningsopplegg skreddersydd etter dine behov.

Hva kan jeg bruke matematikk til?

Det er ikke bare ett svar på det – listen av fordeler er uendelig selv for deg som ikke satser på en karriere direkte knyttet til matematikk. De fleste arbeidsgivere setter pris på en kandidat med gode mattekunnskaper, og dette kan avgjøre om du får jobben eller ikke.

Man tenker gjerne ikke over det, men hver og en av oss har daglig omgang med matematikk i en eller annen form. Dette gjelder både på privaten og i arbeidslivet. Satser du på en karriere som sykepleier, så må du med dagens elektroniske utstyr lese av målinger. En må også måle opp diverse væsker og medisiner, sørge for at pasienter får medisin til rett tid osv. osv.

Et annet eksempel er sekretær eller selger. Begge må ofte forholde seg til statistikker, enten det er bedriftsinterne salgssatistikker eller eksterne sådanne. Regnskap inngår også i ulik grad i slike stillinger. Da er det en fordel, om ikke et krav, å kunne grunnleggende matte.

Kanskje ønsker du å utdanne deg til lærer, for eksempel mattelærer, og følge i Abdelrahmans fotspor. Hun vant nemlig Homboe-prisen i 2017 for beste mattelærer i barne- og ungdomsskolen. Homboe-prisen er forøvrig oppkalt etter mattelærer Bernt Michael Holmboe.

Leksehjelp og støtteundervising

Å engasjere en privatlærer er ikke lenger forbeholdt de rike og adelige. Det blir stadig mer vanlig å bruke en privatlærer som støtte til ordinær skoleundervisning. Det er heller ikke forbeholdt de som sliter i et fag. Alle har god nytte av privat undervisning ved siden av skolen.

Det er almenn kjent at de som får privat leksehjelp eller støtteundervisning, gjør det bedre på skolen og klarer bedre å henge med i timene. I klasserommet er det ikke alltid tid eller ressurser nok til individuell hjelp, og elever kan fort havne bakpå. I et fag som matematikk kan det være vanskelig å hente seg inn igjen på egenhånd. Men med en privat mattelærer får du den hjelpen du trenger.

Fordelen med en-til-en-undervisning, er nettopp en-for-en-biten – læreren har kun en elev å forholde seg til. Det betyr at du har lærerens fulle oppmerksomhet gjennom hele timen, og kan fritt stille spørsmål underveis uten å forstyrre noen.

Dersom du har barn på barneskolen, ungdomsskolen eller videregående, kan du kanskje føle at du ikke strekker til når det kommer til mattelekser. Hvorfor ikke få hjelp av en privatlærer? En privat mattelærer kjenner skolesystemet og undervisningsplanen, og kan med sin erfaring bidra til at eleven får en grunnleggende forståelse for faget.

Å forstå matte er nemlig helt avgjørende for å lykkes. En kan lære seg statisk regning og kopiere lærerens tallskriblerier på tavlen, men dersom eleven ikke skjønner hvorfor ting gjøres som de gjøres så blir eleven stående på stedet hvil. En privatlærer vil løfte regnestykket ned fra tavlen, defragmentere det og gi eleven mulighet til å tolke det fra flere vinkler.

Hva du må tenke på ved valg av lærer på Hamar

På Superprof-plattformen finner du en rekke dyktige mattelærere i og rundt Hamar-området, og med vårt brukervennlige søkesystem bør du enkelt finne en lærer som passer til dine behov. Dersom du velger undervisning med fysisk oppmøte på kurssted, hjemme hos deg eller hjemme hos læreren, er sted et viktig kriterie. Dersom du velger nettundervisning, er du ikke stedsavhengig og kan utvide søket til enda flere lærere.

Først og fremst må du ha klart for deg hva du ønsker å lære. Matte er et komplekst fag med mange emner. Deretter kan du kikke på lærerprofilene og se om de tilbyr det du er ute etter. Alle lærerne på Superprof presenterer også sine kvalifikasjoner og erfaringsnivå. Dersom du har et budsjett å forholde deg til, så husk at jo mer kvalifiserte lærerne er, desto høyere timepris. Her må du vurdere ut fra eget nivå hva som passer deg best. Kanskje en student kan være løsningen. Vi har som en tommelfingerregel at læreren må ha minst tre år mer erfaring enn eleven.

Hver enkelt lærer har sin egen profil på plattformen, og profilerer seg med sin timepris. Det er læreren selv som setter prisen, og Superprof som plattform er ikke et fordyrende mellomledd. Gjennomsnittsprisen for en mattelærer på Hamar ligger forøvrig på 212 kroner per time, med 300 som høyeste og 75 som laveste pris.

Nettundervisning er som regel rimeligere enn om læreren må komme hjem til deg eller dere møtes på et undervisningssted. Dette fordi læreren da slipper reiseutgifter. Dersom dere er en vennegjeng, eller noen klassekamerater, så kan dere dele på utgiftene til en privatlærer. Dette er nok den rimeligste metoden, men undervisningen blir da ikke like individuell. Likevel blir den mer individuell enn på skolen.  

Første time er alltid gratis. Denne timen er svært verdifull og bør benyttes til å diskutere helt essensielle ting rundt undervisningen, som sted, undervisningsmetode, nivåvurdering osv. Det er også viktig at du her meddeler læreren hva dine mål er, og selvfølgelig hvilket tema du trenger hjelp med.

Gratistimen er også ment for å kjenne på kjemien mellom deg og lærer. Husk at du skal tilbringe ganske mye tid med læreren, så at dere kommer godt overens er alfa omega. Undervisningen skal være positivt ladet, og du som elev skal føle deg tilpass. Dette legger grunnlaget for en god undervisningsopplevelse både for deg og lærer.

Lykke til med studiene!

Hva vil du lære?