Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Lillehammer

Se flere lærere

178 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 178kr/time

1 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Lillehammer. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

Tidligere elever i Lillehammer har evaluert sine lærer for matteundervisning

FAQ

💸 Hvor mye koster for privatundervisning i matte i Lillehammer?

matematikkundervisning i Lillehammer koster 178kr.

 

Prisen for mattekurs vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre mattelærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Lillehammer for å gi privatundervisning i matte?

I Lillehammer og nærområdene, er 8 private mattelærere tilgjengelig for å gi undervisning.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og kontakte matematikkunderviseren som passer til dine behov.

 

💻 Kan du ta matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan har elevene evaluert deres mattelærere i Lillehammer?

Fra et utvalg av evalueringer, ga studentene deres mattelærere et gjennomsnitt på av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼 Hvorfor ikke starte med et mattekurs i Lillehammer?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på skolen. Flere ungdomer synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta private mattetimer for å lære om ulike matematiske emner med en erfarenunderviser i matte. Ved hjelp av din lærer er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske emner og terminologi på.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller et annet sted, velg din veileder på Superprof og reserver dine timer

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan utveksle med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 8 private veiledere i Lillehammer.

Finn din mattelærer i Lillehammer

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Lillehammer

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte ved å ha en privatlærer matte

Ofte er det sånn i matte at man enten har forstått alt, eller så sitter man helt fortapt over leksene sine - i motsetning til fag som norsk eller samfunnsfag. Matte handler om tall, verdier og spesifikke formler og er ikke noe man kan snakke seg ut av. Så hvordan kan du bli en skikkelig matteekspert? Det virker jo nærmest umulig...

Dersom du er like begavet i matte som noen av de kjente matematikerne vi hører om på tv, i filmer og i bøker som Stephen Hawking og Einstein, så kan en privatlærer hjelpe deg med å knekke koden.

En privatlærer kan være til hjelp for å sette opp en strukturert studieplan i forkant av tentamen eller eksamen og kan hjelpe deg med å kartlegge styrkene og svakhetene dine og jobbe ut i fra disse.

De har kunnskap, tips og triks som de kan dele med deg for å hjelpe deg på veien for å forbedre karakteren dine. Så hva er det du venter på? Ikke tenk på at du bedrar skolelæreren din ved å kontakte en annen lærer - skolelæreren din kan ikke forvente at alle elevene lærer på samme måte og henger med i klasserommet.

Gå over materialet igjen i ditt eget tempo med en privatlærer - dette bidrar ofte også til å redusere stresset mange kjenner på i timen, så du kan puste lettet ut og vite at du får med deg alt du skal gå gjennom i pensum.

Hva en mattelærer kan gjøre for deg

Matte blir sjelden beskrevet som et av de enkleste fagene man har på skolen, så dersom du sliter med å takle faget på egen hånd så er det ganske forståelig. En mattelærer har ikke tid og mulighet til å sette seg ned med alle elevene sine.

Et annet problem er at mattelærere på skolen har en tendens til å ofte "hoppe" fra tema til tema for hver klasse sånn at du som elev føler på at du må lære noe nytt før du har rukket å forstå det dere gikk over i forrige time.

Det vil kanskje være overambisiøst å prøve å forstå alt sammen uten noen hjelp utenfra hvis du ønsker å få en høy karakter. En privatlærer kan supplere den undervisningen du får på skolen og hjelpe  deg til å lære mer i det lange løp.

Kan du noen gang vite alt i matte?

Det vi prøver å fortelle deg er at du vil mest sannsynlig aldri lære alt som er å kunne innenfor faget; fordi faget er i stadig utvikling. Selv ikke de berømte matematikerne sånn som Abel, Einstein og Newton visste alt. Så hvis du spør læreren din om noe i klassen som de ikke kan svare på eller som de trenger å slå opp, så ikke vær redd for å stille nye spørsmål.

Matte som et fag er komplisert og kan ta et helt liv å lære. Nysgjerrighet er en av faktorene som bidrar til nye oppdagelser på dette feltet - og det er bare positivt! Dessuten oppdager matematikere i dag alltid nye ting og finner nye måter å se verden på fra et matematisk og vitenskapelig synspunkt.

Så selv om du får bestått i matematikk eller oppnår høyest mulig karakter på eksamen, er du aldri ferdig med matten. Det er dette som gjør faget så fascinerende og interessant.

Bli bedre i matte på Lillehammer

Enten du ønsker å forbedre matteferdighetene dine eller forberede deg til avsluttende eksamen i en liten gruppe, så har Lillehammer flere muligheter for deg. Dersom du velger å arrangere et møte med en veileder, kan du kombinere dette med å se de fantastiske landemerkene på Lillehammer som for eksempel Sigrid Undsets hjem, eller gjøre noe helt annet som å gå på café og ta deg en kaffe eller kakao.

En overflod av mattelærere på Lillehammer

I tillegg til de mange lærerne du kan finne på skolen din, så vil du alltid finne en privatlærer som kan hjelpe deg hvis du trenger ekstra mattetimer. Å ha en privattime etter skoletid eller i et par timer en helg kan være en smart løsning for deg som jakter etter gode karakterer og tenker på snittet ditt for å gå videre til høyere utdanning.

Lillehammer mattetimer: Velg læreren som passer for deg her på Superprof!

Her på Superprof har vi et stort utvalg av profesjonelle privatlærere som tilbyr privattimer hjemme eller online og dekker et bredt spekter av relaterte emner. Trenger du en 6'er i matematikk for å komme inn på universitetet? Ikke noe problem! Våre Superproflærere er klare til å undervise deg og hjelpe deg på veien til å nå målene dine! Vet du hvor mange lærere som er tilgjengelige for deg på Superprof i hjembyen din Lillehammer?

Det er 3 veiledere som er klare til å hjelpe deg med matten! Du kan utføre et geografisk søk ​​for å finne den nærmeste ideelle læreren for deg i tillegg til alternativer for å begrense søket ditt i henhold til kvalifikasjoner for eksempel. Vi er så glade for at du ønsker å lykkes i dette faget, og ønsker deg velkommen til Superprof!

Hva vil du lære?