Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Lillehammer

Se flere lærere

161 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 161kr/timen

1 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for privatundervisning i matte i Lillehammer?

I Lillehammer, er gjennomsnittsprisen for mattekurs 161kr.

 

Utgiftene for privatlærer i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i matematikk i Lillehammer?

7 undervisere er tilgjengelige for å gi matematikkundervisning i Lillehammer og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Er det mulig å ta privat matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres mattelærere i Lillehammer?

 

Fra et utvalg av anbefalinger, ga studentene deres mattelærere et gjennomsnitt på av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼Hvorfor ikke starte med privatundervisning i matte i Lillehammer?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere ungdomer sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Ta privatundervisning i matte for å lære om ulike matematiske konsepter med en kompetentunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en privatlærer og bestille leksjoner hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan komme i kontakt med læreren din for å planlegge matematikkundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 7 lærere i Lillehammer.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte ved å ha en privatlærer matte

Ofte er det sånn i matte at man enten har forstått alt, eller så sitter man helt fortapt over leksene sine - i motsetning til fag som norsk eller samfunnsfag. Matte handler om tall, verdier og spesifikke formler og er ikke noe man kan snakke seg ut av. Så hvordan kan du bli en skikkelig matteekspert? Det virker jo nærmest umulig...

Dersom du er like begavet i matte som noen av de kjente matematikerne vi hører om på tv, i filmer og i bøker som Stephen Hawking og Einstein, så kan en privatlærer hjelpe deg med å knekke koden.

En privatlærer kan være til hjelp for å sette opp en strukturert studieplan i forkant av tentamen eller eksamen og kan hjelpe deg med å kartlegge styrkene og svakhetene dine og jobbe ut i fra disse.

De har kunnskap, tips og triks som de kan dele med deg for å hjelpe deg på veien for å forbedre karakteren dine. Så hva er det du venter på? Ikke tenk på at du bedrar skolelæreren din ved å kontakte en annen lærer - skolelæreren din kan ikke forvente at alle elevene lærer på samme måte og henger med i klasserommet.

Gå over materialet igjen i ditt eget tempo med en privatlærer - dette bidrar ofte også til å redusere stresset mange kjenner på i timen, så du kan puste lettet ut og vite at du får med deg alt du skal gå gjennom i pensum.

Hva en mattelærer kan gjøre for deg

Matte blir sjelden beskrevet som et av de enkleste fagene man har på skolen, så dersom du sliter med å takle faget på egen hånd så er det ganske forståelig. En mattelærer har ikke tid og mulighet til å sette seg ned med alle elevene sine.

Et annet problem er at mattelærere på skolen har en tendens til å ofte "hoppe" fra tema til tema for hver klasse sånn at du som elev føler på at du må lære noe nytt før du har rukket å forstå det dere gikk over i forrige time.

Det vil kanskje være overambisiøst å prøve å forstå alt sammen uten noen hjelp utenfra hvis du ønsker å få en høy karakter. En privatlærer kan supplere den undervisningen du får på skolen og hjelpe  deg til å lære mer i det lange løp.

Kan du noen gang vite alt i matte?

Det vi prøver å fortelle deg er at du vil mest sannsynlig aldri lære alt som er å kunne innenfor faget; fordi faget er i stadig utvikling. Selv ikke de berømte matematikerne sånn som Abel, Einstein og Newton visste alt. Så hvis du spør læreren din om noe i klassen som de ikke kan svare på eller som de trenger å slå opp, så ikke vær redd for å stille nye spørsmål.

Matte som et fag er komplisert og kan ta et helt liv å lære. Nysgjerrighet er en av faktorene som bidrar til nye oppdagelser på dette feltet - og det er bare positivt! Dessuten oppdager matematikere i dag alltid nye ting og finner nye måter å se verden på fra et matematisk og vitenskapelig synspunkt.

Så selv om du får bestått i matematikk eller oppnår høyest mulig karakter på eksamen, er du aldri ferdig med matten. Det er dette som gjør faget så fascinerende og interessant.

Kjente matematikere

William George Spencer var en briljant matematiker som ble født i Derby i 1790. Han var først elev ved farens skole og fortsatte på skolen som lærer ved å undervise i algebra, astronomi, fysikk og andre matematikkfag.

Dette gjorde han fra han var 17.  Han hadde en gave, og han ble kjent for sin undervisning av jenter - noe som var ganske uhørt på den tiden (!). I de senere årene vendte Spencer tilbake til fødebyen sin og ble mattelærer. Tenk deg om læreren din ble skrevet om senere i historiebøkene!

Bli bedre i matte på Lillehammer

Enten du ønsker å forbedre matteferdighetene dine eller forberede deg til avsluttende eksamen i en liten gruppe, så har Lillehammer flere muligheter for deg. Dersom du velger å arrangere et møte med en veileder, kan du kombinere dette med å se de fantastiske landemerkene på Lillehammer som for eksempel Sigrid Undsets hjem, eller gjøre noe helt annet som å gå på café og ta deg en kaffe eller kakao.

En overflod av mattelærere på Lillehammer

I tillegg til de mange lærerne du kan finne på skolen din, så vil du alltid finne en privatlærer som kan hjelpe deg hvis du trenger ekstra mattetimer. Å ha en privattime etter skoletid eller i et par timer en helg kan være en smart løsning for deg som jakter etter gode karakterer og tenker på snittet ditt for å gå videre til høyere utdanning.

Lillehammer mattetimer: Velg læreren som passer for deg her på Superprof!

Her på Superprof har vi et stort utvalg av profesjonelle privatlærere som tilbyr privattimer hjemme eller online og dekker et bredt spekter av relaterte emner. Trenger du en 6'er i matematikk for å komme inn på universitetet? Ikke noe problem! Våre Superproflærere er klare til å undervise deg og hjelpe deg på veien til å nå målene dine! Vet du hvor mange lærere som er tilgjengelige for deg på Superprof i hjembyen din Lillehammer?

Det er 3 veiledere som er klare til å hjelpe deg med matten! Du kan utføre et geografisk søk ​​for å finne den nærmeste ideelle læreren for deg i tillegg til alternativer for å begrense søket ditt i henhold til kvalifikasjoner for eksempel. Vi er så glade for at du ønsker å lykkes i dette faget, og ønsker deg velkommen til Superprof!

Hva vil du lære?